Korbeneztem a fogyasztovedelmis forumokon s ugy latszik 8napon belul visszakuldheted az online rendelt termeket barminemu indoklas nelkul. Tema kivesesve. 
Fuck yourself Jay Wilson

Korbeneztem a fogyasztovedelmis forumokon s ugy latszik 8napon belul visszakuldheted az online rendelt termeket barminemu indoklas nelkul. Tema kivesesve. 
Fuck yourself Jay Wilson

Dejó,ebből sokat értek,valaki elmondhatná mit ír.

Nekem is csak igy volt emesztheto. 
Fuck yourself Jay Wilson

Szuahéliül nincs?.Berendeltem egy Gigabyte GTX260 at,mostmár leszarom ezt az árcsökkenős kamuságot.Remélem pénteken már múúkodni fog a rendszer.
hmmm.... 
arra gondolok ha kijön az 55nm-es gyorsabb chip, a régieket ugyanúgy kiszórják mint anno az ati az R600-zat, 2900pro-ként fillérekért(raktársöprés), szal 3-4 hónap múlva lehet h 65nm-es gtx 2XX-ek fognak olcsón röpködni, bosszantó lehet aki 120 ezerért megvette
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

Most építi: X48, 4870X2 CF 
ő a jutub második legnagyobb csúcs pc-s csávója. a bestet Trubritarnak hívják

Tjharlow pedig a kábel-májszter
[ Szerkesztve ]
Én vagyok a PH! királya.

Csak csipobol igy vagod? Aza Trubi az mivel nyomul? 3GTX280 Tri SLI es 3GTX 280 a gephaz oldalara kotve? 
Fuck yourself Jay Wilson
figyelemmel követem munkásságukat
Trubritarnak két gépe van. az egyik a Crysis cruncher kezdetben 3 8800ultrával. utána lett 3 9800gtx most pedig a 3 db gtx280. proci vize egy kör vga-ké egy másik. xfx 790i deszka qx9775 cpu. a másik gépe a Beastmaster pedig 2 db 9800gx2 és 2 db qx9775
intel skulltrail deszkában. 1200w os Tt táp mindkettőben illetve cm cosmos kuckók. szegény gyerek lehet 
[ Szerkesztve ]
Én vagyok a PH! királya.
[link] pár kép nagyon büntet.
Én vagyok a PH! királya.

jóárasítják a GTXeket

►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
Ez? Ez P45
Rampage Extreme-t vennék a helyébe, bár a helyében én inkább Hawaii-on lennék. 

Már rég lemondott róla, szóltam/k neki, hogy ez nem a legjobb CF-hez. Ajánlottam neki a rampage-t , de nem válaszolt, hamarosan muszáj, mivel jön a 4870X2(CF), kiderül melyiket vette
.
Most szórt szét 3870X2/G15/G5/ram ingyen aki indult a versenyén, még lesz egy pár darab, mivel otthon csücsül pár régebbi nvidia, illetve 4870, aminek örülnék
.

Ja mikor??? 2hónap múlva?és mennyire ?1000 forintal lesz ólcsobb? 
én a fülesnek örülnék a legjobban. am G9
Én vagyok a PH! királya.

ha a jövőbe látnék nem valószínű h itt irogatnék arra várva h csökenjen az új vga-k ára 
►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Nekem már mind1 mondjuk,holnap rakom a gépembe.
Jól megy neki...
Mondjuk elég gáz, hogy szólni kell neki... azt hittem ennél ügyesebb, mert én is láttam sok videóját és tapasztaltabbnak tűnt.
[ Szerkesztve ]
Egy GTX260-as VGA-hoz elég lenne egy E6300@3,1GHz-en?

Elég.
Ezt most komolyan gondoltad? Mert ha nem, jó alaposan sikerült megzavarnod azt ki a 4015-ben írt.

Kiszivárgott a legújabb NVIDIA PhysX meghajtó [link]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

Most az európaiak is jól járnak a BFG akciójával [link] 
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
Most már a 2 év van írva, ami várható volt.

egyre csökken az ára, mi a probléma vele?
nem elég
Te beteg vagy, neked nem hiszünk ![;]](/dl/s/v1.gif)
De most tényleg, ez nem ilyen egyszerű. Ha van hozzá egy jóképű 22/24"os monitor 1680/1920px felbontással, simán elég lehet, főleg ha élsimítást is kedvel az illető, akkor már tuti a vgalimit szinte minden játéknál.
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★
A cikkekben semmiféle árcsökkenésről nincs szó, hanem arról, hogy Európában is visszafizet a BFG az átverve érző vásárlóknak.

Én is meglepődtem, mondjuk ehhez a gigabyte "leírása" is hozzájátszott, ami kicsit félreérthető, szvsz nincs annyi ideje, hogy ennyire utána járjon a dolgoknak.
Otthon dolgozik grafikus, CD/DVDket nyomat cégeknek.
#4016 Igaz, siettem és tippeltem
.

és ezt nem lehet úgy felfogni h efetktíve olcsóbb lett
Mondjuk ezt meg lehet érteni...

Most melyik a legjjabb driver amit feltudok rakni a 260 hoz?meg akkor ehhez phisyX drivert is kell pakolni?

Ja meg a gyártói gart azt hogy kell életbe hozni.?

Teljesen mindegy melyik drivert hasznalod, mert mind jol mukodik ezzel a kartyaval...(177.39-tol probalgattam)
Nalam most ez van fent: 177.79
Az uj PhysX drivert 8.07.18 itt lejjebb linkeltek: [link]
A Physx ki es bekapcsolasahoz peddig itt egy kis program: NV PhysX Tweaker 1.0
HW info: href.hu/x/4qaw

Sziasztok! Mai nappal klubtag lettem egy Gigabyte GTX 260-al eddig csodásan megy minden a 450-es csifi is faszán viszi, 8800GT-mhez képest huh....na szal jobb hőfokok tökéletesek 60 százalékra vettem a ventit itt még nem zavar a hangja, és igy idle 40 fok, terhelve max 64-65 fok. Aki meg kazánt akar venni vegyen radeont, a nagy részük már ugyis hűtőt cserélt azt igy drágábba volt nekik mint a gtx 260 és semmivel sem rosszab szerintem minta 4870 tesztek alapján. Mondjuk az igaz hogy szép egy darab, csak csisszre fért be. És szerintem lakozik itt még rejett erő( pl.Physix.). Szal én meg cagyok elégedve.

futtass le egy szőröskarika tesztet az majd megizzasztja
de ne 640ben AA nélkül... úgy nem lenne értelme!
ha megcsinálod esetleg küldhetnél screenshotot h mit produkált a kártya... hőmérséklet érdekelne! furmark , gpu z
köszi
[ Szerkesztve ]

Sajna screenshotom nincs, 1440*900, 8xMSAA 83 fok gpu max, na itt már jó hangos a csifi ventije de egyenlőre ugy látom elég a 260-hoz a 450-es GPS.

mennyi ideig futtattad a tesztet? milyen gyorsan éri el ezt a hőmérsékletet?

20 percig nyomattam kb, és kb 7-8 perc alatt ugrott meg azt utána stabil...de most még rá fogok segiteni egy házventivel ami oldalt lesz és karira fog fujni mert eddig csak elöl és hátul volt venti, amugy meg az a lényeg játék alatt mennyire melegszik, nos 1 óra grid után nem zavaró a ventije hangja.... 
Ausztrál a gyerek tehát nicns messze tőle annyira mint mi 
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

Kössz,épp internationalt keresek 177.79 ből de eddig nem találtam,utána majd furmarkozok énis .

Lefuttattam 1280X1024 es felbontásban,házventik nélkül ,Aerocool Aeroengine II házba. Kb 16 percig.60 fokról indúlt,és 85 nél megállt akkor már volt hangja rendesen.Amikor kinyotam a tesztet akkor meg mintha leszállt volna egy konkord.
Furmark-FPS=17
FPS:Min=13- AVG=15- Max=20
Run Mode:Stability Test-MSAA=16-Frames=15696-Time=1075 sec
Renderer:Geforce 260/PCI/SSE2
GPU Temperature: 85°C / 185°C
Az FPS nél a min és max értékek azok nem jó eredmények?mert egy kicsit szaggatott a szőrösfánk.

Tuningot probaltad? A shader orajelet meddig lehet felhuzni?
Fuck yourself Jay Wilson

Nemtudom,még csak most született a gép,én nem tuningolom ezt a kártyát,így is elég meleg.Vagy majd késöbb.

nem tudom miért de nálam is akad, de nem megy a folyamatosság rovására, tehát nem csökken akkor az fps, mintha újra és újra ugyan azt töltené vissza, olyan akadás... lényeg h 85 fok fölé nem megy, sztem az jó! az én 7600GT-m 93fokig megy fel... 
kösz az infót
[ Szerkesztve ]

Lefuttattam megint úgyan úgy de most elöl hátúl oldalt van venti,így 78-79 fokon megállt,
kár hogy csak 1000res fordulaton megy a 14 centis elöl.

Megnéztem pár játékot tuningolt GTX280-nal, berakom ide is az eredményeket hátha érdekel valakit.
3dmarkot leszámítva, az alábbi konfigurációban és órajeleken készültek a tesztek:
Intel Q9450 @ 3.4GHz
2x1GB Geil Ultra DDR2 @ 850MHz
Gigabyte GF GTX280 @680/1404/1215 vagy 700/1404/1250
Windows XP 32 bit és Windows Vista 32bit
Forceware 177.41 illetve 177.79
3DMark Vantage:
[link]
Crysis:
[link]
Elég vegyes limites a játék még viszonylag nagyobb felbontásban is. Csak egy szimpla cpu cserétől (E6420@3.2GHz--> Q9450) átlagban 6 fps-sel növekedett a teljesítmény.
Call of Juarez DX10:
[link]
[link]
World in Conflict DX10:
1680x1050, very high, 4xAA, 16xAF, beépített benchmark:
átlag: 47 fps
Company of Heroes DX10:
1680x1050, minden high és ultra, 4xAA, 16xAF:
átlag: 85 fps
Lost Planet DX10:
1680x1050, minden high, 4xAA, 16xAF:
snow: 63 fps
cave: 78 fps
Race Driver: GRID
1680x1050, minden high&ultra, 16QxAA, 16xAF, San Francisco-i pálya:
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
8893, 115758, 62, 92, 76.824
Pár kép, fps értékekkel...
Bioshock DX9:
1680x1050, 16xAA, 16xAF:
[link]
[link]
[link]
[link]
Mass Effect:
1680x1050, 4xAA, 16xAF:
[link]
[link]
Ha érdekel valakit valami, kérdezzen nyugodtan. Megtudok nézni még több progit, játékot, akármit.
[ Szerkesztve ]
...

Sajnos ennyi a max shaderben ezáltal kötve vagyok magórajelben is, mert egy bizonyos arány fölött visszaesik 341Mhz-re. Nem fogtam ki a legtáposabb vga-t tuning szempontjából, de legalább működik. 
...