Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#401) Ste válasza ToBeY (#398) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jah, majdnem elfeledtem. Elhoztam a ventiket meg egy neont is :)

Délután sajna dolgozok, de este ha még lesz kedvem beleszenvedem őket a házba. Sajnos mindegyik 4pines molex csatival érkezett plusz egy 3pines ventivel (ami csak a fordulatot közli az alaplappal) tehát majd kell rajta barkácsolnom hogy szabályozhassam őket.

Este nézegettem hőfokokat, és házhűtés nélkül, levett oldallappal a hőmérsékletek kb 4-6 fokkal emelkedtek (proci, házon belüli hőm.)

True Success is Blonde

(#402) Face8814 válasza Ste (#400) üzenetére

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

de ha a hajón dobálják őket

Megnézném én azokat a munkásokat, akik a röpke több mint 20kg-os TT házakat dobálják! ;]

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#403) ToBeY válasza Ste (#401) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Délután meddig melózol?Mert akkor ha van kedved este berakhatnád vagy legalább asztalon megnézhetnéd milyen hangja van a ventinek.

(#404) Ste válasza Face8814 (#402) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

van azért 3-7kg-os ház is a TT palettáján
azért azt se feledjük el, hogy nem az megy hajót rakodni aki 60kg vasággyal együtt ;]

True Success is Blonde

(#405) Ste válasza ToBeY (#403) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mostantól melózok 10 ig :(((
Meghallgathatom asztalonh persze, de az nem igazán mérvadó, mert van körülöttem 10 másik gép megannyi emberkével + utcazaj. Tehát semmiképpen sem otthoni csöndes a légkör.
Kipróbálom és majd leírom milyen ''zajos'' környezetben a venti

True Success is Blonde

(#406) johny007 válasza Ste (#404) üzenetére

johny007
(tag)

hmm nagyon kedvelt téma ez a hajón dobáljuk a TT házat:))))

(#407) Ste válasza johny007 (#406) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a röhej az, hogy állítólag ezek a cumók akár 3 hónapit is hajózhatnak :F

True Success is Blonde

(#408) johny007 válasza Ste (#407) üzenetére

johny007
(tag)

hmm sokat állnak , legalább nem az első szériát kapod:)))

(#409) zsommi válasza Ste (#407) üzenetére

zsommi
(senior tag)

Én is ezt tudom róluk, hogy több honap, mire ideérnek..
Távol-Keletröl hajoval..
Csak nem értem, hogy mi a faszért hozzák hajoval?
Nem lenne egyszerübb kamionokkal, vagy vonattal?
Véglis egy kontinens...

WiFi antenna, szerelési anyagok - http://hardverapro.hu/apro/2_4_ghz-re_panel_antenna_20-22_dbi_uj_sajat_gyartm/friss.html

(#410) bagyulajuve válasza zsommi (#409) üzenetére

bagyulajuve
(őstag)

mikor én vettem az enyémet (SViking), akkor azt mondták, hogy már nincs a központi raktárban, de már hozzák a hajón :DDD

szerencsére tévedtek a raktárban, mert még volt egy (vagy valaki visszamondta)

Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!

(#411) zsommi válasza bagyulajuve (#410) üzenetére

zsommi
(senior tag)

Ja, én meg rendeltem Sopranot, erre azt mondja a tag, hogy nincs, majd 1-2 honap..
Mondom mivan?
Azt mondja igen, 1-2, mert hajon jön, és még el sem inditották..
Na akkor kerestem egy másik cégnél ilyet, és szerencsére volt..
Kb. most ért volna ide, a január eleje helyett...

WiFi antenna, szerelési anyagok - http://hardverapro.hu/apro/2_4_ghz-re_panel_antenna_20-22_dbi_uj_sajat_gyartm/friss.html

(#412) Ste válasza zsommi (#411) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért jönnek hajón, mert ez a legolcsóbb szállítási forma.
Van hajó + repülő +10% felárért és csak repülő 30% felárért.
És ezt persze mindig a kedves vásárlónak kellene megfizetnie
Így viszont hogy csak hajóval jön, a hajó botor módon nem köt ki Isztambulban, ahonnan kamionnal hamar itt lenne a cucc, hanem szépen végighajózik nyugat európáig vagy Afrikán, rosszabb esetben dél-afrikán keresztül.
Elég érdekes hozzáállás.

Így aztán könnyen előfordulhat, hogy ami hirtelen keresett cikké válik, abból lassú az utánrendelés.

Egy hordtásákát néztem ki a házamhoz, amivel könnyebb cipelni, persze mivel elfogyott, talán két hónapon belül lesz belőle utánpótlás :(((
ez már tényleg röhej

True Success is Blonde

(#413) Tekky

Tekky
(kvázi-tag)

Hello!

Ház választásban kérnék 1-2 tippet :)

Asus A8N-SLI Premium
AMD A64 3700+ (San Diego)
2x 1GB ram
Gigabyte 7800 GT
2x Samsung 250GB 7200rpm 8MB Cache (SATA-II)

ilyen gépet tervezek (vásárolok valszeg)

Emellé kéne 1 faxa ház, ami jól szellőzik, jól bővíthető (vinyókkal), könnyen szerelhet, és jól is néz ki..nem igazán favorizálom a világítást, mert éjjel zavar..plexi oldallap sem igazán vonzz..
Szal kérnék tippet jó kis házra, a konfig mellé?

u.i.: TT Soprano házból, lehet kapni nem plexi oldallapost? :D (azt néztem, hogy esetleg jólenne :))

[Szerkesztve]

DFI Ultra-D / G.SKill tuning-ram ésatöbbi ==> http://prohardver.hu/apro/dfi_lanparty_nf4_ultra-d_7900gt_g_skill_ram_stb/hsz_1-50.html

(#414) ToBeY válasza Tekky (#413) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Lehet kapni nem plexis sopranot, Itt pedig minden Tt házat meg tudsz nézni [link]
Ez pedig nem plexis sopranoról egy kép [link]

[Szerkesztve]

(#415) Tekky válasza ToBeY (#414) üzenetére

Tekky
(kvázi-tag)

hmm..a kérdésem akkor még az, hogy hol van olyan bolt Mo.-n, ahol tutira kapható a nem plexi oldallapos TT Soprano? :)

DFI Ultra-D / G.SKill tuning-ram ésatöbbi ==> http://prohardver.hu/apro/dfi_lanparty_nf4_ultra-d_7900gt_g_skill_ram_stb/hsz_1-50.html

(#416) johny007 válasza Tekky (#415) üzenetére

johny007
(tag)

szia, nézdd meg a www.kiskerarak.hu-t ott tudsz csemegézni:))))

(#417) Face8814 válasza Tekky (#415) üzenetére

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Nézd meg itt: [link]
Én is tőlük vettem a TT-met, ráadásul raktáron volt náluk.

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#418) alien8 válasza Ste (#246) üzenetére

alien8
(lelkes újonc)

Na, azóta már rég rájöttem, hogy 2 csavarral is fixen rögzíthetők voltak:)

(#419) Bikeman válasza Tekky (#415) üzenetére

Bikeman
(senior tag)

[link]
Ezen az oldalon épp ''elfogyott'' szöveg van a képe mellet, de itt mérhetetlen mennyiségű Tharmaltake cucc elérhető, közte az a bizonyos venti is...:D

Walk anywhere, look good, RIDE HARD. © by RaceFace | CC 4 ever. | Minden kutyára közterületen PÓRÁZT!!! | DFI | S939 X2 4200+@5000+ | 2X1GB G.Skill HZ DDR500 | MSI 7900 GTO@GTX

(#420) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Szerintetek olyan Tt házat vegyek amiben több 8-9cm venti van,(lanfire,Damire,wingo) vagy 2db 12cm és 9cm(soprano,tsunami pl)Hang tekintetében és hűtés tekintetében is kérdem

(#421) goom válasza zsommi (#411) üzenetére

goom
(tag)

Sziasztok! Két hete rendeltem az edigitalnál egy Soprano-t. Most kaptam a választ, hogy nem tudnak adni a közeljövőben, törölték is a rendelésemet. :(
Következésképpen, érdekelne, neked hol sikerült? :F

Navigare necesse est

(#422) Bikeman válasza ToBeY (#420) üzenetére

Bikeman
(senior tag)

Hát szvsz olyat, amiben 2 db. 12-es van, és talán az oldallapra még fölrakhatsz egy 8-9-est. A 12-es is fúj annyi levegőt, mint a 8-9-as (sőt!), de mivel ezt lassabb fordulatszámon teszi, ezért halkabb, főleg ha még egy Hardcanot is beiktatsz...:)

Walk anywhere, look good, RIDE HARD. © by RaceFace | CC 4 ever. | Minden kutyára közterületen PÓRÁZT!!! | DFI | S939 X2 4200+@5000+ | 2X1GB G.Skill HZ DDR500 | MSI 7900 GTO@GTX

(#423) ToBeY válasza Bikeman (#422) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Jó akkor soprano lesz szerintem:))

(#424) Bikeman válasza ToBeY (#423) üzenetére

Bikeman
(senior tag)

A swing is pl. 12-es elöl-hátul, bár az nem ajtós, viszont olcsóbb is..:D

Dea Soprano is nagyon tuti! :R

(#425) EQMontoya válasza ToBeY (#423) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha igazán jót akarsz, akkor tsunami... 6 EQMontoya-ból 5 ezt ajánlja :D

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#426) ToBeY válasza EQMontoya (#425) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

A Tsunami és a Soprano között csak annyi a különbség,(az árán kívűl:D) soprano acél a tsunami pedig alu.Mivel kocsival hozom el, aztán pedig az asztalon áll,tök mind1 miből van és hány kg :D! Lan partykra meg nem járok hogy cipelni kéne,szóval mindegy nekem 5 vagy 10kg:))

[Szerkesztve]

(#427) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Na ma megvettem a soprano-t mustralba, egész jó árban 17k

[Szerkesztve]

(#428) Bikeman válasza ToBeY (#427) üzenetére

Bikeman
(senior tag)

Merész vagy a mustárral, de egy házzal mi gond lehet..:D

Gartaula! :R

(#429) Bikeman válasza Bikeman (#428) üzenetére

Bikeman
(senior tag)

Ööööö... Gratula...:B

(#430) ToBeY válasza Bikeman (#428) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Egy velem egykorú srác volt az eladó,korrekt volt értett a dolgokhoz(segített az előttem állónak,és nem mondott hülyeséget:D ) és gyors volt a kiszolgálás is!

(#431) johny007 válasza ToBeY (#430) üzenetére

johny007
(tag)

gratula gratula , mikor én megyek a mustralba mindig kifogom a leggenyóbb eladót , szótlan, ideges , zavarom hogy jőttem:) aztán még én érzem magam kényelmetlenül hogy vásárolni akarok:))))

(#432) johny007 válasza johny007 (#431) üzenetére

johny007
(tag)

mondcsak 3 venti járt a házhoz? Mert opcionális jelző illeti az árlistában:)))) elvileg jár hozzá úgy tudom:)

(#433) ToBeY válasza johny007 (#431) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Itt a pénztáros csaj volt ilyen.Odállok reszeli a körmét,észreveszi hogy átjött a számla,fizetem unott pofával mondja ott ahol kérted meg is kapod.... De ilyen tök undorral

[Szerkesztve]

(#434) goom válasza Bikeman (#428) üzenetére

goom
(tag)

Ahogy írtam is, szintén Soprano-t keresek. Találtam a User's-nél, de ott csak jövő hétre várják, és 20.400,- Ft-ba kerül. A Mistral tehát 3.400-al jobb árban - miben rosszabb? Miért kell hozzá ''merészség''? Nem budapesti vagyok, segítsetek!

Navigare necesse est

(#435) ToBeY válasza goom (#434) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Szerintem semibben nem roszabb,bár ma délelőtt rakom össze.3 venti benne van alapból kulcsok megvannak hozzá,sőt a rongy is.Van leírás is hozzá,nem tudom mi járna még hozzá?Ja csak 2 mistral üzletben volt csak tegnap, a váci uton és a központba

[Szerkesztve]

(#436) goom válasza ToBeY (#435) üzenetére

goom
(tag)

Köszönöm; holnap megnézem/felhívom őket, és lehetőség szerint megpróbálok félretetetni egyet. És várom majd a tapasztalataidat!

Navigare necesse est

(#437) zsommi válasza goom (#421) üzenetére

zsommi
(senior tag)

Nekem az E-digital-nál.. :P
Az enyém volt az utolsó, ami raktáron volt, szal qrva jol jártam..:D

Azota is szépen ketyeg mellettem, faszán hűt, semmi panasz nincs rá.
Aki esetleg még habozik, hogy ez legyen-e, akkor annak tanácsolom, hogy vegye meg, mert télleg kiba***** jó!

Nem tudom, hogy hol találhatnál ilyet, de sztem keresgélj kőzerővel, mert biztos van még mo-n 1-2 db..;)

(#438) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Még egyszer valaki azt mondjta Tt házakat könnyű és jó szerelni megütöm :DDD 3órán át raktam össze vagy is pakoltam át a régi gépemből :(((

(#439) ToBeY válasza ToBeY (#438) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Viszont a hőmérsékleti adatok kárpótolnak mindenért :C Nagyon dúrván lecsökkentek!

(#440) EQMontoya válasza ToBeY (#439) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tsunamiban az alaplap felfogatáson kivül a többivel meg voltam elégedve, azokat a csapokat k szarul csinálták meg, de a többi ok.

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#441) ToBeY válasza EQMontoya (#440) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Pont azokkal a csapokkal vagy mikkel szívtam mire felraktam:)

(#442) EQMontoya válasza ToBeY (#441) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

fúú, azokkal én is nagyon szoptam.. momentán 2 most sincs bent, nem fogta meg a (nem létező) menet, és pörgött 1helyben.

(#443) ToBeY válasza EQMontoya (#442) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Meg még azokkal sinekkel vagy mikkel amik a meghajtókat tartják.Szarúl volt a füzetbe hogyan kell felrakni :U

(#444) EQMontoya válasza ToBeY (#443) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én nem használtam a füzetet, és magamtól jól raktam be :DDD de az ügyes megoldás amúgy, jól van megcsinálva.

(#445) ToBeY válasza EQMontoya (#444) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Ha nem fordítva rakod a meghajtóra 3x és úgy próbálod betuszkolni a házba, majd beragad, akkor tuti jó!Na ez után raktam félre a füzetett :DDD

[Szerkesztve]

(#446) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Valamiért azt hittem hogy a sopranoban van egy ledes venti de alapból nincs:(
Most vehetek valami neont bele :(((

[Szerkesztve]

(#447) Bikeman válasza goom (#434) üzenetére

Bikeman
(senior tag)

A gari ügyeket szeretik gyenyó módon (el)intézni, de azért írtam hogy egy ház esetében ez mindegy, hisz mi mehet rajta tönkre...:D

(#448) Bikeman válasza ToBeY (#446) üzenetére

Bikeman
(senior tag)

Vagy eladod a ventiket, és veszel bele ledes ventit/ventiket..

(#449) ToBeY válasza Bikeman (#448) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Dehogy adom el nagyon csendesek és nagyon jól hűtenek is!Veszek bele egy neont :D

(#450) goom válasza zsommi (#437) üzenetére

goom
(tag)

Köszönöm - amint aztán láthatod, találtam másutt (és még jobb áron) - talán holnap le tudom foglalni.

Navigare necesse est

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.