Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laslow

    senior tag

    Vettünk a héten egy AEG Lavamat 70470 FL elöltöltős mosógépet. Pár szó róla:
    1. Picit sorjás a fedőlapjának az éle, néztem is, hogy egy 115 ezres mosógéptől azért nem ezt várnám.
    2. A 7 kg-os űrtartalom érezhetően nagyobb az 5 kg-osnál!
    3. A mosógép hangosan kezdi a mosást a víz beengedésével, de hamar elhalkul, nem igazán zavaró a hangja. Halkabb az előző mosógépünktől, és centrifugázás közben sem vészesen hangos. A hangja nem fülbántó.
    4. Már 1000-es centrifugázással is szinte teljesen szárazak lesznek a ruhák, 1400-assal még nem is próbáltuk (csak a próbamosás ment 1400-as fordulatszámmal). Az előző mosógép 900-as centrifugával volt, annak vizesebbek voltak a ruhái mosás után.
    5. Mosás elindulása után jó pár perccel észreveszi, hogy pl. alig van benne ruha, és hirtelen jól lecsökkenti a hátralévő mosási időt - nemértem miért nem teszi meg ezt rögtön az elején, induláskor?
    6. A mosás végi csipogás szerencsére kikapcsolható.
    7. Kiszállítás után volt benne némi víz, gondolom még a gyárból.
    8. 1 év gyári és 4 év biztosítón keresztüli garancia van rá. Ez utóbbinál szemet szúrt, hogy a természetes elhasználódás/kopás okozta meghibásodásokra nem vonatkozik, márpedig azt szinte bármilyen hibajelenségre rá lehet húzni - remélem nem lesz belőle probléma!
    9. A kijelzője kiválóan olvasható abból a szögből, ahonnét az ember látja miközben épp beprogramozza. Sőt, igazából bármilyen szögből elfogadhatóan olvasható.
    10. Az ajtaja nekem nem tetszik, az előző mosógépé jobb volt. Ennél nem érzem biztosan, hogy rendesen becsuktam-e, mindig meg is kell nézni, hogy jól illeszkedik-e a kerethez.

    [ Szerkesztve ]

    "A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

Új hozzászólás Aktív témák