Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#301) _Blank_ válasza R9 (#296) üzenetére

_Blank_
(senior tag)

Most híreztek itt a PH-n a TT Matrix alnévvel ellátott házáról. Szerintem elég kompakt és még jól is néz ki. Elöl hátul 12-es venti, etc. Csak kérdés mikor lesz kapható itthon.

(#302) bagyulajuve válasza Ste (#300) üzenetére

bagyulajuve
(őstag)

itt egy kis info

[link]

Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!

(#303) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Egy picit OFF leszek Ami a soprano házban van venti (120x120x25 mm, 1400rpm)Lehet külön venni mi a neve?

(#304) R9 válasza bagyulajuve (#302) üzenetére

R9
(újonc)

Hmm elég jó, mennyi pénz egy ilyen?

(#305) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

18e körűl lehet az ára azt hiszem.

(#306) bagyulajuve válasza R9 (#304) üzenetére

bagyulajuve
(őstag)

én 21 ért vettem, de nem biztos hogy gyártják még

Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!

(#307) R9 válasza bagyulajuve (#306) üzenetére

R9
(újonc)

akkor a hűtéssel semmi baj igaz?
Itt lehet ugye állítani a ventillátorok gyorsaságát?

(#308) bagyulajuve válasza R9 (#307) üzenetére

bagyulajuve
(őstag)

jaja, szabályozhatóak a ventik

(#309) ToBeY válasza R9 (#307) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Ha nem lehetne kapni vegyél helyette soprano-t szerintem az is jól néz ki.Több venti van benne,de nincs benen szabályzó

(#310) Ste válasza ToBeY (#309) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát igen
az alapkoncepció általában ugyanaz
csak a külcsíny más
ha meg nincs szabályzópanel, akkor sokszor meg lehet azt oldani alaplapról is

True Success is Blonde

(#311) Ste válasza R9 (#307) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ahol elől hátul12cm-es ventik vannak ott nem lehetnek nagy gondok

True Success is Blonde

(#312) Ste válasza ToBeY (#303) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szerintem akármilyen 12cm es TT ventit vehetsz
mindegyik ugyanaz a fajta (itt a ph-n asszem benne volt valamelyik tesztben, hogy milyen is: Late yong? vagy valami hasonló)
elég ha a gyártóra rájössz, utána már csak a márkát kell kiválasztanod

True Success is Blonde

(#313) ToBeY válasza Ste (#312) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Mivel thermaltake soprano házban lévő ventiről van szó,így gondolom ami benne van venit is thermaltake csak nem tudom a pontos típus számát. :U

(#314) Ste válasza ToBeY (#313) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szerintem kizárásos alapon ilyen fajta lehet
max más színben és ledesen :)
[link]

True Success is Blonde

(#315) Ste válasza Ste (#314) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vagy ilyesmi
[link]

bár sebességre ez közelíti meg a legjobban
[link]
:D

True Success is Blonde

(#316) ToBeY válasza Ste (#314) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Nem ez mert 2000RPM 34db-es! Ami a sopranoba,tsunami-ba van pedig 1400RPM 21db. A 34db már túl hangos lenne.Eleinte silent blade-t akartam, de mivel ez 2db hangosabb mint a silentblade,viszont levegőszálítása közel duplája,így ilyet vennék ha kapnék... :U

(#317) ToBeY válasza Ste (#315) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Nem sajnos egyik sem az :O Az egyik 48db :Y az már tök süketeknek van

[Szerkesztve]

(#318) Ste válasza ToBeY (#317) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hmm
akkor valami okost kellen megkérdezni aki a lapátformája alapján megmondja melyik gyártótól származik a ventillátor
onnantól már nem lenne nehéz beszerezni egyet

igen, sajnos az 1000-et pörgő SilentBlade-nek vannak kompromisszumai

True Success is Blonde

(#319) Ste válasza ToBeY (#317) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem sárga a lapátja véletlenül?
mert akkor az A2029 lehet
legalábbis az Aquánál van ilyen, igaz potival együtt

szerintem ez lesz az

True Success is Blonde

(#320) ToBeY válasza Ste (#319) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

De sárga a lapátja ilyen házban van [link]

(#321) Ste válasza ToBeY (#320) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

akkor eddig ez áll hozzá a legközelebb
igaz ez max potival tudja uganazt a sebességet

True Success is Blonde

(#322) ToBeY válasza Ste (#321) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Nekem ilyenből kéne 3! Potit nem tudnám hovarakni:)

[Szerkesztve]

(#323) Ste válasza ToBeY (#322) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

akkor még a Zalman féle ellenállást tudom ajánlani
felezi a feszültséget
azzal bármilyen ventit le tudsz ugyanarra a szintre lassítani

ha már ilyen makacs vagy :D

True Success is Blonde

(#324) Bikeman válasza Ste (#312) üzenetére

Bikeman
(senior tag)

Yate Loon ;)

Egyébként a Swing ház elöl hol szív levegőt, mert nem igazán lyuggatott az eleje...

[link]

A Matrix az jó lenne, de 25 k körül van..

Másik lehetőségem: Cooler Master Centurion 532 (lyuggatott az eleje..:D)

[link]

Walk anywhere, look good, RIDE HARD. © by RaceFace | CC 4 ever. | Minden kutyára közterületen PÓRÁZT!!! | DFI | S939 X2 4200+@5000+ | 2X1GB G.Skill HZ DDR500 | MSI 7900 GTO@GTX

(#325) _Blank_ válasza Bikeman (#324) üzenetére

_Blank_
(senior tag)

Mennyi az a Matrix?? :Y Ez most komoly? Én abba voltam hogy max 15-17k

(#326) Ste válasza Bikeman (#324) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

na látod!
majdnem eltaláltam :D

a Swing pedig elől a műanyag panel alatt szívja be a levegőt
tizsta Casetek koppintás amúgy
itt van róla egy teszt
[link]

a Coolermaster is nagyon aranyos :)

True Success is Blonde

(#327) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Most már tudjuk hogy Yate Loon venti van a soprano házba,már csak az érdekelne hogy olyat hol lehet venni :))

(#328) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Na megvan milyet veszek :C Úgy is lesz 1 kék ledes venti alapból a házba, így veszek egy ilyet még előre és hátra Thermaltake A1926

(#329) EQMontoya válasza ToBeY (#327) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a tsunamiban pedig szép tt ventik vannak (szin u.a., csak rá van ütve a tt matrica) ellenben azok legalább halkak.

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#330) ToBeY válasza EQMontoya (#329) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Nem halkabbak mint az általam kinézett Tt ledes ventik,hanem csont ugyan az a kettő ami a hangját illeti 21db mind a kettő

(#331) ToBeY válasza R9 (#304) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Most láttam az aquban az általad keresett házat
Thermaltake Viking VA 4000 BSW táp nélküli fekete ház 28,320Ft Ennyit nem ér szerintem....

(#332) Ste válasza ToBeY (#331) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Eléggé húzós ára van
Hát a márkát mindig meg kell fizetni :(

sokszor pedig annyira fura, hogy lekoppintják egyes gyártók házait, vagy azoknak részleteit és úgy próbálják meg eladni többszörös áron

True Success is Blonde

(#333) ToBeY válasza Ste (#332) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Ja sose baj hogy lekoppintják lásd primecooler Vs Zalman:) Ugyan olyan jó és majdnem féláron.Az tuti 28k nem adnék érte, akkor már soprano-t vennék

(#334) EQMontoya válasza ToBeY (#330) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

figy, én is elolvastam mit irnak, de hangok terén inkább a fülemre hallgatok, mint a szememre, ha megengeded!

tsunamim van, az oldalsó 9.2es szinte hangtalan (10cm-ről hallható kb), az első 12es már 1 fokkal hangosabb, a hátsó ledes pedig 1 nagyon picit hangosabb, mint az első 12es, de ez lehet a rács miatt is.

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#335) ToBeY válasza EQMontoya (#334) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Jó csak én azt mondtam, miért lenne hangosabb az a kék ledes venti amit én kinéztem, a sopranoba lévőné?l Ha Thermaltake mind a kettőt 21db skálázta be? :U

(#336) Ste válasza ToBeY (#335) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem hangosnak tűntek azok a kék ledes ventik
igaz volt is huzatjuk, de nem kultuiváltam, azt hogy sötétben olyan erősen világítottak
alaplapról vagy potiról szabáloyzva biztosan jó kis ventik, de inkább jöttek a silentbladek

True Success is Blonde

(#337) ToBeY válasza Ste (#336) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Akkor maradok a silentblade-nél... Bár nem tudom mennyivel hangosabb a Tt 21db-e a silentblade 19db-nél :U Közben pedig a Tt dupla annyi levegőt mozgat meg mint a silentblade

[Szerkesztve]

(#338) Bikeman válasza _Blank_ (#325) üzenetére

Bikeman
(senior tag)

Öööö, elnézést, egy betűt elnéztem a kódjában, mert ez a VD2000BNS, én pedig a kiskerarak.hu-n a VB2000BNS áraát néztem meg, sorry mindenkitől, de akkor mennyi lehet ez a ház, mert a kiskerarak.hu-n nincs fennt....

Walk anywhere, look good, RIDE HARD. © by RaceFace | CC 4 ever. | Minden kutyára közterületen PÓRÁZT!!! | DFI | S939 X2 4200+@5000+ | 2X1GB G.Skill HZ DDR500 | MSI 7900 GTO@GTX

(#339) EQMontoya válasza ToBeY (#337) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem olyan hangos, én pl kiválóan alszom mellette (aza titka, hogy napi 6 órát kell csak, és akkor jó álmos az ember, mikor lefexik :D ), de szerintem a 21dba nem reális, max akkor, ha nincs mögötte rács... valószinüleg azért olyan zajos, mert ami elöl van a házban, az nem olyan zajos... bár, nálam még 1 gyári his hütő, és 1 a64 hütő is prezentál némi zajt.

(#340) ToBeY válasza EQMontoya (#339) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Lesz mögötte rács, szal akkor a 21db Tt hűtő hangos?Bár szerintem a videókártyámon lévő fél kg réz hűt mindent elnyom:D Majd még meggondolom hogy silent blade vagy ez :F

(#341) EQMontoya válasza ToBeY (#340) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

his vga hütő nálam is elnyomja a dolgokat :D amúgy az oldalsó ventin olyan por van, hogy nem látni be a rácson, de halál komolyan zaj is kevesebb jön ki :DD

(#342) ToBeY válasza EQMontoya (#341) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Nekem meg az inno3d 6800GT nagyon brutál hangja van,szerintem 21db venti(k) nem is hallanám meg :DDD

(#343) EQMontoya válasza ToBeY (#342) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sztem induljunk a ''ki tud HANGOSABB gépet épiteni'' kategóriában :DD kéne 1 ilyen topic :D

(#344) ToBeY válasza EQMontoya (#343) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Nem én most rámegyek a halkabb gépre:) Persze normális hűtőteljesítmény mellet. Szal vga is majd idővel kap valami normális coolert:))

(#345) -cobra-

-cobra-
(tag)

Sziasztok!

Bár már nem friss az élmény, de mégis szeretnék veletek megosztani 1-2 képet a házamról, nevezetesen egy TT Kandalfról. Kb egy hónapja vettem, nem bántam meg, most is ezt venném. A ház egyszerűen gyönyörű. Fényes fekete az eleje, előtte a 2 ajtó szálcsiszolt alumínium. Gondolom nem mondok újat, hogy csak nagy hely van benne, azok bármelyike átalakítható 3,5ös hellyé az előlap közepének kipattintásával, ami egyébként porszűrőt is tartalmaz. Gyárilag 4 venti van hozzá, egy sima 12es elől, ami hűti a vincsi racket, egy kék ledes 12es hátul, egy 9es a táp mellett, és egy 9es a tetején. Kicsit tartottam a ventik miatt, mert olvastam, hogy nem a leghalkabbak, de én teljesen elégedett vagyok velük. Előtte zalman ventijeim voltak, de el kell mondanom, hogy én szerintem egyáltalán nem hangosabbak a TT ventik. Ami nagy meglepetés volt, hogy bár nincsenek benne gumibakok, ennek ellenére egyáltalán nem rezonál benne a 2 samsung vinyóm, ami eddig teljesen berezonáltatta a régi házamat. Talán ez annak is köszönhető, hogy a háznak üresen is tetemes a súlya, 17kg. De mivel nem nagyon van mozgatva, így ez nekem nem jelent hátrányt. Hát most hirtelen ennyi, ha bármi kérdésetek van, akkor privi vagy email vagy fórum :D .
Íme pár kép:

[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]

[Szerkesztve]

(#346) _Blank_ válasza Bikeman (#338) üzenetére

_Blank_
(senior tag)

Na azért:D
Ja és szerintem amiatt nem láttad még árlistában mert nem érkezett meg az országban. Pár heten belül már biztos elérhető lesz.

(#347) _Blank_ válasza EQMontoya (#343) üzenetére

_Blank_
(senior tag)

Az én házamba nincs sok venti de bátran indulnék a versenyben:D
Az athlon xp fradista hűtője valami eszméletlen hangot tud kiadni. És ez még párosul a 9800pro gyári dzsunkájával, igen szép hang/os/ élményben lesz része annak aki betér a szobámba. ;]

Kész szerencse hogy az NF7-en zalman van:D

[Szerkesztve]

(#348) EQMontoya válasza _Blank_ (#347) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a vizhütés nagy előnye, hogy hangtalan...

-cobra-: szép a ház, gratu hozzá! mibe fájt?

(#349) ToBeY válasza EQMontoya (#348) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

14k egy olyan ház

(#350) EQMontoya válasza ToBeY (#349) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a kandalf?! :Y :DD szép is volna.. ezt honnan szedted? :D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.