"Nem tudom egyébként mi is lenne a "jó" és mindenki számára építő jellegű döntés ezügyben , kéne valamit kitaléálni."
Már ki is találtam! Maradj csendben, és értelmezd újra az emberek, pl. old_artist írásait, ha megvan, akkor szólalj meg legközelebb...
Amúgy meg neked ezen a linken is szebb a beépített webkamera képe, mint a Logitech-é, utólag mikor mondtam, hogy mi van, már jöttél te is, hogy valóban, nem figyeltem ennyire, stb... Kéremszépen, hol van itt az alaposság? Mindent ilyen felületesen kezelsz? Mert ahogy látom, igen, ezt a képet sem nézted meg rendesen, és az emberek írását is csak átfutod, mert hogy nem érted meg mire gondolnak, az tuti, vagy csak direkt nem akarod megérteni, mert van benned egy gátló tényező, ami arra ösztökél, hogy ne fogadd el a tényt, amit más emberek tapasztaltak idehaza, ebben az országban, nem amerikában, vagy németországban... stb...
Inkább hiszek egy olyan embernek, aki reálisan látja a dolgokat, mert tapasztalta, mint aki látta a neten a tesztekben, hogy biza nem úgy van az... Hát persze...
[ Szerkesztve ]

Láttam a különbségeket én is élőben , milyenek lehetnek és ez nem fog változni...