A gyárakban ált. pneumatikus csavarozógépeket használnak. Elektronikai bérgyártó cégnél dolgozom -ha látnátok, hogy az operátorok hogyan bánnak a csavarokkal meg a gépekkel 
A lényeg, hogy megfelelő méretű szerszámmal kell dolgozni, és akkor nem cseszi szét a csavar fejét az akció. A festett csavarokat is csavarhúzóval teszik a helyükre 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Bulitt
(őstag)
hát az én leadtek kártyámnál próbáltak oda figyelni a matricára de valahogy nem jött össze
nem sikerült a két félt össze kötniük 
Blogom: 32mg/100ml hazai és európai energiaitalokról olvashatsz----> 32mg.blogspot.com

Bulitt
(őstag)

Blogom: 32mg/100ml hazai és európai energiaitalokról olvashatsz----> 32mg.blogspot.com

japy
(senior tag)
Mindent összevet vetve ügyes vagy és kész!
Az országról annyit nem a jó meo-s miatt tart itt hanem a mentalitás miatt! Mert ha valami hibás az hibás csak itt nem ismerik el ha nem vagy kitartó inkább mindent megmagyaráznak hogy az úgy jó! Nekik!
**Előre utalás csak akkor ha több pozitívval rendelkezel mint én!**

Zsubi
(őstag)
Nem rossz
Nekem egyszer egy 96GT-n megállt a venti game közben és amikor kiléptem belőle akkor volt a kari 120-on pár fokos, annyira forró volt hogy még a nyákot sem tudtam megfogni
Azóta is hibátlanul működik ez a kártya 
Múltkor gondoltam hogy újra pasztázom a GTX-et friss MX2-vel. Leszedtem a hűtőt róla, szépen eltakarítottam. Felkentem az új pasztát olyan vékonyan mint ahogy a CPU--nál szoktam rárakom a hűtőt és láss csodát a hűtő és a GPU között akkora volt a hézag hogy ez a vékony paszta réteg nem érte el XD. A végén odáig jutottam hogy kellett rá majdnem féltubus MX2-es mire normális lett 
[ Szerkesztve ]
Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.
Ram chippekre is ezért tesznek párnát, mert amúgy nem érné el a blokk részt. Nem tudom minek kell ekkora távot hagyni a blokk meg a nyák között. 
rup1u5: Április legvége, majdnem kos lettem.
Henk: Visszajött gariból a ramom. De most nem OCZ-t hanem Corsair Dominatort adtak.
Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn
Én már szoptam ilyennel. Az a gyári "géz" teljesen szét málott és nem tudtam visszarakni, gondoltam sebaj majd pasztázom. Csak akkor meg a hűtő nem ért hozzá a ramokhoz. 
Lehet a Corsair ugyanolyan jó lesz. Mondjuk nekem volt Dominator-om, ddr2-es, az nem volt nagyon tuningos.
Én még nem is mertem szétkapni a GTX hűtését. Amíg garos hozzá nem nyúlok, bármi van, megy vissza Ipon-ba.
Beüzemeltem a Dominatort, a hűtése nagyon kemény, OCZ izzot, ez meg alig langyos. És 1,64V-al is stabilan fut. Igaz az elején megviccelt, az alacsony QPI fesz miatt nem volt stabil...

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn
Hát ha gariztatni kell akkor megy vissza a gyári hűtő. Ha már sz@r a kari akkor midegy, hogy hozzáér e a borda vagy sem. De azért megvannak a ragacsok is. Bár eddig vga-val még nem volt garis problémám.

sinya85
(senior tag)
szerintetek nem sok ha a vidikarim terhelés alatt 85 fokos ?
lehetne rajta rántottát csinálni
ஜ۩۞۩ஜ

mad1
(PH! kedvence)
Nem,de a rivatunerrel tudod a ventit szabalyozni ha zavar...
Ne szemetelj ! / Steam..

japy
(senior tag)
Nem sok az ne aggódj! Nekem is annyi! Furmark alatt! De azzal nem szoktam játszani!
Kicsit unalmas
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
**Előre utalás csak akkor ha több pozitívval rendelkezel mint én!**

csucsu69
(tag)
Szerintem úgy ahogy közben azok a kiugró 127 fokok, mérési hiba.
Szoftveres mérési hiba, 127 foknál már lekapcsolná a gpu-t a védelem.

sinya85
(senior tag)
Megjött a vizes blokk a gtx285re zsíííír 

[ Szerkesztve ]
ஜ۩۞۩ஜ

csucsu69
(tag)
Akkor az 1.2375 V is mérési hiba?Vagy ez lehetséges 1másodperc elejéig? GPU VT-vel 1,08V-nél már újraindul.
Henk
öszönöm!

Bulitt
(őstag)
Ha valaki tud, segítsen kérem 

rup1u5
(PH! kedvence)
Használj Badaboom konvertert!
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།
Mit gondoltok egy 280-at sli-be lehet kötni egy 285-el? Mert lényegében ugyanaz a kártya csak a 285 az 55nm-es. Vagy nem menne? 

sinya85
(senior tag)
ha a deszka olyan akkor lehet sli
pl havernak egy gtx285 és egy ati 5870 van összekötve 
bár azt nem tudom akkor minek nevezik, lehet slfire XD
[ Szerkesztve ]
ஜ۩۞۩ஜ
Ott max a physx használja a GTXet, de sok értelme van..egy 86GT is elég rá.
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

Bulitt
(őstag)
én ezt csináltam csak 9600GT alá egy 9500Gt volt 

sinya85
(senior tag)
igen az volt a lényege, meg hogy villogjon a pontszámokkal :d
[ Szerkesztve ]
ஜ۩۞۩ஜ
Egy X58 deszkám van ami tud sli-t meg cf-t is. De nekem az lett volna a lényeg, hogy menjen rendesen az sli a 2 karival, nem physx-re akartam a 2. karit.
[ Szerkesztve ]

rup1u5
(PH! kedvence)
Szerintem nem fog menni.
Nem egyforma a biosuk.
Hm, szomorú vagyok. Valahogy ki kéne deríteni, de nem úgy, hogy veszek egyet aztán meg nem megy. 

Bulitt
(őstag)
veszel egyet, kipróbálod ha megy öröm bodotság, ha meg nem megy eladod, veszel még 1 olyat ami most van és megint öröm bodotság 
Annyira azért nem pörög a vga piac, hogy veszek egyet és ha nem jó akkor azonnal el tudom adni, főleg bukó nélkül. Niylván a legjobb ugyanilyen lenne mint a mostani, viszont elfogadható áron láttam 280-at azért is fordult meg a fejembe, hogy mi lenne ha... 

rup1u5
(PH! kedvence)
Hátha itt tudnak segíteni.
Köszi, megpróbálom. 
Bár nem nagyon pörög az a topik.
[ Szerkesztve ]
Sztem menne, mert a GPU azonos felépítésű. De azért nem mernék 100% esküdni rá.
De ha nem megy, átveszem a GTX280-at tőled. 

rumkola
(PH! kedvence)
http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

Bulitt
(őstag)
hát vagy a kisebb teljesítményén megy a nagyobb, ami ha azt nézzük, hogy 2db még akkor is jó 

sinya85
(senior tag)
nah 35 fokos a gtx285 
[ Szerkesztve ]
ஜ۩۞۩ஜ
Jah, de Evga precisionnal is pl, lehet külön húzni a két gpu-t. Tehát korrigálható a dolog, egy szintre lehet hozni a 280/285-öt.
sinya85: Az szép! 

sinya85
(senior tag)
Már 40fokos és terhelve sincs "lehet nem ér semmit ez a vízhűtés" megnézem terhelve mit mutat ha nem jobb mint referenciával rugdosom ketté
ஜ۩۞۩ஜ

sinya85
(senior tag)
hogy lehet hogy a 16x pcie foglalatban egyszeresen megy a kártyám?
ஜ۩۞۩ஜ
Van az a kép amin egymásra vannak rakva a karik, az 5870 cefet hosszú. Hány cm lehet?
Qru: így már ok. Akkor lehet bevállalom aztán ha nem megyen akkor viheted is. 
Azért jó lenne ha valaki tudna rá konkrét választ adni.
sinya85: ilyen hőfokot az AC hűtője is tud. Mondjuk szerintem kerül is annyiba mint a vizes blokk. 
[ Szerkesztve ]

sinya85
(senior tag)
mindent hűt a blokk amugy terhelve nem megy fentemm 50foknál de valaki mondja meg miért csa 1x en megy a foglalatban
ஜ۩۞۩ஜ
Vga-s kérdédsek órája vagy a milyen vga-t vegyekben... ott is vannak szakik.
De brutálul esik itt a hó...

sinya85
(senior tag)
nah gpu z szerint 16szorosan megy 
[ Szerkesztve ]
ஜ۩۞۩ஜ
Megpróbálom akkor ott is mert eddig még senki nem tudott biztosat adni.
Itt is izomból esik, de most már nem gond mert szabin vagyok. 

rumkola
(PH! kedvence)
Izomból esik ja...
ez a 13. napom zsinórban és jövök még 5-öt.. ez az igazi szeret ünnepe

http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

Zodicus
(fanatikus tag)
Sziasztok!
Szerintetek az lehetséges, hogy egy régebbi 65nm-es XFX260GTX Black Edition(ADBF) kiadás gyorsabb mint az újabb (55nm Black Ed. AHBA(itt 680Mhz-en megy a GPU, a mem. 300MHz-el lassabb)? A régebbi bedöglött, visszaküldtem gariba és ezt küldték cserébe.
Megjegyzem, hogy win reinstall még nem volt, csak most vettem észre, mert elindítottam egy háromdémárk vántédzs-t és ott 3000pont kb a difi. 

Barney™
(fanatikus tag)
3000 pont nagyon sok, ott vmi mással lesz gond
My SSD is faster than your HDD
hali
lehet beszereznék egy gtx 295-öt
az lenne a kérdésem hogy 550W os chieftec táp elbirná e? ot vannak a cuccaim.
az alaplap vinné?
proci kihajtaná?
3GB ram van a gépemben azóta nem 2
várom a válaszokat
üdv.
Takarékoskodj a WC papírral. Használd mindkét oldalát.

Bulitt
(őstag)
Az ez évi idiotizmus ismételt példája köszöntött be hozzánk 
"550W os chieftec táp elbirná e?"
Ha el is bírja nagyon határon mozogna a táp, ami már az egészségére káros, ha nagyon penge élen hajtod hosszú ideig. 450W-om megy most a GTX260-on MAX-on
"az alaplap vinné?"
Hát erre nem reagálnék, mert nagyon fájt a kérdés is 
"proci kihajtaná?"
uuu hogy aza....
3-3,2Ghz-en minden vga-t ki tudsz már hajtani
"3GB ram van a gépemben azóta nem 2"
4gb alatt semmi kép se próbálj meg játszani vele, nem éri meg. De a kártyát nem befolyásolja

Cyberpunk
(PH! kedvence)
Hát nekem is majdnem lett egy egynyákos
Végül pénzhiány miatt lefújtam
Meg inkább várunk a Fermire.
Nem tudom pontosan de nekem is 550W-os Shifti tápom van szerintem kevés lesz. W-ban még oké, de A-ben a kártyához 46A-es tápot javasolnak. Mindegy alapon talán elviszi de ezt úgy is észre veszed ha már rendesen pörgeti a ventit akkor megjön a hangja is akkor tudni fogod hogy kínlódik ![;]](/dl/s/v1.gif)
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD