Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#901) ToBeY válasza orkester (#900) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Az tény hogy így is bemegy a por,de szerinted ha még mögé raknék ilyen fémrácsos szűrőt mennyi levegő szűrődne be?

(#902) Ste válasza ToBeY (#901) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha vékony szúnyoghálós kütyüt teszel elé akkor még be tud szívni elég levegőt. persze ha nincs agyonra leszabályozva
amúgy meg ne feledjük el, hogy ez egy kiegészítű hűtés a batár 2x12 mellé

a ventira ragasztásnak pedig annyi baja van csak, hogy nem tudod rajta cserélni a szűrőt :(

True Success is Blonde

(#903) orkester válasza ToBeY (#901) üzenetére

orkester
(senior tag)

Ste meg is válaszolta helyettem.:) Szerintem próbáld ki szűrővel is, nekem nem volt észrevehető hőmérséklet változás. De persze más konfignál lehet sokat számít.

Minden apróhirdetésem: http://href.hu/x/787m ** PSN & Steam ID: orkester ** X360 Gamertag: orkesterUK ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet

(#904) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

[link]Erről vélemény?Nem túl sűrű ez és nem enged be levegőt?

(#905) Ste válasza ToBeY (#904) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha jól látom ez valami fém háló lehet, mint valami sűrű szűrő (tésztaszűrő :) ), úgy néz ki.
ezzel az lesz a gond, hogy ha el kezd koszolódni, akkor semmi levegot sem fog átereszteni magán
amennyiben tisztán tartod tökéletesen meg fog felelni a célnak

True Success is Blonde

(#906) Ste válasza ToBeY (#904) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szerintem ezzel jobban járhatnál, igaz kevesebb levegőt ereszt át magán
a páraelszívókban is ilyesmi van
[link]

True Success is Blonde

(#907) Ra3

Ra3
(senior tag)

látom itt van pár Soprano tulaj, hozzájuk lenne kérdésem, több oldalon is láttam összerakva, és mintha az alaplapra rálógnának a hdd-k, vagy ez csak valami extrém eset lehet? szerelni mennyire egyszerű?
a képeken úgy látszik, mintha az ajtó lakkozva lenne, ez tényleg ilyen, mert itt többen is mondták hogy nem olyan mint a fotókon. használja valaki a firewire csatolót/ill milyen lapokhoz jó/nem jó?

''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''

(#908) Ser válasza Ste (#906) üzenetére

Ser
(fanatikus tag)

És erről vélemény?

Csak mert nekem 120as kell.. :U [link]

A világon 10 féle ember van: aki ismeri a kettes számrendszert, és aki nem.

(#909) Tekergo válasza Ser (#892) üzenetére

Tekergo
(újonc)

Igen, ezért is kérdezösködom róla. :C

''Ésszel gondolkozzá!'' - bácsi a buszról

(#910) Ste válasza Ser (#908) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tobey ugyanezt vetette fel a #904-ben
Szerintem megfelel a célnak, a másik jobb lenne lehet, de ezen valószínűleg tiszta állapotában több levegő jön át

True Success is Blonde

(#911) orkester válasza Ra3 (#907) üzenetére

orkester
(senior tag)

Hello!
Sajnos tényleg rálóg kb. 1-2 cmre. Úgyhogy a vga előtt rakd be a hdd-t(ha pont a venti elé akarod).:) A táp berakása nem olyan könnyű.
Az ajataja szerintem szép, olyan mintha lakkozott lenne.

Minden apróhirdetésem: http://href.hu/x/787m ** PSN & Steam ID: orkester ** X360 Gamertag: orkesterUK ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet

(#912) Palla válasza Ra3 (#907) üzenetére

Palla
(újonc)

Nekem is ilyen házam van!
Nekem nem volt nehéz berakni a tápot!
Az tény, hogy kicsit rossz kivenni a hdd-t a Vga-tól, ha a ventihez rakod a hdd, de szerintem nem vészes!
Amúgy tutti kis ház, nagyon jó a szellőzése!

(#913) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A vicc az, hogy a moduláris tápommal még én is sokat szenvedtem mire beraktam :(((
akkora böhöm nagy darab táp, hogy a TT által Full Towernek nevezett házikómba se nagyon akart beleférni. Szinte teljesen ki kellett pakolni a felső traktus :(

True Success is Blonde

(#914) oettinger01

oettinger01
(őstag)

Damier háza kinek van?

A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!

(#915) _Blank_ válasza Ste (#913) üzenetére

_Blank_
(senior tag)

Áruld már el milyen konfigod van most, mert az adatlapod valahogy nem tükrözi a valóságot:D

(#916) Manitou válasza _Blank_ (#915) üzenetére

Manitou
(PH! kedvence)

Méénem? :U :D

(#917) ToBeY válasza _Blank_ (#915) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Én is kiváncsi voltam megkérdeztem privátba tőle :P

(#918) Ste válasza _Blank_ (#915) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

teljestelen mértékben fedi a valóságot :DDD
így legalább tényleg jól szellőzik a 486-om :U
korábban beírtam, amikor még totál más volt, de a ház meg a többi miatt annyi fikázást kaptam, hogy jobbnak láttam megváltoztatni

azért mert egyszer veszel egy jó házat, rögtön mindenki egy gazdag majomnak néz :(((
tehát marad az őskövület :)
így legalább senki sem kihívást meg fikázást lát benne, a net meg elketyeg rajta :DD

[Szerkesztve]

True Success is Blonde

(#919) Ste válasza ToBeY (#917) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

meg néha msn-en is konzultálunk :)

[Szerkesztve]

True Success is Blonde

(#920) _Blank_ válasza Ste (#918) üzenetére

_Blank_
(senior tag)

Ne izéjjá már, most ezér föl kell vegyelek msn-re?:D Senki nem néz gazdag majomnak, legalábbis én nem, csak tényleg kíváncs vagyok, privibe legalább ozd meg az értékes információkat :D

(#921) Ste válasza _Blank_ (#920) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem is vagyok gazdag még :(
a majmot néha felvállalom
na jó, eldobom priviben, de nem egy nagy durranás
a 486-os életszerűbb

[Szerkesztve]

True Success is Blonde

(#922) Ra3

Ra3
(senior tag)

a vinyót lehet lejjeb is tenni? nekem azért nem biztos hogy jó ott, mert a vga egyébként is rálóg a déli híd passzív hűtésére, és ha még a hdd is oda kerül az már sok lenne szerintem. majd benézek a gépbe ma hogy mi hogyan van pontosan, de ez nem biztos hogy így jó...

''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''

(#923) Criton

Criton
(őstag)

Én a napokban szereztem be egy TT Kandalf Black házat, érdemes volt rá sztetek beruházni :F

Az egyik negatívumom : a pici súly ;)
A második, hogy a tápot csak oldalra fektetve lehet berakni, bár igy a táp venti meg a 2db tt venti hűti a vinyokat ;)

Pozitivum : sok optikai meg hdd-t lehet berakni, mind előre mind hátulra, jó szellőzés ! :R

iPhone 4S 16GB; 5.1 -9B179

(#924) Ste válasza Criton (#923) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

''Az egyik negatívumom : a pici súly
A második, hogy a tápot csak oldalra fektetve lehet berakni, bár igy a táp venti meg a 2db tt venti hűti a vinyokat ''

A súlyt megúszod, ha az alu-t veszed belőle, de ha nem jársz lanozni akkor úgyis mind1
A fekvő táppal meg semmi gond. nekem mellette van a vinyóm és nem is kell neki másik hűtés. Az első nagy keretben nekekem rezonált, igaz nem acélból van a saját.
a vinyókat pedig vagy hátulra teszed ahol a táp mellett egy 9,2es is van, vagy pedig előlre ahol a 12es hűti
nemtom neked hogy jött ki a táp +2 venti :F
max ha az első ventit is beleszámolod :)

''Én a napokban szereztem be egy TT Kandalf Black házat, érdemes volt rá sztetek beruházni'' - ezt mindenki maga döntse el
ha neked bejön, akkor Igen ;)

True Success is Blonde

(#925) Criton válasza Ste (#924) üzenetére

Criton
(őstag)

:R - mondjuk sokan mondják, hogy nagyon drága, igaz nem kevés az ára, de az ember nem minden hónapban vesz új házat ;)

iPhone 4S 16GB; 5.1 -9B179

(#926) orkester válasza Ra3 (#922) üzenetére

orkester
(senior tag)

Persze, teheted lejjebb, meg feljebb is. Van benne 6 vinyó hely. Csak ha pont a venti elé rakod akkor van ''rossz'' helyen.

(#927) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Egy kérdés a Tsunaminak is műanyag az ajtaja mint a Soprano-nak vagy annak esetleg az is fém?

(#928) _Blank_ válasza ToBeY (#927) üzenetére

_Blank_
(senior tag)

Úgy tudom fém.

[link]

[Szerkesztve]

(#929) ToBeY válasza Ste (#924) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Szerinted 2db 8cm Thundrblade venti zavaró lehet a tápba,mármint a hangja?Ki akarnám cserélni a chieftec tápomba ventiket ledesre

(#930) Primőr

Primőr
(fanatikus tag)

Nekem soprano van. Érdekes, elől a ventinek van porfogója, oldalt viszont szívja be a levegőt, és ott nincs porfogó, és áll a por a rácson....

A pessszimista csak azért lát feketén, hogy túlélje a szürkét.

(#931) ToBeY válasza Primőr (#930) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Rács van be nem jut a por csak a rácsot kell letörölni meg a plexiit hogy jól nézzen ki

(#932) Ste válasza ToBeY (#929) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az tutira :(
attól is függ persze milyen tápod van
ha hőreizgulós és tudja magát szabályozni akkor talán nem annyira vészes
szerintem max az egyiket cseréld le thunderblade-re
a másik legyen egy halkabb változat (amiből van ledes), vagy tedd a ledeset oda, ahol látni akarod, a másik pedig legyen egy silentblade vagy egy póklábas Ac

True Success is Blonde

(#933) ToBeY válasza Ste (#932) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Ilyen tápom van,azt nem tudtam kideríteni hogy hőszabályzós-e a venti benne.
chieftec HPC-420 [link]
Elég egy venti is, mert a másik ventije a házból kifele van nem befele. Így az lényegtelen maradhat eredeti is (pénz függő:D )

[Szerkesztve]

(#934) Ste válasza ToBeY (#933) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a gyártói oldalon sem mondanak róla semmit?
ha cask alulra kell, akkor rakhatsz bele nyugodtan Thunderblade-t
bár, ahogy elnézem teljesen megegyeznek a sebességre és a hangerőre vonatkozó specifikációk
lehet mégis jobb lenne valami más :U

True Success is Blonde

(#935) ToBeY válasza Ste (#934) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Nekem mindegy csak világítson:D Meg ne süljön meg a táp és ne is süketüljek meg persze :B

(#936) Primőr

Primőr
(fanatikus tag)

Én azt hittem a bluestorm ilágítani fog, elvégle blue, dehát persze hogy nem.

(#937) Primőr

Primőr
(fanatikus tag)

Meg azt írja, 21 db-esek a ventik, de sztem marha hangosak.

(#938) Ste válasza Primőr (#937) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ezt már kitárgyaltuk korábban is, hogy nem nagyon lehet megbízni az általuk kiadott specifikációkban
Ha a Silenblade 19dB 1000rpm mellett, akkor a TT hogyan lehetne 21dB 2000rpm mellett :F
Sajnos a marketing és eladhatóság mindenek felett

True Success is Blonde

(#939) Csabeeweb

Csabeeweb
(kvázi-tag)

Sztem nemérik meg a thermaltake házak az árukat!:D Jobb ha te mod-olod a gépedet:) Kell egy kis kreatívitás egy -két jó szerszám és kész!:)

(#940) EQMontoya válasza Csabeeweb (#939) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát, szerintem meg de. ilyen jó kidolgozást fémből nehéz otthon összedobni...

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#941) Kis Fraky

Kis Fraky
(senior tag)

Helló! Szeretnék venni egy TT Mambo házat! Azt szeretném róla tudni hogy hol kapok ilyet?
Pesti boltokra gondolok!

Old VOLKSWAGEN'S Never Die! They just get LOWER!!

(#942) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Én egy picit csalódtam a házba hogy az ajta műanyag és nem fém:(

(#943) EQMontoya válasza ToBeY (#942) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a sopranonak igen... nade kérlek, a tsunami nem véletlenül drágább... fém ajtó rula.

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#944) Kis Fraky

Kis Fraky
(senior tag)

UP!

Old VOLKSWAGEN'S Never Die! They just get LOWER!!

(#945) ToBeY válasza Kis Fraky (#944) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Ha felmennél a nagy ismert pesti boltok website-ra többre mennél mint az uppolással... :U

EQMontoya: Azért kicsit dúrva hogy azért mert alu ház nem pedig acél mint a soprano, és ajataja is alu+világító venti a soprano duplája kb 30k egy Tsunami
Ha mondjuk egy 5-7k lenne drágább akkor azt vettem volna de egy Soprano 15-17k Tsunami pedig 30k+

[Szerkesztve]

(#946) Ste válasza ToBeY (#945) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sajnos ezt ügyesen kitalálják
tény és való, hogy sokkal drágább, de így legalább van okuk arra, hogy miért
ha pedig ennyivel is többet akarsz kapni, nyúlj még jobban a zsebedbe :(

True Success is Blonde

(#947) ToBeY válasza Ste (#946) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Tipikus pénzlehúzás! :((( Evvel csak azt fogják elérni hogy átpártolnak más márkákra.Pl haver most Aeroengine II vett.Mert fém 14cm venti elöl hátul 12cm + beépíthető még oldalra is pár. Ja az egész alu még az ajtaja is és 15.000ft :)
Nekem meg egy coolermaster tetszett meg elgondolkodom a cserén :B [link]
[link]

[Szerkesztve]

(#948) Ste válasza ToBeY (#947) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez tipikusan az a modell, amelyiket egymástól nyúlták a gyártók a saját kis lelki világuknak megfelelően. Kérdés, hogy mi az ami ezen a házon neked szimpibb a TT-vel szemben?

sokat gondolkodtam én is annó az Aeroenginen, de mivel poros a lakás, nem akartam még egy porszívót a lakásba
árában tény és való, hogy übereli az ezen kategóriás TT-ket, s ha még mindez aluból is van :C
méreteiben pedig ugyanott vannak

True Success is Blonde

(#949) ToBeY válasza Ste (#948) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Alu az ajtaja meg az egész!:) úgy fosok ha egyszer izomból nyitom ki az ajtót kezembe marad:U Mindig hajlik össze-vissza

(#950) EQMontoya válasza ToBeY (#945) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

27ért vettem a tsunamit :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.