Hirdetés

Aktív témák

  • #72042496

    törölt tag

    Sziasztok!

    Kb. egy hete megvettem az LE-32A550-et, s szuper készülék. Igaz, ennek ellenére pixelhiba miatt tegnap visszavittem az üzletbe, adjanak hibátlant. visszavették, az árát majd utalják. Nem is baj, közben talán még olcsóbb is lesz, én 190K-ért vettem.

    Ami furcsa volt, hogy nem akart sleep módba menni, mindig a géptől függetlenül keleltt kapcsolgatni. Erre van valami megoldás, vagy ez ilyen? DVI-HDMI kábellel kötöttem össze, a HDMI2-es bemenetet PC-nek nevezve.

    A képminőség analóg adás esetén em rossz, sőt, két méterről a DivX filmek is teljesen jók rajta, nem is értem, miért ment a "sírás" a képminőség miatt. Monitorként gyönyörű képe van, a színeket is sikerült hamar beállítani. Ami feltűnt, hogy elsőre 80 centiről hihetetlen negynak tűnt, de pár nap után már olyan gondolatok keringtek bennem, hogy a fene vigye, lehetne akár nagyobb is. :)
    De a nagyobb már tartok tőle, hogy elrontaná a szemem, megaztán a 32" olcsóbb is. Sötétedés után így is 0-ra vettem a háttérvilágítást, így éppen jó, a méretesebb készülék viszont már lehet, ártana. Szó mi szó, ugyanilyen 32" A550-et szeretnék újra, csak pixelhiba nélkül. :)

    A sleep módra valaki válaszoljon, igazából ez az egy dolog van, ami kellemetlenül érintett a TV-vel kapcsolatban. Nomeg hogy a káva bevonata tükröződik, ráadásul a port is kegyetlenül gyűjti... :(

    szerk.: Hopp, még egy kérdés. Vista 64 alatt nem engedi az nVidia driver, hogy a VGA méretezze a képet. Akár hogyan is állítom, mindig visszaugrik a kijelző általi méretezésre. Zavarni nem zavar, de kíváncsi vagyok, ez így normális-e.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák