Crysis Warhead-ben néztem, igaz a nagyobb stabteszt majd csak vasárnap lesz.
www.prohardver.hu - www.kttech.hu

Crysis Warhead-ben néztem, igaz a nagyobb stabteszt majd csak vasárnap lesz.
www.prohardver.hu - www.kttech.hu
Wáá, 3D-ben fórumoztál, ááállat

R.I.P. Steve
Kintvan az új WHQL driver!
Letöltés itt! (béta hardver oldal)
asd fgh jkl éáű
#5977, de azért dánke 
R.I.P. Steve
ATi Radeon HD4870 512MB
ATi Radeon HD4870 1GB
ATi Radeon HD4870 X2 2GB
nVidia GeForce GTX-260 196 Core
nVidia GeForce GTX-260 216 Core
nVidia GeForce GTX-280 240 Core
Szerintem mindenkit érdekel... néha a HD4870 és a GTX-280 között alig van különbség. 

szerintem meg ezeken a felbontásokon alig van aki single GTX280-at használ...
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/
De jobban kijönnek a kártyák közötti különbségek... tudod, no CPU Limit...

Ezeknek a teszteknek elég régóta nem hiszek,napi szinten cserélgetek hardvereket.A GTX280-am picit húzva hozza a 4850CF teljesítményét...nem sokkal gyengébb...igaz én 1680X1050-röl tudok csak nyilatkozni...nem akarom egyik oldalt sem pártolni mert GTX280.at is azért tudtam olcsón venni mert itt a HD4850/70...
Nekem egyszerűbb az élet amióta a GTX van,habár a tesztekből nem így kellene hogy legyen 
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

[link]
Teljesítménynövekedés várható a legújabb GeForce 178.13 WHQL meghajtótól.
/ itt átlát6óbb a lista
/
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

Akkor is megbeszéltük hogy kb mindeggyiktöl ennyivel gyengébb a 175.19 es driver...Tehát ez csak vakitás...
>>> HUN eXtreme OC Team <<<

Jóóóóvannna.
Ha megbeszéltük akkor megbeszéltük. 
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

Azért az olyan megnyugtató, hogy még ezeken az emelt órajeleken is, gyári hűtéssel, bő 1 óra Warhead nyúzás alatt is max. 61 fok volt GPU.

ASUS P6T Deluxe V2 * CORE I7 920 D0 @ 3.40GHz * SCYTHE MUGEN2 * 3*1GB MUSHKIN XP3 * GAINWARD GTX570 PHANTOM3 * CORSAIR VX550 * COOLER MASTER HAF922
jó az a GTX, de az ati is jó
az egyik BMW a másik Mercedes, nem? néha ez nyer néha az
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

Kár hogy még nincs benne a warhead teszt, akkor már sehol nem lenne a GTX 280 X2-vel szembe..
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Neeem mindig a BMW nyer...
>>> HUN eXtreme OC Team <<<

már nézegettem ezt a tesztet, sztem senki nem próbálta még ekkora felbontásban a játékokat.
►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
olyan nincs, én is tökre elvagyok a 4850esemmel mindent visz szépen, most 25%-kal gyorsabb a gtx 280 és?
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

Ha "Isten" is úgy akarja, vasárnap reggel már egy ZOTAC GTX 280-at fogok nyüstölni 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
Hát nem tudom, ezek szerint kevés pontot kap a procim?
Amúgy nem a TOP listára akartam felkerülni, a cél a 20K volt, és a hangsúly a VGA beállításon volt, erre írtam, hogy rekord............(780/1560/2520). Nem nagyon emlékszem, hogy valakinek ment ennél többet.
De nem a 3DMark06 érdekel, csak megnéztem, mit tudok kihozni a gépből. Elég is volt egy időre a bench-ből, már nagyon meguntam........... 
#5996: Az a valaki én voltam.
Fogalmam sincs miért, de feltettem az új drivert, és a Riva megnyitáskor kiírta, hogy nem ismeri a drivert. (ami érthető is, mivel 1 napos) Persze működik vele, lehet állítani mindent, de hiába néztem a monitoring fület, nem vette vissza az órajeleket.......... 
laragirl #5998: hát ezek szerint nálad is megy, akkor valszeg a hiba az én készülékemben van.
de mi lehet a gon? régi driver uninstall, restart, (esetleg driver sweeper), restart, új driver fel, restart............ v.mit máshogy kéne csinálni? 
[ Szerkesztve ]

egyik bazárban verhetetlen áron van 
kár, hogy nem AMP, az még megérne +5K-t, és akkor abszulút best-buy lenne
a 4870X2-sök meg szajkózhatnák az ár/érték arányos dumájukat...... ![;]](/dl/s/v1.gif)

70K-ért veszem 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
62ért is hozzájuthattál volna két hete GTX280 AMP!hoz
csodás vétel volt.Nem lehet megbánni,még úgysem hogy tegnap volt a gépemben egy 4870 X2es.... Crysis alatt nemigen muzsikált ellentétben a 62es gyönyörűséggel 
[ Szerkesztve ]
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
Far Cry 2 ultimate setting screenshots revealed [link]
Atyám.... 

sziasztok egy kis érdekesség az nv kártyáinak jövőbeni elnevezéséről......cikk itt
AZ ORSZÁG GAZDASÁGA A SZAKADÉK SZÉLÉN ÁLL, DE JÖVŐRE EGY NAGY LÉPÉST TESZ ELŐRE...
crysis warhead szebb

Tudom, de Giannival korrekt áron be tudom számíttatni a HD3850-et 
62K-s okosság 3 hónap garral volt nem? ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

nem az elnevezés a lényeg, hanem h: Az Nvidia egyébként október 15-én újabb GT200-as kártyákat dob majd piacra. Itt minden bizonnyal arról van szó, hogy a GT200-as modellek 55 nm-es csíkszélességgel készülő változatai debütálnak majd.

[ Szerkesztve ]
►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

62es ár a 280 AMP-ért, irigyellek 
Úristen ez az nVidia...

Na mi lesz Veled kicsihuszááár ???
Ki bírod várni vagy már most beruházol ? 
(#6024) Lauda

(#6026) Bluegene
" crysis warhead szebb "
Oszt honnan tudod ?
Veled teszteltették a Far Cry 2-t ? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Motion_Blur
Gratu, grat ... 
Azért érdekes, egyre többen lesznek a 280-as, 260-as tulajok.
/ mondjuk ehhez kellett az árcsökkenés és az Ati kártyákkal szerzett
" tapasztalat " is. /
[ Szerkesztve ]

ebben a percben gondoltam rád!
"nem vagyok homááááár" - Tökalsó Európai turné
igen, addig csak kibírom valahogy 
már csak az a kérdés h nálunk mikor jönnek 
[ Szerkesztve ]

Október végén, november elején már tuti itt lesznek, attól még messze van karácsony.
Viszont a megjelenés biztosan lefelé nyomja a 280-as árát.
Az új 280+os karesz árára leszek kiváncsi / meg hogy mit virítanak / 
Azért érdekes, egyre többen lesznek a 280-as, 260-as tulajok.
/ mondjuk ehhez kellett az árcsökkenés és az Ati kártyákkal szerzett
" tapasztalat " is. /
hehe
talán megjön végre az emberek esze........ 
bár teljesen elégedett vagyok a mostani karival, de a jóból soem elég.
ha az új 280-as (mondjuk egy xfx xxx kiadás) beleférne 100K-ba, akkor hozhatna nekem egyet a Jézuska
bár erre kevés az esély 

Mondtam én 

Attol, hogy van egy X2 még az NV is pozicional a felso szegmensbe. (az arcedula szerint) Az teny, hogy egy kozepszeru 6k-s jatek nem ok az SLI es CF konfigra, viszont bosszanto, hogy akad a jatek.
(#6022) Es ha kipengeted a 70k-t majd Teged is zavarni fog... 
[ Szerkesztve ]
Fuck yourself Jay Wilson

Ha nem haragszol, ezt most nem veszem be...
1920x1200 nem az az oriasi felbontas, hogy egy 70-80k-s VGA ne birkozzon meg vele. (AA nelkul)
Egyvegben nyomjak a szoveget a full HD gamingrol, csak vasat keptelenek gyartani ala.
[ Szerkesztve ]
Fuck yourself Jay Wilson
ahamm,én bevállaltam,magamat ismerve nem kellett volna,de lekopogom,még nem halt meg semmim,szervízben sem volt,pedig hajtva vannak szépen 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
nekem már megjött, nvidiáról atira váltottam 
akkor talán rossz topikban írkálsz
"az igazság odaát van" 
talán jobb is...ilyen embert ne tudjunk a zöld oldalon 
azt hittem frappánsabban válaszolsz ![;]](/dl/s/v1.gif)

Egy par esz ervet azert megemlthettel volna a sok "fenyezesen" kivul... (mondjuk, eddig nem estem hasra sem a HD4850 sem a GTX260-tol. Ja, hogy vegyelk SLI-t?
)
[ Szerkesztve ]
Fuck yourself Jay Wilson
most erre mit mondjak?
megjött az eszed, váltottál nv-ről ati-ra, ennyi............
akkor minek írogatsz ide be
a te kártyád dolgait nem itt kell/lehet megbeszélni
OFF befejezve, a topikba értelmes dolgokat kell írni.........
schwartz:
ez nem fényezés, a saját véleményem, megfontolt észérvek alapján:
szinte minden kari kiválóan megy tuningban, jó adag plusz teljesítmény benne van, amit könnyűszerrel ki lehet hozni, és nem fog tőle felgyulladni a kari. így már ott is versenyképes a 4870-nel, ahol eddig nem volt az, emellett nem csinál kazánt a gépházból. (és persze lehet húzni a 4870-et is, de dob rajta annyit százalékban, mint egy gtx260-on?????) tehát teljesítménybre semmi kifogás nem lehet (aki meg mindenáron call of juarez-ezni akar, az tényleg vegyen ati-t!)
a mostani megmaradt minimális árkülönbség pedig bőven megéri a normális hűtést, amivel a kari halk és hűvös, és a könnyű vezérelhetőséget. a rivatuner-rel bármelyik nv kari tökéltesen "smart" lesz, és nem kell a biosban túrkálni.
és ez mind nem duma, meg lehet nézni, így van és kész.

SLI vagy CF nem kell, egy kari kell, ami normális. lehet jönni az multiGPU kedvezőbb árával, de akkor ott van a plusz fogyazstás, és a plusz melegedés, a helyhiány, stb......
de én ezeket már leírtam többször is, és a többiek is.
miért kell ezt minden nap erlőhozni? 
a végén lesz itt is 20.000 hsz, aminek a nagyrésze: "szar a hűtés", "fagy a gyári órajelen", "mikor lesz új driver", "nem megy a crysis rendesen", blablabla
olyan, hogy legjobb kártya nincs, nem is volt, és valszeg nem is lesz, ezért:
1.) MINDENKI DÖNTSE EL, HOGY MENNYI PÉNZT HAJLANDÓ/AKAR/TUD RÁSZÁNNI A KARIRA, EZ MÁR MEGAHTÁROZ PÁR POTENCIÁLIS LEHETŐSÉGET
2.) MINDENKI DÖNTSE EL, HOGY MILYEN JÁTÉKOKKAL ÉS MILYEN FELBONTÁSON AKAR JÁTSZANI, ÉS EHHEZ MELYIK KÁRTYA FELEL MEG LEGJOBBAN A MOST KAPHATÓAK KÖZÜL
3.) MINDENKI DÖNTSE EL, HOGY MENNYIRE FONTOS NEKI A HALK MŰKÖDÉS, VAGY A TÖBBI ALKATRÉSZ HŐMÉRSÉKLETE (AMIKRE A VGA ELÉG NAGY KIHATÁSSAL TUD LENNI)
4.) HA EZEKRE A KÉRDÉSEKRE MEGVAN A VÁLASZ, AKKOR TUDNI FOGJA, HOGY MELYIK KARI KELL NEKI
5.) EZUTÁN SZÉPEN MEGFOGJA A MALACPERSELYÉT ÉS FELTÖRI (VAGY SZÓL APUCINAK, HOGY "FATER KÉNE EGY ÚJ VAG"), AZTÁN ELBALLAG A SARKI VGA-BOLTBA, ÉS MEGVESZI
részemről ennyi, mindenki élvezze a saját kártyája segítségével átélt játékélményeket, ossza meg a sikereit vagy problémáit, de ne kezden a másik topikban off-olni, ne kezdje a többi kártyát szapulni hozzá-nem-értésből, bosszúból, irigységből, vagy elvakultságból !!!
eddig ez többé-kevésbé kultúrált topik volt, a továbbiakban is maradjon így!
hhhhhhmmmm, köszönöm!

[ Szerkesztve ]

nekem se vesszi vissza az orajeleket a legujabb driverrel ...szvsz nem ismeri fel a rivatuner
én visszateszem a 177.41-est
[ Szerkesztve ]
hát akkor mégsem egyedi a gondom
de nem gond, én is visszatettem a régit, nincs vele semmi gond.
majd a következővel újra próbálkozunk 

Latom fejlodsz, de meg van hova...
ne kezdje a többi kártyát szapulni hozzá-nem-értésből, bosszúból, irigységből, vagy elvakultságból !!!
Teny, hogy eddig megvetted a csucsvasat es ment minden jatek szepen. Akkor az utobbi idoben elfelejtettek fejleszteni?
Azt ertem, hogy a gyarto le akarja nyomni a torkomon a tobb kartyas rendszert, de hogy a userek is erre buzditsanak??
Na ez a hozza nem ertes...
Fuck yourself Jay Wilson

Call of Duty: World at War - Ilyen lesz a gyűjtői kiadvány [link]
A laposüveg sokaknak még jól jöhet a hideg, rideg hétköznapokon. ![;]](/dl/s/v1.gif)

De unalmas a 4870-es toppik,hogy egyessek állandóan átjárnak aztán osszák az észt,hogy így a HD,meg úgy a HD.Tiszta szégyen,amúgy a G200-as toppikba csak az írjon,aki ezzel a kártyával kapcsolatba akar vmit megtudni.
.
Egyessek már mindent tiszta vörösben látnak,és ha azt mondanák neki,hogy kap pl:egy 4850-es Hd helyet,mondjuk egy Core216-os GT260-ast,el sem fogadnák,mert ratyi.
Azt ertem, hogy a gyarto le akarja nyomni a torkomon a tobb kartyas rendszert, de hogy a userek is erre buzditsanak?? Na ez a hozza nem ertes...
ezt remélem nem nekem szántad, mert én is pont azt mondtam, hogy:
"SLI vagy CF nem kell"