Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#201) zsommi válasza Ste (#200) üzenetére

zsommi
(senior tag)

Tudtam eddig is, hogy igy melegebb lesz..:)
De ez sem vészes, mert amig nem éri el semmi a 40 fokot, addig még szinte hideg a gép..
Szal majd ha olyan 40-50 fok lesz vmi, akkor majd elkezdek izgulni..:D

8K?
De ez nem egy progi?

WiFi antenna, szerelési anyagok - http://hardverapro.hu/apro/2_4_ghz-re_panel_antenna_20-22_dbi_uj_sajat_gyartm/friss.html

(#202) zsommi válasza _Blank_ (#193) üzenetére

zsommi
(senior tag)

Persze, ez a topic nem gépfüggő...
Csak azokrol van szó..:D

WiFi antenna, szerelési anyagok - http://hardverapro.hu/apro/2_4_ghz-re_panel_antenna_20-22_dbi_uj_sajat_gyartm/friss.html

(#203) Ste válasza zsommi (#201) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem, ez az alaplap szoftja, meg a hozzá tarotó kijelző kütyü. A kijelzőkütyü kerül annyiba. A szoft meg a laphoz jár, szal nemtom mennyire megy másikkal (szerintem semennyire)

True Success is Blonde

(#204) _Blank_ válasza Ste (#196) üzenetére

_Blank_
(senior tag)

Ezen pl látszik ha jól megfigyeled.
[kép]

De majd csinálok egy-két képet is, csak most nincs nálam semmi digiteszköz.

(#205) Ste válasza _Blank_ (#204) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

aham
én eddig csak 2 ventiset láttam
majd kíváncsi leszek rá, hogy milyen :U

True Success is Blonde

(#206) _Blank_ válasza Ste (#203) üzenetére

_Blank_
(senior tag)

Milyen lapod van a 3500+ alá? Mert én valami passzív nb hűtőset szeretnék, de ilyen nem nagyon van nforce4-es chipseteknél lévén mindegyik elég forrófejű. Talán az abit a8n ultra ilyen, de sok jót hallottam az asus a8n-e-ről is, csakhát ott az éktelen zajt keltő chipsethűtő.

(#207) zsommi válasza _Blank_ (#206) üzenetére

zsommi
(senior tag)

Ha veszel egy aktivat, és kicseréled mondjuk egy passziv zalmanra, akkor az nem oldja meg a hűtést?

(#208) Ste válasza _Blank_ (#206) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Abit AN8-am van, ami passzív. Hozzá tartozik az ''óra'' is :)
korábban volt passzív gigám, de az nagyon forrófejű volt és tuningban sem nagyon jeleskedett
(ha már ment egy órája simán lehetett rajta tojást sütni :( tuningról nem is beszélve, igaz 260-270 körül meghalt)

Az a gond az utólagos passzivizálással, hogy a tuningot nem lehet tudni mennyire fogja bírni, illetve mikor hal meg a csipszet alatta. ha jól emkékszem így füstölt el egy Chaintec lap itt a Ph-n is 300-as Fsb-vel. (gyárilag volt passzív, s aztóta azt a lapot is aktív hűtéssel gyártják)
Szóval óvatosan kell bánni vele, s ezen a jó házhűtés sem mindig segít (max ha közvetlenül fölötte van valami ami fújja, de az sem biztos)

True Success is Blonde

(#209) _Blank_ válasza zsommi (#207) üzenetére

_Blank_
(senior tag)

Ez is egy megoldás de valamivel mindenképp fújatni kell. Ha mondjuk a vga-ra rádobok egy zalman vf700cu-t akkor az elvileg eléggé megkavarja a levegőt az nb hűtő körül is.
De valszeg én is ilyen abit lapot veszek inkább gyári silent-otessel.

[Szerkesztve]

(#210) _Blank_ válasza Ste (#208) üzenetére

_Blank_
(senior tag)

Ez az óra gyárilag hozzátartozik a laphoz?
Lassan ilyen téren is érik a csere. Nem bírom már a 8cm-es procihűtő zajkeltését. Bár most ebből a csifi házból sokkal kevesebb hang jön ki mint a kodegányból, a vinyók rezgését is érezhetően jobban csökkenti, vagy legalábbis elnyeli vagy mi:D
Na jó ha már itt tartunk procira mit érdemes rakni? Coolink U8 120-as elég jól eljesít a tesztekben, szvsz nálam az lesz a nyerő.

(#211) Ste válasza _Blank_ (#210) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

betonba kell öntei, hogy ne rezegjen :)

Az Abit állítólag már nem fog ilyen lapot szállítani mo-ra :(
jelenleg is hiánycikk

alapból vagy ez az óra, vagy egy másik óra, vagy régebben egy 5,25-ös helyre beépíthető kütyü volt hozzá. persze csak ha drágábban vetted. sokan megvették 28k körül és nem kaptak hozzá, szóval boltja és csomagolása válogatja.
kezdem megszeretni :)

procihűtőből szerintem Arctic cooling most a nyerő. Vagy a Silencer ultra Tc vagy a Freezer vagy Freezer Pro

True Success is Blonde

(#212) _Blank_ válasza Ste (#211) üzenetére

_Blank_
(senior tag)

Nagy kár, sajnos, én is olvastam hogy hiánycikk, de nem értem miért nem szállítanak belőle többel pedig nagy rá a kereslet.
Na igen a freezer pro is elég jól teljesít, ráadásul olcsó.

(#213) Ste válasza _Blank_ (#212) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én mindenképpen a Freezert ajánlom vagy valamelyik Ac hűtőt.
Szerintem ár/teljesítményben most ők a legjobbak.

A lapot pedig már lehet nem is fogják nagyon gyártani.
Nagyon jó kis lap és nagyon örülök hogy váltottam.

True Success is Blonde

(#214) Dodi72

Dodi72
(PH! addikt)

Armor --- VA8000SWA ha van valakinek eladó vagy cserébe akkor az engem érdekelne. :R

http://polirmasters.5mp.eu/web.php?a=polirmasters AUTÓKOZMETIKA FELSŐFOKON

(#215) Ste válasza Dodi72 (#214) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Örülök hogy végre megvettem :D
nem még hogy túl is adjak rajta :)
:R

True Success is Blonde

(#216) obga

obga
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Végre beüzemeltem én is a Sopranot. Tényleg elég hangosan szívja a levegőt. Viszont a proci és az alaplap hőmérséklete sokat esett.

Sose lőj orkra, ha goblint kerget...

(#217) zsommi válasza obga (#216) üzenetére

zsommi
(senior tag)

Kösd át 5 voltra a ventiket...
ha jo procihűtőd van, akkor is 30-40 fok körül van a proci...

(#218) obga

obga
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Az oldalsó ventit kikötöttem, most halkabb a gép. Viszont a két 12cm-es levegőszállításától nem estem hasra... Ha 5 voltra átkötném, akkor szinte passzív házam lesz. :U
De tény, hogy sokkal elviselhetőbb a klíma ebben a házban, mint az előzőben.

[Szerkesztve]

Sose lőj orkra, ha goblint kerget...

(#219) Stalker-2572

Stalker-2572
(PH! kedvence)

TT Armor nagyon fasza ház, csak azt nem értem, hogy 40k-ért miért nem adnak tápot is hozzá :F

All Black...

(#220) Ste válasza Stalker-2572 (#219) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

valamit valamiért

True Success is Blonde

(#221) Dodi72 válasza Stalker-2572 (#219) üzenetére

Dodi72
(PH! addikt)

40k hol vetted?

(#222) Stalker-2572 válasza Dodi72 (#221) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

kiskerarak.hu-n néztem

All Black...

(#223) Stalker-2572

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Tudnátok nekem TT Armorhoz hasonló felépítésű házat kb felennyiért (20e) ajánlani? (táp alul, nyitott elől, 12cm-es venti hátul is...)

All Black...

(#224) Ste válasza Stalker-2572 (#223) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

esetleg nézz szét a chieftec házak között
azok nem olyan vészeksek árban és sokszor nagyon szuper megoldásokat vonultatnak fel

True Success is Blonde

(#225) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kezd nagyon leülni a topic :(

True Success is Blonde

(#226) Dodi72 válasza Stalker-2572 (#222) üzenetére

Dodi72
(PH! addikt)

Alig akartam elhinni,hogy a Bluban a legolcsobb.Hihetetlen.

(#227) Ste válasza Dodi72 (#226) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szerintem a mustárban
a blueban acélt kapsz 38ért
a mustárban alu-t 40ért

True Success is Blonde

(#228) Stalker-2572 válasza Dodi72 (#226) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

jah :DDD

All Black...

(#229) Stalker-2572 válasza Stalker-2572 (#223) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

up :F aki tud olyat, amit keresek légyszi dobjon meg egy privivel köszi!!

All Black...

(#230) zsommi válasza Stalker-2572 (#229) üzenetére

zsommi
(senior tag)

TT Armor..:P:D

Ste: tényleg kezd leülni a topic...:(

Nekem most sajna nincs idöm a házra, csak menjenek a gépek, meg legyenek jo halkak..:D
Na de azért majd vmikor a jövö héten egy kis tuning nem ártana...;)

(#231) Tanya-

Tanya-
(fanatikus tag)

Szeva mindenki

Az itt a nagy probléma hogy van egy shark házikom, na ez nem probléma, mindenkinek ajánlom. A kérdés az hogy a front audio kábelt millen hangkártyába lehet beledugni, ez a 9+1 kamu dugo, mint az usb-é. Az alaplapra integráltra rá tudom tenni, de azt hanyagolnám, viszont az sb live digitalon nincs ilyen foglalat, vagy csak az enyémen nincs, na akinek ilyen háza van az mondja már meg hova tudta bedugni.

(#232) Tanya-

Tanya-
(fanatikus tag)

Na shark tulajok elő veletek, hova dugtátok a front audiot?

(#233) shoprano

shoprano
(újonc)

hali
nekem is Thermaltake házam van.hat mit is lehetne mondani ,aranyoska,de azert van nemi zurom vele.pl 3 winchet mobilrack dvd iro, es a 7800 at ingencsak hagyja foni a leveben.egy huzosabb rippelessel egybekotott nfs mw unalomuzes kozben is eleg melege van szinte mindennek.amugy jol szerelheto,jo a kidolgozas sehol nem vagja szet a kezed (bar ez mar minimum kriterium) :F

(#234) zsommi válasza Tanya- (#231) üzenetére

zsommi
(senior tag)

Egy kis elektronikai tudással rádughatod simán a kimenetre is..;)
Én is azt fogom csinálni, mondjuk nekem Soprano házam van, de ugyanez a problémám..
Megnézed mi hova megy, és a kábel azon végére, melyet TT-ék ugy gondoltak, hogy a hangkari dugsz, azt kicseréled egy jack dugóra...

(#235) zsommi válasza shoprano (#233) üzenetére

zsommi
(senior tag)

Én összeszereléskor elvágtam a kezem... :B

Milyen ház az, hogy nem hűt rendesen?
Ha soprano, akkor vmit elbasztál, mert az rohadt jol hűt..
Na persze normális hűtőkkel...
Ha kicsit visszaolvasol, akkor megláthatod, hogy nekem milyen feltételek mellett hány fokon vannak a dolgaim...;)

(#236) Tanya- válasza zsommi (#234) üzenetére

Tanya-
(fanatikus tag)

Háde érted, 30ezer forint s akko idetesznek egy sose látott dugot, s még én forrasszak, akkor inkább marad a jack eloszto a hangkari kimenetén, csak ne csipné ennyire a csőröm...

(#237) Ste válasza Tanya- (#236) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A legegyszerűbb megoldás: nem kell használni :)
Általában egy 4 tűs lábacska kell a hangkarira. ha a duplának a négyes felét rá tudod kötni akkor úgy megoldhatod a dolgot.
Amúgy pedig azért van ''usb'' szerű kinézete, mert ne feledd, hogy a mikrofont is akarod valahová kötni. tehát a dologban a mikrofon kivezetés is ludas. (egyik fele hang, másik fele mikrofon)
Szóval próbáld meg az egyik felét rádugni csak

True Success is Blonde

(#238) Ste válasza shoprano (#233) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát ha minden ketyeréden Stock hűtő van akkor nem is csodálom
Csodákra még egy jó ház sem képes

True Success is Blonde

(#239) juhikaa

juhikaa
(újonc)

most így nagyábol végigolvasva megváltozott a véleményem de még mindig nemtok dönteni eddig tsunamit akartam naon most a shark mozgatott eléggé mire végigolvastam pedig az armor :D most nemtok dönteni shark vagy armor :F
plexi legyen az bizti mert mostvettem egy hiper 580as tápot azt nemakarom eldugni mert naonszép :D

[Szerkesztve]

(#240) Tanya- válasza juhikaa (#239) üzenetére

Tanya-
(fanatikus tag)

A sharkbol nem fog kilátszani, ugyanis a luk az oldalán lejjebb van a procifoglalat fölött kb, ergo a tápot pont takarja, viszont ha szép a procihütöd az kilátszik majd szépen :))

(#241) _Blank_ válasza Ste (#205) üzenetére

_Blank_
(senior tag)

Na itt egy-két kép, ''kicsit'' megkésve:D

[link]
[link]
[link]

Sajna hűtőt még nem vettem bele, tehát most csutka passzívan megy a ház, csak a proci 8-asa meg a táp 12-es ventije fújja a levegőt.
Így a procc alapon 44 fok, terhelve 50. De hadd szokja, ennél már csak jobb lehet neki :D

(#242) alien8 válasza rsx (#19) üzenetére

alien8
(lelkes újonc)

Silent Blade-ket hogy rögzítetted a Tsunamiba? Én is vettem 2 12-est, de rádöbbentem, hogy a lyukak máshol vannak mint a gyárin (SB kisebb ugyanis, mármint a kerete). Így most gány megoldásként 1-1 csavar tartja őket, meg 1-1 másik kívülről támasztja/feszíti hogy ne lötyögjenek, egyelőre.... :)

(#243) Ste válasza alien8 (#242) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mindig kell házilag sufnituningolni a dolgokat, hogy jobb legyen :) vagy hogy egyáltalán működjön a dolog

True Success is Blonde

(#244) CriticalHit

CriticalHit
(őstag)

Mit szóltok az új TT házakhoz? Az Eureka elég ütősnek látszik, a Matrix is egész jó kis lan party ház a 4 kilós súlyával, japán acál anyagával. TESZTET!

''open mind for a different view and nothing else matters''

(#245) alien8 válasza Ste (#243) üzenetére

alien8
(lelkes újonc)

Hát ja... csak nem tudom még mit csináljak, szétfúrni nem akarom ezt a drága házat:)

(#246) Ste válasza alien8 (#245) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem is kell :)
elég neki a beton meg a ragasztó is :D

Szvsz egy kis műanyaggal mindent meg lehet oldani (meg ha kell akkor mellé csavarral)
Nálam bevált a kábelvezető csatorna (van belőle elég). Ha kell akkor vágok belőle méretre. Könnyen hajlítható, fúrható és ahoz képest jó alaktartó is

True Success is Blonde

(#247) Gab.68

Gab.68
(fanatikus tag)

sziasztok!
Kérdés: TT MAMBO házzal valakinek van tapasztalata?
Láttam bruttó 10K körül, 1db 12cm ventivel
erről lenne szó [link]

jónak jó, csak nem elég drága ;]
valakinek van ilyenje :F

A kőkorszaknak nem azért lett vége mert elfogyott a kő...

(#248) EQMontoya válasza Gab.68 (#247) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ár/érték aránya jó, szerintem jó kis házikó... de ha igazán drága, és jó házat akarsz, akkor tsunami vagy armor

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#249) Face8814

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

A mai napon én is tag lettem a TT birtokosok nagy táborában, egy ilyennel: [link] :C
Átköltözés, valamikor a hét közepe táján. Tapasztalatokat, majd talán a hét végén osztok meg!
Már nagyon kíváncsi vok! :)

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#250) Gab.68 válasza EQMontoya (#248) üzenetére

Gab.68
(fanatikus tag)

Köszi :)
Vicceltem. Nem baj ha nem drága.
Csak meglepett az ára.
Korrekt ház, nem is túl kicsi, nem volt logikus, hogy olcsó.
A Tsunami még kisebb is és több mint duplájába kerül, igaz van benne pár ventivel töb.

Ez nagyjából Swing méret, ha a plexi oldalt és az első ventit leszámítom, akkor azzal összevethető az ára.

A kőkorszaknak nem azért lett vége mert elfogyott a kő...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.