Aha, sztem menni fog..
WiFi antenna, szerelési anyagok - http://hardverapro.hu/apro/2_4_ghz-re_panel_antenna_20-22_dbi_uj_sajat_gyartm/friss.html
Milyen egeret válasszak? Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Milyen cserélhető objektíves gépet (DSLR, MILC, SLT)? Olvasd el az első hsz.-t !
Fotós táskák: minden, ami ide tartozik. Milyet? Miért? Minek?
[Re:] OCZ Agility 4 SSD-k akár 1 dollár/GB fajlagos költség alatt is
Laptopba, Intel® Core™2 Duo Processor T7200 (4M Cache, 2.00 GHz, 667 MHz FSB, 64-bit)
CPU-t keresek notiba, lista: T2300, T2400, T2500, T2600, T2700
Új! Ventilátor fordulatszám szabályzó panel, fdd helyére 4 csatornás fekete, kék háttér világítás
Előlapi hang (sound) + USB kimenet, 1,44 ( floppy, 3,5" meghajtó helyére )
Tintapatron, tonerkazetta (lézernyomtató kazetta) Jó áron! áfás-számlával ha kell!

Aha, sztem menni fog..
WiFi antenna, szerelési anyagok - http://hardverapro.hu/apro/2_4_ghz-re_panel_antenna_20-22_dbi_uj_sajat_gyartm/friss.html

Na sikerült belemókolni a zalmant?

Még nem jött meg, hogy baszná meg..
A Zalman, meg a lap csak hétfön jön...
Itt van már minden, ház, proci, mem., de a többi sajna még nincs...
De hétfön amint benne lesz, irok..
Na meg lövök pár képet is..
Helyes, várjuk a képeket. 
Sose lőj orkra, ha goblint kerget...
Igen, fönt hátul van egy külön tartóka a vinyóknak. Előle 3 hely 12cm-essel hűtve, hátul 3 hely tápventi plusz hátsó 9,2-es által hűtve.
Én is sokáig meg voltam vele elégedve, csak az nagyon zavart benne, hogy kicsi volt a hely, hogy tökéletesen elférjek benne. Meg kicsit meg kellett fúrnom a ház oldalát, hogy a passzív videókarira is fújjon az oldalsó alsó 9,2-es levegőt.
Viszont ami a legeslegjobban zavart és amiért váltottam, hogy sehogy sem tudtam vele vízhűtést rakni. Ebbe majd szeretnék olyat is szerelni, ha összejön.
Még egy negatív pont volt a Caseteknél, hogy a vinyók elől nagyon zsúfoltan voltak, és hiába az ötletes keresztbe építés, ha az első 8as venti sehogy sem tud átfújni a vinyótartó kereten, mert annyira bután van összerakva. vagyis nem volt rajta elég sok és nagy lyuk, hogy bármi is átfúrjon rajta. Így a 3 vinyóm meg csak főlt magának szépen nyugodtan. Volt 48 fokos is a rendszer vinyóm 
Annyira pedig nem akartam szétbarmolni, hogy nekem jobban megfeleljen. Kicsit nehéz lett volna azt rendesen átmoddolni.
Szal inkább váltottam.
A súlyára visszatérve télleg jó masszív volt.
Az Armor elvileg csak 7 kiló, de jól megizzasztott amikor rohantam vele egész Pécsen keresztül, hogy elérjem az Ic-t 
Akkora darab, hogy nem fért fel rendesen a vonaton a fenti csomagrakodó helyre, csak kb a fele. Ráadásul nem is a saját fejem főlé kellett raknom, mert ott már tele volt csomaggal. Felraktam és rimánkodtam hogy ne üljön alá senki. Aztán valaki odafönt úgy gondolta, akkor kicsit paráztat és beültettek alá egy 4 éves kislányt az anyjával. Na onnantól izzadtam rendesen minden kanyarban 
De megtartotta a tartóka szerencsére és nem csúszott ki 
Aztán külön móka volt ez a nagy dögöt még fél pesten is cipelni. Nem mintha nehéz lett volna, csak nagyon nagy és nem volt rajta rendes fogás
De most már legalább rendben van és stabilan áll a helyén
True Success is Blonde

Látott már vki moddolt Sopranot?
Akár neten, vmi modding oldalon?!
Ezalatt csak az ilyen alap moddolást értem, mint pl neonok, meg világító ventik, vagy egy kicsit durvább is lehet...
Linket dobhatna aki igen..

Így már értem. Végülis jó dolog, meg így mégtöbb vinyót be lehet pakolni. Hát ja pl a Sopranot nem vízhűtésre tervezték, se a Caseteket, de az ilyen toronyházakba pumpával radival együtt be lehet építeni komplett vízhűtést. Nem tudom milyen méretbeli különbség van a Gigabyte Aurora meg az Armor között, de az előbbibe simán belefér minden. A tartály pont a vinyókeret helyére. Én gondolkodtam is a giga házában, mert vízhűtést is terveztem, de letettem róla mert egyrész az se egy olcsó ház meg egy komplett vízhűtés se 20FT, szal maradok inkább a léghűtés+ kisebb ház kombónál.
Casetekről annyit hogy kb 14kg, még anno a mistralba vettem, onnan pedig séta metró séta busz séta és haza.
Na az nem volt semmi, már a doboz mögül se láttam sokat akkora volt, szal embertelen
Arról nem is beszélve hogy a buszra is alig fértem föl vele, ráadásul pont leghátra ültem és természetesen ott nem volt ajtó..
De aztán hazaérve beállítottam a helyére és többet már nem mozdult
NEkem mondjuk csak egy vinyó volt benne, elöl a 8cm-es venti tette a dolgát, 35 fok fölé nem is men úgy emlékszem.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]

Gugli barátunk biztos segít 
Ha meglesz a házam moddolni biztos nem fogom, tényleg max egy neont a tetejére meg egy-két világító venti.
Nem tudja valaki a Silent Blade ventik-ben van vmilyen színű led?

Nekem most már meg is van egy ''mod'' ötlet...
Mivel elég csúnyán mutat az elején, hogyha bedobok egy cd/dvd driveot, ezért ráragasztom azt az 5.25-ös drivehelyetessítőt, na jó, lehet nem ez a neve...
És a tetején ugyebár van usb kivezetés..
Oda pedig teszek egy süllyesztett gombot, és ott lehet majd nyitni/csukni a dvd-irot..
Nincs, viszont van kék és fekete színben.
jah ez a 12cm-es. Lehet hogy 8-as ból gyártanak ledeset.
Revoltec gyárt sok ledes ventit
az Armor nagyobb mint az auróra. Arról nem is beszélve, hogy mindenképpen olyan házat akartam, hogy elől ne legyen benne semmilyen nemű vinyókeret! Ez volt a legfontosabb, mert akkor oda elfér a pumpa, sőt akár a Radiátor is előre beállítva.
Az aurórábe pedig nem volt nehéz beleszeretni, de az már a teszt alatt is rezonált egy vinyóval. Az tényleg merev házikó lehet.
Ezen a házon gondolkodtam még, de aztán az armor győzött 
[link]
True Success is Blonde
ezt lehetne kérni még1x?
True Success is Blonde

Csúnyán mutat..nézőpont kérdése. És mivel a soprano ajtós ezért ennek sok értelmét nem látom. Úgyis becsukom miután megnyomom a power gombot, vagy behajtom. Dvd-t különben sem szoktam olyan sokszor nyitogálni.
De pesze te tudod, ha úgy jobban tetszik akkor miért ne. 

Aha, de inkább az számít jobban hogy halk legyen, minthogy világítson. Annak tényleg elég vmi neon.
Aurorából is ki lehet venni a vinyókeretet. Pl így pont klappol: [link]
Igen a tesztben írták hogy bár a súlya ellenére mégisberezonál egy-két cumó benne. Meg talán az is közbejátszik hogy nem gumitalpakon áll a ház, hanem vmi műanyag szaron.
De én is az armort választottam volna.
Szerintem pont a Vga miatt necces a dolog. Félek ponr útban lenne neki a tartály. És azért arra is kíáncsi lennék, mekkora hely marad a lap és a tartály között, vagy mennyire szorítja neki az oldallapnak.
Mert ugye minden szép és jó üres ház mellett. Én is mindig olyankor vagyok a legelégedettebb a házon belül a renddel, amikor semmi sincs bemadzagozva 
ha ki lehet venni a vinyókeretet az jó pont, csak akkor hová teszed a vinyót? Max bővítővel az 5,25ös helyére, csak akkor ott lesz kevesebb a hely.
Egyébként lehetőségnek jó ez a vízhűtés 
True Success is Blonde
Ötletnek jó, csak akkor minek van ajtó a házon??
És hová kötöd át a tálcanyitó gombot, mert én ott nem láttam semmi ilyesmit, vagy még helyte sem neki...
vagy mindig szoftveresen fogod nyitni?? 
True Success is Blonde

Amit linkeltem, annál a háznál úgy oldották meg, hogy tettek egy kis tömést az előlap elé, és akkor ha megnyomod a lapot a jobb alsó sarokban akkor kijön..
Egyébként gondoltam arra is, hogy a nyitógombot a ház tetejére rakom, oda az usb-k, meg a jack dugók mellé...
A kis ajtó alá pont befér egy...
Az elején az ajtót pedig lehet, hogy le fogom venni, mert az első hűtés úgy nem ér semmit...
Aztán bedobok az elejére egy Neon-t, és akkor még szépen is fog mutatni..
De ez még csak elmélet, a gyakorlatra még tuti kell várni 2-3 hetet...
Előbb menjen a gép, aztán jöhet a modding....
Azt azért nagyon remélem, hogy a tervezők gondoltak a megfelelő légbeszívásra akkor is, ha az első ajtó csukva van... 
képeidet nézegetve elgondolkodtam.. értem már, mi a kül a soprano és a tsunami között... kidolgozásban félelmetes... nálam az ajtó belülről nem müanyag szinü, stb... hogy megértsd, majd lövök 1-2 képet
Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

Hát nem igazán...
Az alján van egy 1x5 centis rés, amin be tud menni a levegő, de ha az ajto csukva van, akkor olyan hangos a venti mint a kurvaélet...
nálam meg pont akkor halk 
Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

hmm....érdekes...
Na mind1...
Ha jól néztem, Tsunami házad van, annak meg van az elülső ajtón szellőző, míg a Sopranonak nincs.
igen, ez igy igaz... de soprano esetében sztem az a problem, hogy a müanyag ajtón teljesen más hangot ad a légáramlás, mint a fémen 

nekem ez a tipus van:[link]és maximálisan elégedett vagyok vele! igaz nem volt egy olcsó darab, egy 560-as TT táp van még benne, sokat megnéztem nekem ez jött be a legjobban, de nem is csalódtam!
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!

Hát ha sok pénzem lenne házra, akkor vennék vmi faszát, de ugy vok vele, hogy inkább jobb gép legyen (mármint belsőre), aztán csak utána költök a külsőre...
Hát hiába, érzelmes típus vagyok..
Elleszek én a Sopranoval is böven, föleg ha belefér minden, de számításaim szerint bele.
Kap ez olyan moddingot, tyűűű.....
majd küldöm a képeket..

ok-ok. várjuk 
én nem moddolok, semmit, ez alapból olyan, hogy kár lenne hozzá nyúlni 
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!

Én is csak egy-két neon, meg ilyenekre gondoltam először...
Na meg valamit kell kezdeni az elején lévő hűtéssel is, mert nem ér semmit ha csukva van az ajto..
És ha visszaolvas egy kicsit, akkor a dvdiro is kap majd egy kicsit..
igazából szerintem nem az anyagon, hanem a lyuk kidolgozásán múlik a hangja. ha sorjás, sokkal valószínűbb hogy zúgni fog
True Success is Blonde

Nyugi, kitalálták azt jól. Ez a ház elvilleg direkt arra van kitalálva hogy az egész vízhűtés-rendszt a gép belsejébe lehessen bepaszírozni.
Vinyókeretet ilyenkor kiba**ák jól, vinyót meg ahogy mondtad föl az egyik 5,25-ös helyére. Így is marad még vagy 3 nagyhely, szerintem bőven elég.

3 sec 
sztem ha már plexis ház, 1-2 neont érdemes beletenni.. a másik meg, esetleg megfúrni az alját, kivinni 1db 12es tápcsatit, és az aljára is feltenni 1 neont.

Neon tuti megy bele, anélkül nem gép a gép..
Meg ugy gondoltam, hogy lehet leveszem a elején lévő ajtot, és oda bal oldalra is dobok egyet...
Majd kiderül..
minek ahhoz kivinni 12voltot?
nem elég ha kiteszed a neon a madzagolás meg marad odabent? úgy sokkal egyszerűbb a dolog. a legtöbb neonhoz/uv-hoz úgyis elég hosszú madzagot adnak, hogy akárhová elrakhasd.
True Success is Blonde

Szerintem ugy gondolta, ahogy Te, csak rosszul fogalmazott..
Mert az tényleg baromság, hogy ott lóg egy molex casti..
ha már úgyis neonnál tartunk érdekel valakit egy kék neon? hangérzékeny
én úgysem fogom belerakni a gépembe
1k-ért szívesen megszabadulok tőle
akit érdekel keressen meg priviben
True Success is Blonde

True Success is Blonde

Hali!
Megjött midenem, össze is szereltem, jo is...
Valami iszonyatosan jo ez a ház...
A hűtése az egyszerűen tökéletes, csak egyelőre egy kicsit még hangos, de ez a napokban változni fog..
Az oldalsó hűtőt kikapcsoltam, mert az qrva hangos,...
De igy is max 31 fok a proci alapjáraton, ja és hangsúlyozom, hogy úgy, hogy nem megy a procihűtő, mert be van állitva, hogy csak 35 fok felett kapcsoljon be..
Tehát frankón áll benne egy procihűtő, és véglis bordaként üzemel...
Holnap teszek majd egy probát, hogy hogyan birja, ha egyáltalán nem megy a procin a venti..
Na szóval, aki vásárlás előtt áll, és még gondolkodik, hogy megvegye-e, annak nagyon erősen ajánlom, hogy igen, mert nagyon jo ház..
Holnap majd dobok róla képeket is, de még sajna nem lesz semmi poén benne, mert nincs benne még másik venti, na meg neon..
De majd idővel megoldódik az is..

Bocs, hogy ide; 
régen láttam egy oldalt, ahol egy ház csiszolása, feketére festése és polírozása volt leírva, és képekkel dokumentálva jó részletesen.
Tud vki segíteni, hol találhatnám meg?!
Köszi
Attól, hogy sok ember mond hülyeséget, attól az még hülyeség marad! --------
ebben igazad van, de akkor is meg kell furni a ház alját, körbe nem vihetem a vezetéket 
Örülök, hogy tetszik, nomeg hogy jól szellőzik. 
A hangon mit értesz, a ventik zajosak, vagy a levegő sustorog?

Na örülünk örülünk 
Vinyók hány fokosak csukott ajtónál? Mert ugye nem igazán tudja így befelé szívni a levegőt, vagy legalábbis nem teljesen jól.
Azt hogy művelted hogy a zalman ventije csak 35 fok felett kapcsol be?
Képeket meg várjuk
nem feltétlenül
ki lehet azt hátul is tenni, egy szabad pci-os bővítőhelynél
van szerintem mindhez 15-20cm es madzag vagy több
True Success is Blonde
Emberkék!
Igazán csinálhatnánk valami táblázatot vagy hasonlót, ahol összesítenénk a mért eredményeket pl.
lehetne egy ilyen rész: vinyó elhelyezkedése (elől, hátul), hűtése (8-9,2-12cm), vinyó hőmérséklete (gondolván egyéb házakra is, ahová máshová lehet pakolni a vinyókat, vagy az esetleges modderekre)
És ugyanezt meg lehetne csinálni még más dolgokkal is
Vélemény?
True Success is Blonde

Üdv
Akkor nálam Tsunami házzal
WD Raptor 36Gb 31c-36c
Samsung 120Gb 30c-35c
Elöl a vinyok 120mm silent blade(700-750rpm).
Azt már szeretem volna megkérdezni hogy milyen az Armor ház,mert lehet lesz lehetöségem a cserére.Itt most tulajdonképp arra vagyok kiványcsi hogy szerelés,vinyok rögzitése milyen meg esetleg rossz tapasztalatok voltak-e?

[Szerkesztve]
''...Lalikám,van alkoholmentes söröd???Van.Akkor dobd ki a picsába,egy rendes sört kérek"...."A biztonsági öv nincs annyira kényelmetlen, mint a tolókocsi. "XD
hát kicsit visszaolvasol, akkor írtam rendesen jót is rosszat is
összességében pozitív, csak nagyon parasztvakítós 
de ha elmondod mire vagy kíváncsi...
[Szerkesztve]
True Success is Blonde

Irtad hogy a vinyo rögzitéshez nincs gumibak,ez nagyon nem jó mivel nekem van mégis elégé rezonál(raptor).Amugy nagyon tetszik a ház,és jóval több a hely benne mint a tsunami-ban 
''...Lalikám,van alkoholmentes söröd???Van.Akkor dobd ki a picsába,egy rendes sört kérek"...."A biztonsági öv nincs annyira kényelmetlen, mint a tolókocsi. "XD
hát elég nagy darab az biztos
bár láttam már nagyobbat is
hely van benne bőven 
rezgéscsillapítót meg tudsz bele szerezni, vagy átrakod a vinyód, mint én is és akkor nem zavar
True Success is Blonde

Thx 
Akkor valoszinü lessz csere 

Hali!
Nos, hát az alaplap tudja a funkciot, hogy csak akkor ad feszt a hűtőnek, ha a proci 35 felett van...
És alapjáraton sose megy fölé, szal van egy álló hűtőm..
Képeket még nem tudtam csinálni, nincs rá sajnos időm, mert most az utobbi napokban XP telepités, meg progitelepités, meg ilyenek, most tudtam egy kicsit megállni, de most meg már a francnak van kedve fotozni..
Majd holnap dobok rola párat..