Pehelysúlyú csúcsegerek, immár vadító színekben is

A Cooler Master MM711-es kapott két új – és tegyük hozzá, igen guszta – színvariánst.

Egy évvel ezelőtt teszteltük a pihetollnyi egerek egyik (ha nem a) legjobbikát, a Cooler Master által elkövetett MM710-est. Ezt az 53 grammos, PixArt PMW 3389-cel szerelt kis csodát egy 60 grammos kiadás, az MM711 követte, ami mindössze annyiban különbözött az elődjétől, hogy a divathullámnak engedelmeskedvén már némi RGB világítást is hordott fedélzetén. Mindkét modell egyaránt elérhető feketében és fehérben, ráadásul matt, illetve fényes felületek között is választhatunk, de ez a "tarthatatlan" állapot változni látszik.

[+]

Az idei CES alkalmával a gyártó megpedzegette az MM711-es kiadását alternatív színekben, s mivel eddig úgy tűnt, hogy odafigyelnek a termékeiket használó közösség ötleteire, észrevételeire, nem is olyan nagy meglepetés, hogy a már piacon lévő Golden Red (vöröses arany) változat után a CES-en legnépszerűbb Blue Steel (igen szemrevaló kékeslila) és Wilderness (sötétebb türkiz felé közelítő zöld) színek is választható opciókká váltak, és a vállalat perifériarészlegének általános menedzsere, Bryant Nguyen azt nyilatkozta, hogy ha a felhasználók szeretnének újabb árnyalatokat, nyitott fülekre találnak.

[+]

Az MM711 Blue Steel 60 dollár ellenében már hozzáférhető a MicroCenteren keresztül, míg a Wilderness verzió október 15-én startol az Amazonon, 70 dolláros árcédulát viselve dobozán.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés