Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz Kolondrum #29363 üzenetére

    A Marvell 91xx vezérlő nem az ideális választás, általánosságban elmondható, hogy SATA3-as sebességű eszközök esetén kerülendő, de ha 2 gyártó/típust kellene mondani, amelyek különösen allergiásak rá, az az OCZ és a Corsair....

    Ha a deszkán van Intel vezérlő is (A CPU-dból következik, hogy Inteles deszkát fogsz venni), akkor arra célszerű csatlakoztatni a Corsair-t. (Ha csak Marvell van rajta véletlenül, akkor inkább keress másik deszkát)

    Torry #29367
    "A 470-es és 830-as Samsung közti sebességkülönbséget, ha van Sata3 csatoló, milyen helyzetekben (hdd-re másolás,win boot ilyesmire gondolok) vennénk észre és persze nagyjából mekkora különbségek jöhetnek ki?"

    Bootolásban max 1-2 sec, rendszerszinten semmit nem veszel észre belőle, a "hdd-re másolás" meg értelmetlen, mert lehet akármilyen gyors SSD-d, attól még nem fogsz gyorsabban másolni HDD-re/HDD-ről. Ha 2 SSD-d van és SSD-rő SSD-re történik a fájlművelet, ott természetesebben a 830-asok lennének a gyorsabbak, lévén SATA3-asok.

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Aktív témák