Nekem se volt gumibak szerintem,vagy kihagytam mert fogalmam se volt mi az 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
ToBeY
(PH! nagyúr)
nálam ez úgy néz ki, hogy a csavar speciális, ami tartja, a vincsit, 1 gumigyürün megy keresztül (ez a gumigyürü van beleépitve a vincsitartó keretbe), igy a vincsi csak a csavarral érintkezik, a csavar meg csak a gumival ezen felül, igy nem rezonál a vincsi.
ToBeY: nálam bele volt épitve gyárilag 
[Szerkesztve]
Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

ToBeY
(PH! nagyúr)
aham,én nem csavarral raktam fel a vincsit aszem hanem azokkal a csúszkás izékkel.De lehet hogy az a DVD rom volt 
sztem a dvd rom. minnyá nyomok 1-2 fotyót.
[Szerkesztve]
Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

ToBeY
(PH! nagyúr)
Aham emlékszem erre a csavarra,csak a vinyóhoz kellet a DVD-hez az a csúszkás megoldás volt.

goom
(tag)
Így már értem - a fotókkal meg pláne, kösz! Alighanem megpróbálkozom valamiféle utólagos fabrikálással, mert az ötlet jó, és talán nem kivitelezhetetlen házilag sem.
Navigare necesse est
házilag sztem úgy célszerü, ha 2db-ból rakod össze a gyürüket.

ToBeY
(PH! nagyúr)
De ha Tt sopranod van akkor neked nem volt ilyen csavar benne?Nekem volt!
elég sokan alkalmazzák már az ilyen gögzítéseket és lehet is ilyen kitteket kapni aminek tartozéka a gumi meg hozzá a csavar.
Még az Antec volt amelyik elterjesztette
True Success is Blonde

Tekky
(kvázi-tag)
Érdeklődnék, hogy a TT Shark házban lévő hűtés mennyire hangos? (sokan mondták, hogy nagyon hangosak a ventik stb.)
Ez tényleg így van? (ha igen akkor mennyire? zavaró?)
Ezen kívül még érdekelnek tapasztalatok, vélemények a házzal kapcsolatban.
Mostanság ezzel ''szemezek''. (hátha jó választás lenne)
[Szerkesztve]
DFI Ultra-D / G.SKill tuning-ram ésatöbbi ==> http://prohardver.hu/apro/dfi_lanparty_nf4_ultra-d_7900gt_g_skill_ram_stb/hsz_1-50.html

ToBeY
(PH! nagyúr)
Ugyan olyan 12cm 21db-es venti van benne 2db mint ami az én sopranomba. Csak a sopranoba 2db 12cm és 9cm ami szintén 21db-es.Ez nekem nem zavaró egyáltalán, és nagyon jó hűt szerintem.
Az a legnagyobb különbség a Shark és a többi hasonló TT ház között, hogy a Sharknak nincs oldalt plexi lapja, hanem csak egy lukacsos rácsos hálója, ami sokkal jobban kiengedi a zajokat mint egy teli plexi oldallap.
Mivel a gyári hűtőket valahogyan lefolytották egyáltalán nem hangosak. Igaz Te jobban ki fogd érezni a lukacsos oldallap miatt, de egyáltalán nem vészes
Sokkal jonnak ezek a ventik, mint az utólag vásárolhatóak - amilyet nekem is sikerült vennem és elvileg 21db 2000rpm mellett, ám süket volt aki tesztelte.
Mindenképpen jó vétel a Shark
Egyedi forma és Full Tower 
True Success is Blonde

Gabás
(őstag)
na, azért nemcsak ennyi a különbség: a legjobb hűtéssel rendlekezik a thermaltake-ek közül, a LianLi-kre is ráver, ami nem kis szó
[ Szerkesztve ]

Gerinho_
(újonc)
Sziasztok!
van vkinek TT sviking háza???
azért ebben annyira nem lennék biztos...
ventik számában megegyezik a többi TT-vel
csak oldalt is lukacsos
True Success is Blonde

ToBeY
(PH! nagyúr)
Szerintem az a nagytorony(most nem ugrik be a neve
)amibe van 6db 8-9cm venit jobban szellőzhet mint a mostaniak amibe van 2-3 venti igaz ezek 12cm-ek

Gabás
(őstag)
olvass egy kis házhűtés tesztet, akkor megbizonyoshatsz
nemcsak z oldala lukacsos, hanem nagyobb, irányított léghuzatot kelt etc.
[ Szerkesztve ]

karmatt
(újonc)
Vettem egy SOPRANO házat 20.000 Ft-ért.
Csalódás...
Lötyögő, nem teljesen passzentos ajtó. Olcsó műanyag. Tetején az USB, stb.kivezetésnél az ajtó beleakad felnyitáskor a ház burkolatába. Gagyi.
És nem olyan csilivili, mint amilyen a képeken látszik. Egyszerű szürke műanyag ajtó. Nem olyan mint a tsunami 
Árához képest gyenge kivitelezés. A chieftech-em sokkal jobb.
Soha többet SOPRANOT!

ToBeY
(PH! nagyúr)
tsunaminak fém az ajtaja is?Mert a sopranoé tényleg műanyag,de minden máshol acél.Az ajtó nekem is lötyögöt picit kb 1perc alatt meghúztam csavarhúzóval most fasza!
Ha fém az ajtaja hát akkor ott spróolták meg a +17k 
[Szerkesztve]

karmatt
(újonc)
Jaja fém a Tsunami.
Hol huztad meg?
Az a baj, ha be is van zárva az ajtó kulcsal akkor is lötyög. A karmok nem kapaszkodnak bele rendesen a házba gondolom... 
Bekapcsolni nagy erővel (*) lehet és a reset gomb is szörnyen kicsi. Brrr.

* megnéztem milyen rugó miatt olyan nehéz benyomni a bekapcsoló gombot... hanyatt estem a látványtól. Műanyag az is. 
Valószínű többet thermaltake házzal nem probálkozom.

ToBeY
(PH! nagyúr)
Ott ahol kinyitod meg lehet húzni és le is lehet venni az ajtaját.Nekem le kellet venni hogy a meghajtókat normálisan be tudjam rakni,és ha már leszedtem frankón szorosra meghúztam,most mindenhol passzol rendesen.A bekapcsgomb tényleg erős de ez van.
Inkább linkelj egy tesztet
Hiába nézegetem ugyanaz a kocka belső felépítése van mint bátmelyik TT háznak. Hol itt az irányított léghuzat?
Max azt lehet mondani, hogy ha az első venti nem fúj oda elég levegőt akkor a hátsó az oldalsó lukacsos részen keresztül is tud lélegezni (a képeket elnézve erre lehet is szükség mert az első ajtón nincs túl sok rés a szellőzéshez) Viszont ez teljesen a hátsó venti fordulatszámától függ. Vagyis ha annak nincsen elég ereje akkor lukacsos oldal ide vagy oda, nem lesz sokkal több szellőzés.
Ha hagyományos prociventid van akkor profitálhatsz még talán az oldalsó lukakból - sajnos a sok sok porral egyetemben
True Success is Blonde
Sikerült beszereznem egy Tagan moduláris tápot, és gondoltam írok róla egy személyes véleményt hogyan is fértek össze a TT házikóval.
A kiválasztott tehát az Easycon széria volt, ami a doboz kibontásáig nem is nagyon tűnt ''nagy'' darabnak. Szokásos 12cm-es ventihűtéssel és jellegtelen fekete színével eléggé semmitmondónak tűnt.
Minden kis kábele külön harisnyázva vagy éppen pvc burkolatban pihent (megjegyezném hogy kibontás után minden kábele iszonyatosan büdös volt)
Az igazi meglepetés akkor ért amikor a táp nem akart beférni a házikó neki rendelt sarkába
Itt bukott ki először hogy a 12centis venti előtt és mögött nem a hagyományos hanem azt kb 2-3centivel meghaladó túlnyúlások vannak. Dvd ki, és pár perc játszadozás után már a helyén is volt a tápocska, aminek nem az alsó, hanem a felső részén volt a kivezetés (Armor házam van amibe állítva kell berakni a tépot, ventivel a plexi oldal felé) így a gyárilag házhoz adott rezgéscsillapítós tápmerevítőt már nem tudtam a házbaapplikálni 
Mint már írtam minden madzag szépen külön-külön be volt harisnyázva, amivel nem is volt gond, ám a madzagok hossza nem kevés meglepetést okozott. Mivel külön vannak a molexek is harisnyázva, ezért sokkal vastagabbak a szokásosnál és a hosszuk bődületes. Ekkor gondolkodtam el azon, hogy most előny-e vagy hátrány kovácsolódik a moduláris tápból 
Mivel nincs jelenleg túl sok kütyü a házamban nem kellett szerencsére sok madzagot kerülgetnem.
A pci-os vga tápcsatival viszont meggyűlt a bajom. Mivel mindenféle védőborítások és műanyag törésgátlók találhatóak rajta, ezért az egyik borítás (a törésgátló külső műanyag-gumi keverék) a nyák útjában volt, vagyis nem tustam beledugni a kártyába
Nem gondoltam hogy egy ilyen kaliberű tápnál kést kell hogy ragadjak és minden elfolytott és velemszületett brutalitásomat latba vetve alakítsak a borításon. Így már belefért 
Több gond szerencsére nem akadt.
Összességében elmondhatom, hogy nagyon csöndes, szinte hangtalan táp és jó madzagolással, kábelrejtegetéssel modulárissá tehető (avagy a kábeldzsumbuly megszüntethető)
Ha valakit érdekelnek képek, linkelhetek
True Success is Blonde

_Blank_
(senior tag)
Linkelj!

Tekky
(kvázi-tag)
Esetleg a TT Tsunami az nem jobb, a Shark-al összehasonlítva? 
DFI Ultra-D / G.SKill tuning-ram ésatöbbi ==> http://prohardver.hu/apro/dfi_lanparty_nf4_ultra-d_7900gt_g_skill_ram_stb/hsz_1-50.html
Biztosan nem 
Mind a méret mind a kialakítás a Shark mellett szól
Részemről a Design is 
True Success is Blonde

Tekky
(kvázi-tag)
Neked is Sharkod van?
Egyébként nekem is külsőre nagyon bejön a Shark 
Csak a belső tulajdonságai ill. hangossága miatt, nem vettem rögtön meg.
Így egyenlőre gondolkozom rajta
Egyébként a ventik azért olyan hangosak nem lehetnek, h pl: zavaró legyen filmnézésnél, vagy zene hallgatásnál?

Armorom van
Én is sokáig tanakodtam a Sharkon meg más gyártók egyéb gyöngyszemein.
A belső tulajdonságai elég jók: sok vinyó fér bele, kiszedhető az alaplapi tálcája (!) ami ritkaságszámba megy.
A ventikkel kapcsolatban igazad van 
ám este sokkal jobb egy csöndes gép
True Success is Blonde

Tekky
(kvázi-tag)
ám este sokkal jobb egy csöndes gép
ezt nemértem mire mondod..ez végülis tény, h így van 
de most akkor még sem annyira jó ez? 

_Blank_
(senior tag)
Szvsz nagyon jó kis ház a Shark, a TT gyöngyszeme. Bár a ventik hangjáról nem tudok nyilatkozni, de max leszabályzod őket ha túl hangosak.

Tekky
(kvázi-tag)
Nekem is azért tetszett meg, mert külsőre szép, nem is kicsi, de ugyanakkor nem is 50e FT.

_Blank_
(senior tag)
Ahogy nézem mindenhol 30 fölött van. [link] Ez nekem még mindig sok egy házért 
Pusztán arra gondoltam, hogy nem bömböltetheted állandóan a zenét vagy a játékot ezzel leplezvén géped utasszállító mivoltát (kevesebb ventiseknek hajszárító
)
Jó ház a Shark
Design díjas az tuti
Ha mostanában akarsz ilyet vásárolni dobok egy privit, mert egy ismerősöm éppen árulja a sajátját (Shark házikó, alig 1-2 hónapos) barbone-ra váltás miatt.
Az ára pedig jóval 30 alatt lenne
True Success is Blonde

_Blank_
(senior tag)
Te meg dobj képeket a tápról.

Tekky
(kvázi-tag)
Ok, megnézném azt a Sharkot.
Mondjuk nekem csak fekete jöhet szóba 
29.e-ért venném egyébként újonnan.

_Blank_
(senior tag)
Hol vennéd ennyiért? Ez bruttó?

Tekky
(kvázi-tag)
Én itt venném a PH-n, deicide-tól, újonnan. 

_Blank_
(senior tag)
Értem, most én is gondolkodóba estem b*ssza meg 

Tekky
(kvázi-tag)
Hát figy, 30e-nél többet nem akartam / akarok házra költeni..
De megláttam ezt, tetszeni tetszett, és ha 29-ért meg lehet venni, akkor azért már ez mégis egy elég komoly ház..
Szal nem 1 műanyag doboz, ami 3 nap után szétesik, az 1x biztos

_Blank_
(senior tag)
HA egy Shark ház mellett mondjuk A64-es rendszered van akkor én éjszakára simán lehúznám a ventiket hogy ne pörögjenek. A64-es procik amúgy sem melegednek annyira. Éjszaka meg úgyse játszol, nem csinál a gép semmi olyat ami terhelné a procit. Szal erről is le van a gond.
Pl nekem még mindig nincs egy venti sem a chieftec-ben, mégis simán elmegy ''passzívan''.

_Blank_
(senior tag)
Igazad van, most én is vérszemet kaptam erre a házra, ajajj, nem érdekel valakit egy Chieftec LCX-03B? 

Tekky
(kvázi-tag)
Ja, a ventik leszabályzása, jó megoldás lehet pl: éjjelre

_Blank_
(senior tag)
Hmm..ahogy nézem a Shark képeit nem igazán látok az elején szellőzőnyílást. Illetve mégis van de az a ház bal oldalán egy 8-10cm magas kis rácsos cucc. Vagy valami hasonló. Azért mégiscsak jobb lett volna pl a Tsunami megoldása nem? Vagy ez így is szellőzik rendesen? Jó magyar tesztet olvasni erről. Ste nem találtál ilyesmit?

Tekky
(kvázi-tag)
A Tsunaminak van elől is szellőzése. Csak az a gond, hogy azért az 1 kisebb ház.. 

Tekky
(kvázi-tag)
A Shark is szellőzik elől is..
Legalábbis a kép alapján --->
http://techreport.com/reviews/2005q1/thermaltake-shark/front-open.jpg
''Csak az a gond, hogy azért az 1 kisebb ház.''
A Shark egy full tower, míg a Tsunami egy mid tower. Nem egy kategória a két ház.
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

Tekky
(kvázi-tag)
Na erre gondoltam én is..Azért mégis jobb 1 torony 
A Shark volt az első TT ház, amibe beleszerettem. A legelején úgy volt, hogy én is ilyet fogok venni, csak aztán másképp alakultak a dolgok, és az lett, ami most is van.
Szóval nekem nagyon tetszik az a ház.
Ha 30k-t szántál eredetileg is a házra, akkor ne habozz, vedd meg a Sharkot!
PS. ( Kicsit marketingszagúra sikeredett ez a hsz! Most így újraolvasva, olyan mintha valami reklámot hallgatnék.
)
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju