Hirdetés

Rengeteg sebezhetőség javítását jelentette be az AMD

Ezek jó része a szerverplatformokat, illetve a Radeon Software-t érinti.

Az AMD bejelentette, hogy az elmúlt időszakban számos sebezhetőséget találtak a rendszereikben, ezek közül 22 a szerverplatformokon belül, 27 pedig a Radeon Software-ben lett felfedezve, míg egy a μProf eszköz része. A vállalat mindegyiket javította, és létrehoztak egy-egy weboldalt a kapcsolódó információk megosztására.

A szerverplatformokon belül a 22 sebezhetőség a Naples, a Rome és a Milan platformokat érinti, ezekről pontosabba az alábbi oldalon lehet tájékozódni. A vállalat rendre a NaplesPI-SP3_1.0.0.G, az RomePI-SP3_1.0.0.C és az MilanPI-SP3_1.0.0.4 AGESA verziókkal javítja mindet, amelyeket az OEM-ek építenek be a megfelelő BIOS-okba. Ezzel kapcsolatban az ügyfeleknek a szerver gyártóját kell keresnie, hogy informálódjon a friss mikrokód elérhetőségéről.

A Radeon Software-ben felfedezett 27 sebezhetősége már lassacskán javításra került a meghajtókon belül, ezzel kapcsolatban az alábbi oldalon lehet tájékozódni. A lényeg igazából az, hogy valaki már telepítette legalább a 21.4.1-es Radeon Software-t vagy a 21.Q2-es vállalati eszközillesztőt, akkor már nem kell a felfedezett sebezhetőségekkel számolnia.

Végül a μProf eszköz esetében az AMD a 3.4.394-es Windows, illetve a 3.4-502-es Linux kiadásban foltozta a szóban forgó rést, így ajánlott áttérni az említett vagy újabb programverziókra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés