Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Nvidia Geforce GTX 280/260 (kiemelt téma)

(#6001) KTTech válasza Beowulf_78 (#5992) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

Crysis Warhead-ben néztem, igaz a nagyobb stabteszt majd csak vasárnap lesz.

www.prohardver.hu - www.kttech.hu

(#6002) ent válasza Beowulf_78 (#5996) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

Wáá, 3D-ben fórumoztál, ááállat :DDD :DDD

R.I.P. Steve

(#6003) DemonDani

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kintvan az új WHQL driver!
Letöltés itt! (béta hardver oldal)

asd fgh jkl éáű

(#6004) ent válasza DemonDani (#6003) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

#5977, de azért dánke :R

R.I.P. Steve

(#6005) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ATi Radeon HD4870 512MB
ATi Radeon HD4870 1GB
ATi Radeon HD4870 X2 2GB
nVidia GeForce GTX-260 196 Core
nVidia GeForce GTX-260 216 Core
nVidia GeForce GTX-280 240 Core

Test.

Szerintem mindenkit érdekel... néha a HD4870 és a GTX-280 között alig van különbség. :U

(#6006) TTomax válasza Keldor papa (#6005) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

szerintem meg ezeken a felbontásokon alig van aki single GTX280-at használ...

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#6007) Keldor papa válasza TTomax (#6006) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

De jobban kijönnek a kártyák közötti különbségek... tudod, no CPU Limit...

(#6008) TTomax válasza Keldor papa (#6007) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Ezeknek a teszteknek elég régóta nem hiszek,napi szinten cserélgetek hardvereket.A GTX280-am picit húzva hozza a 4850CF teljesítményét...nem sokkal gyengébb...igaz én 1680X1050-röl tudok csak nyilatkozni...nem akarom egyik oldalt sem pártolni mert GTX280.at is azért tudtam olcsón venni mert itt a HD4850/70...
Nekem egyszerűbb az élet amióta a GTX van,habár a tesztekből nem így kellene hogy legyen :)

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#6009) biggamer válasza biggamer (#5977) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

[link]
Teljesítménynövekedés várható a legújabb GeForce 178.13 WHQL meghajtótól.
/ itt átlát6óbb a lista :U /

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

(#6010) Szatesz válasza biggamer (#6009) üzenetére

Szatesz
(őstag)

Akkor is megbeszéltük hogy kb mindeggyiktöl ennyivel gyengébb a 175.19 es driver...Tehát ez csak vakitás...

>>> HUN eXtreme OC Team <<<

(#6011) biggamer válasza Szatesz (#6010) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Jóóóóvannna. :O
Ha megbeszéltük akkor megbeszéltük. :)

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

(#6012) biggamer

biggamer
(PH! kedvence)

TSMC makes Nvidia late to 40nm [link]

Far Cry 2 ultimate setting screenshots revealed [link]

14 graphic cards ran Crysis WarHead [link]

(#6013) laragirl83

laragirl83
(őstag)
LOGOUT blog

Azért az olyan megnyugtató, hogy még ezeken az emelt órajeleken is, gyári hűtéssel, bő 1 óra Warhead nyúzás alatt is max. 61 fok volt GPU. :C :R

ASUS P6T Deluxe V2 * CORE I7 920 D0 @ 3.40GHz * SCYTHE MUGEN2 * 3*1GB MUSHKIN XP3 * GAINWARD GTX570 PHANTOM3 * CORSAIR VX550 * COOLER MASTER HAF922

(#6014) Bluegene válasza TTomax (#6008) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jó az a GTX, de az ati is jó

az egyik BMW a másik Mercedes, nem? néha ez nyer néha az

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#6015) SzlobiG válasza Keldor papa (#6005) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Kár hogy még nincs benne a warhead teszt, akkor már sehol nem lenne a GTX 280 X2-vel szembe..:U

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#6016) Szatesz válasza Bluegene (#6014) üzenetére

Szatesz
(őstag)

Neeem mindig a BMW nyer...:D

>>> HUN eXtreme OC Team <<<

(#6017) boogie84 válasza Keldor papa (#6005) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

már nézegettem ezt a tesztet, sztem senki nem próbálta még ekkora felbontásban a játékokat.

►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#6018) Bluegene válasza Szatesz (#6016) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

olyan nincs, én is tökre elvagyok a 4850esemmel mindent visz szépen, most 25%-kal gyorsabb a gtx 280 és?

[ Szerkesztve ]

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#6019) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Ha "Isten" is úgy akarja, vasárnap reggel már egy ZOTAC GTX 280-at fogok nyüstölni ;)

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#6020) ImI87 válasza Beowulf_78 (#5994) üzenetére

ImI87
(őstag)
LOGOUT blog

Hát nem tudom, ezek szerint kevés pontot kap a procim? :F
Amúgy nem a TOP listára akartam felkerülni, a cél a 20K volt, és a hangsúly a VGA beállításon volt, erre írtam, hogy rekord............(780/1560/2520). Nem nagyon emlékszem, hogy valakinek ment ennél többet. :U
De nem a 3DMark06 érdekel, csak megnéztem, mit tudok kihozni a gépből. Elég is volt egy időre a bench-ből, már nagyon meguntam........... :D

#5996: Az a valaki én voltam. :B Fogalmam sincs miért, de feltettem az új drivert, és a Riva megnyitáskor kiírta, hogy nem ismeri a drivert. (ami érthető is, mivel 1 napos) Persze működik vele, lehet állítani mindent, de hiába néztem a monitoring fület, nem vette vissza az órajeleket.......... :(((

laragirl #5998: hát ezek szerint nálad is megy, akkor valszeg a hiba az én készülékemben van. :)
de mi lehet a gon? régi driver uninstall, restart, (esetleg driver sweeper), restart, új driver fel, restart............ v.mit máshogy kéne csinálni? :F

[ Szerkesztve ]

(#6021) ImI87 válasza Motion_Blur (#6019) üzenetére

ImI87
(őstag)
LOGOUT blog

:C

egyik bazárban verhetetlen áron van :Y
kár, hogy nem AMP, az még megérne +5K-t, és akkor abszulút best-buy lenne :K
a 4870X2-sök meg szajkózhatnák az ár/érték arányos dumájukat...... ;]

(#6022) Motion_Blur válasza ImI87 (#6021) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

70K-ért veszem :U

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#6023) Laraxior válasza Motion_Blur (#6022) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

62ért is hozzájuthattál volna két hete GTX280 AMP!hoz :Y :C csodás vétel volt.Nem lehet megbánni,még úgysem hogy tegnap volt a gépemben egy 4870 X2es.... Crysis alatt nemigen muzsikált ellentétben a 62es gyönyörűséggel :C

[ Szerkesztve ]

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#6024) Lauda válasza biggamer (#6012) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Far Cry 2 ultimate setting screenshots revealed [link]

Atyám.... :Y

(#6025) gr.bence

gr.bence
(fanatikus tag)

sziasztok egy kis érdekesség az nv kártyáinak jövőbeni elnevezéséről......cikk itt

AZ ORSZÁG GAZDASÁGA A SZAKADÉK SZÉLÉN ÁLL, DE JÖVŐRE EGY NAGY LÉPÉST TESZ ELŐRE...

(#6026) Bluegene válasza Lauda (#6024) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

crysis warhead szebb

(#6027) Motion_Blur válasza Laraxior (#6023) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Tudom, de Giannival korrekt áron be tudom számíttatni a HD3850-et :B

62K-s okosság 3 hónap garral volt nem? ;]

[ Szerkesztve ]

(#6028) boogie84 válasza gr.bence (#6025) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

nem az elnevezés a lényeg, hanem h: Az Nvidia egyébként október 15-én újabb GT200-as kártyákat dob majd piacra. Itt minden bizonnyal arról van szó, hogy a GT200-as modellek 55 nm-es csíkszélességgel készülő változatai debütálnak majd. :DD ;] :C

[ Szerkesztve ]

►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#6029) boogie84 válasza Laraxior (#6023) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

62es ár a 280 AMP-ért, irigyellek :D

(#6030) Keldor papa válasza gr.bence (#6025) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Úristen ez az nVidia...

(#6031) biggamer válasza boogie84 (#6028) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Na mi lesz Veled kicsihuszááár ??? ;]
Ki bírod várni vagy már most beruházol ? :F

(#6024) Lauda
:C :C :C

(#6026) Bluegene

" crysis warhead szebb "

Oszt honnan tudod ? :F
Veled teszteltették a Far Cry 2-t ? ;]

Motion_Blur
Gratu, grat ... :K

Azért érdekes, egyre többen lesznek a 280-as, 260-as tulajok. :R
/ mondjuk ehhez kellett az árcsökkenés és az Ati kártyákkal szerzett
" tapasztalat " is. /

[ Szerkesztve ]

(#6032) boogie84 válasza biggamer (#6031) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

ebben a percben gondoltam rád! :DD "nem vagyok homááááár" - Tökalsó Európai turné :DD :DD
igen, addig csak kibírom valahogy :D
már csak az a kérdés h nálunk mikor jönnek :)

[ Szerkesztve ]

(#6033) biggamer válasza boogie84 (#6032) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Október végén, november elején már tuti itt lesznek, attól még messze van karácsony.
Viszont a megjelenés biztosan lefelé nyomja a 280-as árát.
Az új 280+os karesz árára leszek kiváncsi / meg hogy mit virítanak / :K

(#6034) ImI87 válasza biggamer (#6033) üzenetére

ImI87
(őstag)
LOGOUT blog

Azért érdekes, egyre többen lesznek a 280-as, 260-as tulajok.
/ mondjuk ehhez kellett az árcsökkenés és az Ati kártyákkal szerzett
" tapasztalat " is. /

hehe ;] talán megjön végre az emberek esze........ :U

bár teljesen elégedett vagyok a mostani karival, de a jóból soem elég.
ha az új 280-as (mondjuk egy xfx xxx kiadás) beleférne 100K-ba, akkor hozhatna nekem egyet a Jézuska :)) bár erre kevés az esély :(

(#6035) P00By válasza Keldor papa (#6030) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Mondtam én :D

(#6036) schwartz válasza Motion_Blur (#5959) üzenetére

schwartz
(őstag)

Attol, hogy van egy X2 még az NV is pozicional a felso szegmensbe. (az arcedula szerint) Az teny, hogy egy kozepszeru 6k-s jatek nem ok az SLI es CF konfigra, viszont bosszanto, hogy akad a jatek.

(#6022) Es ha kipengeted a 70k-t majd Teged is zavarni fog... :P

[ Szerkesztve ]

Fuck yourself Jay Wilson

(#6037) schwartz válasza Beowulf_78 (#5962) üzenetére

schwartz
(őstag)

Ha nem haragszol, ezt most nem veszem be...:)
1920x1200 nem az az oriasi felbontas, hogy egy 70-80k-s VGA ne birkozzon meg vele. (AA nelkul)
Egyvegben nyomjak a szoveget a full HD gamingrol, csak vasat keptelenek gyartani ala.

[ Szerkesztve ]

Fuck yourself Jay Wilson

(#6038) Laraxior válasza Motion_Blur (#6027) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ahamm,én bevállaltam,magamat ismerve nem kellett volna,de lekopogom,még nem halt meg semmim,szervízben sem volt,pedig hajtva vannak szépen :C

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#6039) Bluegene válasza ImI87 (#6034) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem már megjött, nvidiáról atira váltottam ;)

(#6040) ImI87 válasza Bluegene (#6039) üzenetére

ImI87
(őstag)
LOGOUT blog

akkor talán rossz topikban írkálsz :U :P
"az igazság odaát van" :K

(#6041) Laraxior válasza ImI87 (#6040) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

talán jobb is...ilyen embert ne tudjunk a zöld oldalon :D

(#6042) Bluegene válasza ImI87 (#6040) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azt hittem frappánsabban válaszolsz ;]

(#6043) schwartz válasza ImI87 (#6034) üzenetére

schwartz
(őstag)

Egy par esz ervet azert megemlthettel volna a sok "fenyezesen" kivul... (mondjuk, eddig nem estem hasra sem a HD4850 sem a GTX260-tol. Ja, hogy vegyelk SLI-t? :U )

[ Szerkesztve ]

Fuck yourself Jay Wilson

(#6044) ImI87 válasza Bluegene (#6042) üzenetére

ImI87
(őstag)
LOGOUT blog

most erre mit mondjak? :U
megjött az eszed, váltottál nv-ről ati-ra, ennyi............
akkor minek írogatsz ide be :F a te kártyád dolgait nem itt kell/lehet megbeszélni
OFF befejezve, a topikba értelmes dolgokat kell írni.........

schwartz:
ez nem fényezés, a saját véleményem, megfontolt észérvek alapján:

szinte minden kari kiválóan megy tuningban, jó adag plusz teljesítmény benne van, amit könnyűszerrel ki lehet hozni, és nem fog tőle felgyulladni a kari. így már ott is versenyképes a 4870-nel, ahol eddig nem volt az, emellett nem csinál kazánt a gépházból. (és persze lehet húzni a 4870-et is, de dob rajta annyit százalékban, mint egy gtx260-on?????) tehát teljesítménybre semmi kifogás nem lehet (aki meg mindenáron call of juarez-ezni akar, az tényleg vegyen ati-t!)
a mostani megmaradt minimális árkülönbség pedig bőven megéri a normális hűtést, amivel a kari halk és hűvös, és a könnyű vezérelhetőséget. a rivatuner-rel bármelyik nv kari tökéltesen "smart" lesz, és nem kell a biosban túrkálni.
és ez mind nem duma, meg lehet nézni, így van és kész. :K :K :K

SLI vagy CF nem kell, egy kari kell, ami normális. lehet jönni az multiGPU kedvezőbb árával, de akkor ott van a plusz fogyazstás, és a plusz melegedés, a helyhiány, stb......

de én ezeket már leírtam többször is, és a többiek is.
miért kell ezt minden nap erlőhozni? :(((

a végén lesz itt is 20.000 hsz, aminek a nagyrésze: "szar a hűtés", "fagy a gyári órajelen", "mikor lesz új driver", "nem megy a crysis rendesen", blablabla

olyan, hogy legjobb kártya nincs, nem is volt, és valszeg nem is lesz, ezért:

1.) MINDENKI DÖNTSE EL, HOGY MENNYI PÉNZT HAJLANDÓ/AKAR/TUD RÁSZÁNNI A KARIRA, EZ MÁR MEGAHTÁROZ PÁR POTENCIÁLIS LEHETŐSÉGET

2.) MINDENKI DÖNTSE EL, HOGY MILYEN JÁTÉKOKKAL ÉS MILYEN FELBONTÁSON AKAR JÁTSZANI, ÉS EHHEZ MELYIK KÁRTYA FELEL MEG LEGJOBBAN A MOST KAPHATÓAK KÖZÜL

3.) MINDENKI DÖNTSE EL, HOGY MENNYIRE FONTOS NEKI A HALK MŰKÖDÉS, VAGY A TÖBBI ALKATRÉSZ HŐMÉRSÉKLETE (AMIKRE A VGA ELÉG NAGY KIHATÁSSAL TUD LENNI)

4.) HA EZEKRE A KÉRDÉSEKRE MEGVAN A VÁLASZ, AKKOR TUDNI FOGJA, HOGY MELYIK KARI KELL NEKI

5.) EZUTÁN SZÉPEN MEGFOGJA A MALACPERSELYÉT ÉS FELTÖRI (VAGY SZÓL APUCINAK, HOGY "FATER KÉNE EGY ÚJ VAG"), AZTÁN ELBALLAG A SARKI VGA-BOLTBA, ÉS MEGVESZI

részemről ennyi, mindenki élvezze a saját kártyája segítségével átélt játékélményeket, ossza meg a sikereit vagy problémáit, de ne kezden a másik topikban off-olni, ne kezdje a többi kártyát szapulni hozzá-nem-értésből, bosszúból, irigységből, vagy elvakultságból !!!

eddig ez többé-kevésbé kultúrált topik volt, a továbbiakban is maradjon így!

hhhhhhmmmm, köszönöm! :R :R :R

[ Szerkesztve ]

(#6045) szucsinka válasza ImI87 (#6040) üzenetére

szucsinka
(őstag)

nekem se vesszi vissza az orajeleket a legujabb driverrel ...szvsz nem ismeri fel a rivatuner
én visszateszem a 177.41-est

[ Szerkesztve ]

(#6046) ImI87 válasza szucsinka (#6045) üzenetére

ImI87
(őstag)
LOGOUT blog

hát akkor mégsem egyedi a gondom :(
de nem gond, én is visszatettem a régit, nincs vele semmi gond.
majd a következővel újra próbálkozunk :)

(#6047) schwartz válasza ImI87 (#6044) üzenetére

schwartz
(őstag)

Latom fejlodsz, de meg van hova... :D ;)

ne kezdje a többi kártyát szapulni hozzá-nem-értésből, bosszúból, irigységből, vagy elvakultságból !!!

Teny, hogy eddig megvetted a csucsvasat es ment minden jatek szepen. Akkor az utobbi idoben elfelejtettek fejleszteni? :U Azt ertem, hogy a gyarto le akarja nyomni a torkomon a tobb kartyas rendszert, de hogy a userek is erre buzditsanak?? :F Na ez a hozza nem ertes...

Fuck yourself Jay Wilson

(#6048) biggamer

biggamer
(PH! kedvence)

Call of Duty: World at War - Ilyen lesz a gyűjtői kiadvány [link]

A laposüveg sokaknak még jól jöhet a hideg, rideg hétköznapokon. ;]

(#6049) Dark KillerX

Dark KillerX
(őstag)

De unalmas a 4870-es toppik,hogy egyessek állandóan átjárnak aztán osszák az észt,hogy így a HD,meg úgy a HD.Tiszta szégyen,amúgy a G200-as toppikba csak az írjon,aki ezzel a kártyával kapcsolatba akar vmit megtudni. :D :D .
Egyessek már mindent tiszta vörösben látnak,és ha azt mondanák neki,hogy kap pl:egy 4850-es Hd helyet,mondjuk egy Core216-os GT260-ast,el sem fogadnák,mert ratyi.

(#6050) ImI87 válasza schwartz (#6047) üzenetére

ImI87
(őstag)
LOGOUT blog

Azt ertem, hogy a gyarto le akarja nyomni a torkomon a tobb kartyas rendszert, de hogy a userek is erre buzditsanak?? Na ez a hozza nem ertes...

ezt remélem nem nekem szántad, mert én is pont azt mondtam, hogy:
"SLI vagy CF nem kell" :U

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Nvidia Geforce GTX 280/260 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.