Acer blog: akciós projektorokkal és nyereményjátékkal várja az Acer a focivébét

Az Acer Magyarország is készül a közelgő foci vébére, hiszen a vállalatnál is tisztában vannak azzal, nincs jobb, mint egy hatalmas kijelző vagy vetítővászon előtt végigizgulni a meccseket. Hogy ezt az élményt minél több nézőhöz eljuttassák, meghirdették projektor kampányukat, aminek keretén belül a vállalat a négy kiválasztott projektor mellé Acer aktív DLP 3D szemüveget és/vagy egy 90”-es (229 centiméter) képátlójú M90 fali rolós vásznat ad ajándékba. Az akcióban részt vesz az általunk is tesztelt, Full HD felbontásra képes H7532BD, valamint a szintén Full HD-s H6510BD (aminek elődjét szintén kipróbáltuk). Előbbihez az akció keretén belül két szemüveg és az említett vászon jár, míg utóbbihoz egy pár 3D-s szemüveget kap a vásárló.

Az alacsonyabb árkategóriában WXGA felbontást kínáló modellek közül a P1373WB és az X1373WH érhető el a promócióban, amelyekhez 3D-s szemüveget ugyan nem mellékel a gyártó, de a vászon viszont jár hozzájuk. A promóció május 22-én indul és június végéig, vagy a készlet erejéig tart! További hasznos információ és az akcióban résztvevő viszonteladók listája az http://acer.max.hu weboldalon érhető el.


[+]

A fentieken felül a Facebook-on, az Acer Magyarország oldalán egy óriási nyereményesőkkel tarkított applikáció és reklámkampány is indul a napokban, aminek főnyereménye egy házimozi projektor. Erről bővebben hamarosan!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények