Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • hattorihanzo

    aktív tag

    válasz dabadab #25740 üzenetére

    [OFF]Számomra teljesen hihető.
    "Szakértő" üzletláncunkban láttam egy 42-es Samu plazmát ( A441?? ) még az ünnepek előtt. Nem tudom mióta volt kirakva ( túl régi nem lehetett ), de műsor közben is hatalmas betűk beégésnyomai látszottak.
    A másik sztorim: 2-3-4 éve a TESCO akciózott kétfajta 42-es plazmát, egy Philipset és egy Panát ( valamilyen 50). Akkoriban ment először (és csak átmenetileg ) 200k alá az áruk, pontosabban a Panáé 220 volt. Haverom az akció kezdetére odament és vett kettő Panasonicot ( volt belőle 6 a Philipsből meg 12 ), egyet magának egyet meg egy kollégájának. Mindkettő bontatlan, origi készülék volt, legalább is annak tűnt. Aztán mikor mindenki beüzemelte a sajátját, akkor jött a meglepi:
    a haveromé tökéletes volt, a másikba viszont egy akkortájt népszerű animácós film dvd menűje látszódott tökéletesen!!!! Visszavitte, és visszaadták a lóvét. A marha elfogadta, én biztos megfingattam volna őket. Aztán a haverom is mondta, hogy furcsán volt becsomagolva az övé is, de hát nagy volt az öröm a nagy tv miatt és nem törődött vele.
    Ez a szemét tesco, de az is lehet, hogy a szállítója ( csak nem a pana hungary ?? ) visszacsomizta a bemutatódarabokat és újnak eladta.
    De én pédáúl vettem már 3kg sót 80k-ért, és nem valamelyik piacon vagy a márihílferstrasszén, hanem a MM-ban 2000-ben vagy 2001-ben. Előttem ment vissza reklamálni valaki, ezért hittek nekem, aztán átrámolták a raklapot és előkerült még tizenegynéhány sós doboz :Y .

    Tehát ( talán ma már nem, de az ördög nem alszik ) mo.-on simán vehetsz egy visszacsomagolt nagyértékű készüléket megbízhatónak vélt márkából, megbízhatónak vélt üzletben.

    Én elhiszem, amit a pali mond a beéégésről.[/OFF]

Aktív témák