Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • ravail

    senior tag

    Szép napot Mindenkinek! Sziasztok! (Ide értem újra. :K )
    Akkor sorban:
    Muerte75: Bocs, akkor félre értettem. Én nem arra gondoltam, hanem csak simán az akku adataira, az elhasználódás mértékére.... De onnan, amit linkeltél, én nem tudok semmit letölteni. Vagy csak én vagyok béna.
    KillHates: Szívesen! Ez így természetes. Tudod, én úgy tanultam, és hiszem és vallom, hogy "aki valaminek nem mestere, az a gyilkosa!". Tudtommal és tudtunkkal, Te jól végzed a dolgodat, akiken segítettél, meg vannak elégedve. Ha nem így lenne, vagy nem így lesz... De addig is én Téged ajánlak. Mint tudjuk, a mikroelektronikában, az smd technológiás dolgokban, és mindezek mellett a laptopok "belvilágában" az egyébként jól képzett és hozzáértők közül is kevesen boldogulnak. Nem beszélve arról, hogy ehhez nem is rendelkeznek megfelelő műszerezettséggel, felszerelésekkel, eszközökkel és szerszámokkal, na és persze a gyakorlatban megszerezhető kellő szakmai tapasztalattal, gyakorlattal és tudással. Nem úgy, nint Te! Úgyhogy, ezt, vagyis azt hogy ajánlunk, elsősorban magadnak köszönd!
    Dell XPS: Köszönöm! (Örülök, hogy jobb belátásra tértél. Erőteljesen üdvözlöm a változásokat! Remélem így is marad.)

    VBandi1: Reggel azt nem mondtad, hogy volt rajta win8, és leformáztad, majd tettél rá win7-et!
    juve600: Nem tudom, Te hogyan távolítottad el a FreeDos-os és az esetlegesen ott lévő rejtett partíciókat.
    VBandi1 és juve600: Lehetséges, hogy mindkettőtöknél ugyan az a gond. Mégpedig, hogy maradt valami a rendszerlemezen (HDD-n vagy SSD-n), valamint, ha nem lenne a HDD kezelés AHCI-re állítva a BIOS-ban, át kellene állítni. A rendszerlemez tisztára törléséhez én az EaseUS Partition Manager programot javaslom. Ennek a Home Edition változata szadadon letölthető és használható (teljesen free!). Akkor boldogultok ezzel, ha ezt a programot egy pl. PC-re feltelepítitek, majd leállítva csatlakoztatjátok a rendszerlemeznek szánt eszközt (HDD vagy SSD), és beindítva a gépet, futtatva az EaseUS-t, a rendszerlemeznek szánt eszközre kattintva "Delete All partitions", utána fent "Apply" és kész. Az így újból "szűz" eszközre telepítsétek a win7-et. (Persze, egy másik notira is telepíthető, ha pl. egy külső HDD tokban USB-n keresztül csatlakoztatjátok a rendszerlemeznek szánt eszközt. Így is törölhető a partició.) Ha a fizetős "Server Edition" a rendelkezésetekre áll, akkor megspórolható a HDD vagy SSD kiszerelése: A "Server Edition"-t azt egy működö PC-re vagy laptopra feltelepítve és elindítva a "Tols"-ra kattintva a "Create WinPE boottable disk"-el létre lehet hozni egy bootolható CD-t vagy egy pendrive-ot amin csak az EaseUS van. Erról bebootolva a laptoppal azonnal az EaseUS jön be, és a fent leírtak szerint a partició törölhető. Utánna lehet telepíteni a win7-et.
    (Mindketten kaptok pillanokon belül egy-egy PM-et is!)
    Sok sikert!

Aktív témák