Vártam már.
Elég szép eredmény az a 06, Vantaget is tolhatsz majd.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Vártam már.
Elég szép eredmény az a 06, Vantaget is tolhatsz majd.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Tény,hogy 1 kártya,de 3D06-ban kb. 1 szinten van a GX2-vel... 
nem kéretik bántani: 
szép munka! 

Beteg lehetne egy óriási kérésem én ilyen beteges vok!Szóval a lényegre térve tudnál képet felnyomni a kariról meg esetleg a rendszerről amibe fut!Elétet mentenél vele!Előre is THX!
Asus-P8Z68-V/2500K-4,5GHz/Zalman-9700LED/G.Skill-8GB-DDR3-1800MHz Gigabyte-6870-1GB/Kingston-SSD-96GB+4.82TB/Corsair-HX520/Dell-U2311H Origin BF:BC2:Petya2900XT(HUN)//Xbox live:Petya2900XT

Ősz körül állítólag jön az Ati 4870 X2 kiváncsi vagyok milyen lesz...
Ha jön... 
persze, mindjárt csinálok.
amit edidg sikerült
mert csak a cumi van vele, cod4 el sem indul, crysis-t is újra kellett telepítenem, húzni semmivel nem tudom...
de:
[8800GTX]
[9800GTS512 de sajna ez alatt pont nem volt qx9650em
, szal' ezt ne hasonlítsátok
]
[9800GX2]
[GTX280]

Bőven elég a 9800GTX, nekem 9600GT-m van, eddig nem találtam olyan játékot ami nem ment volna vele High-en akadás mentesen(köztük a "nagy" Crysis
) . Lehet le is cserélem egy 8600GTS-re. Az is bőven elég mostanság játékra amilyen játékok vannak...3Dmark-ok meg nem érdekelnek. Nem azzal játszok, nem azért veszek VGA-t hogy 3dmark-okat futassak és versenyezzek kinek van több pontja...

:(
Csak nem csajozni akarsz vele? 

Nem akarok türelmetlen parasztnak tünni,de az a mindjárt mikor lesz?Remélem a "képet a kariról"-t nem értetted félr
e!
[ Szerkesztve ]
Asus-P8Z68-V/2500K-4,5GHz/Zalman-9700LED/G.Skill-8GB-DDR3-1800MHz Gigabyte-6870-1GB/Kingston-SSD-96GB+4.82TB/Corsair-HX520/Dell-U2311H Origin BF:BC2:Petya2900XT(HUN)//Xbox live:Petya2900XT

Te tleg beteg vagy!Először azt hittem csak KillHates módjára viccelsz mostmeg!
A kari "fan""ati"sztikus!Loadban,milyen a hangja?

mint egy hotrodnak 
[ Szerkesztve ]
eladó: Milyen alaplapja van? Vásárló: Nem tudom valami award modular. (megtörtént eset ottvoltam :D )
Akinek már van kártyája az nekieshet a Vmodnak.
[link]
Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.
Szép a kicsike
. Gratuálok
. Egy bővebb játéktesztet majd nyomass le, ha minden zökkenőmentes lesz
.
Origin (BF3) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog első bejegyzés >> BFBC2 játékoslista, multiplayer és egyéb infók *** Szebb jövőt!

Esetleg ha nagyon "unod magad" még rakhatnál fel képeket!Én telhetetlen vok ám!Ilyet nézegetek csajos képeken kívül!
Na jó nem,de ebbe is birok gyönyörködni! ![;]](/dl/s/v1.gif)

Szép...
GX2 után milyen a hangja?

Ez már tényleg beteges.

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
De figyejjé má, az alja milyen, az alja milyen, az alja milyen??? 

Asszem ezt nevezik VGA iránti függőségnek,esetemben "Kocka" utótagot is kaphatna a nevem,mint pl Petya ezredes helyett Petya Kocka!
Az lenne akkor a gáz,hogy a csajok nem tapadnának rám,hanem pont ellenkezőleg!
[ Szerkesztve ]

Csak érdeklik az új dolgok,ezt értékelem is... 
[ Szerkesztve ]

"ezt értékelem is"Ez miben nyilvánal meg?

[ Szerkesztve ]

Hogy végre látok egy rendes tesztet egy héten belül... 
ezek milyen felbontásban születtek? Az eddigi tesztek zöme homlokegyenest más eredményt mutat. Mondjuk én ezen nem lepődök meg mert kb ezt vártam, csak azok után csodálkozom ezen, hogy kb 10 tesztet láttam, amiben a gx2 jobb volt mint a GTX280.

Meglátjuk( remélem) beteg teszteli hamarosan... 

"kimentek a tankok, bejöttek a bankok!"

nem tudom láttátok-e már ezt
a lényeget meg lehet érteni 
<***>-www.cpu-tuning.joruska.com-<***>-ÚJ AMD Tuning-lista:www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm-<***>-teszteredmény;beküldés: cpu.tuning@citromail.hu-<***>

Jézzusoom...
Megérte felkelni 
Hány cm a kártya?

Szia milyen házad van mert én is ilyen nagy dögöt akarok...
ÉS figy hogy fért be neked az OCZ ram cooler a nagy kari mellett a rögzitöcsavarja mert nekem nem fér el...??? 
>>> HUN eXtreme OC Team <<<
Angolra fordítva. Sajnos a magyar fordítók még nem a legjobbbak 
Nem haltam el a kártyától, de nyers erő az van benne...
[ Szerkesztve ]
PH semleges

Azért nem semmi, hogy páran a neten már bepróbálkoztak gpu voltmoddal. 
Valaki láttot esetleg teszteredményt voltmoddolt kártyáról?
(igen, tudom, hogy emeletesen beteg dolog, de akkor is...
)
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

Persze xs en találsz tödd tucat voltmoddolt karit...A wr rankon meg majdnem mind1ik voltmoddolt
>>> HUN eXtreme OC Team <<<

A képeken Hynix 0.8ns-os GDDR3-as ramok vannak. Esetleg van oylan, amin rosszabb/jobb ramokkal szerelnek? 

Igen-igen!
Már találtam is pár eredményt róla. Általában olyan ~820/2500Mhz környékére tudták belőni. Hm... Elég jól hangzik.
(milyen beteg emberek vannak.
)

Mivel itt egybe raktak két G80-as magot, ott meg "SLI-ben van" kettő G92-es 
Mi ebből a tanulság? Javul az SLI driver támogatottsága

[ Szerkesztve ]

Javul az SLI driver támogatottsága
Örülj neki! 

És ki az az elvetemült aki ilyet vesz? Mert most megveszi több mint fél millióért, aztán 2 év múlva 150-ért se fogja eladni...

Majd annak örül, hogy legalább a háza egyedi
, és nem veszít az értékéből (egy darabig). Mondjuk ezzel nem sokra megy. Nem véletlenül csinálnak ilyeneket.
Juliabrilke: Szánalmas.
[ Szerkesztve ]

Az "ilyennek" egy év múlva már erősebb gépe lesz és megkapja a kisöcsi vagy eladja bagóért.

Ahogy nézem tesztekben nem egy nagy durranás ez a kártya, de gondolom már van pá embernek ilxen, tesztektől eltekintve mi a tapasztalat?
...

Miért lenne szánalmas? Külfödön egy havi fizetés 500k.
Itthon hányan vettek/vesznek 120k -s videókártyát? Emlékezz visssza hány embernek volt 8800GTX -e megjelenés után pár héttel, az nem szánalmas a magyar fizukhoz képest? 
Origin:attila4go
(#2012) Petya2900XT: (#2017) nygma: loadon sem hangos. a gx2 nél talán még halkabb is
(#2014) janos666:
megcsinálom!
(#2015) r-chee:
igyekszem, bár a cod4 még mindig nem indul
a crysist próbáltam még, az hasít, aztán majd a többiek...
(#2019) cizoe:
(#2024) VinoRosso: nem tudom milyen felbontásban nyomja. rákattintok a gputeszt.exe-re, aztán megy..
de gondolom, meg ahogy látom ugyan azon. este megpróbálom beizzítani a tesztprogiját, de mivel a weben vettem a játékot, egyszer már nem sikerült, azt írta ki, hogy nem eredeti a cd-m! lol. kapják be.
(#2028) gergobaby: elvileg 26,7, de gyakorlatilag meg pont olyan hosszú, mint a gx2
nem mértem meg, de a gx2 25,5 
(#2029) Szatesz: erre dobok privit 

Azt hiszem tudom mi lesz a következő házam... 

Kétlem hogy fél misi lenne, csak ami benne van 3db vga az majdnem annyi, van az 1-1.5 milla is... 
...
Crysisről dobsz két ilyet ha sikerül beüzemelni?
1920x1200, 2xMSAA, 16xAF, minden Hihg XP alól? -> Kíváncsi vagyok ilyen kártya viszi-e már így ezt a játékokot.
Ha lesz Vistád ilyen is érdekelne: 1920x1200, noAA, 8xAF, minden Veryhigh. -> ez szerintem már ilyen káryával se játszható élvezetesen, de kitudja...
Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

Én lefele kerekítettem, hogy nehogy aztmondjátok, hogy túlzom ...
Sok Vérpisti megkapja biztos...

Nem ez a szánalmas, hanem az, hogy megveszi, vagy megveteti, és 1 év múlva már az öcsinél van, mert neki jobb gépe van, vagy jobb gép kell. A következtetés csak annyi, hogy nem becsüli meg azt, amije van (szerintem). Juliabrilke hsz-nak a lényege a szánalmas. Az más kérdés, hogy mi mikor jön ki, és mikor veszi meg az illető, mert van vagy nincs rá pénze.
[ Szerkesztve ]

Felesleges szerintem olyan gép még az aljasok monitort se adnak hozzá...
[ Szerkesztve ]
...

Egyébként B-L-A-C-K-nek igaza volt. 3x125k csak a kártya mondjuk és akkor a gép többi részegységét nem is vettük figyelembe.
Aki egy ilyet megvesz (vagy megveszik neki), az biztos nem hitelből fedezi...
Azt meg nem hiszem, hogy gond lenne neki a következő gépet megvennie. Persze az ilyen szerkezeteket maximalisták veszik meg (vagy atomgazdagok) és 1-1,5 év elteltével már nem is lesz olyan szép és erős ez a szuper gép.