az új sláger. ma is elvittek kettőt. ha gondolod állok rendelkezésedre 
Hirdetéseim =>> http://tinyurl.com/734ocfp | Google Nexus S with Apex ROM
az új sláger. ma is elvittek kettőt. ha gondolod állok rendelkezésedre 
Hirdetéseim =>> http://tinyurl.com/734ocfp | Google Nexus S with Apex ROM

Kösz de verhetetlen forrásom van! 
Ennél jóval olcsóbban lesz evga, 10 év garival. 
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

azt a forrást én is megcsekkolnám 
◆butcherproductions.webs.com◆Gameplay Collection◆YouTube/szakozs◆

nyúeggdotkom 
Jól látom 57ezerből jön ki és ingyen kiszálítás? 
Xbox Gamertag: oriic
No csak, jön a Dx11-es éra nálad is?! 
Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

Épp ebben a pillanatban vettem meg. 
Jeee! Lőjjél már pár képet róla majd pls. Meg ha kipróbáltad akkor egy élménybeszámoló is jöhet. Neked hiszek a teszteknek nem annyira...
mod:
A 480 se olyan vészesen forró fejű mint ahogy rinyálnak. Csak nekik ami kézmelegnél forrób már "hűűű de" kategória.
[ Szerkesztve ]
Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

Természetesen ha megérkezett tolok föl róla képeket! Mellé teszem az öregapját is! 

Sziasztok.
GTX 280-hoz elég a két táp közül vmelyik?? E8400 mellé lesz.
- Chieftec-450W vagy
- FSP 400W???
[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<< www.VCRC.hu- Rfactor!
(#23012) Sziszifeca válasza Sziszifeca (#23011) üzenetére

Ja és az alaplap: EP35-DS3 rev.2.1 

Kipróbáltam az általad említett órajeleket, 1,16V-on viszi. Mennyi a maximum biztonságos fesz, ami adható neki a fent említett tuninghűtés mellett? 900MHz mag órajelre van esélyem léghűtés mellett 24/7? A vrm-ek hűtésére valakinek van tippje? Minden megoldást meghallgatok kivéve azt, hogy tegyem vissza a gyári hűtőt...
Előre is köszi.
Eladó, kiadó most a szivem...
(#23014) Butcher-HUN válasza Sziszifeca (#23011) üzenetére

azért azt tudni kellene mégis milyen Chieftec és milyen FSP mert ez így elég tág fogalom...PL: én egy Chieftec GPS450 A ( 450W ) használok és elég neki. De azért tudni kellene hány db vinyót használsz mert ezek is megdobhatják a fogyasztást. Ha chieftec-ben gondolkozol ott van még a CTG széria illetve amit én említettem 
(#23015) Sziszifeca válasza Butcher-HUN (#23014) üzenetére

Pontosan ilyen tipus: Chieftec 450W (GPS-450AA-101A)
1db sata 750Gb-os vinyó, és 1db sata DVD író van benne. 

fsp 400 60apn mindenképp
jobb mint a chifi
http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

Jobb az FSP mint a Chieftec?? 

Elvileg 10wattal többet tud a 12V-s ágakon a chieftec, viszont 29-34-re az fsp nyer Amperben.

Henk Logoutja AC GTX280
Blogom: 32mg/100ml hazai és európai energiaitalokról olvashatsz----> 32mg.blogspot.com

900mhz 

há most mééérr? 

Most 810-en vagyok 1,16V mellett. 1,3-at simán rátolom. Én is kérdem, hogy miért ne lehetne? Miért tartod elképzelhetetlennek?
@Bulitt: A hűtőt mutizod, vagy a hsz-ben látható linken lévő gyári vrm levágós modot?
Eladó, kiadó most a szivem...

Ne adj neki túl sok feszt mert kinyírhatod a gpu-t. Mire nem elég a 810 neked? 

Természetesen a hűtőt, és a velejáró egyedi vrm részt
Blogom: 32mg/100ml hazai és európai energiaitalokról olvashatsz----> 32mg.blogspot.com
1.25V eléggé max.Ha tudod hűteni. VRMek maradjanak 90°C körül, a GPU minél hidegebben annál többet fog menni....
1,3V-ra feltolod,akkor nézelődj az apróban másik VGA után... 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

Sziasztok!
A GTX 280-hoz melyik a legjobb driver ami stabil???
A legújabbat (WHQL) nyugodtan fel lehet tenni? Normálisan visszaveszi az órajeleket..stb??? 
hát én nem tudom már..jelenleg a nagy testvér van a gépben 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

Na jólvan...
köszi.. 
És azt nem kezdtem el még jegelni?? 
[ Szerkesztve ]

Én a 197.13 whql-t használom hozzá mert a saját méréseim alapján ezzel megy a legjobban a maffia2. Szerintem az újabb drivereket már nem ezekre a vénségekre írják hanem a mostani karikra. 

197.45

Hát azért nem olyan vének ezek a kártyák
én is egy GTX280 nyúzok és eddig minden játék megy tökéletesen kivétel a Metro 2033 de az a játék annyira szarul van optimalizálva mint a Crysis szval nekem ez nem mérvadó soha sem volt. Teszteltem GTX460 768MB és sok helyen alul maradt a GTX280 tól de volt ahol egy kicsivel volt csak fürgébb de max ilyen 4fps
. A jövőben tervben van egy GTX560 Ti. Ha le megy baráti szintre az ára akkor vételezek egyet és ezt el küldöm nyugdíjba, de addig használom és meglátjuk mit fog teljesíteni Crysis 2 alatt.
Ja és driver ügyileg tényleg a legjobb a 179.45 whql 'rup1u5' kollégától kaptam az infot anno nálam speciel be vált a driver 
[ Szerkesztve ]

Srácok segítsetek!
Na meglett egy BFG GTX 280 OC.
A Chieftec 450W-el sem indult a gép, de az FSP-400-al elindult a windows is úgy, hogy plusz
2db vinyó és 1 dvd-író is van benne.
Furmarkkal teszteltem kb 2 percet 1920x1200-ban 2x anti..-on, és nem fagyott, meg nem indult újra sem. De ugye a tápnak kicsi halk cicergése van Furmark alatt, gondolom a terhelés miatt, simán nicsen.
Akkor szerintetek nem kell nagyobb táp neki? Nem fogom túlterhelni a tápot.. stb?
Mondjuk most kipróbáltam játék elindulásakor, és a táp eléggé terhelődik, mert cicereg rendesen. 
[ Szerkesztve ]
(#23033) Sziszifeca válasza Sziszifeca (#23032) üzenetére

Ha tápot kell cserélni, akkor olyan 550W-ra gondolok, de abból milyet ajánlotok, ami nem drága?
Használt is lehet, de 10e alatt azé. 

(#23035) Butcher-HUN válasza Sziszifeca (#23032) üzenetére

elhiheted nekem FSP 400 ha rá engedtél volna egy furmarkot+prime95 ' smallFFT ' + OCC tuning supply power test újra indult volna , de lehet hogy már az utóbbit nem is kellett volna ráengedni. Furmark értsük már meg hogy vgra-van hőmérséklet figyelésre jó nem stress tesztre. Amúgy érdekes mert nekem Chieftec GPS450 A ( 450W ) van és semmi gond. Ha Chieftec írtam neked hogy a GPS vagy a CTG válaszd. Most hogy veszel 550W ott is oda kell figyelni a belsőre és arra hogy 12V- ágon mennyi ampert ad le. Nem a Watt a lényeg hanem hogy mi van a tápom belül. Az én tápom 20A képes leadni 12V ágon ami bőven elég. Ja és figyelni kell hogy azon az ágon más ne nagyon legyen pl: vinyó, vagy optica ne legyen rá kötve mert túlterhelheti.
[ Szerkesztve ]

szerintem megér a dolog egy tesztet, én arra tippelnék, hogy nem lesz ott semmiféle újraindulás 
A te géped pl. többet eszik mint az övé a penryn-el, meg a két modullal (még ha DDR2 is), szal bírni fogja az FSP.
[ Szerkesztve ]
(#23037) Sziszifeca válasza Butcher-HUN (#23035) üzenetére

Rup1u5: Köszi! De a 400W nem lesz kevéske?? 
Az Enermaxnál a 2db venti nem hangos?? Vagy az a poti ott a venti szabályzó?
Butcher-HUN: Mindkét táp megvan nekem (FSP-400, és Chieftec-450), és érdekes módon az FSP-vel megy, Chieftec-el be sem röffen, pedig ott van 1db 6pin-es külön ág is. 
De mivel nagyon cicereg az FSP, vagyis terhelődik a táp ezért akarok feljebb menni legalább 500W körülre. Ott csak jó lesz már..
Nekem a GTX285 az Chieftec 500-al megy.
Ezért is lesz elég 500W. 
Nem a nevem alatt szereplő confighoz lesz, hanem havernak rakok össze gépet. E8400+GTX280
[ Szerkesztve ]

Ha már így beleszóltam, akkor annyit még hozzátennék, hogy a 350-es PNF nekem is cicergett load alatt a 2900XT-vel és a B2-es Conroe-2M-el (ami az új tulaja mérései alapján többet evett 7x500-on, mint a mostani Q6600-am, 8x400-on), mégsem lett belőle semmi gondom, azóta is azt a tápot használom (a venti lett csapágyas benne). Szvsz. azt a konfigot, a wolfdale-el el fogja bírni a 400-as 60GLN, ha nem zavar a cicergés, akkor ezért nem muszáj cserélned.
A GTX285 mondjuk kevesebbet eszik, nem?
(#23039) Butcher-HUN válasza Sziszifeca (#23037) üzenetére

" De mivel nagyon cicereg az FSP, vagyis terhelődik a táp ezért akarok feljebb menni legalább 500W körülre." Még jó hogy hangosodik a táp terhelés alatt ez a dolga. Emeli a venti fordulat számát akkor lenne a gáz ha nem ezt csinálná. Nálam is ugyan ez van ha el kezdek játszani egy idő után a táp begyorsít ez nem azt jelenti hogy kevés a tápom. Ráadásul az én tápom egy 4 magos procit ami húzva van és egy GTX280 OC szolgál ki. Chieftec-nél nem össze keverendő a GPS450 A és a GPS450 AA! A GPS450 A már támogatja a 32nm erős 12V Turbo Mode-ban.

relatív hogy kevesebbet eszik. Mondjuk van difi az biztos 65nm és 55nm között de elhanyagolható. Inkább melegedés szempontjából jobb a GTX285.
[ Szerkesztve ]

Hát lehet hogy kevesebbet eszik a GTX 285, mivel annak 2db 6pin-es csatlakozója van.
Viszont olvasgattam hogy mivel EP35-DS3 Rev2.1 laphoz lesz, a biosban az EIST funkciót ki kell kapcsolni, és elvileg a cicergés megszűnik a tápnál. Ma ezt már nem tom kipróbálni, de holnap igen.. szerintetek ebből nem lesz gond?
Játékot is kipróbáltam amúgy és ment szépen..
Butcher: Nem a venti hangja ez! Hanem cicergő-búgó hang.. A chifi 450 AA, és sztem az emiatt nem jó.
[ Szerkesztve ]
(#23042) Butcher-HUN válasza Sziszifeca (#23041) üzenetére

Én csak ismételni tudom önmagam illetve tapasztalatomat. De amúgy " cicergés " alatt mégis mit értesz?
PL: nálam terheletlenül semmi hangja nincs a tápnak csak a vinyót lehet hallani ahogy végzi az írás/olvasás-t. Viszont terhelésnél felgyorsul a venti ez tény és " hangos " a táp de engem nem zavar mivel fülessel játszok.
[ Szerkesztve ]

Az EIST hasznos, de ha nem alapfeszen tuningolsz, akkor úgyis ugrik. Én nem hallottam még, hogy ez segítene, de egy próbát megér.
@23043: Az EIST a proci feszültségét és szorzóját veszi vissza üresben (a C1E csak a szorzót). Sajnos csak alapfeszen működik.
@Butcher-HUN: Nekem vmi. 234W (GTX280) vs. 185W (GTX285) rémlik. Egyébként cicergés alatt szerintem a tekercsek hangját érti a tápban.
[ Szerkesztve ]

Tudom nem ide tartozik, de az EIST az mit csinál? Köszi.
Igen csak intel-en van.
Igen valószínű a tekercsnek van hangja, de zavaró.. 
[ Szerkesztve ]
(#23045) Butcher-HUN válasza Sziszifeca (#23044) üzenetére

én meg nem is hallottam még erről az EIST-ről gondolom ez csak Intel platformon van? 

Reggel megnézem az FSP pontos típusát, mert lehet nem 60GLN. 
(#23047) Butcher-HUN válasza Sziszifeca (#23046) üzenetére

az enyém sem kapott minősítést ez a röhej és még is minden rendben van. KB 2000HUF differencia van a GPS és a CTG között ami már 80Gold minősítést kapott. Természetesen 450W-ról beszélünk. De itt sok minden közrejátszik. Milyen elosztót használ az ember természetesen itt is törekedni kell a minőségre én speciel Belkin-t használok erre a célra. Túlfesz védő~ingadozás elleni védelem stb... táp kábel én most azt használom amit adtak a táphoz. Előző konfigom 2 magos rendszer volt egy FSP 400W táp ott pl megfigyeltem vékonyabb volt a kábel ami most van 1,5x vastagabb. Vissza térve minősítés: nem mérvadóak mivel ugye ezek az új tápokra centifikálódnak. De kérem szépen mi van a kicsivel régebbi modelleknél főleg a nagyon jó minőségű delta belsővel rendelkezőkkel? Lehet hogy nincs annyi csati meg harisnya rajtuk de megállják a helyüket + van közöttük amik jobbak és stabilabbak mint a mostani tápok. Természetesen szerelhetőség a gyengéjük.

Azért mert "vén" Nem mondtam hogy rossz is ... 
Nekem egy jó darabig meglesz. Szerintem még a cry2 is el fog rajta futkosni kompromisszumokkal. 
Amúgy is vizezve van és így már néma és elég hűvös a drágaságom. 
(#23049) Sziszifeca válasza Butcher-HUN (#23047) üzenetére

És a Thermaltake, vagy az Enermax a jobb táp?
Most hirtelen ez is szóba jött: [Thermaltake] vagy akkor már ez jobb [Enermax].

Enermaxra egy szavazat!
Nekem volt pont ilyenem. Nagyon halk volt. Gépleállítás után még pár percig hűtötte magát hogy minden rendben legyen vele.
Csak azért adtam el mert a Q6600-nak nem tudtam 1,425V-nál többet adni vele stabilan. ![;]](/dl/s/v1.gif)
szerk: Most nézem a másik tápot. Szerintem az is jó. 
[ Szerkesztve ]