Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kasza08

    őstag

    válasz Buldozer99 #9896 üzenetére

    Tudom, én ajánlottam neked:D Vagyis, hogy engem kérdeztél felőle.
    570-em volt, de nekem most sima kellene:) (Valahogy jobban bejön)
    köszönöm Attis, kár érte:(

    Aggregátor: Én 8600GT-t szerettem volna, de irreális áron adták (11k), vagy posta (az meg 1k-val lett volna olcsóbb, ami a posta).
    Ezt 13,5k-ért vettem, és állítólag jobb.
    Amiért nem tetszik: Az előző tulaj gondolom HDMI-n használta, mert ahogy feltelepítettem a VGA-n akarta a hangot küldeni. Na az is egy elég macerás dolog volt visszaállítani, és elfogadtattni vele, hogy nem azon akarom:) Aztán ugye azt a drivert tettem fel, ami a CD-n volt. Tomate kolléga linkelt egy új drivert, na ezt valamiért nem tudta használni, és 640x480-ba állította. Leszedtem egy régebbit, arra azt írta, hogy már telepítve van egy, ezért nem tudja feltelepíteni (nVidiánál sosem tapasztaltam ilyet). Na akkor letöröltem az összes CCC-t meg drivert meg mindent. Akkor érdekes módon működött.
    Aztán aza kósza ötletem támadt, hogy mivel kaptam hozzá HDMI DVI átalakítót, hozom a TV-t és rádugom. Természetesen ez sem ment probláma nélkül, de végülis sikerült megcsinálni. Amikor vissza akartam vinni és rádugni a monitort akkor 1080i-be tette (1920x1080, de nem gond, hogy a HDMI a másik DVI slotra volt kötve, a monitor pedig az elsőre...). Visszarakom, oké. Elindítanám a codot, erre nincs 1680x1050 (monitorom natívja) csak 1280x768. Mondom megnézem CCC-ben ilyenkor mivan, kilépek, erre már a windows is ekkorában van. Nézem CCC-t, szerinte 1680x1050-ben van. WTF? Azzal is szenvedtem mire, rábírtam, hogy "neem, nem ekkorában van". Okés, resi, hátha megjavul a cod2 is. Üdvözöljük képernyő 640x480. Na itt már majdnem kitéptem, aztán végülis volt valami beállítás a TV-nél, azt kivettem és jó lett. Tudom, tudom, user error, de mégis, milyen beállítás ez? Valami optimalizálás TV-hez, vagy mi volt? nVidiánál ilyen akkor sem volt. Szóval nagy csalódás, alig várom, hogy visszacserélhessem. Ezen kívűl az FPS-el sem vagyok megelégedve, E6300+8800GTS lazán ott hagyta ezt. Viszont jól tuningolható.

Új hozzászólás Aktív témák