Vmi nem jó nálam. Nem úgy hasít a kártya, ahogy elvárnám tőle. És még melegszik is, mint a p.csa.
Lefutattam a vantage-et, csak úgy kíváncsiságból. És érdekes szaggatásra lettem figyelmes. Mikor "stabil" 30 fps körül mozgott, akkor is periodikusan belassult. Egy színuszgörbével lehetne felvázolni a téma megjelenítései sebességét, ahol az Y tengely alsó-felső kitérései jelentik a téma valósidejű renderelését, és a bullet-time szerű sebességet.
Na ez mitől lehet?? Ezt észrevettem játékban is, csak nem ennyire feltünően. Warmongerben érdekesen mozgott a karakterem, "ugrálva futott", mint mikor berángat egy kocsi motorja a kengurú üzemanyagtól.
Pedig ott is megvan a 30-40 fps. Csak. Keveslem azt a 30-40-et 1280-ban... (8x AA, 16x AF, ultra high, "quality" textúraszűrési mód)
Persze a kép továbbra is töredezik (lsd előző post - red alert).
Előfordulhat mindez a táp alulméretezésétől? Bár úgy tudom, h ebben az esetben már megdöglött volna a vidkari és elkezdett volna szemetelni. De már nincs más ötletem. Mindennek faszának kéne lennie! De nem az. 
Eladó Samsung Monte S5620, egy 25€-t érő max cover Invisible Shield fóliával!

Ilyet nálam vidkari még nem csinált, amit ez művel...
Erős a gyanum, h selejtes a cucc. De ezt nehéz beadni a gari mellé, h abnormálisan működik.

Próbáltam mindent, mozgattam a slotban, hátha nem csatlakozik rendesen, megpucoltam az érintkező felületet, PCI-E frekit tologattam, PCI-E feszt állítottam semmi. Tápom tuti elég volt, mert már akkor is TX650-em volt, ezt is kizárnám. A vége az lett, hogy visszavittem és visszacseréltem a Giga GTX260-amra (rendes volt elküldhetett volna, azzal hogy a vga jó de nem tette). Fingom sincs mi volt a gebasz igazából, de eléggé gyanús, hogy a lap nem szerette.
) Jelenleg nincs egy jatek ami 30FPS ala esne a procid miatt. A VGA limital kb. minden modern game-ben...

![;]](/dl/s/v1.gif)

De akkor leszívom magam.