Próbáltál belőnni valamit a physix driver beállításaiban? Ugy emlékszem az UT3-ban nem Nvidia phisix van hanem Ageia physix
(állítsd arra át remélem segít valamit
)
Pisti -(*_*)-™

Próbáltál belőnni valamit a physix driver beállításaiban? Ugy emlékszem az UT3-ban nem Nvidia phisix van hanem Ageia physix
(állítsd arra át remélem segít valamit
)
Pisti -(*_*)-™

Esetleg ha itt nem kapsz választ, akkor ezen helyen is próbálkoz6sz : [link] 
schwartz
Nemsokára kiderül, hogy ez is olyan gépgyilkoló szörnyeteg lesz-e. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
na az írás alapján megcsinálod a beállítást
le van írva lépésről lépésre, még képek is vannak.................
ilen értékeket adtam meg:
duty cycle min: 45
duty cycle max: 100
t min: 50
t range: 32 (ezt próbáltam másra állítani, de hiába, mindig visszaugrik 32 re
)
...
...
többit nem kell állítani
ez magyarul azt jelenti, hogy az alap ventifordulat 45%, és ha a gpu eléri az 50 fokot, onnantól kezdve arányosan emeli a ventifordulatot. az a "T range" adná meg, hogy hány fok melegedés után legyen 100% a ventifordulat, de valamiért nem engedi másra tenni. mondjuk így is jó, mert 50+32=82, theát 82 fok felett már 100% lesz.
ezzel a beállítással gyakorlatban, fánk ment fél órát, a gpu 74ig ment fel, és ehhez 81%-on ment a venti
egyebet nem tudok elmondani, kérem kapcsolja ki............ 

Had gyilkolja csak, élvezem hogy valami megizzasztja a kicsikét, dolgozzon meg a beleölt lecsóért

Pisti -(*_*)-™

Valoszinu, hogy nem. Gondolom, sajat maguk alatt nem fureszelnek ketszer...
(de igy mar nem mertek vicc kategoria VGA-t ajanlani a jatekhoz)
[ Szerkesztve ]
Fuck yourself Jay Wilson

Hát elég szerény beállítási lehetőséget találtam
1 kikapcsolva
2 Nvidia fizika
3 Ageya fizika (ez egyébként szürke,nem választhatóként jelent meg.)

Marad a topik...

Pisti -(*_*)-™
Warezba ki fogom próbálni, és ha tetsztik, és tényleg olyan lesz, mint amilyennek írják, támogatni fogom a magyar fejlesztő brigádot egy eredeti példány megvásárlásával!
Úgy érzem, hogy a magyar srácok nagyot alkottak, és büszkék leszünk rájuk, és szerte a világban a többi gamer is!
Ennek az lehet az előnye, ha tényleg jobb lesz mint az első rész, lehet a fiúknak be fog indulni a szekér, és több felkérést is fognak kapni... 
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
Na mi lesz mester?

A feltelepített cuccban (PhysX szoftverben) enabled-re tetted a physX-et? 
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

55 és 40 nm-es GPU-kat készít az Nvidia ?

" a következő év első negyedévében bemutatkozik a 40 nm-es gyártási technológiával készülő GT212-es GPU, amely egy új felsőkategóriás videokártya alapjául fog szolgálni.
Az Nvidia tervei szerint a GT212-es GPU 2009. első negyedévében kerül forgalomba, ez az újdonság majd a GeForce GTX 280-as modell helyét veszi át. " [link]
Crysis Warhead-re optimalizált PC érkezik [link]
Október 21-én jön a Far Cry 2 [link]
Beowulf_78
Pár világhírű játékot adtak már ki PC-re magyar fejlesztők. 
[ Szerkesztve ]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

Jóestét.
Nna, kicsit gyűrtem a gépet, negyed óra furmark, 88fok stabilan (zárt házban). Nem hibazott, de nem tul sok ez? Crysis siman futott, igaz néha a távoli fák arnyekai a sziklakon maszatoltak, ez nem volt 8800gtx-en. Nem feltuno, de eszrevettem. Lehet az agyonhasznalt xp es a dx9 miatt van, nem tudom. Illetve eszrevettem meg egy furcsasagot, crysis elején, amikor az nvidia és crytek logokat mutatja, furcsan ciripelt a vga, az animaciok kozott viszont elhallgatott, majd a menu betoltesekor teljesen megszunt. Mas jatekokban, eddig nem csinalta. Jatszom meg egy orat Crysis-al, utana kap egy ora furmarkot, talan meg kiderul valami.
Mindenesetre nem vagyok teljesen meggyozve, ez a ciripeles kifejezetten aggaszt. Masnak volt ilyen gondja 280-assal? 
Uberclocking das systeem jaaa ...

[link] Remélem igy jo lesz ide elfelejtettem belinkelni 
biggamer: 2009 első negyedév még kicsit odébb van addig még megunom ezt a karit, és akár jöhet a gt212 ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Pisti -(*_*)-™

Én pár hónapon belül akartam egy teljes gépcserét, feltuningolva gaméra, most akkor mi legyen, megint várjak 2009, Q1-ig.
Ha most veszek majd egy 280-as XXX-et, lehet hogy megbánom, hogy nem vártam vele. 
Egyébként kiváncsi vagyok, mikor jönnek át fikázni az Atisok az új hír hallatán.
[ Szerkesztve ]

Félévente érdemes amugy is karit cserélni ha formában akarsz maradbni, nem kell félni nem most lesz még ez a csíkszélességcsökkenésseljáró uj chip bevezetés... Szerintem vedd meg nyugoidtan, ha jön is az uj chip max fogyaztásban ver rá sokat, teljesítményben ha 10-20-5-ot akkor no problem ennyit elviselünk...

Pisti -(*_*)-™
Sztem nem fognak...
tiv83us már járt itt tegnap takarítani. Gondolom az illetékesek megkapták a magukét.

Remélem kiosztott egy két teljes bant
, kicsit elszaladt velük a lóü, de jó látni hogy a modik kis mértékben is de velünk vannak(én is kaphattam volna büntit, mert veszekedtem velük
)
Más: most beszéltem Priviben egy gyerekkel aki 4870-et cserél 260-ra mert sokat megy neki idle-ben a gép és az ati többet fogyaszt, jah és 8fokkal felfűtötte neki a cpu-t... 
[ Szerkesztve ]
Pisti -(*_*)-™

nekem passzív 8600GT gigabyte csinálta ugyanezt
http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

Jó, viszont ha megveszem a 280-ast, mennyiért fogom majd tudni eladni jövőre, amikor megjelenik a 40 nm-es ? 
Ja, nyitottam egy topicot a 40 nm-es gyártási technológiával készülő GT212-es GPU-nak : [link] 

És mi történt vele? 
(Érdekes, most ujra Crysis-t jatszottam, de egy másik monitoron, azon nem voltak arnyekhibak. De utalom en ezt a szamitastechnikat..
Amugy a kartya nagyon utos, minden nagyon siman fut, nezegetem jatek kozben gpu-z-vel a kartya teljesitmenyet, "kisebb" eroforrasigenyu jatekoknal, pl.WoW, Everquest, C&C 3, a gpu csak 400Mhz-en uzemel. A zöldek tényleg zöldek.
)
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
A 260-as GTX belemenne egy Gigabyte GA-965P-DS4-es alaplapba?

[Ebben] az alapban ma delutan elindult (280gtx), igaz sokat nem probalgattam, csak furmark ment negyed orat.
Ez alapjan a te alaplapodban is siman menni fog. Szerintem.
Találtam egy érdekes dolgot:
Az XFX oldalán kétfajta GTX260 XXX kari található, egyik sorszáma a GX-260N-ADDU, a másiké a GX-260N-ADD9. Ha ezeket berakjátok az összehasonlító táblázatba, akkor a táblázat alján van ez: [link]
Ezek szerint létezne, hogy az egyik kari nem támogatja physx-et meg a cuda-t, a másik meg igen?
Persze nekem pont az ADD9 végű van, ahol ezekre a feature-ökre N/A van írva. Ez azt jelenti, hogy nem támogatja, vagy csak nem írtak oda semmit, ezért maradt ott az N/A felirat?

Az igaz, hogy az uj GTX idle fogyasztasa kevesebb, de nalam mar akkor visszaugrik az orajel ha csak megnyitom az IE ablakot. S aztan ugy is marad mig le nem lovok minden programot ami fut. (ilyen erovel mar ki is kapcsolhatnam a gepet
)
Fuck yourself Jay Wilson

Az N/A tudtommal azt jelenti, hogy nincs róla hivatalos adat a dolog megírásáig. 
[ Szerkesztve ]

N/A = nincs adat.
Amúgy a 2közt szerintem csak a boundle a különbség.
Asszem Cod4 ill. Assasin Cread-es verziójú XFX-ek vannak.
Thx az infót megerősítettél.
Alapfesz alatt a maximumon túl!
biggammer, Sárpac: remélem ez így is van ! (nem valami butított verzió) 
Sárpac: nincsmit, csatlakozz a mi kis szeréncs klubunkhoz ! 
[ Szerkesztve ]

Toltsd le az Unreal Tournament 3 - PhysX Mod-ot: [link] Telepites utan kapsz 3 palyat ahol tudsz dibolni ezek a kovetkezok Heat Ray, Lighthouse, Tornado.Jo szorakozast.
HW info: href.hu/x/4qaw
Elvileg olyan játékoknál is mükszik a GeForce PhysX ahol Ageia PhysX választható csak ki?
Pl. MOH Airborne-nál hogy van?
55nm GT200 és késik, valahogy nagyon optimistának tartom azt a Q1-et...
(#5031) Beowulf_78 válasza Keldor papa (#5030) üzenetére
Áááá. Az kacsa sztem. 1 kártyáért állnának át az 55nm-re? A legnagyobb blama lenne.
Aki ilyet elhisz, a szakmai hozzáértése is megkérdőjelezhető.
Azt meg megint csak kizártnak tartom hogy a 40/45nm az 55nm-rel készülne párhuzamosan. Ennyi pénze (még ha ez kétségtelenül sok is), még az nV nek se lehet.
Annyi történt hogy ezekkel a hírekkel egy kicsit megmozgatták az állóvizet, az nV körül. Sztem semmi több. Jön majd a javított 260 (GT 206), bár nem hinném hogy 55nm-en.
De ha mégis, akkor 2009 Q3 előbb biztos nem fognak csíkszélességet váltani.
[ Szerkesztve ]

Ez hiba, nézegettem gpu-z-vel az orajeleket, ie, word, excel, alatt vegig visszavett orajellel dolgozott a gep, keves eroforrast igenylo jatekok alatt -mint ahogy irtam mar korabban- is lecsipeget, a desktopra valo kilepes utan pedig azonnal takarekra all. Gondolom ennek nalad is igy kellene mukodnie.. 

hello urak mükszik az uj stalkernél a PhysX Mod
mert ha igen kihastnálnám a zöldek erejét FOERVER NVIDIA konfig az adatoknál
ez nekem is ilyen, nagyon faszán működik ez a powersaving dolog
és hálistennek tuning alatt is ugyanúgy megy....... 

hello ször XFX hogy megy a vas 
Sztem most 260-as kártyában BFG OC és az XFX XXX nagyon jó vétel! 
egy ipon-os hír: [link]
ha ez valóban igaz, akkor mi röhögve fogjuk tolni full-on a Warhead-et

#5035 booz: hát istenkirály.........
hűtés, hang, teljesítmény is mind oké! és a tuning is megy, 730/1460/2400 betonstabil volt (feljebb nem néztem), de 24/7-re 700/1400/2400-zal használom. örülök, hogy ezt vettem, minden tekintetben elégedett vagyok. első XFX kártyám, és ha tehetem a többi is ilyen márka lesz............ 
[ Szerkesztve ]

tudom nekem is az van csak xfx 280 xxx

Pedig biztos lehetsz benne, hogy karácsony előtt ki fogják dobni a 206ot vagy valamilyen új karit amivel fellendíthetik a piacukat.
Szerintem nov. első hetében fog megjelenni úgy ahogy a 8800gt tavaly.
Jah...
A 280 mennyire húzható? Arra gondolok hogy többet mennek mint a 260-as karik?Vagy kb. egyformák? Gondolok itt a stabil 700 feletti GPU-ra, 2400 felett memókra.. 
Sárpac: Azt írtam hogy nem adnak ki idén új kártyát?
Valamit félreértelmeztél. 
[ Szerkesztve ]

Szerinted 700körüli gput és 2300memót minden gtx260 meg tudja futni?
2009 Q3 előtt biztos, hogy nem... Ezt nem értettem hisz a 9800GTX+ is 55nm mint tudjuk!
[ Szerkesztve ]

gpu olyan 800 körül megyegy maxra bár ott nem stabil 775 a stabil vége a memok meg 2700 körül 

Vazze...a 2009 Q3 mondatom a 40/45nm-re vonatkozott.
Az elötte levő mondatból világosan ki is derül.
És igen...úgy gondolom hogy a 700/2300-at minden 260-as tudja. 
booz: aztaqurva! Az azért nem semmi.
Az enyém se rossz, mint 260-as, de a tied überbrutál. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Eddig is biztos voltam h xfx xxx karim lesz ezután.
és ilyen próbálkozásokkal Te sem fogsz tudni lebeszélni róla ![;]](/dl/s/v1.gif)
Én vagyok a PH! királya.

nemis akarlak 

Gianna bazarjaba: VGA ZOTAC GF 260 GTX 896 DDR3 1 év gar: 49.990,-
Nem semmi bakker.
╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║**** AtiPC Szeged http://www.atipc.hu/ **** ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝
Nekem nem tölti be a képet. 

EDIT
(mellényomtam, bocs.
)
[ Szerkesztve ]