Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dci106

    csendes tag

    válasz Roxy #12905 üzenetére

    Hali!

    Én a w2252V-t vettem:

    Színhűség: én azt mondom, összességében véve egy fénykép sokkal élethűbben jelenik meg, mint a régi LG F720P-n. Pedig az is tuti volz 3 éve. Lehet, hogy az a kék terítő nem olyan kék terítő a valóságban, de a képen nagyon szépen mutat, és különben is ki emlékszik már rá... A festékeknél is ici-picit más a színkártya és más a valóság.

    Bet.szög: normális ülő helyzetben fél méterre a moncsitől átlátható teljesen, semmi zavaró. Ha nagyon oldalról nézem, a fehér átmegy világosbarnába.

    Messziről nézve is tökéletes a képe, nekem van bent tv kártya, és teljesen élvezhető. Bár a 4 métert sokallom, ahhoz kicsit kicsi a képe.

    Mivel 3 napja van meg, a játékot még csak a FarCry2-vel és a Grid-del próbáltam. Abszolút tökéletes. De megvan a Crysis és a Call of Duty 4 is, lassan feltelepítem őket is.

    Egyedül a betüknek van sztem egy kis szellemképe, pedig DVI-n hajtom... De ugyanez megvolt a 720P-n is. Talán LG specialitás?!

    Ha bármi eszedbe jut még, kérdezz bátran. Különben én csak ajánlani tudom. Nem volt Samum, de ennek így minden összehasonlítási alap nélkül brutál jó képe van :C

Új hozzászólás Aktív témák