-szabi-
Kössz, úgy néz ki jó lesz. 
Egy kis beszámoló a LG 226WTQ-hoz:
Pixelhiba nincs.
Nagyjából sikerült belőni a fényerőt és a kontrasztot. De majd megkérdezek más tulajokat, hogy őnekik mire van beállítva.
Valamint végrehajtottam Padre #3646 tanácsát, és a szerviz menüben átállítottam a panel típusát. Bár nekem nem volt semmiféle szellemkép, meg zöld csík.
Volt benne vagy 15 féle paneltípus, és mikor váltogattam, szemmel láthatóan változtak a színek.
Tényleg hatalmas a cucc! Szokni kell még! 
Filmek:
1 CD-s divx: elég gagyin néznek ki teljes képernyőn.
2 CD-s divx: Na azért még itt is zizegnek a képpontok. De talán elmegy ;)
DVD: Minimum ez kell neki.
Kérdés: A DVD 720*576-os felbontású, ami 5:4 arány! Hol itt a széles vászon? De úgy látom, mintha a jelbe mindig be lenne kódolva az alján és a tetején a fekete csík. Nem tudom miért van ez. Így viszont teljes képernyőn 5 centis fekete csíkok vannak a 2 szélén, alul felül meg 4 centis fekete sávok (ezek fekete sávok viszont valszeg a DVD jelbe van kódolva). Ezzel mit lehetne csinálni? Valakinek valami megoldás?
720p-s film: Gyönyörű, ultrabrutál! Csak nem bírja a proci. 
Játék: q2-ben és unrealtournamentben néztem.
Bocs! Más nem volt kéznél.
q2: nem tudta a szélesvésznú felbontást, így 4:3-as arányúban nyomtam. Ablakba rakta, mert úgy állítottam be a driverben. De lehetne úgy is hogy széthúzza.
ut: ez már felajánlotta az 1680*1050-et. Viszont alapból 800*600-on volt, és bármire állítottam, fekete lett a kép. Viszont ha kézzel beírtam az ini fájlba, úgy jó volt. Valszeg a driver szarakodott. De kegyetlen volt 1680-ban!!!! 
Semmiféle utánhúzást vagy bosszantó dolgot nem tapasztaltam.
Amit még meg fogok tenni: volt itt egy korábbi hsz-ben egy nagy 22-es monitorteszt. És ott említettek valami színprofilt, amit érdemes letölteni. Azt írták, hogy javultak a színek. Majd meglátom.
1-2 fizikai dolog: A monitor hideg, csak a 2 felső sarka langyos. Ez egy lengyeleknél, 2007 novemberében gyártott cucc.
Ha benyomok egy fekete tesztképet, és lekapcsolom a villanyt, akkor látni egy kis bevilágítást a szélein. De hát aki azért vesz monitort, hogy ezt nézegesse, az nem 100-as.
Összességében melegen ajánlom ezt a monitort: LG 226WTQ
(persze, még csak pár órája nyűvöm.)
Szerintem megérte a dohányt. Ja 70800 Ft volt az IPON-ban (ipon.hu), itt van rá 3 napos pixelgari, azután meg az LG-hez kéne vinnem. Néztem a Mistralban, ott 66,5k, de ott nincs rá 3 napos pixelgari. Persze a rendes gari ott is 3 év.
http://www.muszaj.hu/