Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Flagstaff2

    senior tag

    Sziasztok!

    A hozzáértők segítségét kérném WLAN témában.
    Adott egy Androidos teló, Ad-Hoc WLAN-t alapból nem kezel, Talán megoldható lenne, de nem akarom hackelni. WLAN routerrel otthon szépen megy. Melóhelyre keresek megoldást. WLAN router nem jöhet szóba. Van egy saját gépem amin rendszergazda jogaim vannak, ez csatlakozik a netre. Sima hálózati kártya/USB dongle nem jöhet szóba, azok csak Ad-Hoc módban csatlakoznak. Olvastam hogy van SoftAP-s megoldása pár gyártónak néhány féle chiphez. Ezek mennyire lehetnek alkalmasak arra hogy a gépről tudjak a kütyünek netet osztani WLAN-on keresztül? Meg lehet velük oldani azt hogy a kütyü ezen a SoftAP-s hozzáférésen keresztül DHCP-től (ami nem a céges router) kapjon IP címet?
    Esetleg az lenne a járhatóbb út hogy kap a gép még egy sima hálókártyát és arra rákötök valami routert ami tud DHCP-t is osztani? Így a PC átjáróként üzzemelhetne a routernak már ha ez lehetséges. A routert/telót nem akarom láttatni a céges hálózaton, elég ha én tudom majd hogy van. :-)

    Előre is köszönöm a válaszokat.

    X2 4000+,AC Freezer64Pro,MSI K9N SLI-2F+HR-05 SLI,Sapphire X1950GT+AC Accelero S1,2x1024M Kingmax DDRII/800MHz,ASUS DRW-1814BLT

Új hozzászólás Aktív témák