Az APU-k mellé is játékot ad az AMD

Hirdetés

Az AMD az APU-k piacára is kiterjeszti a VGA-knál bevált Never Settle Reloaded promóciót, amely jelenleg csak a VGA-kra érvényes és a különböző árkategóriába sorolt hardverekhez, illetve konfigurációkhoz egy vagy több játék jár. A kezdeményezésben jelenleg a Bioshock Infinite, a Tomb Raider, a Crysis 3, DMC: Devil May Cry, a Far Cry 3, a Sleeping Dogs és a Hitman: Absolution vesz részt, de az előbbi játékokat most a SimCity is kiegészíti. Utóbbi program kapott hideget-meleget, hiszen a kezdeti hetekben a játékosok nem tudták elérni az EA szervereit, ami megakadályozta a szórakozást, de abban nagy az egyetértés, hogy maga a játék jól sikerült.

Az AMD az A8-5500, az A8-5600K, az A10-5700 és az A10-5800K jelzésű APU-khoz kínál kupont, mellyel ingyenesen letölthető az Origin disztribúciós platformról az amúgy 60 euróért árult játék. A feltételek lényegében azonosak lesznek Never Settle Reloaded promócióval, így országonként ki lesznek választva nagykereskedők, amely cégek biztosítják az adott APU-hoz járó kupont a kiskereskedések számára.


[+]

A promóció a héten lesz elérhető. Arról egyelőre nem tudni, hogy hazánk részt vesz-e benne, de nem kizárt, hiszen az AMD Radeon HD 7800 és 7900 sorozatú VGA-khoz itthon is elérhető a Never Settle Reloaded kezdeményezés. Persze jellemzően a hazai piac lassabban reagál, így ha a nagykereskedések feliratkoznak, akkor is kell pár hét mire elérhetők lesznek a SimCity kuponok.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés