A 3870X2vel elkövetted azt a hibát, hogy korán vetted. Mikor megszabadultál tőle, már ~rendben volt driverügyileg. Ezek a CFre/SLIre hajazó megoldások mindig neccesek launch közelében, fél év kellett eddig szinte mindnek. Idővel persze belejönnek, ahogy szaporodnak a multicore VGAk, de addig meg kell fontolni.
Az, hogy téged zavar mikor a 4870X2nek leginkább a pozitív tulajdonságait emelik ki, nem más, mint irígység, szerintem. A sima 48x0ekkel szemben meg talán a tucattermék\csapból is az folyik mivolta nem jön be..
Az Atinak nem kell elhúznia FC2ben, nem tudom honnan vetted ezt? Az, hogy egy játékban használnak bizonyos 10.1 megoldásokat, ami által hatékonyabban és\vagy szebben futtatható, még nem = a teljes 10.1 implementálásával. Akik csodát vártak, jogosan koppantak szerintem is.
BIAHH hibájáról nem tudok bővebbet, de talán nem Atiék tehetnek arról, ha egy játékban előfordul egy bug, hiszen a meghajtókat általánosan készítik fel a feladatok elvégzésére, nem alkalmazásspecifikusan. Biztosan javítva lesz a hiba, ha kapnak visszajelzést a fejlesztők, ezen nem kell ennyit agonizálni..
Az nV logo sokszor nem több puszta reklámnál, szerencsére egyre kevesebb fejlesztő áll be a megfizetettek sorába. Merthogy nem izomból vannak megoldva ezek az okosságok, hanem pénzből, sok pénzből. Már pusztán emiatt is ellenérzéseim vannak, de pusztán a tech-geekségem okán is inkább maradok a kanadaiak oldalán.
Amúgy az nV izomból megoldja sorra eszembejutott pár igen izmos megoldásuk, aka FX széria meg a 3x is lenyúzott G80/92 rókabőr, de felesleges felhozni..
A GTX260OCjáról már leírtam a véleményem, szerintem semmi különleges nincs benne, egy szintén húzott 850 körül járó 4870el szégyenkezés nélkül odaállhat bárki egy GTX280 elé is. Sőt, a már említett árkülönbség miatt pláne nincs szégyenkeznivalója.
Node megyek, work work..
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★