Hirdetés

Full passzív Akasa ház ASUS P50-es minigépekhez

Az art déco hangulatot árasztó újdonság a Bean Canyon NUC-okhoz való, eredeti Turing modell receptjét igazítja fazonra.

Az Akasa egy új, Turing szériás, teljesen passzív házzal bővítette portfólióját, amit még Szilveszter környékén láthattunk először. A Turing A50 névre keresztelt, eloxált alumíniumból készült megoldást kifejezetten az ASUS PN50-es mini PC-k ultrakompakt, 10,16 x 10,16 cm-es alaplapjához tervezték, s mivel a kalyiba egésze hűtőbordaként funkcionál, nem lesz gond még a 25 wattos TDP-re konfigurált Ryzen 7 4800U APU-val sem.


[+]

Az AK-TC5026 típusjelű hővezető pasztát használó alumínium mag/base plate persze nem csupán az APU által generált hőt továbbítja réz hővezető csövek segítségével a külső lamellák irányába, de a feszültségszabályozó áramkörök hőmérsékleti mutatóit ugyancsak kordában tartja.


[+]

A 273,9 mm magas, 95 mm széles és 113,5 mm mély tornyot fektetve is munkába állíthatjuk és belsejében egy 2,5 hüvelykes, legfeljebb 9,5 mm vastag háttértároló részére biztosított az elhelyzés. A fronton elterülő I/O szigeten egy USB Type-A, illetve egy USB Type-C port csücsül a 3,5 mm-es kombójack társaságában, de az infravörös vevő számára odabiggyesztett kivágás sem hiányzik.


[+]

Nem meglepő módon a hátulsó (fixált) csatlakozópanelen két USB Type-A és egy USB Type-C aljzatnak, egy Ethernet anyának, egy HDMI kimenetnek, valamint a külső tápegység csatolójának van perforáció, és egy Type-C/dual HDMI adapterrel (mint amilyen például a gyártó AK-CBCA26-18BK névvel illetett eszköze) akár négy darab, 4K felbontású kijelzőt is nyúzhatunk egyszerre.


[+]

A szemrevaló géplak elvileg a napokban kerül(t) megvásárolható státuszba, és nagyjából 130 euróval fogja könnyebbé tenni pénztárcánkat, ha a beszerzés mellett döntünk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Akasa

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés