A gpu kapott annyit. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
[Re:] Streacom FC9 és FC10 teljesen passzív HTPC házak komolyabb konfigurációkhoz is
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Dashes
(őstag)
jaa..elírtam..1.408V@4600MHz
javíttatom a modikkal 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

NEISSE
(tag)
Én most vettem észre hogy Gigabyte 260GTX OC-n Nibitor-ban van voltage emelési lehetőségem. 11.2V-ról 1.15V-ra így a kártya megy 729/1458/1260-t.
Járt már vki így? vagy ez mezei dolog...
1.19et adhatsz neki...ez plafon... 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

NFree
(őstag)
Nesze neked [Költséghatékonyabb GTX 260-asok]tuning off szerintem
Ja és szerintem, mi ezt árban ugysem érrezük majd 
akartam írni én is... nagyon odaveri ez a tuningot 
Zotac GTX280 AMP!@ 810/1674/2646MHz@1.35V GPU Voltage
megy ez...bár még mindig szemetelt..úgyfest eléggé feszigényes dolog..és utána nem árt egy restart

Szuperboci
(senior tag)
Kiváncsi vagyok mikor adja meg magát szegény kátya ![;]](/dl/s/v1.gif)
Silent World...Just once pls....
most kapott több feszt egyedül..egész eddig nem nyúltam hozzá feszügyileg...addig meg nincsen mitől meghalnia. 

Sziszifeca
(őstag)
Ez az EVGA GPU Voltage Tuner minek ad +feszt? Érdemes megpiszkálni vele a kártyát?
Nekem 1.125V alapból, mennyi lehet maximum neki adni?
XFX 260 XXX
Köszi. 
>>Youtube/Sziszifeca<< www.VCRC.hu- Rfactor!
mindenkinek mondom...itt is.
24/7re nem ajánlott a GPU Voltage Tuner használata! Semmilyen mértékben!
egy-egy teszt erejéig,max.

Sziszifeca
(őstag)
Akkor én uninstall-ozom is.
hosszabb életű lesz a kártyád hidd el

NEISSE
(tag)
1.15V max amit tudok adni nbinitorban
Zotac GTX280 LaraXiorWaterEdition: 810/1674/2756MHz

Bagira01
(PH! kedvence)
Nem hajtja ki a cpu azért ilyen alacsonyak a vga pontok?Ennyit számít +200Mhz cpu oldalról?
Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó

NEISSE
(tag)
Tényleg ha átváltoztattom az nbinitorban feszkót tehát nem 1.15V hanem pl1.19V akko annyit emelkedik is valójában vagy ehhez már Voltmod kell?

chege
(fanatikus tag)
az miért lehet hogy a sensor supply voltage-m ugrál?
[link]
vagy ez normális?
[ Szerkesztve ]
Visszafelé fejlődsz? Ez az eredményed sokkal jobb v-mod nélkül. 

Bagira01
(PH! kedvence)
Ezért írtam h biztos nem hajtja ki a procc
Szegény Lara hogy menne az a vga ha most lennének azok a kemény fagyok 
Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó
ez csak a VGA órajelek miatt készült
a procihoz nem nyúltam...így megy jelenleg...
igen..elég sokat számít az a ~200MHz 
Az a 100 mhz shader elég szép azért és dob is az sm2 ponton rendesen. Az sm3 elég tré lett, oda gondolom kéne proc is.
Bagira01: Hajajj, de számít ám.
I7-nél is észrevenni, hogy 4 ghz vagy 4.2. 
[ Szerkesztve ]

chege
(fanatikus tag)
Ez csak nagy terhelés alatt pl: Furmarkt Stability Test
Egy Normál GTAzásnál nem csinál ilyet. 
181.22 suck...ha fut az msn cseszik visszavenni az órajelet.. ez már a 2. driver..befejeztem. 180.48

182.05 includes support for the GeForce 6, 7, 8, 9 and GTX 200 series cards and features the following highlights:
- Recommended for the best experience in F.E.A.R. 2: Project Origin.
- Boosts performance in several 3D applications. The following are examples of improvements measured with Release 182.05 WHQL drivers vs. Release 181.22 WHQL drivers (results will vary depending on your GPU, system configuration, and game settings):
Up to 8% performance increase in Fallout 3 at high resolution and AA.
Up to 10% performance increase in F.E.A.R. 2: Project Origin
Up to 9% performance increase in Half-Life 2 at high resolution with AA.
Up to 11% performance increase in Left 4 Dead at high resolution with AA.
Up to 10% performance increase in Race Driver: GRID at high resolution and AA.
- Includes full support for OpenGL 3.0 on GeForce 8-series, 9-series, and 200-series GPUs.
Csak szólnod kellett fater, és az NV máris összerittyentette az új driver-t.

[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

twollah
(PH! nagyúr)
Kijott az uj beta driver (Nvidia Forceware v182.05 Beta).
Tovabbi info itt.
F.E.A.R. 2? 10%
![;]](/dl/s/v1.gif)
(#14028) Sziszifeca válasza Beowulf_78 (#14025) üzenetére

Sziszifeca
(őstag)
Halihó, érdemes felrakni vagy várjuk meg a WHQL-t? 
Tök jó hogy belinkeled, de azért figyelembe kellene venned, hogy az előtted levő hsz. is pont ezt az infót tartalmazza linkkel...
Akkor minek linkeled te is?? Frankón nem értem, ennek mi értelme.
Az persze más ha nem látod hogy linkelve van, mert van 50 hsz. közötte. De ezek között 1db hsz sincs. Vagy akkor minden felhasználó linkelje be ugyanazt 20-30 hsz-en keresztül? 
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

Henker2
(őstag)
Üdv!
Segitsetek!
Láthatáron van egy EVGA GeForce GTX260 Core192 SC 896Mb GDDR3 448bit PCI-Express DVI HDTV Dx10!
Szerintetek megéri nekem ez, ha a monitorom max 1280X1024-es felbontást tud?
Kézpénzembe nem kerülne, mert az ASUS Xonar D2 hangkártyámért és a 88GTS G92+AC S1 rev.2 -őt adnám érte.
És még erre fizetne rá a srác 7k-t.
Tehát, ha marad ez a felbontás, és kicserélődik a 2 kártya akkor is fogok észrevenni különbséget?
Adjatok tanácsokat.
Köszi
Hirdetésem: http://hardverapro.hu/apro/intel_r_core_tm_2_quad_q9550_yorkfield-e0_asus_p5q/hsz_1-200.html
Erős CPU kell ehhez a felbontáshoz a CPU limit miatt. Különbség lesz, de nem akkora mint pl. 1680-ban, ahol nagy szűréssel már jól érzi magát a kártya.
1280-hoz szvsz. bőven elég egy 8800 GTS 512.... 

Henker2
(őstag)
Konfig az adataimnál!
Hirdetésem: http://hardverapro.hu/apro/intel_r_core_tm_2_quad_q9550_yorkfield-e0_asus_p5q/hsz_1-200.html

Henker2
(őstag)
És mi lesz az idő múlásával? Most évre gondolok. Monitor cserét nem tervezek, de játékfejlődés nem áll meg. Egy idő után nem lesz elavult a mostani 88GTS-em?

Szuperboci
(senior tag)
Ha mindenképpen ragaszkodsz monitorodhoz valószinü még elegendő lesz fél-egy évig a 88gts ed,bár nem akarok nagyon tippelgetni.Én mindenképpen váltanék egy nagyobb monitorra,és utána egy kártyára.
Silent World...Just once pls....
Az 1280-as felbontás nem hajt ki egy komolyabb VGA-t. A G200 pedig egy ráncfelvarrott G92-es mag...jóformán csak annyi különbség van, hogy erősebb, technológiában nem tud többet. Akkor meg mi értelme a cserének?
Akkor lenne értelme, ha technológia miatt váltanál pl. DX 10.1, DX11, vagy SM 5.1...persze fogsz tapasztalni gyorsulást, csak nem annyit amit valójában tud a 260.
Én annyi különbséget vettem észre,hogy az új driverrel legalább a MP nem emeli fel az órajeleket.
Már a GT200 is bőven elavult, hiszen egy felturbózott G80...Bár nem mostanában fog jönni DX11-es játék, de már a GT200 2-3 éves architektúra.
Ha egy jó karit akarsz venni, érdemes a GT300-ra várni, vagy egy HD5XXX-re.
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu

P00By
(PH! nagyúr)
elavult..LoL... jelenleg a 2. legerősebb 1GPU-s kártya
de tény..elavult .... szerintem sokan örülnének ilyen elavult kártyának ..nem támogatja a DX10.1...istenem.. hol vannak a DX10.1es gamek? DX11ről ne is beszélve.... Még a DX10 sincs nagyon.. 
Hát a gt300-ra valóban várhat.Tudsz mondani egy dátumot,hogy mikor jelenik meg?
Elballag még az az elavult gt200 egyelőre.

Sziszifeca
(őstag)
Hát sokan örülnének ilyen elavult kariknak. Ha úgy vesszük, akkor mindig fog kijönni újabb kari és az előző mindig elavult lesz. 
Látom most jól megmondtad a frankót, kis tudatlan.

"GT200 is bőven elavult, hiszen egy felturbózott G80"
Ez igaz, mégis 2-3x erősebb mint a G80 és a G92. Akkor nem mindegy mit és hogy turbóztak fel?
Ha a G200 elavult, akkor a te 8800 GT minek neveznéd?
Amit még egy őskori G80 GTX is keresztbe-hosszában lenyel. 
Persze, várni mindig érdemes...mégis mennyit? Fél évet? 1 évet?
Addig meg nem játszon a kedves júzer mert te azt tanácsolod hogy várjon ki tudja mennyit?
Újonc-ként jó lenne ha ekkora "okosságokat" nem mondanál. 
Ne bántsátok már,csak nem akarta,hogy feleslegesen pénzt dobjon ki a kolléga egy elavult architektúráért.
Másik avatar,álca így kerülöd el a modik figyelmét? 
[ Szerkesztve ]
Néha nem árt a változatosság.
A motorom is piros...szeretem a piros színt, más oka nem volt a cserének. 
Igen elavult, 2-3 éves architektúra. Elavult nem azt jelenti hogy gyenge...attól hogy újonc vagyok azért hülye nem vok...én nem leszólni akarom, már a GT200 kb fél éve van a piacon, lehet hogy jobban járna ha várna egy keveset. Ki tudja mi jön még. GT300 kívül és nem ATI-ra gondolok. És pont ti tanácsoltátok hogy ne vegyen GTX260-at
Tudom mikor jelenik meg a GT300
És örülnék egy ilyen kártyának
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
De jó hogy te már tudod...
Igaz még az NV se tudja, de te már tudod. Zsír.
ebbből az aspektusból akkor soha nem vegyél semmit mert mindig meg kell várni az újabbat, meg a "ki tudja még mi jön"-t. 2009 év elejét írunk...az hogy mi jön majd fél év múlva inkább hagyjuk.
Amikor már mindent lehetett tudni a 9800 GX2-ről, és a megjelenés dátumát is közölték, onnantól kezdve még 1,5 hónapot csúszott a kártya. 8800 GT-ről nem is beszélve. A lényeg hogy te tudod mikor jön a G300. Szóval hülyeségeket beszélsz. Ezért írtam amit írtam az előzőekben. Pont. 
Hát tudtommal a GT300 Q4-re van belőve. Nagy valószínűséggel akkor fog jönni...
Elvileg van terv GT212-re 40nm es megcsonkított GT200-as GPU, bár lehet hogy terv is marad.
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
A 9800GX2 hűtési problémák miatt csúszott, a 8800 GT-t meg raktárkészlet kisöprés miatt csúsztatták.
Mondok valamit, egyből személyeskedés hát gratulálok.
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
Ha te most vga-t szeretnél venni akkor megvárnál egy 8-10 hónap múlva megjelenő kártyát?
Addigra pont eladom amit most veszek.
Amúgy azért mondták,hogy ne vegyen 260-at mert 1280-as felbontásban(amit használ) nem fog annyit profitálni a váltásból,hogy megérje kifizetni a különbözetet.Magyarul sok neki a 260 is,akkor minek venne 300-at.Írta,hogy monitor cserét nem tervez.
Arról nem is beszélve,hogy megjelenéskor milyen ára lesz vajon a gt300-nak.

Buldozer99
(senior tag)
Érdemes felrakni az új Beta drivert?
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:) | Adidas F50.8 (zöld) focicipő eladó! (42 2/3)