hát ha nem is 3D de a hardveres dekódolás miatt a flimnézést még megértem. Én most egy 9600GT-vel feszülök, annál nincs ilyen.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
a revo nuninstaller egy eltávolító program, olyan, mint a vezérlőpultos programok telepítése és törlése, csa nem hagy maga után szemetet. A driver cleaner egy driver eltávolító program, a csökkentett módot meg boot előtti F8 megnyomásával tudod előhozni. A registry a windows regisztrációs adatbázisa, ahova a bejegyzett programok adatai kerülnek. Ha portable(hordozható) sw-eket használsz, azokat nem ell telepíteni, és ezáltal nem terheli(nem tördelik szét) a registry-t, amiből amúgy gondok lehetnek. A crapware meg a hasznavehetetlen programokat jelenti, amik sok erőforrást foglalnak maguknak de nem csinálnak sok hasznos dolgot, pl ilyen mindenféle hasztalan toolbarok, lejátszók, olvasók,letöltésvezérlők stb..
Azokat már veszteségesen árúlnák, meg akkor hova tennék a 9800GTX-et?
(#6963) Bluegene: Kezdhetsz csomagolni, és... jól teszed! Gyermekeid és unokáid is meg fogják köszönni... főleg akkor, amikor a cigányok már többen lesznek, mint mi és megtörténik az, ami...
[ Szerkesztve ]
Németekkel kapcsolatban: Nos ez így van, egészen addig, amig meg nem ismernek. Ha látják rajtad, hogy nem lógsz a munkahelyeden, hanem dolgozól, keresed a lehetőséget, hogy mikor mit tudsz csinálni, és teszel azért, hogy jobb legyen, akkor fognak elfogadni. Ezt több ismerősöm is mondta, akik jelenleg is ott élnek. A kezdet nehéz...
Írországról is sok jót halottam, csak tényleg folyton esik az eső.
Dél-Olaszországban még nem jártam, mennyire "biztonságos"? Csak Nápolyban jártam, ami eléggé lent van, de még mindig nem Palermo...
[ Szerkesztve ]
vannak ilyenek meg olyanok is, de többminyer a nagyvárosokban vannak ilyenek, egyik haveromat pl megkergették a nácik egy falusi bulin, mikor megtudták, hogy félig román félig magyar, a másikat meg sorra pattintották le a nők, mikor megtudták, hogy magyar, szóval általánosságban nagy az előítélet bennük. Hát ha Nápolyban voltál mostanában, akkor biztos hallottál a "szemét maffiáról", ahhoz meg nem kell hozzáfűzni semmit.
A hétköznapi ember, ritkán találkozik a maffiózókkal. Nem csak ott érvényes ez, hanem itt nálunk is ill. globálisan. Mivel más körülmények között élnek, és csak az "övéikkel" tartják a kapcsolatot, a hétköznapi átlagembernek a maffia tevékenységéből nem látnak semmit.
Persze véletlenek, ill. "rossz helyen, rossz időben" mindig van. Tény, hogy délen gázosabb a helyzet Olaszországban. Aki meg nem olyan "kiállású" annak meg főleg.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

TTomax
(PH! kedvence)
Miért nem próbáljátok ki a drivert amit írtam?Ezzel megy a powerplay...
[link]

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/
Nincs Vista 64bit-es.
Azt nem értem miért van hogy elvileg ezek ref. kártyák, de nálam még sosem jött elő a digital vibrance gond.
Ilyen különbség hogy lehetséges? 
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

boogie84
(PH! addikt)
tedd át a kareszt egy másik masinába! ha ott is gatya, akkor garancia próba!!
►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Pipó
(senior tag)
Ezt a feszültség csökkentést bios mod-on kívül szoftveresen más progival is meg lehet csinálni? Persze úgy, hogy továbbra is működjön az energia gazdálkodás.
Nálam a 4.60-as everesttel már nem emeli fel 2D-ben az órajelet (nem telepített verzió), de előtte mindegyikkel megemelte. Még mindig a 177.41 a legjobb nálam az energia gazdálkodásra vista64 alatt. Ez teljesen jól működik, ahogy kell.
Kicsi gyerekkorom óta senior szerettem volna lenni! dziwny grzyb

Motion_Blur
(PH! félisten)
semmi..
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
Én kipróbáltam mikor először linkelted ezt az oldalt.Nálam ezzel sem megy.
Egyedül a 178.15-el ment ahogy kell,de azzal is csak egyszer.Nem tudom mi történt bekapcsoltam a gépet és működött.Addig míg újra nem indítottam,azóta megint nem megy. 

tthomasso
(kvázi-tag)
Akinek BFG GTX 260-asa van, legyen szives közölni egy ventillátor fordulatszámot alapon(40%). Nálam egy kicsit sokallom, vagy az Everest bolondult meg. Köszönöm!
Ha fáj az igazság, akkor ne várd el senkitől, hogy igazat mondjon!
Nekem az egyik progi 900rpm-et írt...a másik 1800rpm-et. Most már nem tudom megnézni, mert alapban 50% forog.

Motion_Blur
(PH! félisten)
Hátha segít: ZOTAC GTX 280 - 709RPM (40%)
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

arthur3d
(tag)
Sziasztok,
Segitseget kernek...
Egyik cimboram kolcsonadta a GTX260-as kartyajat tesztelesre. A gondom az, hogy beteszem a lapba a kartyat bekapcsolom, de a cooler meg sem mozdul
A tapom 700W-os Hipro server tap (2db PCI-E tapcsatival), az alaplap Tyan server lap (igaz nem tamogatja a PCI-E 2.0-at, de ugy tudom, hogy nem feltetel)
Mi lehet a gond?
Elore is koszonom 
...

arthur3d
(tag)
megoldva...
...

coleen
(tag)
Sziasztok!
Nekem most egy ilyen 260-as kártyára fáj a fogam.
Két kérdésem lenne:
-amit kinéztem, az "gyári" hűtésű, mennyire hangos, teszem azt egy zalmanhoz képest?
-a HDMI kimenete könnyedén és hibátlanul ki tudja-e lökni az 1920x1080-at LCD TV-re?
Még vmi: a mai játékok ismerik az 1920x1080-as felbontást?
nem akarom folytatni már az offot, de egy utolsó reakció erejéig ez idehaza talán úgy pontosítható, hogy kissebb valószínűséggel, mert viszonylag jó a közbiztonság(de átlag embereket egyébként a lakásmaffia, koldusmaffia, drgomaffia, prostitúció áldozatai idehaza is). Viszont ahol gyengébb a közbiztonság, ott ez nem igaz, pl Nápolyban külkerületeiben laknál, telejesen hétköznapi dolognak számítana, hogy odaburítanak egy pár kukásautónyi szemetet a kocsikijáród elé, ha meg lázadozol akkor beteszik az udvarodra is. Ha meg a rendőrségen, esetleg a városnál reklamálsz, akkor leoltanak, hogy mit képzelsz, nem véletlen voltak ott összecsapások, de számos más területen pl foci( a "bundabanda"), üzleti élet, túrizus, ember/szervkereskedelem=emberrablások, bandaháborúk és még sorolhatnám kihat a mindennapi éltre. Dél-Itália kb olyan mint ithhon a 8ker, a bűnözés az ember életének része akarva akaratlanul, csak sokkal nagyobb és durvább, meg természtesesn nem ezt teszik ki a kirakatba. Ha esetleg érdel még vkit még pár link: [link] [link]
[ Szerkesztve ]

Croft-21
(senior tag)
Hali
A 8800 GTtől mennyire erősebb a GTX 260?
Érdemes msot ilyenre váltani?
Igazából 280as lenne a legjobb, dehát van vagy 80-100 rugó 
semelyikre se, most főleg, jó a 8800GT még karácsonyig

Croft-21
(senior tag)
Hát vmennyivel csak erősebb, Crysis warheadba Csúcs beállításokon átlag fps 23-25
Havas pályákon 17-18 
most semmiképpen se válts..az árak az egekben lesznek...ill. már vannak is. most eladni érdemes... 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

Croft-21
(senior tag)
Hát igen, eladnám a 88 GTmet, de ilyen árakkal GTx 280at venni? 
eladni sem érdemes, drágán a kutyának nem fog kelleni a 8800GT. Egy 20ast meg még karácsonykor is kapsz érte. Ha jól akarsz járni anyagilag, most elülsz a valagadon a 8800GTvel 1-2 hónapig.

boogie84
(PH! addikt)
mintha a brókerem mondta volna 
►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

boogie84
(PH! addikt)
nem szabad!! lehet h okosabb döntés lenne várni amíg megnyugszik a helyzet...
jönnek a 270 290es karik... türelem rózsát terem. meg kell várni míg kisül a pite. na elég a hasonlatokból 
Nekem az alap 40%-on megy,de nem tudom pontosan,hogy mennyi mert az egyik progi 720 körül a másik 1440 körül írja.Nem tudom melyik a valós,de a vga ventije a leghangosabb a gépembe úgyhogy lehet,hogy inkább 1400-et pörög.

szucsinka
(őstag)
rivatuner a valós értéket mutatja . az everest kuka 

coleen
(tag)
Sziasztok!
Nekem most egy ilyen 260-as kártyára fáj a fogam.
Két kérdésem lenne:
-amit kinéztem, az "gyári" hűtésű, mennyire hangos, teszem azt egy zalmanhoz képest?
-a HDMI kimenete könnyedén és hibátlanul ki tudja-e lökni az 1920x1080-at LCD TV-re?
Még vmi: a mai játékok ismerik az 1920x1080-as felbontást, tehát a setupban lehet ilyet beállítani?
Nekem jó lenne ott...be tudnék illeszkedni.
![;]](/dl/s/v1.gif)

r1E3S3E7T
(őstag)
Golndolom, hogy veszteséges lenne, de talán mégsem annyival mintha kukázzák a chipeket
a 9800gtx-et kenjék a hajukra 
/,,/ ...:-:... METALLICA ...:-:... /,,/ :-: Rise Up! Rise Up! RESURRECTION! :-:

tthomasso
(kvázi-tag)
Köszönöm. Az új Everest megduplázta a GPU ventillátor kijelzését. Visszaraktam a 4.60.15.00 verziót, igy 680 ford. 40%-on. Az új Everest meg 1372-öt irt, csodálkoztam mert nem hallatszott a nagy fordulat.
Ha fáj az igazság, akkor ne várd el senkitől, hogy igazat mondjon!
Melyik zalmanhoz képest,és milyen fordulaton????
A gyári venti 40%-on megy alapon,így teljesen elfogadható.60% felett én nem használnám mert engem az már zavar.Bár addig nekem még sosem ment fel automata szabályzással.
Viszont valaki írta,hogy 70%-on használja,neki úgy sem hangos.Ezért felesleges kérdezgetni szerintem,hogy milyen hangos,úgyis csak akkor tudod meg ha kipróbálod.
A hdmi kimenetről nem tudok nyilatkozni mert nem használom.A felbontásról megint csak 1680-ig tudok nyilatkozni mert annyit tud a monitorom.De ha a tv képes ezt megjeleníteni akkor gyanítom,hogy betudod állítani.
szucsinka:a riva és a g-puz is 1421-et ír a fordulatra,az everest meg 710-et. 
[ Szerkesztve ]

boogie84
(PH! addikt)
1. hangosabb, de nem tudom h jó lenne arra a karira egy másik hűtés!
2. úgy tudom nincs HDMI kiment (Standard Display Connectors 2 dual-link DVI and 1 analog HDTV-out )
3. 1980ban biztos h nem fogsz tudni sokáig (már abban sem vagyok biztos h most tudsz e) magas képminőség mellett játszani.

Mans20
(őstag)
Mi benne a hangos?nekem játék alatt se volt hangja,én nem állítottam a ventin semmit csak beraktam a gépbe azt annyi.Csak a furmark alatt volt hangja de az sem olyan idegtépő féle volt.
Ja hogy a zalmanhoz képest.. szerintem jó a gyári ami rajta van.
[ Szerkesztve ]

Ombi5
(senior tag)
Jezusom ok ezt leszarjak, nehogy mar tonkremegy alaplap es ne engedjek! Siman megettek mar nem 1szer fateromon gepenel, pedig alaplapcsere volt ,d e nem azert mert tonkrement!!

Akkor meg nézem majd ezeket is.........
Szoktam pucolászni a gépet, meg én is rühellem azt a sok szart, ami feltelepül innen onnan. Csak nem értem, hogy ezek miért kavarnak be a VGA driver-nek. 
Amúgy a probléma ugyanúgy él, ha egyszer megemeli a kari az órajeleket, akkor már nem veszi vissza, csak restart után.......
Van számootevő teljesítmény különbség 178.13 vs 177.41 ?
Mert ha nincs, akkor inkább visszarakom azt.

Croft-21
(senior tag)
"Eladni sem érdemes, drágán a kutyának se fog kelleni"
Nem is akartam adni 30é
Kb 20-22é fogom majd vmikor karácsonykor.
Egyébként egy GTX 260/280nak elég lenne a Corsair 450es tápom?
Mennyire hangosak? mert a 88 GT alapon is nagyon hangos.
Azért nem jó, mert 64bit-es Vista-ra kellene....... 
Ez sem teljesen igaz, mert pl. a 2.10 RivaTuner x-et mutat, de a 2.11 már a dupláját.
Amúgy szerintem a magasabb érték az igaz, mert az a kis p*csa venti 1500-as fordulattal nem sokat érne, viszont fizikailag érzékelhető, hogy he felpörög, akkor már elég komolyan tolja ki a levegőt.
Úgyhogy max fordulat szerintem 3300.......... 
Szerintem is mert 1420-at ír 40%-on.Felraktam 100%-ra akkor 3180-at.
Kétlem,hogy csak fele ennyi lenne a fordulat mint ahogy az everest méri mert akkor max-on 1600-ot pörögne.Attól meg nem lenne ilyen hangja gyanítom.A hajam égnek áll. 

Motion_Blur
(PH! félisten)
"Egyébként egy GTX 260/280nak elég lenne a Corsair 450es tápom?"
260-nak igen, 280-nak szvsz már nem 

boogie84
(PH! addikt)
még nincs ilyen kártyám, de azt olvasgattam...
igen a zalmanhoz képest,de nem tudok olyan hűtőt ami jobb lenne a gyárinál.. persze van egy két thermalright... de méreg dárga...

Dj Dekko!
(őstag)
Sziasztok!
Egy BFG 260GTX (re kellene még fizetnem 6k) a 9800 GX2 xfx xt karimra... (igaz a BFG260 GTX bontatlan dobozos)
Érdekelne hogy valami újdonságot nyújtana e nekem az a kártya a GX2-höz Képest !?
Ami szemmel látható. (olvasgattam hogy lassabb. De annyival ? ! ) 
Tanácsot elfogadnák! 
"Erről van szó kéremszépen!" by Crysis Warhead 
DJ Dekko: bár nem vagyok szakértő, de az összehasonlítás olyasmi lehet, mint a GTX280 vs HD4870X2. Ahol műkösik rendesen a SLI, ott a 9800GX2 gyorsabb lehet, ahol meg nem, ott a GTX260 lesz előnyben. Amúgy szvsz hőtermelés meg támogatás miatt is jobb választás lenne a GTX260...... 
[ Szerkesztve ]

szucsinka
(őstag)
én 30%on járatom igy 960-at pörög és 70fokig engedem itt 70-80%on megy a venti 30perc szörös fánk után asszem ez olyan 2800-3000rpm de nem biztos már nem emlékszem
szerintem jol mér a 2.11es riva

Bikerider
(senior tag)
HI
Tudja valaki mikor rendezodnek vissza az arak a normal kerekvagasba
A GTX 270 55nm-es lesz igaz.Akkor nem kenne olcsobnak lennie mind A GTX 260-as 

Godefroy
(senior tag)
Felbontásfüggő mennyivel gyorsabb.
Én 8800 GTS-t cseréltem 260GTX re +12 pénzért 1hete.
Még elvitték 40 ért a 8800 ast (tavaly 70 volt).
Kisebb felbontásokon alig van sebesség különbség (kb 10% 1280 ig).
Szerencsére 1600x1200 amin én használom kb +30% a sebesség és halkabb a venti mint a 8800GTS-é.
[ Szerkesztve ]
"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "
mondom h nem biztos ha driver a ludas, hanem a win. a win kavar be, mégpedig fel/letelepítéseknél. Ha rosszul telepól a driver a gépedre, vagy nem távolítod el rendesen, akkor van kavarc. Nem tudom h van e, nekem eddig atim volt nyár óta,csak egy hete van nv-m.