Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Widescreen TFT-k pro/kontra - Milyet? Melyiket? (kiemelt téma)

(#8001) Saycz válasza Furky (#7994) üzenetére

Saycz
(senior tag)

Nemlehet szétnyomkodni. Nekem Kelett volna generálnom pixel hibát egy 22-es FuSi-ben és sehogy nemtudtam összehozni, szanaszét nyomkodtam,aztán jött a piezzo,meg 24Vdc dvi-on keresztül és nemlett semmi baja.Én akkor azt vontam le, ha nem szar a monitor akkor az nemlesz pixelhibás, ha meg igen akkor úgyis előjön.

Lakásriasztó, Biztonsági kamera szerelés! PH-Kedvezmény!

(#8002) Lucif-R válasza B-L-A-C-K (#8000) üzenetére

Lucif-R
(senior tag)

én úgy nem veszek át monitort ( pl a 970P-t ) hogy nem tesztelem le ott helyben hogy minden szin okés e és hogy nincsen e pixel vagy subpixel hiba... ami később jön ki az szívás... :O

(#8003) dany27

dany27
(őstag)
LOGOUT blog

hi

CAD-het milyen 22" monitort ajánaltok??
Én ezt néztem: SAMSUNG 2232BW
Vagy más 5let ?? Mire figyeljek ha ilyen célra kell??
A lényeg hogy 100E alatt legyen az ára!

Oakley cuccok bomba áron! Érdeklődni Priviben lehet!

(#8004) pimmi

pimmi
(fanatikus tag)

Csak állítsd be amit TeeJay mondott. Csinálhatsz kétféle 1024x768-at.
Tételezzük fel, hogy a monitorod felbontása 1680x1050.
1. Az 1024x768-at a képernyő közepére teszi. Ekkor 1 képpont 1 képpontnak felel meg. Magyarul ez olyan mintha egy 1024x768-as natív felbontású TFT monitorod lenne. Ez adja a legjobb képminőséget. Hátránya, hogy kis méretű lesz a kép körbe fekete csíkkal. Ebben az esetben szerencsésebb a helyzet ha nem 20"-os hanem 22"-os wide monitorod van. Utóbbin kb. 12"-ban fogod látni a képet.
NVIDIA vezérlőpultban: a Ne állítsa be a méretarányt. választod.
2. Az 1024x768-at méretarányosan kinagyítja. Így a kép nem torzul és csak két oldalt lesz fekete csík alul-felül nem. Előnye a nagy méret torzulás nélkül. De mivel a 768 képpontot tartalmazó információt 1050 pixel jeleníti meg valamicskét romlik a képminőség de így is elég jó.
NVIDIA vezérlőpultban: a NVIDIA méretarány beállítás használata rögzített oldalaránnyal. választod

---Ezt egy régebbi hozzászólásban találtam, szerintetek ilyen van az ati catalystben is ? Ha igen hol ?

- Addig amíg a főnököm úgy tesz, mintha jól megfizetne, addig én is úgy teszek mintha jól dolgoznék -

(#8005) Furky válasza pimmi (#8004) üzenetére

Furky
(őstag)

Van ott is ilyen, de nekem sem ati kártyám van, így nem tudom hol. Keresgélj:) méretarány, aspect ratio, ilyesmiket keress

(#8006) raskolnikoff válasza dany27 (#8003) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

kérdés hogy a színhűsége megfelelő-e cad.hez. olyat viszont necces 100k alatt...

A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

(#8007) dany27 válasza raskolnikoff (#8006) üzenetére

dany27
(őstag)
LOGOUT blog

annyira nem kell annak lennie mert házak vannak vele tervezve és 3D csak addig kell amig megnézni abba és késsz szoval abab nincs tervezve vele csak 2D-be! És mivel 2D-be csak az alaprajz készül a 3D meg nem sokáéig van használva ahol a színek vannak így szentem elég!

[ Szerkesztve ]

Oakley cuccok bomba áron! Érdeklődni Priviben lehet!

(#8008) raskolnikoff válasza dany27 (#8007) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

há akkor igazából döntsön a dizájn, az ergonómia és az ízlés. a 225-226-2232 közül mindegyik tökéletes. a paraméterek TN moncsiknál csak a buherálás eredményei, tulképp mindegyik ugyanazt a minőséget nyújtja egy átlag usernek (aki nem az az meg MVAsat vesz :D ) a 223tól nekem szubjektíve van egy tartásom, de így hogy mióta megvettem a monitoromat, hogy a fentieknek lement az áruk, már tökmindegy. a topik utolsó 2000 hsz-a garantáltan ezekről szól, nézz utána a tapasztalatoknak. :K

A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

(#8009) bajusz15

bajusz15
(fanatikus tag)

hello
tudna nekem valaki ajánlani egy olyan oldalt ahol jó áron lehet kapni olyan monitorokat, amiben van beépített TV ( lehet hogy rosszul írtam bocs ezért :D )

(#8010) bajusz15 válasza bajusz15 (#8009) üzenetére

bajusz15
(fanatikus tag)

ez valós ár?? :Y
mert én itt kicsit többért láttam...
nos??

(#8011) Shim válasza bajusz15 (#8010) üzenetére

Shim
(őstag)
LOGOUT blog

Könnyen lehet, hogy nettó árat írtak ki. Amúgy meg kell csörgetni őket, az a legbiztosabb :)

Religion – causing genocides over differing imaginary friends

(#8012) raskolnikoff válasza bajusz15 (#8010) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

Én is találtam nagy elétéréseket anno. Pl volt olyan hely ahol egyébkét minden drágább volt mint máshol de az enyém ott volt a legolcsóbb. Telózz, nehogy elvigye vki előled. :U

(#8013) bajusz15 válasza raskolnikoff (#8012) üzenetére

bajusz15
(fanatikus tag)

de ugye ez a monitor multimédiás, vagyis lehet rajta tv-t nézni??

(#8014) raskolnikoff válasza bajusz15 (#8013) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

az iponos linkeden ott a válasz...multimádiás. de sztem ne röstelld a guglival kideríteni hogy van-e benne tuner. :U

(#8015) Furky válasza bajusz15 (#8010) üzenetére

Furky
(őstag)

Az Iponos az elírás, az nem WM, hanem 2043NW. A másik linken már a 2043WM szerepel, viszont német samsung oldalán megnéztem a 2243WM-et, abban nincs tv-tuner, legalábbis sehol nem tüntették fel, és csak 2 bemenetet adtak meg (D-sub, és dvi). Ebből adódóan szerintem a 2043WM-ben sincs. Ha tv-tuner-es samsung kell, akkor a 225MW van 83ezerért kb.

(#8016) levi1392

levi1392
(őstag)

Sziasztok!
Légyszives segítsetek.
22"-es wide monitort készülök venni és eddig ezt néztem ki:
SAMSUNG 223BW
Kinek van ilyen és milyen tapasztalataitok vannak róla?
Vagy ajánljatok jó monitorokat 60ezer forint környékén.
Ja és jó lenne ha lenne rajta DVI csati. Válaszotokat előre is köszönöm.

(#8017) R.P.

R.P.
(fanatikus tag)

Acer P221W tapasztalatok:
- igényes, nem gagyiműanyag, ennek ellenére a talpon eléggé himbálózik a monitor, ha az asztalba belerúgok pl. (nem stabil)
- 5 előre beállított színséma, amiket egy gombbal lehet állítani, könnyű kezelés alapvetően
- szép kép, bár szerintem a színhűség néha a kontraszt rovására megy, de ez csak Graphic módban fordul elő
- D-Sub és DVI csatlakozó, ha ez eddig még nem derült volna ki (nekem nem sikerült egyértelműen kideríteni a neten, csak amikor megkaptam akkor láttam hogy van rajta DVI is)

Összegezve, nekem nagyon tetszik, bár bevallom hogy szerintem a képminősége nem sokkal jobb mint az előző, Mirai 19"-os widescreenes monitoromnak. Egy régi Acerhez tudom még hasonlítani, annál 1000x-er jobb, de gondolom ez elvárható.

[ Szerkesztve ]

Olvassátok! http://footer.hu - kulturális magazin

(#8018) CséZé

CséZé
(őstag)
LOGOUT blog

Hi!
Úgy alakult h ~50k-m lesz moncsivásárlásra. Milyet ajánlatok ilyen árban? Fontos h wide legyen, DVI-os, és az sem árt ha 2ms a válaszideje (FPS gamekhez). Első körben a Samsung 931BW-t néztem. Mi erről a vélemény? Másik kiszemeltem pedig a Samsung 2043BW.

(#8019) Furky válasza CséZé (#8018) üzenetére

Furky
(őstag)

Szerintem 20" alá ne add:) Ha a 2 közül választani kellene, akkor a 2043BW. Azért, mert újabb, mert 20"-os, mert dynamic contrast 8000:1, ami nem nagyon számít, de ki tudja mennyit javult a 3000:1-es monitorok óta. Lehet, hogy ezen már érdemes is használni.

(#8020) CséZé válasza Furky (#8019) üzenetére

CséZé
(őstag)
LOGOUT blog

Viszont a válaszideje 5ms, ami nem kifejezetten előny az FPS játékoknál :(

(#8021) Vistaboy válasza levi1392 (#8016) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szia!
Nekem Samsung SyncMaster 205BW van, ami ugyanolyan, mint amit kinéztél, csak 20"-asban. Csak jót mondhatok róla, már megvan egy pár éve, de még pixelhibát abszolút nem találtam rajta. DVI az természetesen van rajta, TN+ Film paneles, de ettől függetlenül szép a képe. Ha olcsó és jó monitort keresel, akkor ajánlom a Samsung-okat.

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#8022) Vistaboy válasza CséZé (#8020) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

8ms alatt már nem nagyon látod a különbséget. Nekem 6ms-es, és én is játszok FPS-ekkel. Nem sok gond van már ezekkel a moncsikkal. ;)

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#8023) Furky válasza CséZé (#8020) üzenetére

Furky
(őstag)

Ez így van. Az én 226BW-m is 5ms-es, ha nincs bekapcsolva az RTA. Márpedig nem szoktam bekapcsolni, mert fórumozás közben ha lefele scrollozok, akkor a barnából zöld csíkok lesznek a scrollozás időtartamára, és idegesít. A 931BW ugyanilyen, ott is csak az RTA bekapcsolása miatt 2ms-es a monitor. Nem akarlak egyikre sem rá/ se lebeszélni, dönts te, én a 2 közül tuti a 2043BW-t választanám. ;)

(#8024) Furky válasza levi1392 (#8016) üzenetére

Furky
(őstag)

Samsung 223BW-ről folyamatosan beszélünk, használd a keresőt, találsz vagy 3-400 hozzászólást szerintem minimum. :)

(#8025) Furky válasza Furky (#8023) üzenetére

Furky
(őstag)

Na ezt nem értem. Most bekapcsoltam az RTA-t, de ezzel az ICC profillal, amit ma feltettem nem csinálja... Mondjuk a barna most tényleg barna, és nem olyan fakó, mint eddig. Erről bővebben Samsung topicban lehet olvasni... Szóval semmi negatívum eddig. FPS-ben meg az 5ms-nél sem vettem észre én semmit, habár én nem vagyok hardcore fps-ező, neten is csak swat4-et, meg ut20004-et, cod2őt, meg régebben mohaa-t játszottam.

nem tudtam már módosítani, úgyhogy most ilyen amatőr módon 3 hsz van egymás mögött :B

[ Szerkesztve ]

(#8026) Vistaboy válasza Furky (#8025) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Csodálkoztam is az előbb, amikor azt állítottad hogy zavar 5ms-en az ilyesmi. Én pedig a 6ms-en ebből semmit sem vettem észre. Mondjuk én sem vagyok egy megszállott FPS-fan, inkább RPG és Tomb Raider-rajongó vagyok, de azért a Crysis-t végignyomtam, szóval nem állítom hogy nem játszok FPS-sel. De én még nem tapasztaltam utánhúzást, pedig ez nem is a legkorszerűbb és legújabb darab, amilyen moncsim van. :DDD

(#8027) Lacusch69 válasza Vistaboy (#8026) üzenetére

Lacusch69
(tag)

Menj egy kanyart az Il-2 Sturmovikban, ikonok nélkül, és zavarni fog...

Egy Volvóval ütközni teljesen veszélytelen. Ha egy Saabban ülsz...

(#8028) Vistaboy válasza Lacusch69 (#8027) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nézd, én nem azt akartam ezzel mondani hogy nem hiszek neki. :)
Elhiszem, hogy aki nálam sasszeműbb, vagy csak nagyobbak az elvárásai, azt zavarja. Csak azért írtam le hogy engem nem zavar, hogy megnyugtassam azokat, akiknek esetleg nincsenek nagy elvárásaik. Egyébként erről már régebben volt egy vitám itt, még tavaly, akkor a TN+Film panelt fikázták sokan, én pedig akkortájt vettem a monitort, és mondtam hogy nekem nagyon szép a képe. Mások szerint szar. :P

Ízlések és pofonok különbözőek, akinek kell, az vegye meg a 2ms-es monitort, akinek meg élethű színek, az vegyen S-IPS, S-PVA és ilyesmi panellel szerelt csúcsmodellt.

[ Szerkesztve ]

(#8029) Furky

Furky
(őstag)

Nézzetek át a Samsung topicba is, pont most írtak egy olyan problémáról, mint amilyen nekem is van/volt(most nem veszem észre) RTA bekapcsolásával, kiváncsi leszek, hogy ha kikapcsolja az RTA-t, akkor továbbra is fennáll-e a zöldcsíkozás.
Azok a 2ms-es panelek amúgy 5ms-es panelek, csak benne van ez a plusz elektronika Response Time Accelrator, ez csinál 2ms-et az 5ms-ből.

[ Szerkesztve ]

(#8030) CséZé válasza Furky (#8029) üzenetére

CséZé
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor nincs valós 2ms-os monitor? Mindegyik ilyen technológia végett 2ms-os?

(#8031) levi1392

levi1392
(őstag)

Elolvastam a kereső által kiadott hozzászólásokat, csak gondoltam inkább rákérdezek hátha van valami más bestbuy monitor mostanában.Válaszodat köszönöm! :R

Vistaboy: Neked is nagyon szépen köszönöm válaszodat. :R

(#8032) Furky válasza CséZé (#8030) üzenetére

Furky
(őstag)

Lehetséges, hogy van, fogalmam sincs, de ezek a Samsungok(mint pl amilyen az enyém is - 226bw) 5ms-esek, csak van ez a plusz elektronika benne (223bw-ben nincs), ami felgyorsítja valahogy. Gondolom a többi gyártónál ugyanez a helyzet, nem lehet ráhúzni külön a Samsungra ezt. :)

levi1392: nagyon helyes, hogy elolvastad, sokan nem teszik meg. A 223bw mindig elég jó vétel volt, most meg kell nézni az új szériát, hogy ott mi mennyiért található. Konkrétumot nem tudok mondani, lehet, hogy még mindig a 223bw a bestbuy :U

(#8033) levi1392

levi1392
(őstag)

Közben bővült két LG monitorral a listám:

LG L225WT: 22",5ms, DVI:van
LG W2242S: 22",5ms, DVI:? (hivataloson nem említik,de az ipon azt írja hogy van.)

Ezekről mondhatnátok véleményt meg úgy általában az LG monitorokról (valaki írta korábban,hogy kevesebb a pixelhibás mint a Samunál).Ezek jobbak vagy rosszabbak mint a 223bw? :F
|Ezekre is rákerestem, de semmi normális hsz-t nem dobott ki|

A válaszokat előre is köszönöm!

(#8034) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Egy kérdés lenne: A kalibrálás-t milyen progival lehet megcsinálni? thx
Jó jönne, most vettem egy ilyet
Nagyon meg vok vele elégedve! Mindenkinek csak ajánlom

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#8035) AGE-T

AGE-T
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Vásárolni szeretnék egy lcd monitort, főleg grafikára, némi játékra használnám. Kereteim elég szűkösek, szóval néhány eizo már ki is esik :)
Amiket nézegettem idáig:

iiyama Monitor ProLite PLE2202WS-B1 LCD
iiyama Monitor ProLite PLE2202WSV-B1 21,6" LCD TN Wide
iiyama Monitor ProLite PLE1902WSV-B1 LCD
Samsung 21,6" 223BW LCD
ViewSonic VA2216w 22" Wide

Szeretnék néhány véleményt olvasni a fentiekkel kapcsolatban.

IIyama monitor tesztet sehol nem találtam, egyenlőre. Remélem ti segítetek. Köszönöm előre is a helpet! :R

Ne köpködj a sivatagban! Még szükséged lehet rá!

(#8036) Alex91 válasza AGE-T (#8035) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Ha grafikara kell, akkor legalabb ne TN+film-es vackot vegyel...! (Mondjuk ez arban is tukrozodik...)

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#8037) AGE-T válasza Alex91 (#8036) üzenetére

AGE-T
(fanatikus tag)

Igen, de azt nem lehet kapni 100 alatt :S

(#8038) Alex91 válasza AGE-T (#8037) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Nem baj, jatszani barmelyik jo lesz :DD !

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#8039) Alex91 válasza Alex91 (#8038) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Mondjuk 20"-os mar IMHO van 100k alatt is, felbontasban meg megegyeznek a 22"-ossal...
[link]

(#8040) zolynet válasza AGE-T (#8035) üzenetére

zolynet
(PH! kedvence)

Ez a Dell 2007FP 80K-ért dúrván kihagyhatatlan. Ennyiért ilyen minőséget nem találsz.
Amúgy meg tényleg el kell dönteni h akkor grafika vagy tn panel, mert nagyon nem mindegy.
Ha TN akkor 223bw nálam - az elfogultság közrejátszásával - best-buy.

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#8041) spectacularr válasza AGE-T (#8037) üzenetére

spectacularr
(újonc)

Azért egy kicsit túlzás ez a vagy grafikára vagy TN panel dolog. A valóság az, hogy nagyon sok helyen, ahol ténylegesen grafikával foglalkoznak, még nagyobb helyeken is, dolgoznak akár 19''-es régi TN paneles monitorokon. Mire kész termék lesz a monitoron látható dologból addig a 15 millió magyar grafikus és nyomdász még át fog egy-két dolgot állítani egy-két gépen :) Hiába van vmi bekalibrálva, meg hiába fedi le az Adobe RGB színtér 115%-át, úgyis az lesz, hogy csinálnak próbát, aztán vagy jó, vagy lehet még állítani rajta. Ha tudod, nézd meg élőben a monitorokon pár munkád, és az alapján válassz, szvsz nyugodtan TN panelest akár.

(#8042) Lacusch69 válasza AGE-T (#8035) üzenetére

Lacusch69
(tag)

Iiyamát ne, vegyél, mert az eredeti (Samsung!) paneles helyett már CMO-panelesek vannak náluk is... Ez a 2201 szériára vonatkozik, a 2202 alapból felejtős...

Teszt:

http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=6&ma1=50&mo1=269&p1=2511&ma2=50&mo2=319&p2=3045&ph=9

(#8043) AGE-T válasza zolynet (#8040) üzenetére

AGE-T
(fanatikus tag)

80-am sajna nincs egy monitorra. olyan 50-ig tudok rá fordítani :S Ebbe sajna csak a TN paneles cuccok férnek bele. Ebből kell választanom mindenkép.
Grafikával úgy is jóformán infó palettából nyomom a szineket, de azért nem ártana valami színhű cucc.

(#8044) AstraCDX

AstraCDX
(fanatikus tag)

Sziasztok !

Szeretnék egy nagyon jó 22" vagy max 24" átmérőjű wide monitort ~100E HUF értékhatárig, ami jó játékhoz .

Csak TN+Film panelesek jöhetnek szóba ?

Gondolva a játékok által igényelt gyorsabb válaszidőre .

Vagy vannak gyors válaszidejű (S)-MVA, vagy (S)-PVA paneles példányok is, melyek alkalmasak játékra ?

A VGA ami hajtaná; egy GF 6800 GT PCI-E .

Ehhez a karihoz, ebben az árkategóriában mi a legjobb választás ?

Üdv.

Astra

(#8045) Lacusch69 válasza AstraCDX (#8044) üzenetére

Lacusch69
(tag)

22": BenQ X2200W.
24": Iolair MB24W.

6800GT: hmmm...

(#8046) Alex91 válasza AstraCDX (#8044) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Es ez a kartya ki tudja majd hajtani az 1920x1200-as felbontast...?

(#8047) zolynet válasza AstraCDX (#8044) üzenetére

zolynet
(PH! kedvence)

mien konfigra gondoltál ami majd kihajtja neked a 1920as felbontást???
mondom, min: 3,6-4ghz környékén járatott c2d /e8xxx széria/
vga: 8800gt és felfele

mindamellett tegnapi cikk: 24 colos monitorok megfizethető áron ... jó olvasgatást mindenkinek :)

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#8048) AstraCDX válasza Lacusch69 (#8045) üzenetére

AstraCDX
(fanatikus tag)

Hahó !

Ezeket a márkákat nem ismerem .

SAMSUNG márkában esetleg valami tipp ?

Ez a GF 6800 GT PCI-E mekkora felbontású monitort tud meghajtani PöLö egy COD4 játék esetén ?

Vagy gyenge ez a kártya ?

Sorry nem vagyok játékos lény, a moncsi sem nekem kell, csak a választási, beszerzési problémát hordom a hátamon .

A konfig egyébként : ASUS A8N-E, AMD Athlon 64 X2 4400+, Inno3D GeForce 6800GT 1GB RAM, 500GB HDD .

Nem nagyon szeretnék 22"-nál kisebbet, és semmiképp 24"-nál nagyobbat .

Szakvélemény ?

Üdv.

Astra

[ Szerkesztve ]

(#8049) Furky válasza AstraCDX (#8048) üzenetére

Furky
(őstag)

Igazat megmondva, mindenképpen kellene egy új vga is ahhoz, hogy a játékok menjenek 1680x1050ben. legalább egy olyan 30ezret rá kéne dobni a vásárlásra, mert kb annyiért lehet kapni olyan vga-t, amivel ellesz egy darabig ezen a felbontáson, és akkor jó lesz mondjuk egy samsung 223bw, ami 56 körül kapható. :) Ha samsungot akarnak, és 22eset.

(#8050) AstraCDX válasza Furky (#8049) üzenetére

AstraCDX
(fanatikus tag)

SAMSUNG-ból van egy "marékrnyi" 22"-os monitor, és nehéz közülük választani, mert nincs a honlapjukon összehasonlítási lehetőség .

Van közöttük nem TN+Film paneles is ?

Mi a különbség köztük ?

Üdv.

Astra

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Widescreen TFT-k pro/kontra - Milyet? Melyiket? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.