Megfosztották vezetékétől a Roccat Burst Prót

Az új, továbbra sem túl nehéz variáns találóan a Burst Pro Air nevet kapta.

Hirdetés

A Roccat bejelentette, hogy április végén piacra kerül a 2020-ban leleplezett Burst Pro egér vezeték nélküli változata, a Burst Pro Air.


[+]

A 100 órás üzemidőt biztosító beépített akkumulátorral is csak 81 grammos, 120 x 38 x 58 milliméteres egeret 2,4 GHz-es és Bluetooth 5.2 kapcsolaton keresztül is használhatjuk, így a PC-k és notebookok mellett a mobil eszközökkel és okostévékkel való kompatibilitás is megoldott. Az egérhez a biztonság kedvéért mellékelik az eredeti Burst Próból már ismerős, 1,8 méter hosszú „Phantom Flex” kábel lecsatlakoztatható verzióját, amellyel nem csak a töltés, de a lemerült állapotban való használat is megoldható.


[+]

Az áttetsző, négyzónás RGB világítással díszített burkolat alatt a gyártó Titan optikai kapcsolói, valamint a PixArt PAW3370-en alapuló, 19 000 DPI érzékenységű Owl-Eye érzékelője található. A szimmetrikus kialakítású egéren összesen hat gomb várja, hogy parancsokat osztogassunk velük, míg az akadálytalan siklást a PTFE talpak, az alacsony késleltetéssel történő működést pedig az NVIDIA Reflex támogatása segíti.

A Roccat 100 dolláros újdonsága a tervek szerint április 26-án válik elérhetővé fekete és fehér színváltozatokban, addig is be kell érnünk az előrendelés leadásával.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés