Most híreztek itt a PH-n a TT Matrix alnévvel ellátott házáról. Szerintem elég kompakt és még jól is néz ki. Elöl hátul 12-es venti, etc. Csak kérdés mikor lesz kapható itthon.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Milyen egeret válasszak? Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Milyen cserélhető objektíves gépet (DSLR, MILC, SLT)? Olvasd el az első hsz.-t !
Fotós táskák: minden, ami ide tartozik. Milyet? Miért? Minek?
[Re:] OCZ Agility 4 SSD-k akár 1 dollár/GB fajlagos költség alatt is
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
bagyulajuve
(őstag)
itt egy kis info
[link]
Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!

ToBeY
(PH! nagyúr)
Egy picit OFF leszek Ami a soprano házban van venti (120x120x25 mm, 1400rpm)Lehet külön venni mi a neve?

R9
(újonc)
Hmm elég jó, mennyi pénz egy ilyen?

bagyulajuve
(őstag)
én 21 ért vettem, de nem biztos hogy gyártják még
Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!

R9
(újonc)
akkor a hűtéssel semmi baj igaz?
Itt lehet ugye állítani a ventillátorok gyorsaságát?

bagyulajuve
(őstag)
jaja, szabályozhatóak a ventik

ToBeY
(PH! nagyúr)
Ha nem lehetne kapni vegyél helyette soprano-t szerintem az is jól néz ki.Több venti van benne,de nincs benen szabályzó
Hát igen
az alapkoncepció általában ugyanaz
csak a külcsíny más
ha meg nincs szabályzópanel, akkor sokszor meg lehet azt oldani alaplapról is
True Success is Blonde
ahol elől hátul12cm-es ventik vannak ott nem lehetnek nagy gondok
True Success is Blonde
szerintem akármilyen 12cm es TT ventit vehetsz
mindegyik ugyanaz a fajta (itt a ph-n asszem benne volt valamelyik tesztben, hogy milyen is: Late yong? vagy valami hasonló)
elég ha a gyártóra rájössz, utána már csak a márkát kell kiválasztanod
True Success is Blonde

ToBeY
(PH! nagyúr)
Mivel thermaltake soprano házban lévő ventiről van szó,így gondolom ami benne van venit is thermaltake csak nem tudom a pontos típus számát. 
szerintem kizárásos alapon ilyen fajta lehet
max más színben és ledesen 
[link]
True Success is Blonde

ToBeY
(PH! nagyúr)
Nem ez mert 2000RPM 34db-es! Ami a sopranoba,tsunami-ba van pedig 1400RPM 21db. A 34db már túl hangos lenne.Eleinte silent blade-t akartam, de mivel ez 2db hangosabb mint a silentblade,viszont levegőszálítása közel duplája,így ilyet vennék ha kapnék... 

ToBeY
(PH! nagyúr)
Nem sajnos egyik sem az
Az egyik 48db
az már tök süketeknek van
[Szerkesztve]
hmm
akkor valami okost kellen megkérdezni aki a lapátformája alapján megmondja melyik gyártótól származik a ventillátor
onnantól már nem lenne nehéz beszerezni egyet
igen, sajnos az 1000-et pörgő SilentBlade-nek vannak kompromisszumai
True Success is Blonde
Nem sárga a lapátja véletlenül?
mert akkor az A2029 lehet
legalábbis az Aquánál van ilyen, igaz potival együtt
szerintem ez lesz az
True Success is Blonde

ToBeY
(PH! nagyúr)
De sárga a lapátja ilyen házban van [link]
akkor eddig ez áll hozzá a legközelebb
igaz ez max potival tudja uganazt a sebességet
True Success is Blonde

ToBeY
(PH! nagyúr)
Nekem ilyenből kéne 3! Potit nem tudnám hovarakni
[Szerkesztve]
akkor még a Zalman féle ellenállást tudom ajánlani
felezi a feszültséget
azzal bármilyen ventit le tudsz ugyanarra a szintre lassítani
ha már ilyen makacs vagy 
True Success is Blonde

Bikeman
(senior tag)
Yate Loon 
Egyébként a Swing ház elöl hol szív levegőt, mert nem igazán lyuggatott az eleje...
[link]
A Matrix az jó lenne, de 25 k körül van..
Másik lehetőségem: Cooler Master Centurion 532 (lyuggatott az eleje..
)
[link]
Walk anywhere, look good, RIDE HARD. © by RaceFace | CC 4 ever. | Minden kutyára közterületen PÓRÁZT!!! | DFI | S939 X2 4200+@5000+ | 2X1GB G.Skill HZ DDR500 | MSI 7900 GTO@GTX

_Blank_
(senior tag)
Mennyi az a Matrix??
Ez most komoly? Én abba voltam hogy max 15-17k
na látod!
majdnem eltaláltam 
a Swing pedig elől a műanyag panel alatt szívja be a levegőt
tizsta Casetek koppintás amúgy
itt van róla egy teszt
[link]
a Coolermaster is nagyon aranyos 
True Success is Blonde

ToBeY
(PH! nagyúr)
Most már tudjuk hogy Yate Loon venti van a soprano házba,már csak az érdekelne hogy olyat hol lehet venni 

ToBeY
(PH! nagyúr)
Na megvan milyet veszek
Úgy is lesz 1 kék ledes venti alapból a házba, így veszek egy ilyet még előre és hátra Thermaltake A1926
a tsunamiban pedig szép tt ventik vannak (szin u.a., csak rá van ütve a tt matrica) ellenben azok legalább halkak.
Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

ToBeY
(PH! nagyúr)
Nem halkabbak mint az általam kinézett Tt ledes ventik,hanem csont ugyan az a kettő ami a hangját illeti 21db mind a kettő

ToBeY
(PH! nagyúr)
Most láttam az aquban az általad keresett házat
Thermaltake Viking VA 4000 BSW táp nélküli fekete ház 28,320Ft Ennyit nem ér szerintem....
Eléggé húzós ára van
Hát a márkát mindig meg kell fizetni 
sokszor pedig annyira fura, hogy lekoppintják egyes gyártók házait, vagy azoknak részleteit és úgy próbálják meg eladni többszörös áron
True Success is Blonde

ToBeY
(PH! nagyúr)
Ja sose baj hogy lekoppintják lásd primecooler Vs Zalman
Ugyan olyan jó és majdnem féláron.Az tuti 28k nem adnék érte, akkor már soprano-t vennék
figy, én is elolvastam mit irnak, de hangok terén inkább a fülemre hallgatok, mint a szememre, ha megengeded!
tsunamim van, az oldalsó 9.2es szinte hangtalan (10cm-ről hallható kb), az első 12es már 1 fokkal hangosabb, a hátsó ledes pedig 1 nagyon picit hangosabb, mint az első 12es, de ez lehet a rács miatt is.
Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

ToBeY
(PH! nagyúr)
Jó csak én azt mondtam, miért lenne hangosabb az a kék ledes venti amit én kinéztem, a sopranoba lévőné?l Ha Thermaltake mind a kettőt 21db skálázta be? 
nekem hangosnak tűntek azok a kék ledes ventik
igaz volt is huzatjuk, de nem kultuiváltam, azt hogy sötétben olyan erősen világítottak
alaplapról vagy potiról szabáloyzva biztosan jó kis ventik, de inkább jöttek a silentbladek
True Success is Blonde

ToBeY
(PH! nagyúr)
Akkor maradok a silentblade-nél... Bár nem tudom mennyivel hangosabb a Tt 21db-e a silentblade 19db-nél
Közben pedig a Tt dupla annyi levegőt mozgat meg mint a silentblade
[Szerkesztve]

Bikeman
(senior tag)
Öööö, elnézést, egy betűt elnéztem a kódjában, mert ez a VD2000BNS, én pedig a kiskerarak.hu-n a VB2000BNS áraát néztem meg, sorry mindenkitől, de akkor mennyi lehet ez a ház, mert a kiskerarak.hu-n nincs fennt....
Walk anywhere, look good, RIDE HARD. © by RaceFace | CC 4 ever. | Minden kutyára közterületen PÓRÁZT!!! | DFI | S939 X2 4200+@5000+ | 2X1GB G.Skill HZ DDR500 | MSI 7900 GTO@GTX
nem olyan hangos, én pl kiválóan alszom mellette (aza titka, hogy napi 6 órát kell csak, és akkor jó álmos az ember, mikor lefexik
), de szerintem a 21dba nem reális, max akkor, ha nincs mögötte rács... valószinüleg azért olyan zajos, mert ami elöl van a házban, az nem olyan zajos... bár, nálam még 1 gyári his hütő, és 1 a64 hütő is prezentál némi zajt.

ToBeY
(PH! nagyúr)
Lesz mögötte rács, szal akkor a 21db Tt hűtő hangos?Bár szerintem a videókártyámon lévő fél kg réz hűt mindent elnyom
Majd még meggondolom hogy silent blade vagy ez 
his vga hütő nálam is elnyomja a dolgokat
amúgy az oldalsó ventin olyan por van, hogy nem látni be a rácson, de halál komolyan zaj is kevesebb jön ki 

ToBeY
(PH! nagyúr)
Nekem meg az inno3d 6800GT nagyon brutál hangja van,szerintem 21db venti(k) nem is hallanám meg 
sztem induljunk a ''ki tud HANGOSABB gépet épiteni'' kategóriában
kéne 1 ilyen topic 

ToBeY
(PH! nagyúr)
Nem én most rámegyek a halkabb gépre
Persze normális hűtőteljesítmény mellet. Szal vga is majd idővel kap valami normális coolert

-cobra-
(tag)
Sziasztok!
Bár már nem friss az élmény, de mégis szeretnék veletek megosztani 1-2 képet a házamról, nevezetesen egy TT Kandalfról. Kb egy hónapja vettem, nem bántam meg, most is ezt venném. A ház egyszerűen gyönyörű. Fényes fekete az eleje, előtte a 2 ajtó szálcsiszolt alumínium. Gondolom nem mondok újat, hogy csak nagy hely van benne, azok bármelyike átalakítható 3,5ös hellyé az előlap közepének kipattintásával, ami egyébként porszűrőt is tartalmaz. Gyárilag 4 venti van hozzá, egy sima 12es elől, ami hűti a vincsi racket, egy kék ledes 12es hátul, egy 9es a táp mellett, és egy 9es a tetején. Kicsit tartottam a ventik miatt, mert olvastam, hogy nem a leghalkabbak, de én teljesen elégedett vagyok velük. Előtte zalman ventijeim voltak, de el kell mondanom, hogy én szerintem egyáltalán nem hangosabbak a TT ventik. Ami nagy meglepetés volt, hogy bár nincsenek benne gumibakok, ennek ellenére egyáltalán nem rezonál benne a 2 samsung vinyóm, ami eddig teljesen berezonáltatta a régi házamat. Talán ez annak is köszönhető, hogy a háznak üresen is tetemes a súlya, 17kg. De mivel nem nagyon van mozgatva, így ez nekem nem jelent hátrányt. Hát most hirtelen ennyi, ha bármi kérdésetek van, akkor privi vagy email vagy fórum
.
Íme pár kép:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[Szerkesztve]

_Blank_
(senior tag)
Na azért
Ja és szerintem amiatt nem láttad még árlistában mert nem érkezett meg az országban. Pár heten belül már biztos elérhető lesz.

_Blank_
(senior tag)
Az én házamba nincs sok venti de bátran indulnék a versenyben
Az athlon xp fradista hűtője valami eszméletlen hangot tud kiadni. És ez még párosul a 9800pro gyári dzsunkájával, igen szép hang/os/ élményben lesz része annak aki betér a szobámba. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Kész szerencse hogy az NF7-en zalman van
[Szerkesztve]
a vizhütés nagy előnye, hogy hangtalan...
-cobra-: szép a ház, gratu hozzá! mibe fájt?

ToBeY
(PH! nagyúr)
14k egy olyan ház
a kandalf?!
szép is volna.. ezt honnan szedted?