Meg szerencse hogy az enyem gyarikag huzott,igy alapventin hasit emelt orajeleken
Ezt nem teljesen értem.Az oc kari megy alap ventin,ha nekem egy sima van és meghúzom az nem megy alap ventin? 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Cyberpunk
(PH! kedvence)
Na úgy tűnik átcsábúlok a "sötét oldalra"
Találtam egy MSI 4870X2 OC-t 110.000 Ft ért ha minden igaz bár még várom a választ az aktúális áról viszont bizalomra add okot hogy nem túl régi lista csúpán pár napos
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

mad1
(PH! kedvence)
De csak akkor tulmelegszik 
Ne szemetelj ! / Steam..
Érdekesség:
Futtattam egy 3dmark06ot alapórajelekkel. és mikor elmentettem pont alatta volt a mappában a GTX280 as eredmény is..mindössze 100 pont különbség volt
Húzva lesz vagy 3-4 ezer pont különbség 
Hozzátartozik hogy az Q6600al készült 2.4GHz 8MB L2
ez meg Q9550 2.83GHz 12MB L2

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

mad1
(PH! kedvence)
Akkor itt a proci nyomta meg az eredmenyt nem? 
Ne szemetelj ! / Steam..
De miért?
Az oc kártya az ugyanolyan mint a sima csak gyárilag magasabb órajelek vannak neki beállítva.Tehát ha ugyanarra az értékre húzom a sima kártyám mint amilyenen a te oc-d megy és egyforma venti fordulaton mennek akkor egyformán is fognak melegedni.
Vagy nem?
Valamennyire...mert 8800 Ultrával meg 12558 lett...Q6600al. Egy ezressel csinálhat többet a GTX280 AMP! mint egy alap 8800GTX. 500 körül lehet a különbség két alap GTX között..8800 és 280. Ejj gyerekek még mindig jó kártya ez a G80as széria

Henk: a gyárilag OC-s kártya több feszt kap..ennél fogva jobban is melegszik. 1.19V-ot kapott a én GPU-m..míg az alap GTX280 pedig 1.16V-ot..valószínűleg ezért lehetett jobban is húzni az AMP!-ot. a ventivezérléshez nem nyúltak... ugyanaz mint a simán. 8x foknál kezd el tekerni a venti... 
[ Szerkesztve ]
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

mad1
(PH! kedvence)
Nezd meg Crysisban nagyon magas beallitasokon full hd ban...
A huzott megfexik,meg ha a 3dmark le is fut.[ON][/ON]
Ne szemetelj ! / Steam..
Ezért melegszik az oc jobban.De én úgy vettem ki mad szavaiból.hogy a sima karit ha felhúzom egy oc órajeleire akkor ugyanakkora venti fordulaton jobban fog melegedni a sima.
Magyarul:ha mondjuk egy Gainward-ot ami 575-ön megy meghúzom 640-re ami az Xfx xxx-nek az órajele és mind a 2-nek a ventijét fix 50%-ra rakom akkor a Gainward jobban melegsik mint az xfx.
Én legalábbis így értelmeztem amit írt azért is kérdeztem rá,de lehet én értettem rosszul.
De mindegy mert sok lett az off.Sorry.

mad1
(PH! kedvence)
Hallod neked g92es gts kellene.Azt cincalhatod,es ugy mar odaver az ultranak is legtobb jatekban.
Ne szemetelj ! / Steam..

schwartz
(őstag)
G92-es odaver az Ultranak? Azt megneznem... 
Fuck yourself Jay Wilson

Sziszifeca
(őstag)
Halihó srácok!
Mivel Nvidia-s párti vagyok, nem tudom hogy mennyire jó ez a GTX260+?
Mennyire hangos a ventije, milyen hűtés mehet rá, ami halkabb, és jobban hűt??
Köszi. 
>>Youtube/Sziszifeca<< www.VCRC.hu- Rfactor!

schwartz
(őstag)
Hutest nem kell cserelni. Halk es jol vegzi a dolgat.
Fuck yourself Jay Wilson

Sziszifeca
(őstag)
Kb alapon és terhelve mennyi a hőfok?? És a venti hány %-osan pörög? Nem olyan hangos mint a 8800gts? 

mad1
(PH! kedvence)
Volt mind2 mar,es a crysison kivul,nem lattam kulombseget. 
Ne szemetelj ! / Steam..

schwartz
(őstag)
Nekem is volt, igaz csak Ultra... de a G92-t meg lattam mit tud ahogy noveled a felbontast... 
Fuck yourself Jay Wilson

mad1
(PH! kedvence)
Teljessen igazad van,ott a gts hamarabb elverzik,nem vitas.
Ne szemetelj ! / Steam..

Vectus
(újonc)
Sziasztok!
Kellene egy kis help.
A probléma az, hogy a windows install után (mindegy, hogy vista64, vagy xp64) betöltôdik és örülök.
Csakhogy, amikor felrakom a videokártya drivert (mindegy, hogy régit, vagy újat) a win lefagy a bootlogo közben. Ha alegutóbbi mûködô konfoggal indítom, elundul, mert a win a saját alap driverét használja. Ez a hiba (szerencsére?) csak a videokártyánál jelentkezik.
Nvidia GeForce GTX260
2 napja alaplapcsere volt, az elôzô egy asus p5b volt, tökéletesen ment minden, amíg meg nem halt az alaplap.
Az úl lap egy MSI p43 neo.
Elôre is köszönöm.

mfranky
(senior tag)
Szeva!
Te ezt komolyan mondtad, hogy 1920*1200-hoz kevés lesz a GTX260? Guru3D-s teszteket szoktál olvasni? Pont letesztelik a Gigabyte GTX260OC-t, a 216 shaderest, nézzél már ott szét egy kicsit...
GTX280 elég és a GTX260 216 shaderrel meg nem? Na ne röhögtess már....
Kicsit meghúzom a karit és feleannyiért 280-asom van....
Toshiba L505-110 -- Samsung Galaxy i9100 -- XBOX360 Elite
Döntött. 4870 X2-öt vesz.
Pont. Kár ezzel tovább foglalkozni. 
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

mfranky
(senior tag)
Szia
Pont ilyet vettem 1 hete, tökéletesen működik. Alap 40%, nem is hallod, hogy benne van a gépben. Egyáltalán nem hangos. Hőfokok, alap nagyjából 50 fok, igaz én a gép hátuljára raktam egy 92mm-es ventit, hogy húzza a kártyáról a levegőt, ha rányitom kicsit az ablakot, akkor 47-48 fok. Egy Crysis Warhead alatt megy fel 73 fokra kb. max. Terhelve tényleg max 76 fok. DE a gyári hűtést nem cserélném én sem le.
Egyenlőre nem teszteltem ki a végét, annyit adtam neki próbaképp, amin a Guru3D teszten is járatták, 655/1228, ezen szépen tette a dolgát.... 

mfranky
(senior tag)
Nemrég váltottam én is 8800GT --> GTX260OC 216s-re...
Én is nagyot néztem a 3dmark06 teszteredményen.... nálam sem volt sok különbség....
Inkább a Vantage adta a "pontosabb" számokat... 

Dark KillerX
(őstag)
A 3DMark06 nagyon cpu limites.

mfranky
(senior tag)
Ipon-t bírálva egy kicsit, nem értettem az árlistás dolgot...
1., egy helyen sem tüntetik fel, hogy melyik Giga GTX260-as a 216 és 192 shaderes...
Ez mondjuk igaz a Gigabyte dobozára is, miért nem írták rá, hogy ez már az újabb??? OC-nek a GPU/MEM húzást szoktátk hívni...
2., még akkor vettem, amikor a sima 260-as drágább!!! volt 2-3 ezerrel...
3., aki nincs benne annyira a hardveres dolgokba...simán megveszi a drágább és kevesebb shaderes kártyát...én épp aznap olvastam a tesztet a guru3d-n, de addig nem hittem el, hogy 216 shaderes, amíg bele nem raktam a gépbe, és ki nem írta a GPUz... 

pigatt
(őstag)
Nekem a 8800gt SLi-m többet csinált 1000 pontal 06-ban mint gtx 280. Ugyanazokkal a proci beállításokkal.
Viszont vantage nem kérdés!!!
ASUS; Intel; EVGA; Mushkin; Cooler Master; Corsair; Western Digital; OCZ; Logitech; Roccat; Plextor; Samsung

Sziszifeca
(őstag)
köszi. 

biggamer
(PH! kedvence)
Call of Duty World at War 1.1-es patch : [link]
" A kooperatív, a single, és a multi részben is engedélyezi a modok használatát. Emellett pedig rengeteg - főként multiplayer - hibajavítás. "
Iron Grip: Warlord [link]
Letöltöttem, nem bántam meg / sajna örülnöm kell addig az ilyen gyengébb vasat igénylő gaméknak, amíg nem veszem meg az új gépemet /.
Stratégiai módban lehet telepíteni géppuskafészkeket, lövegtornyokat, aknákat stb., majd utána FPS-ben hentelni az ellenséges katonák és harckocsik garmadát.
Érdemes kipróbálni ...
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

Casanova*
(senior tag)
szasztok! GTX280OC karit elbírja a chieftec 450 w táp??

Bagira01
(PH! kedvence)
Sztem az a palit nagyon megérheti 
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó

Casanova*
(senior tag)
csá! palit is olyan jó mint a többbi márkás kari? van olyan gyors?

Bagira01
(PH! kedvence)
Ez h.. kérdés
Miért ne lenne olyan gyors, max nem annyira tuningolható mint a többi
Ha garis akkor meg tök 8 melyik.
ha 4 magos procid van mellette ne is kisérletezz vele... úgyis le fog kapcsolni 

Casanova*
(senior tag)
jól vanna! nem volt az h... kérdés
hogy sokkal olcsóbb,mint a többi,meg nem ismerem ezta márkát. lehet nem is olyan jó! még nem olyan ismert eza palit márka,ezért ilyen olcsó.. amúgy köszi a választ!
másik kérdésre tudod a választ? az is egy h... kérdés 

Casanova*
(senior tag)
aham,köszi! min.mekkora táp bírja el? Q6600 procim van. GTX260-at se bírja el 450 w táp?
alapon menni fog..de mihelyst felkapcsol 3d performance órajelekre a videokártya..be is szippant vagy 250Wot
Mellette a quad is bezabál több mint 100Wot... és a többi cuccod... Lehet elviszi,de szerintem ne centizd ki... nem éri meg. Elpukkan egy kondi a tápban..lehet viszi az egészet...

Bagira01
(PH! kedvence)
Aki az én gtx260-am vette neki 2 magos procija volt és 500w-os tápja és az emelt órajeles xfx gtx260 nem volt hajlandó menni vele. Kell a corsair tx650(csak most nagyon drága)

Casanova*
(senior tag)
ok,értelek! melyik tápot ajánlod? GTX 280-hoz? vagy 260-hoz? karit természetesen tuningolni fogom..

TTomax
(PH! kedvence)
Az én 520-as HX Corsairom elviszi a Quadom 3,8Ghz-en, a GTX 280-at butára rángatva meg egy 8800Gt-t... simán... 
[ Szerkesztve ]
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

Sárpac
(PH! nagyúr)
Hát azért annyit nem eszik.
Vid kari 180W proci viszont többet is ha ráncigálva van márpedig miért ne lenne!
Teljes terhelés mellett q6600+gtx260+a rendszer többi része 350-370W körül van.
Alapfesz alatt a maximumon túl!

Casanova*
(senior tag)
értem,köszi! megnézem milyen árba vannak a tápok 

Armando_19
(PH! addikt)
Hát ha már ilyen konfigot szeretnél, akkor ruházz be egy jobb tápra hosszútávon. Chieftec 650W teljesen megteszi, "közép" árfekvésben van a többi nagy táphoz képest, és rendkívül megbízható. Rengeteg csúcs konfigot raktam már össze ilyennel, és soha nem volt rá panasz. -.-
Mellesleg 450W chifit reggelire megenné a gép, ha meg később nagyobbra akarsz váltani, nem kell tápvariációt is számba venni.
Üdv

Casanova*
(senior tag)
köszi szépen! most jelenleh chieftec 450 w tápom van. 1 éve van meg,semmi panasz nem volt. lecserélem 650 w-ra. az lesz. köszi

Bagira01
(PH! kedvence)
Jó a corsair más kategória
Ilyen vga alá már illik jó tápt venni 

Anason
(újonc)
Sziasztok
XFX GTX260 XXX 640M 896MB DDR3 egy ilyen karit vennék a kérdésem,hogy ez 216 vagy 192 shaderes vagy mind a két falyta létezik?
Elöre is köszi.

strebacom
(senior tag)
Bakker tényleg jó ez a google, csak bemásoltam amit irtál és lám:
Amúgy 192

Gianni The Best!

mfranky
(senior tag)
Én sem lettem okosabb:
XFX HONLAP!
Itt mindegyik 192-es...
[ Szerkesztve ]

Anason
(újonc)
Kösz a gyors választ, akkor a Gigabyte GTX260OC-t, a 216 shaderes 71.200 Ft jóbb választás lenne? mint ez XFX GTX260 XXX 640M 896MB DDR3 74.694 Ft
Hát az Xfx-nek magasabbak az órajelei,meg nagy valószínűséggel tuningban is többet megy.
Nem tudom a +24 sp a Giga-nál mennyivel növeli a teljesítményét.

Cyberpunk
(PH! kedvence)
Hali fentebb írtam hogy X2-es lesz de meg kaptam az árajánlatot és hát 140.000 Ft enyiért meg még nálam is felejtős
Ezért úgy döntöttem maradok a GTX260-nál mivel az még beszerezhetőnek bizonyúlt, méghozzá egy Gigabyte GTX260 OC lesz a 216 sp-s
Enyiért választahtam volna 1 GB-os 4870-est is de ez mellett döntötem remélem nem bánom meg.
Meg néztem teszteket róla elég jól teljesit még egy kis tuning és a GTX280-ast is útol éri persze csak az alap órajelest. Úgy hogy maradok a "zöldek"-nél egyenlőre
Meg láttam hogy 1920x1200-ban is elég jól teljesit, egy évig minden bizonyal kiszolgál aztán csere GT300-ra ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ja péntekre jönn, de csak sajna hétfön tudom elhozzni meló miatt akkor tartok majd egy kis élmény beszámolót
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD