Hirdetés

Magyar kiosztású mechanikus billentyűzetet dobott piacra az SPC Gear

Az 55 eurós GK630K TKL kialakítással rendelkezik, kupakjai alatt pedig Kailh kapcsolók lapulnak.

Hirdetés

A SilentiumPC játékos almárkája, az SPC Gear piacra dobta GK630K névre hallgató mechanikus billentyűzetét. Ennek személyében egy TKL kialakítású, floating dizájnnal megáldott megoldást tisztelhetünk. Az alumínium borítás felett lebegni látszó gombkupakok alatt Kailh Brown, Red, illetve Blue kapcsolókat találhatunk, attól függően, hogy melyik konkrét modellt választjuk, a lehetőségek sorát pedig a különböző nyelvű kiosztások bővítik, amelyek között bizony ott van a magyar is.


[+]

A mechanikus kapcsolók előnyeit valószínűleg nem kell elmagyaráznunk olvasóinknak, a háromféle kapcsolónak hála mindenki megtalálhatja majd a felhasználási szokásaihoz leginkább passzoló modellt. A gamerek általában a Red switcheket szokták szeretni, számukra hasznos fícsör lehet még az NKRO és a teljes anti-ghosting is, ezzel játék közben szinte végtelen számú gombot is lenyomhatunk egyszerre, azok biztosan nem fognak virtuálisan „összeakadni”.


[+]

A 915 grammos, 400 x 190 mm alapterületű billentyűzet repertoárjából természetesen nem maradhatott ki az RGB világítás sem, amely esetében összesen 18 effekt közül válogathatunk, a gombonkénti állítást azonban a termékoldal nem emeli ki, így ez a funkció valószínűleg nem érhető el, ellentétben a makrórögzítéssel. A legkényelmesebb pozíció megtalálásában a kihajtható, kétállású lábak lesznek majd segítségünkre, míg a hordozhatóságot az 1,8 méteres USB kábel lecsatlakoztatható mivolta könnyíti meg.


[+]

Az SPC Gear GK630K US kiosztású változata már rendelhető, a többi modellre azonban november második hetéig várnunk kell, utóbbiak 55 euróért lesznek majd kaphatók.

Hirdetés

Előzmények

Hirdetés