Acer blog: Kanapédrukker nyereményjáték – Full HD projektor+vászon+3D szemüveg

Amint azt korábban megírtuk, az Acer a focivébére akciós projektorcsomagokkal készül, azaz egyes modellekhez ingyen rolós vászon vagy 3D-s szemüveg, vagy típustól függően akár mindkettő jár. Ugyanakkor azt is említettük, hogy a vállalat egy nyereményjátékkal is készül, aminek díja egy komplett csomag lesz. A játék célja, hogy egy Facebook alkalmazáson keresztül kell megterveznünk egy nappalit, aminek központi része az Acer projektora, de témája a focivébé.

Egészen pontosan a kötött kiegészítő elemek segítségével kell egy olyan nappalit tervezni, ami a legalkalmasabb és a legkényelmesebb lenne a világbajnokság mérkőzéseinek megtekintéséhez. A játékban saját ízlés és igény szerint alakítható ki a falfestést, a kanapé színe, és elhelyezhetőek különböző tárgyak, mint például a sör, vuvuzela, kiskacsa és hasonlók. Mindezt természetesen az alkotó kedvenc országának csapatának színeibe öltöztetve.

A tervezőfelület
A tervezőfelület [+]

A játék 2014. július 10-ig tart, és annak az alkotásnak a készítője nyerheti meg az 1 db Acer H6510BD típusú projektorból, 90" Acer vászonból és 2db Acer 3D szemüvegből álló csomagot, akinek a virtuális nappalija a legtöbb lájkot kapja a játék befejezésének időpontjáig. Éppen ezért érdemes mihamarabb hozzákezdeni a megálmodott nappali virtuális papírra vetéséhez. Ehhez nem kell mást tenni, mint ellátogatni a nyereményjáték weboldalára. A játékban való részvétel előtt érdemes elolvasni a vonatkozó játékszabályzatot is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények