Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#351) Ste válasza -cobra- (#345) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gratula :C
kultúráltan öszrakott házikó és igényes belső
tetszik az éjszakai világíátsa is :)

arra vagyok kíváncsi, hogy az első nagy laptól mennyi levegőt tud az első venti beszívni? ott van elől a vinyód, tudnál róla mondani egy hőmérsékletet, mennyire tudja lehűteni?
Idle és intenzív másolásos érték is kellene

köszi
és grat még1x a házikóhoz

True Success is Blonde

(#352) _Blank_ válasza -cobra- (#345) üzenetére

_Blank_
(senior tag)

Istenkirály ház, egy palota a hardwereid számára :R

(#353) _Blank_ válasza EQMontoya (#348) üzenetére

_Blank_
(senior tag)

Na igen annak aki megteheti..

(#354) ToBeY válasza EQMontoya (#350) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Ja sorry elég erősen benéztem valamit! :B Raidmax Cobrára gondoltam :DDD
Kandalf olyan 50k körűl van aszem
szerk: Csak 46.780 Ft Bruttó :D

[Szerkesztve]

(#355) EQMontoya válasza ToBeY (#354) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

semmi gond :)

Kandalf = Armor, csak más az előlap
swing=mambo=soprano=tsunami a belsőt tekintve, ventikben térnek el, kidolgozásban 1 kicsit, meg előlapban, és a tsunaminak más az anyaga, de a beltér elrendezése full u.a.

[Szerkesztve]

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#356) -cobra- válasza Ste (#351) üzenetére

-cobra-
(tag)

Hello!

40k-ba fájt, ami sztem a versenytársakhoz képest nem olyan vészes, gondolok itt Coolermaster Stacker, Antec p180, és szerintem a TT szépségben az összeset megveri. Nekem első volt a plexi oldallap, ami miatt sok ház nem jöhetett szóba. Kérdésedre válaszolva, mivel a meghajtók és az előlap között kb. 2cm a távolság, így az előlap alján és tetején símán be tudja húzni a levegőt, ha oda rakom a kezemet, akkor még érezni is az áramlatot. HDD hőmérsékletet most csak idleben tudok mondani, post per pill 23 fok van a szobában, a samsung meg 27fokos.

(#357) R9 válasza ToBeY (#331) üzenetére

R9
(újonc)

Hát ja annyit nem :(

(#358) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Van valakinek ilyen ledes 12cm ventije Thermaltake Thunderblade?Kicsit furcsának találom hogy 21db-en 78CFM levegőt szállít :F Szóval valami infó jól jönne róla..

(#359) Ste válasza ToBeY (#358) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem volt, de kint írtam hangos
jóval hangosabb a silentblade 19db-nél (tutira nem 2db-vel)
légszállításban nem tudott 1400es rpm en sokkal többet, csak 12V-on (de ott meg nekem nem 1400en ment)
találtam róla valahol egy cikket meg bővebb leírást
megkeresem és belinkelem

ha gondolod szívesen adok kölcsönbe egy kék silentblade-t kipróbálásra
aztán legalább lesz hasonlítási alap

True Success is Blonde

(#360) ToBeY válasza Ste (#359) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Elég egy cikk is,én is furcsálottam hogy 2db hangosabb a silent blade-nél és légszálítása közel a duplája :F

(#361) Bikeman válasza ToBeY (#360) üzenetére

Bikeman
(senior tag)

A 12 cm-es, 1200 körül forgó ventik ált. 45 Cfm körül teljesítenek, szóval ott nem tudom mi lehet... (de mondjuk a dobozra írni bármennyit lehet..)

Info: A PH! tesztet biztos olvastátok, de ebben az a jó, hogy saját mérés, nem az, ami a dobozokra van írva.
[link]

Walk anywhere, look good, RIDE HARD. © by RaceFace | CC 4 ever. | Minden kutyára közterületen PÓRÁZT!!! | DFI | S939 X2 4200+@5000+ | 2X1GB G.Skill HZ DDR500 | MSI 7900 GTO@GTX

(#362) ToBeY válasza Bikeman (#361) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Nekem erről a Thermaltake Thunderblade ventiről kéne valami teszt, mert leírva szépenhangzik 78CFM 21db :U

[Szerkesztve]

(#363) Bikeman válasza ToBeY (#362) üzenetére

Bikeman
(senior tag)

Mennyi nálunk egy ilyen?

Vegyél egyet, próbáld ki, és ha jó, akkor én is veszek egyet, mert konfig csere előtt állok úgyis..:D(Csak az a kár, hogy adnak a házakhoz ventit, inkább lenne olcsóbb a ház, és azután mindenki olyat venne bele, amilyet akar...:) )

Ja, most nézem itt [link], hogy 2000-ret forog, ezért a magas CFM érték, de akkor hogyan lehet ilyen halk?

[Szerkesztve]

Walk anywhere, look good, RIDE HARD. © by RaceFace | CC 4 ever. | Minden kutyára közterületen PÓRÁZT!!! | DFI | S939 X2 4200+@5000+ | 2X1GB G.Skill HZ DDR500 | MSI 7900 GTO@GTX

(#364) Bikeman válasza ToBeY (#362) üzenetére

Bikeman
(senior tag)

Itt egy tesztféleség: [link]

(#365) ToBeY válasza Bikeman (#363) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Ára változó 1800-2500FT-ig megy. Ahoz túl dárga hogy eggyet vegyek aztán ha hangos,sarokba dobjam... :D
Szerk:Ja és nekem a ventikből legalább 3 de inkább 4 kéne... Nem akarok nagyon durván befürödni vele :(

[Szerkesztve]

(#366) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Ezt lessétek meg 1600RPM 16db 62CFM [link]
Ha lehet kapni nálunk ez lesz a nyerő szerintem ...:D

[Szerkesztve]

(#367) Ste válasza ToBeY (#362) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

na most nagyhirtelen ezt a tesztet találtam, de korábban nem ezt olvastam róla
igyekszem azt is megkereseni
addig boldoguljatok ezzel :)
[link]

True Success is Blonde

(#368) ToBeY válasza Ste (#367) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Az a baj hogy számomra ez nem igazán érthető nyelv volt:( De szépek voltak a képek :DDD

[Szerkesztve]

(#369) Ste válasza ToBeY (#365) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a nagy tavaszi őrületben (na jó lehet arrébb van még) úgy döntöttem moddolok egy kicsit a gépemen és kirakom a Silentbladeket a házikóból és teszek a helyükre 3db Thermaltake A1927 piros ledes 12cm-es ventiket.

2000es fordulaton 21db és 78cfm

szabályozva lesznek szóval nem nagyon aggódok a hangjuk miatt

árban pedig elég kellemesek

sajnos olyan i-flash ventit még ők sem árulnak :(

True Success is Blonde

(#370) Ste válasza ToBeY (#368) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

volt ám benne grafikon is :D

True Success is Blonde

(#371) ToBeY válasza Ste (#370) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Azon se igazodtam ki ugráltak a db össze vissza,meg voltak minusz db is. :U De ha jobban megnézem 48db akarna lenni?:U
Amúgy vettél ilyen Thunderblade cooler-t? :DDD

[Szerkesztve]

(#372) Ste válasza ToBeY (#371) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szerdán fogom megvenni, mivel a 4 óriág tartó nyitvatartás itt sem jelent 4 órát :(
pedig pont 4 előtt értem oda

True Success is Blonde

(#373) ToBeY válasza Ste (#372) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Akkor jó megtudom várni a véleményedett :DDD Mert nekem csak pénteken lesz meg, vagy csütörtök este az új házam.

(#374) Ste válasza ToBeY (#373) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

most benne lesz a venti a házadban, vagy ''üres'' házba szeretnéd őket berakni?

már volt ilyen ventim, de akkor még más volt a konfig és nem volt lehetőségem az állítgatásukra.
ha gondolod teszek majd föl, vagy küldök emailben hanganyagot :)

True Success is Blonde

(#375) ToBeY válasza Ste (#374) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Ha nem nagy probléma jó lenne hallani,közelről milyen hangja van, meg házban is.De nekem elég a te viszonyítási alapod is nem fontos hanganyag, persze örülnék neki nagyon.:)

[Szerkesztve]

(#376) Ste válasza ToBeY (#375) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

oksa
akkor ha megvan majd kitalálunk valamit
esetleg Milkacsoki kíséretében eljöhetsz és meghallgathatod előben is :)

True Success is Blonde

(#377) ToBeY válasza Ste (#376) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Nem kösz:D Jó nekem a hangfelévtel is :DDD :DDD

(#378) Ste válasza ToBeY (#377) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

oks
én sem úgy gondoltam :D
akkor majd csinálok képet hangot
te meg addig gyúrj egy msn vagy valami hasonló címet ahol meg tudjuk az esetleges egyéb kérdéseket konzultálni

True Success is Blonde

(#379) ToBeY válasza Ste (#378) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

privátba elküldöm msn cimem

(#380) Bikeman válasza ToBeY (#379) üzenetére

Bikeman
(senior tag)

Aztán majd értesítsetek, hogy melyik milyen!:D Thx!

(#381) ToBeY válasza Bikeman (#380) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Én cask akkor veszem ha Ste jónak találja ;]

(#382) Ste válasza Bikeman (#380) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

oksa
akkor szólok majd neked is
már csak egyet kell aludni hogy meglegyenek :D

True Success is Blonde

(#383) Ste válasza ToBeY (#381) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:R

True Success is Blonde

(#384) johny007

johny007
(tag)

Sziasztok , Thermaltake házat nézzek , nekem ez tetszett meg, erről van valami véleményetek?:) kőszi kőszi előre is:)

http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/swing/vb6000sws.asp

(#385) Ste válasza johny007 (#384) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szia!

az általad kinézett házikó a jelenleg méltán oly népszerű soprano és tsunami házak ajtótaln változata. A hűtési megoldása nagyon jó, hiszen megfelelő vga és proc hűtéssel tökéletes szellőzést nyújt az első-hátsó 12cm es venti.
Fájó pont ugyanakkor, hogy az oldalsó - casetek házakról lemásolt plexi lapon - csak szellőzőrácsot hagytak. Se fanduct, se plussz ventillátor (ami sokszor annyira nem is fontos).
Szerintem a ház legyzsrencsétlenebb pontja az általam már sokat szidott vinyókeret, ami szintén casetek koppintás. Jelen esetben igaz jóval nagyobb 12cm es ventillátor szellőzteti a merevlemezeket (szemben a casetek 8cm-ével) de a vinyókeret robosztussága, pontosabban a rajta található kevés szellőzőlyuk vagy rostély miatt előfrodulhat, hogy nem og rendesen átfújni rajtuk az első ventillátor.
Ha ezeket figyelembeveszed, akkor egy korrekt és végra ajtótlan házat kapsz :)

True Success is Blonde

(#386) _Blank_ válasza johny007 (#384) üzenetére

_Blank_
(senior tag)

Nem is rossz ház, a tipikus ajtónélküli:D Hátul ok a 12-es venti, de előre miért nem tudtak berakni egyet? :F Az árát azért megnézném, ha 10-15 között van akkor megéri szvsz.

(#387) _Blank_ válasza Ste (#385) üzenetére

_Blank_
(senior tag)

na a szenyó tag mindenre kiterjedő választ ad :DDD

(#388) johny007

johny007
(tag)

hálás kőszőnet a gyors és szakszerü válaszért , most nézem olyan 18 körül van a soprano vb1000sws ház , ez már jobb lenne az oldalsó venti miatt?:)http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/soprano/vb1000sws.asp

(#389) Ste válasza _Blank_ (#387) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DDD

True Success is Blonde

(#390) Ste válasza johny007 (#388) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha nem zavar az ajtó, akkor jobb választás

Adnak hozzá 3db ventit

Hagyományos a vinyók beszerelése - nem pedig 90 fokkal elforgatva - így könnyebben átfúj közöttük az első 12cm es

Az oldalsó ventit mint már írtam nem kötelező beüzemelni - néha ha a két 12es alacsony fordulaton van, az oldalsó bekavarhat a légáramba - de megnyugtató tudat ha passzív Vga-d van vagy csipszeted.

A legfontosabb fícsör: adnak hozzá törlőkendőt ;)
és kulcsra zárható oldallapot

én ezt választanám a kettő közül

True Success is Blonde

(#391) johny007 válasza Ste (#390) üzenetére

johny007
(tag)

oké kőszi kőszi , legolcsóbban az edigitalnál láttam igy megyek venni :) a törlőkendőt meg bekereteztettem :)

(#392) Ste válasza johny007 (#391) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nyittasd ki a helyszínen és nézd át a házat. Van olyan hely ahol azért olcsóbb mert a ventiket kiveszik belőle. Néha sajnos karcolás és sérülés is van a házon.
Legyenek meg a kellékei és legyen sérülésmentes. Inkább ott derüljön ki mint otthon.

Ritka de előfordult már

Sok sikert a házhoz :D

True Success is Blonde

(#393) johny007 válasza Ste (#392) üzenetére

johny007
(tag)

nemhiszem hogy ilyet megmernének csinálni az edigitalnál:)) de kőszi a tanácsot igy teszek:)

(#394) ToBeY válasza Ste (#392) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Az azért dúrva lenne ha vennék egy Tt házat,és kilopnák belőle a ventiket és ezért lenne olcsóbb.Azt hiszem kiverném a balhét a boltba ;]

(#395) Ste válasza ToBeY (#394) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Mustárnál volt rá példa :(
Azért adták olcsóbban a házat, mert nem voltak benne azok a dolgok, amiknek benne kellett volna lenniük.

Nem kilopják, hanem magát a házat teszik ezáltal költségtakarékosabbá.

Én is ott vettem az enyémet és lestem is miért olyan olcsó. Kértem is le a házat vidékre, ahol ismerősöm dolgozik. Nála aztán A-Z-ig átnéztük az egészet. Féltem én is hogy mik nem lesznek benne. Aztán szerencsére megvolt mindene - persze külön dobozkákba rejtve

[Szerkesztve]

True Success is Blonde

(#396) ToBeY válasza Ste (#395) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Én tuti visszavinném az egészet és a fejére húznám az eladónak, ha pl Tt házból kilópnák az extrákat.Mert akkor vehetnék Codegent is 6k evvel az erővel, nem 20-30k-ért Tt házat

(#397) johny007

johny007
(tag)

hmm már csak ez a karcos dolgot nem értem , egy ilyen háznál hogy lehetséges? a ferdeszemüek ősszekarcolják?:)

(#398) ToBeY válasza johny007 (#397) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Ezt én sem értem elvileg fóliázott+hungarocel+dobozban van

(#399) johny007 válasza ToBeY (#398) üzenetére

johny007
(tag)

esetleg kis sárgeszemü ''terroristák'' rongálják meg a konkurenciától?:)

(#400) Ste válasza johny007 (#399) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Megsérül a csomagolása kívül.
A hungarocell ugye csak alul felül fogja, némelyiken van szövet burkolat, valamelyiken neylon, de ha a hajón dobálják őket akkor szívás lehet (nagy tételben jön be és csak a boltban veszik észre hogy az sérült - amit persze próbálnak korrigálni)
Elég ritka jelenség, de jobb tényleg átnézni az egészet

A CM Centurion tesztben is sérült volt a ház teteje ha jól emlékszem

True Success is Blonde

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.