Hirdetés

Gollam kalandjaihoz kínál alapot az új AMD Software

A 23.5.1-es, WHQL aláírással rendelkező szoftvercsomag négy hibát is javít.

Az AMD elérhetővé tette a 23.5.1-es verziószámú AMD Software kiadást, amely a Lord of the Rings: Gollum című játékokhoz kínál megfelelő profilt, és ez az előző eszközillesztőhöz viszonyítva akár 12-16%-kal jobb teljesítményt biztosít.

A meghajtó két hibát is javít, amelyeket az alábbi felsorolás részletez:

  • Megszűnik a Call of Duty: Modern Warfare II instabilitása az egyes Radeon VGA-kon
  • Ezentúl nem omolhat össze, vagy eredményezhet TDR-t a DaVinci Resolve Studio videolejátszás közben
  • Többet nem okozhat képi hibákat az egyes ablakok közötti váltás bizonyos Radeon VGA-kon
  • Mostantól az The Last Of Us Part I első indításánál a shader fordítás nem fog a szükségesnél több időt igényelni

Megjegyzendő, hogy az AMD kikapcsolta a gyári beállítások visszaállításának lehetőségét, helyette a AMD Cleanup Utility alkalmazását javasolják.

A 23.5.1-es verziójú, frissített Adrenalin Edition családba sorolt drivercsomag a 64 bites Windows 10, valamint 11 operációs rendszert támogatja, és a Radeon RX 400, 500, 600, Vega, VII, Pro Duo, 5000, 6000, 7000, illetve Pro szériás grafikus kártyákhoz, továbbá a legalább negyedik generációs GCN dizájnt használó mobil Radeonokhoz telepíthető, plusz támogatja még a Vega architektúrára épülő IGP-vel rendelkező Ryzen, meg Athlon APU-kat is. A notebookokhoz az AMD általános terméktámogatást kínál, vagyis a csomag telepíthető a megfelelő hardverekkel rendelkező noteszekre, de az egyedi, specifikus funkciókért nem felelnek, ezekhez továbbra is külön terméktámogatás szükséges az adott rendszer gyártójától.

Az AMD Software: Adrenalin Edition 23.5.1-es szoftvercsomag és a hozzá tartozó dokumentáció letölthető az AMD szerveréről.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés