Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1001) EQMontoya válasza Ste (#998) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

oldalról ugyanaz, mint a kandalf és az armor, szerintem nem rossz. armort szereltem, elég jól néz ki, főleg, ha még 1 blue orb-al is meg van küldve belülről, akkor már elég a kék fény.

TESCO-Zsömle: itt arról van szó, hogy a TT-n belül is van jó, és kevésbé jó ár/érték aránnyal rendelkező modellek, az más kérdés, hogy akinek a kandalf tetszik a legjobban, az rászánja pluszba azt a pár rongyot.

[Szerkesztve]

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#1002) TESCO-Zsömle válasza EQMontoya (#1001) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Értem... :R :R :R :R :R

MOD:
Oldaláról volna egy kérdésem:

A Plexik mivel vannak rögzítve?? (Csavar, vagy szegecs??)

[Szerkesztve]

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#1003) Ste válasza TESCO-Zsömle (#1002) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

bolhával van szerelve az armor oldala
gondolom a kandalfé is ha ugyanaz a kettő :U
mire tudsz annyi 5,25-ös használni? Gondolom a sok mobilrekk meg dévédéíró :D
az ilyen ember szerverházat vegyen :DDD

True Success is Blonde

(#1004) _Blank_ válasza TESCO-Zsömle (#1000) üzenetére

_Blank_
(senior tag)

TT házak árai irreálisak a többihez képest, most lehet mondani hogy na igen de mennyi extra cucc van benne, meg milyen jó a kialakítása, meg huhúú világító venti van benne, stb, nekem ennyit nem ér meg.
Illetve annó megért mert én is kandalf tulaj voltam, de azt nagyon áron alul szereztem :P
már észhez tértem..

(#1005) TESCO-Zsömle válasza Ste (#1003) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

4x RACK
1x DVD-RW
1x Asour VPC1000
1x Ventiszab.

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#1006) TESCO-Zsömle válasza _Blank_ (#1004) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Irreálisak????

Haver....

Akkor TE még men próbáltál ZALMAN házat venni.... :(

Ez az apróság ([link]) 85k

(#1007) horvathkrisz válasza TESCO-Zsömle (#1002) üzenetére

horvathkrisz
(PH! addikt)

James Bondot megkérdezik:
-Mennyi az idő?
-Kettő. Negyed kettő

szvsz tök gagyi az emberke, szedd ki az aláírásodból...

Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

(#1008) Ste válasza TESCO-Zsömle (#1006) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én inkább a Lian Li házakat említeném, amik tényleg exkluzívak, irreális árakon
osztom _Blank_ véleményét miszerint tényleg vannak irreális árai és irreális áron árult extragagyi termékei a TT-nek.
ház terén meg vagyok vele amúgy elégedve. most is ezt vagy max egy stackert választanék :R
a legjobb persze egy saját gyártmány lenne :C

jut eszembe minek is a 4 rack? :DDD

True Success is Blonde

(#1009) TESCO-Zsömle válasza Ste (#1008) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nagy a fizikai adatmozgás...

(#1010) Eugene Roe

Eugene Roe
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem a Tsunami a csillagos ég, de azért megveszem :P :P Jah és itt mondogattátok hogy fektetve van a TÁP :F :F , hogy, hogy fektetve, a ház alján ??
A Tsunamiba belelehet tenni a Thermaltake Tápot, vagy egyéb tápot ?? :P a hagyományos módon a helyére ?? :P

It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!

(#1011) _Blank_ válasza Eugene Roe (#1010) üzenetére

_Blank_
(senior tag)

Ház tetejében van ugyanúgy mint a többi normál atx házban. Csak egy kicsit nehézkes betenni asszem a merevítőrúdtól, először mindenképp a tápot szereld be.
jó ház amúgy, ha olcsón jutsz hozzá..

[Szerkesztve]

(#1012) Eugene Roe

Eugene Roe
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Öjnye hááát, olcsón ;) mennyi az az olcsó mert akkor keresgélek ;) 30.000-ért tok szerezni ha tudzs olcsóbbat akkor segíthetsz :)
Persze a plexis-ről beszélek fekete színben ;).

[Szerkesztve]

(#1013) _Blank_ válasza Eugene Roe (#1012) üzenetére

_Blank_
(senior tag)

annyiért sharkot vennék, itt a PH-n szerintem van eladó tsunami sokkal olcsóbban, mint 30k

(#1014) Sub-S válasza Eugene Roe (#1012) üzenetére

Sub-S
(fanatikus tag)

Egy lehetőség: [link]

[Szerkesztve]

Eladó: Zalman ZM80D-HP | Icemat 2.0 B | TT CL-C0001 mem borda | Y kábel(UV)

(#1015) Eugene Roe

Eugene Roe
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ejnye, még meggondolom :P ha mindennel dobozzal csomagolás minden majd meglátjuk köszike.

(#1016) Ste válasza _Blank_ (#1013) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vagy Eurékát, ami egy átdolgozott Shark
nagyon aranyos házikó az is

True Success is Blonde

(#1017) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Computex-es (2006) cumók mikorra várhatók???

(#1018) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tudja valaki hogy olyan 2mm-es plexit merre éri meg venni?
víztiszta kellene (vagy lehet olyan homokfúvott is)
táblásan lenne rá szükségem
ugyanis ha elmegy a gépem építek sajátot úgy döntöttem

True Success is Blonde

(#1019) ToBeY válasza Ste (#1018) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Pl nálunk itt Bricostore-ban 50x50 2mm 900ft OBI-ban is kb ennyi, vagy max 1000ft

(#1020) Ste válasza ToBeY (#1019) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mondjuk tesztelésre jó lesz az biztos
legalább megnézem mennyire merev a 2mm és mennyire lehet fúrni faragni, meg hajlítani :)
házépítés lesz bizonyám :)

True Success is Blonde

(#1021) ToBeY válasza Ste (#1020) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Majd várom én is az infókat mennyire lehet vele dolgozni.
Full plexi házat akarsz építeni?

(#1022) Ste válasza ToBeY (#1021) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

aham :)
persze egy két helyen kénytelen leszek alumíniumot belerakni (hátsó kártyahely illetve alaplapi tálca)
kértem már pár helyről árajánlatot, hogy mennyiért vágják méretre, mert nem akarok caámpa oldallapokat, de addig is kellenek tesztalany plexilapok, mert extrém elgondolások is vannak, amik lehet nem lesznek kivitelezhetőek

True Success is Blonde

(#1023) ToBeY válasza Ste (#1022) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Drágáért vágják méretre,legalábbis ami nekem kellet volna az egy 12cm kőr a plexibe az lett volna 1200ft ! Ami megvan ha szerszám is van max 5perc alatt :U

(#1024) Ste válasza ToBeY (#1023) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

na igen, de kört elég nehéz dekopírral vágni
ugyanúgy, ahogy hosszú egyenest is :U
amit lehet precizíósan akarom megcsinálni, legalábbis az illesztéseket

True Success is Blonde

(#1025) ToBeY válasza Ste (#1024) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Majd nyis egy topicot a házépítésednek,és dokumentáld hogy hol tartasz kiváncsi vagyok.

(#1026) Ste válasza ToBeY (#1025) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

oks, bár lehet belerakom a házépítős topikba
úgyis kevés ott a hsz
egynelőre elvagyok a tervezgetéssel és a miliméterpapíros rajzolással :)
egyre másabb ötletekjutnak szemeb, szal lehet a dokumentációkat vagy terveket kirakom, aztán a többiek segítenek eldönteni melyik hogyan lesz kivitelezhető

True Success is Blonde

(#1027) ez_meg_emaz válasza Sub-S (#1014) üzenetére

ez_meg_emaz
(őstag)

Én lecsaptam rá. De még nem írtak vissza. Remélem jó állpotban van és enyim lesz. :D

Quantic Dream is back!!! http://href.hu/x/hd0g

(#1028) m1XUP

m1XUP
(lelkes újonc)

Valaki segítsen! :D
Mostanában én is ilyen Thermaltake ''buzi'' vagyok, főleg házak terén. Az a helyzet, hogy úgy november december környékén akarok új gépet venni és hát ugye kéne hozzá szép kis 5 csillagos lak is :DD És itt jött szóba a Tt. Nézegettem a házakat és 3 kérdésem lenne.
Az első, hogy meik Tt házat ajáljátok arra a célra hogy a nap jelentős részében menni fog benne az élet és játékra kell gyereknek.
A másik hogy ezek a ház árak viszonylag fix-ek nem?
Uccsó még milyen házak a jók és ha tudtok akkor erről linket tudnátok adni?

sunshine live - télen is :) http://www.sunshinelive.de

(#1029) m1XUP

m1XUP
(lelkes újonc)

-> Ste ha kész lesz ebben az életben a ház, akkor küldjél képet :DD

(#1030) Ste válasza m1XUP (#1028) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát igazából azt kell, hogy mondjam, hogy ha az árakat vesszük figyelembe akkor nem a TT a legjobb vétel. Tudásban vannak házak amik bőven felülmúlják.

Hogy milyen házat akarsz venni, az nagyban függ attól, hogy mekkorát és milyen gépnek tervezed venni. Van ugye Mid és Full tower kategória is.
Hűtés terén nincs túl sok difi közöttük, inkább a belső tér méreteiben lehet különbségeket felfedezni, amik ugye az alkatrészek összemelegedésének esélyét csökkentik.

Mid kategóriában a Soprano és Tsunami számít slágernek az ajtósak között, illetve a Viking a nem ajtósaknál.
Full-ban pedig a Shark ami nagyon népszerű, de nekem az Armor/Kandalf a kedvencem

Ha vízhűtését akarsz majd (mázlista lenne akkor a gyerek :) ) akkor mindenképpen Full Tower szériát javaslok.

a házzal kapcsolatban pedig még javában megy a tervezés és a kivitelezőkkel való egyezkedés (hiszen vannak benne buktatók dögivel)

True Success is Blonde

(#1031) ez_meg_emaz válasza Ste (#1030) üzenetére

ez_meg_emaz
(őstag)

Shark az nekem is tetszik és majdnem teljesen egy áron van(vag asszem teljesen egy áron) a Tsunami-val. És így a Shark mindenképp jobb választás lenne.
Armor design az nem oan rossz de nem is a legjobb. Viszont a hűtése :Y Hát nem gyenge. Nekem fölös annyi venti. Elég lenne nekem a 3 is a tsunami-ban van. Hova kell oan durva léghűtés mint ami az armor-ba van?

(#1032) ToBeY válasza ez_meg_emaz (#1031) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Azért ha tyuningolni akarsz nem árt minnél több és jobb hűtés/venti.

(#1033) ez_meg_emaz válasza ToBeY (#1032) üzenetére

ez_meg_emaz
(őstag)

:B Igaz. Tényleg.. Eszembe se volt mert nemnagyon szoktam.

(#1034) Ste válasza ez_meg_emaz (#1033) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én azért válaszottam az armort, mert abban el is férsz bőveb, és ha egyszer vízre adom a fejem, akkor minden gond nélkül elfér a belsejében

True Success is Blonde

(#1035) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nah, mivel korábban már ígértem egy-két emberkének, hogy teszek fel képeket a moduláris tápomról, végre egy tápcsere alkalmával elérkezettnek láttam az időt, hogy házon kívül csináljak egy képet a ''régi'' tápomról.

Az első moduláris tápok közé tartozott, s mivel akkor gyorsan kellett egy másik helyette, ezért szinte látatlanban (na jó, a neten nézegettem előtte 2 napig) választottam a Tagan-t.
Kellemes súlyával már a kézhezvételt követően meggyőzőtt arról, hogy nem bóvli táppal van dolgom (szándékosan nem a minőségi jelzővel illetem). Kibontás után is nagyon tetszett, csak nem értettem, ha moduláris akkor minek rá annyi fix madzag? Erre a kérdésre egészen a mai napig nem tudtam volna válaszolni, ha nem egy ugyanilyen - kicsit nagyobb teljesítményű - tápot teszek a gépembe. Fix alatt az alaplapi 20+4tűs csatit, egy +4-es csatit valamint az új P4es-hez való +8-as csatit plusz egy földelő madzagot értem. Nos A64 konfig lévén eme utsó +8-as madzagnak annyira nem örültem, mivel nem tudtam vele mit kezdeni. Rejtegethettem a házban. A megvilágosodás akkor ért, amikor feltűnt, hogy az új nagyobb táp kb 2cm-el rövidebb a korábbinál, s a csati aljzatok is furán kiállnak belőle, s a manuáljának az elején ott virított a V5.0, míg a korábbi táp V5.1 volt. Valószínűleg a mérnökök voltak oly előrelátóak, s az újabb version-ban gondoltak az újabb P4-et használókra is, ugyanis az új V5.0-ás tápon nincs rajta a +8-as P4-es csati. Egy madzaggal kevesebb :)
Keserűen kellett az is konstatálnom, hogy moduláris táp ide vagy oda, baromira hosszú és több mint robosztus kábeleket mellékeltek a táphoz. Egy kis tejergetéssel, gyúrással felérő erőlködéssel sikerült a kábeleket belegyömöszölni a házba. Szerencsére pont elég egy pár madzagot rákötni, s minden kütyüt ellát árammal, nincs felesleges madzag.
Sokan emlegették korábban, hogy a Tagan tápok teljesen hangtalanok. Nos ezzel teljes mértékben egyet kell, hogy értsek. Nem ok nélkül van egy Lopakodó a táp dobozán. Gratula a mérnököknek :C

Aki mostanában akar moduláris tápot annak őt, s a hipergropu tápjait is csak ajánlani tudom :)

Végezetül egy-két kép a korábbi tápról
[link]
[link]
[link]

minden szépen külön dobozolva, csomagolva:
[link]

a bőség zavara :)
[link]

True Success is Blonde

(#1036) m1XUP

m1XUP
(lelkes újonc)

És végsősoron melyiket ajálanátok? Én nézegettem házakat, de Tt elég drága kategória, onnan nekem a Soprano tetszett meg összességében, meg árában :DD
Ilyen áron nincs másik ajálható jó minőségű ház? Ha lehet plexi fallal?

(#1037) ToBeY válasza m1XUP (#1036) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Van egy csomó csak körbe kell nézni.
Most nem fejteném ki mert hulla vagyok,de ha érdekel még a téma holnap reggel délelőt mondok pár típust/gáyrtót ebbe a 16-18k kategóriába, amibe a soprano is van

(#1038) Ste válasza m1XUP (#1036) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Aerocool házakat nézd még meg
Az Aeroengine-t pl vagy annak a második kiadását

True Success is Blonde

(#1039) ToBeY válasza Ste (#1038) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Na ne is beszéljünk az Aerocool házakról :((( Tegnap cserélte ki a haver Aspire-re
Az ajta nem csukódott mindig,az oldalát nem lehetett rátenni rendesen,az első 14cm venti ovális pályán mozgott (és csapás is volt) amit adtak hozzá csavarokat az nem volt jó hozzá,codegen csavarjaival szereltük.:)

(#1040) Ste válasza ToBeY (#1039) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hmm
még nem hallottam eddig ilyen hibkáról
a jelek szerint akkor semmi sem tökéletes

esetleg Chieftec? igaz ők nem annyira a tuti designról híresek, viszont jól szellőző házaik vannak

True Success is Blonde

(#1041) m1XUP

m1XUP
(lelkes újonc)

Köszi Ste!

Most nézegettem őket hát kinézetre jól néznek ki és az áruk is meglehetősen kedvező!
Amugy ezekhet adnak tápot? Mert a www.arukereso.hu -n néztem és ott vannak olyanok amiknél fel van tüntetve, hogy ''tápnélküli'' de van amihez semmit sem írtak :F
Nekem az AEROENGINE tetszett eg főleg abban van táp? :D

(#1042) ToBeY válasza m1XUP (#1041) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Egyik ilyen ''drágább'' házban sincs táp! Csak az olcsó gagyi Codegen-hez van táp...

(#1043) Ste válasza m1XUP (#1041) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Teljesen igaza van ToBeY-nak
a drágább házaknál megadják a lehetőséget, hogy kényedre kedvedre tegyél bele olyat amilyet szeretnél

True Success is Blonde

(#1044) ToBeY válasza Ste (#1043) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Ami alapesetben van a házamba 12cm házventi TT-1225 típus jelzésű,ilyet lehet csak úgy külön venni szerinted? :F

(#1045) m1XUP

m1XUP
(lelkes újonc)

Ez az a sorozat ami asszem van kék, zöld, meg talán piros leddel? Mert én nem sok Tt házhűtőt láttam ezeken kívül :F aztán nem tom :)

(#1046) m1XUP

m1XUP
(lelkes újonc)

Mi az AEROENGINE msáodik szériájának a neve?

(#1047) ToBeY válasza m1XUP (#1045) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Nem az thunderbalde,ez a stard narancs tt hűtő

(#1048) ToBeY válasza m1XUP (#1046) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Aeroengine II? ;] Ki gondolta volna :P

(#1049) Ste válasza ToBeY (#1044) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem az alapból nem létezik
Biztosan rájöttek, hogy az milyen jó, így lehet kapni Thermoszenzorral mint A2029, panellel mint A2003. Magában nem
oldalra én egy A2330 Silent Wheel-t tennék a helyedben

True Success is Blonde

(#1050) ToBeY válasza Ste (#1049) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Elég zsír ez a hűtő és 13cm! :C

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.