Hirdetés

4K-s OLED panellel szerelt monitor az Eizótól

Igen jó választásnak tűnik az Eizo újdonsága, vásárláskor azonban valószínűleg mélyen a zsebünkbe kell majd nyúlni, hiszen csak 500 darab készül belőle.

Hirdetés

Új taggal bővült az Eizo monitorpalettája, ami valószínűleg nem lesz egy túl elterjedt darab, hiszen a Foris Nova névre keresztelt modellből mindössze 500 darabot készítenek. Utóbbi tény igen sajnálatos, hiszen a 21,6 hüvelykes, 3840x2160 pixeles panel OLED technológián alapul, ami a telefonok és televíziók piacával ellentétben a monitorok között még mindig ritkaságszámba megy.


[+]

A 60 Hz-es képfrissítési rátával rendelkező megjelenítő 330 nites maximális fényerőre képes, a 80%-os Rec.2020-as színtérlefedettség mellett pedig a HDR10 és a HLG támogatottság is érdekes lehet a tartalomgyártók számára. Számítógépünkkel való összeköttetésre a hátoldalon elhelyezett két darab HDMI bemenet szolgál, de itt található még egy 3,5 milliméteres hangkimenet is, ha nem elégednénk meg a beépített 1 wattos sztereó hangszórópár teljesítményével. A talp konfigurálhatósága kimerül a dönthetőségben és a magasságállításban, ami a sátorszerű kialakítást figyelembe véve nem is meglepő.


[+]

Az Eizo Foris Nova november elsejétől válik elérhetővé Japánban, egyelőre ismeretlen áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • EIZO

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés