Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#23001) ro_bert17 válasza Thunderzolee (#22999) üzenetére

ro_bert17
(őstag)

Igen. Nagyjából tényleg így van. Van egy egy bios frissítő segédprogram. Le kell tölteni hozzá a legújabb fájlt és a szoftver mindent megcsinál.
Természetesen mondanom sem kellene, hogy szigorúan feltöltött akksi, plusz hálózati tápellátás szükséges!, valamint figyelmesen kiválasztani az adott notihoz a megfelelő fájlt!

Szegeden nagyon olcsó 1,5 szobás lakás kiadó június 1-től.

(#23002) syberia válasza NEMO1968 (#22997) üzenetére

syberia
(fanatikus tag)

Szia!

Gyorsan hozzáteszem hogy nem saját gépről van szó :D
A nők nem mozognak annyira otthonosan a témában sajnos :(
Írtam neki hogy utánanézek, végső esetben szervíz ahol-remélhetőleg-
szakszerűen cserélik amit kell.

(#22998) zdanee: megírom neki hogy próbálja meg szárítgatni,
estleg nedves ruhával óvatosan áttörölgetni a bill-et,
amúgy mennyire komplikált egy otthoni noti-billentyűzet csere?
Már olyannak aki még nem csinált ilyet :F

[ Szerkesztve ]

"A hazug embert hamarabb utólérik, mint a sánta robotot."

(#23003) ploko

ploko
(újonc)

Sziasztok!

tudna valaki abban segíteni hogy egy hp compaq cq56 laptopnál hogyan tudom elérni az advanced bios-t???? Az ahci mód átállítását szeretném elérni!

köszi

(#23004) varmi2

varmi2
(tag)

Üdv mindenkinek!

Van egy kérdésem, van egy packard bell easynote sj51-es notbookom. Lassan 4 éves a kicsike, ugy hogy ráfér egy kis fejlesztés. Most egy athlon64x2 van benne. A kérdés a következő. Bele tudnám rakni a AMD ZM-85 Turion Ultra tipusú procit? Magasabb az órajele, elég lenne a mostani hűtője, vagy más megoldást kellene választanom. És még egy kérdés, jelentős lenne a gyorsulás? vagy észre vehetetlen, és felesleges az egész? Előre is köszönöm a válaszotokat.

(#23005) Ózon válasza dethroner (#22978) üzenetére

Ózon
(tag)

Ha 3 napon belül viszed vissza, akkor adniuk kell egy új gépet. Ha az is ezt csinálja, akkor no para!

(#23006) Chaser válasza varmi2 (#23004) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Dobj bele egy ssd-t és meg fogsz lepődni:)

New world...old thinking...IBM T60;)

(#23007) zdanee válasza syberia (#23002) üzenetére

zdanee
(senior tag)
LOGOUT blog

Mindenek elott nem kene bekapcsoli ameddig teljesen ki nem szarad. A billcsere tobbnyire egyszeru. Vagy van a gep aljan egy v ket csavar mellette a billentyuzek jelevel (melyebben ul, mint a tobbi csavar), ezeket kitekerve ki lehet emelni a billentyzet talcajat es egy szalagkabelt kell csak kihuzni az aljzatbol (tobbnyire van rajta egy pici szorito zar is, azt elobb ki kell nyitni), a masik verzio, hogy csak a billentyuzet felso sora folott van 3-4 benyomhato pocok, ezeket mondjuk bankkartyaval benyomod es szinten ki lehet emelni a billt, a harmadik verzioban a billentyuzet felett a boritas egy kulon panel, ezt le kell pattintani es alatta vagy kicsavarozni 3 csavarral a billentyuzeter, vagy siman ki lehet emelni. A szaritashoz amugy javasolt mindenkeppen kivenni, addigis usbs billentyuzettel lehet hasznalni a gepet.

Zipit Z2 idomár

(#23008) pukkancska válasza g4besz (#23000) üzenetére

pukkancska
(fanatikus tag)

Nem szoftveres hiba az biztos.
Valami a töltésvezérő környékén lehet, csak nem tudom mit keressek. :F

(#23009) sowi válasza syberia (#23002) üzenetére

sowi
(senior tag)

az attol fugg hova folyt be a viz, ha KB kontroller is kapott akkor az nem tul jo

Anytime, anywhere, any war ... if the price is right

(#23010) syberia válasza zdanee (#23007) üzenetére

syberia
(fanatikus tag)

Köszi a választ, továbbítom az instrukciókat a károsultnak :R

"A hazug embert hamarabb utólérik, mint a sánta robotot."

(#23011) zed1983

zed1983
(őstag)

erről valakinek vélemény

(#23012) zdanee válasza zed1983 (#23011) üzenetére

zdanee
(senior tag)
LOGOUT blog

Csunya?

A vas amugy korrekt, bar hasonlo konfigot talalni olcsobban is szerintem. A 3.3kg viszont nagyon nehez, meg a 15.6"-hoz kepest is, a felbontas meg egy kicsit talan keves ekkora kepernyohoz. 4820TG-n gondolkoztal? Ugyanaz a tudas, emberi meretu csomagolasban.

[ Szerkesztve ]

Zipit Z2 idomár

(#23013) Heffi

Heffi
(senior tag)

Szia mindenkinek!

MSI EX705X laptophoz tudtok ajánlani korrekt szervízt, vagy PH-s kollégát.

A laptop kikapcsol magától, mint amikor megszűnik az áramellátás. Próbálna bekapcsolni, de pár mp után elszáll. Ha hagyom pihenni, akkor kb 20 percet bír. Everestel néztem hőmérsékletet, amit kijelez, abban nem volt semmi durva.

Előzmény még annyi, hogy az egyik heatpipe (nem tudom mié, nem a procié az biztos) hőcserélője el volt gyöszösödve, azt kipucoltam. Az oprendszert is újraraktam, az sem segített.

Lesz ez még így sem!

(#23014) kendeee válasza syberia (#22996) üzenetére

kendeee
(fanatikus tag)

Üdv, pontos márka, típus beírásával a youtube-ba lehet hogy látni is fogod hogy kell cserélni a bill-t. Én inkább a német kiosztású bill-t javasolnám majd később megvételre, mert ott meg van a helye a hosszú í betűnek is, angolnál nincs, és akkor mehet az ékezetes karakterek cseréje egyikről a másikra. Pontos márka típust megadod meg is tudjuk mondani mit kell pontosan kicsavarnod, pattintanod, hogy ki tudd venni a régit.

Bálnabontás ma! Holnap halnap...CTRL+ALT+RESET..."Senkit nem hagyunk az utcán!" By:O.V.

(#23015) kendeee válasza Heffi (#23013) üzenetére

kendeee
(fanatikus tag)

Üdv próbálkozz helyben. Kérj árajánlatot, ha nem megfelelő az ár, akkor visszatérhetünk rá. Gondolom nincs kedved postán utaztatni a notit.

Bálnabontás ma! Holnap halnap...CTRL+ALT+RESET..."Senkit nem hagyunk az utcán!" By:O.V.

(#23016) Heffi válasza kendeee (#23015) üzenetére

Heffi
(senior tag)

Az a baj, van rossz tapasztalatom a helybeli javítással. A posta nem probléma, csak tudni kell csomagolni, illetve egy megbízható partner kell a címzett oldalon.

Lesz ez még így sem!

(#23018) rocco021

rocco021
(lelkes újonc)

Sziasztok egy kis segitség kellene nekem 2hete vetem egy laptopot eredetileg linux van rajta és fel szeretném telepiteni windows xp sp3-at de sajnos nem engedi telepiteni mert mielőtt be engedne a particióhoz hogy letudja formázni a c-meghajtót kék halál képernyő bejön és igy nem tudom feltelepiteni a rendszert valami megoldás van rá a cd tuti jó mert már azóta telepitetem vagy 5gépet újra köszönöm szépen a segitséget előre is

(#23019) Dictator^

Dictator^
(PH! addikt)

Van egy HP Omnibook XE3 nálam. A probléma az, hogy elszállt a windows és elég sok adat maradt amit le kéne menteni. Hogy tudom átrakni egy pót vinyóra? Windows telepitőnél azt írja teljesen üres a lemez, de a windows töltőképernyő bejön , tölt.. tölt.. majd kékhalál. (Áramszünet után halt le a winxp).

Sajnos össze vissza van rajta minden, tehát nem akarok dosba szenvedni.. ötlet?

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#23020) kendeee válasza Dictator^ (#23019) üzenetére

kendeee
(fanatikus tag)

Hiren's boot cd. Letöltöd egy havernál iso-ban mondjuk, és boot cd-ként kiírjátok. Beboot-oltok a notival cd-ről. a mnüjében szokott lenni cd-ről indítható windows, linux, windows alatt telepített total commander. Így gafikusan mentegethettek, vagy akár ki is írhatjátok azokat. Más alternatíva: kikapjátok a vinyót (ata a billentyűzet alatt) vesztek a boltban vagy máshol egy usb-s ata külső rack-et, beletoljátok a vinyót, és egy másik gépre lementitek a fontos adatokat.Más: simán elkezdesz telepíteni egy windows-t, nem nyúl a partícióhoz-->maradjon ép a jelenlegi partíció (nincs módosítás) ha felment használhatod azonnal az adatokat, ugyan azt a nevet jelszót használva.

(#23021) Dictator^ válasza kendeee (#23020) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

Itt van mellettem a gép (szóval sehova nem kell mennem!). Köszi a helpet, megleszek akkor.

Win telepitőt próbáltam 4 lehetőség formázás fat32 lassú, formázás ntfs lassú, gyorsformázás fat32, gyorsformázás ntfs.
Tehát kilőve.

De probléma így megoldva.

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#23022) kendeee válasza Dictator^ (#23021) üzenetére

kendeee
(fanatikus tag)

Érdekes, mert jobb xp-k szoktak engedni formázás nélküli telepítést is....de ha azt mondod elkezd boot-olni a partíció nem szállhatott el. Próbáltad boot előtt csökkentett módban elindítani a gépet (xp töltés előtti résznél F8 lenyomásával)?
Vagy xp telepítőnél javítás funkció (ilyenkor elvileg csak a windows könyvtárat törli, de ebben nem vagyok biztos)

[ Szerkesztve ]

(#23023) grex4

grex4
(fanatikus tag)

hello. lenne egy problémám.
hpq 6715b a noti és az akksijával valami van.
felvan teljesen töltve, és amint akksiról kéne mennie pár perc alatt kikapcsol a gép. bekapcs után vigan elkezdi tölteni 0ról...
többéves már a masina, asztalon használt 99%ban igy nemértem mért halódik.
most zárlatos? javithato?
köcce

üdv

(#23024) icecave válasza grex4 (#23023) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az akksi jó ha egy évig bírja, akár használod akár nem, tönkremegy...
Lehet az újak tovább bírják, de egyszercsak csökken a teljesítménye, aztán végleg tönkremegy. Ezt pont úgy veszed észre, ahogy írtad most.

[ Szerkesztve ]

Ha fontos neked a célod, akkor megoldást találsz, ha nem, akkor kifogást.

(#23025) grex4 válasza icecave (#23024) üzenetére

grex4
(fanatikus tag)

cimbim ezeréves siemens laptopja oráig birja terheléssel, eme business class gép meg ennyitől megpurcan azért nemá.
akkor aszondod ennek annyi?

üdv

(#23026) icecave válasza grex4 (#23025) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, azt.

(#23027) grex4 válasza icecave (#23026) üzenetére

grex4
(fanatikus tag)

hát, köc. :(

üdv

(#23028) icecave válasza grex4 (#23027) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sajnálom, de saját tapasztalatból tudom, hogy ez így megy, más is meg fog erősíteni. Persze, lehet van 1-2 kivétel, akinek egész sokáig bírta. Az a baj, hogy nekem sem szép folyamatos csökkenés volt,hanem hirtelen és drasztikusan "hunyt el" az akku.

(#23029) grex4 válasza icecave (#23028) üzenetére

grex4
(fanatikus tag)

igen értem. ennek télleg annyi. feltöltötte 20%ig ahogy szokta majd felugrott 100%ra...
kösz mindent.

üdv

(#23030) Mozzarella

Mozzarella
(őstag)

A párom HP-jának kijelzőjén, alul megjelent egy fényes világító pixel. Erre, ha jól tudom még nem érvényesíthető a garancia. Találtam 1-2 ötletet a neten, hogyan "gyógyítható" ez a hiba.
[link]
Kicsit szkeptikus vagyok...érhet ez valamit? :F

Project : Phoenix

(#23031) Chaser válasza icecave (#23024) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát ez azért nem feltétlen így van :P Van itt egy 2 éves inspiron, aku 85% körül van, úgy is vettem majdnem 1 éve. Nemrég meg vettem egy 10 hónapos acert, abban meg 100-as az aku. Sógoromnál van egy thinkpad az már nem tudom hány éves, ott meg 50% körül van. Nagyban függ attól mennyire melegszik az aku környékén a gép, az említett gépeknél alig, nyilván nem is száradnak ki.

(#23032) icecave válasza Chaser (#23031) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem is mondtam, hogy feltétlen így van :D
Egyébként, attól függ, mit jelent hogy 85%-os, meg 100%-os. Nekem is 100%-ot ír ki, aztán 3 mp után meg is hal a laptop :D

(#23033) Chaser válasza icecave (#23032) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A dellnek 56Wh-s akuja van, azt 48-cal vettem meg, azóta is annyi, az acer 48Wh-s volt, most is annyi, mind2 gép 3 óra felett megy wifivel és ccfl-es kijelzőjük van, az acerben ráadásul 65nm-es a cpu, az inspironban 45 és mind2-ben ddr2-es ram van.

szerk: Mindkét gépben sanyo aku van, li-ion. Rmclock mit mond az akudra? Sógorom akarta meghackelni az akuját, valahol azt olvasta le kell fagyasztani 12 órára és akkor nagyban nő a kondíciója. Sztem hülyeség, de döglődő akunál egy próbát megér éppen.

[ Szerkesztve ]

(#23034) icecave válasza Chaser (#23033) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én hiszek neked, nem értek az akku témához. Annó az ASUS-om is alig ment akkuról, kb. havonta. Én azt vettem így észre, hogy egyik nap semmi para, aztán rá egy hőnapra meg izomból gyorsan kezdett merülni, utána meg kaputt.

(#23035) Chaser válasza icecave (#23034) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Cellazárlatos lett sztem. Eddig szerencsém volt aku-val, telómban is 4 éves gyári aku van, talán ni-m de nem biztos, az is szinte annyit tud mint új korában.

(#23036) icecave válasza Chaser (#23035) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát azért volt átmenet a kinyiffant és a normális állapot között...
Mindegy is, úgysem használtam sosem igazán akkuról, erőgép volt a maga idejében, egy filmet nem bírt végig akkuról :)
Meg már úton is van az új "envy", ami azt illeti :)

(#23037) Chaser válasza icecave (#23036) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

"erőgép volt a maga idejében" ami nyilván melegedett és nem tett jót az akunak, ezért nem is veszek noteszből csak igp-set vagy kis fogyasztású vga-sat, én azért szeretem akuról is használni, néha rá is vagyok utalva. Játékra meg cpu igényesebb dolgokra meg van, desktop, de hogy újra van notim már el is adtam az egyiket:)

(#23038) icecave válasza Chaser (#23037) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pont ezért veszem a 1-4es envy-t, azt a verziót, amivben lehet váltani intergrált és másik VGA között (kettő van benne), így ha csak netezés, meg filmezés van, nem munka, vagy játék, akkor használom az integráltat. Nem melegszik annyira, és az akku sem terhelősik feleslegesen azzal, hogy egy erős vga-t hajt, amikor nem kell (még ha alacsonyabb frekin is).

(#23039) Chaser válasza icecave (#23038) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Milyen vga van benne? Amúgy elég szopacs az intel HD grapf, azt hittem EE, aztán zabál rendesen a dög, biztosan többet mint egy HD5-ös kártya idle.
Nézegetek egy ilyen laptopot: ACER Aspire 5734Z. Tecskóban egész olcsó, ebben vajon hozá lehet férni a cpu-hoz bontás nélkül? Az E720-ban sajnos nem. Mondjuk ez a cpu már 45nm-es, lehet nem is bántanám, de mondjuk átpasztázáshoz meg takarításhoz jó lenne ha nem kéne szétbontani az egész gépet. Megtetszettek ezek a letisztult, sallangoktól mentes gépek :))

(#23040) icecave válasza Chaser (#23039) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Intel HM55 chipset, többi spec itt. Nem tudom, melyik fogyaszt majd jobban, ki fogom tapasztalni. Bár nem is a fogyasztás érdekel, hanem hogy melyikkel melegszik kevésbé. Mikor nem nálam van, a kedvesem fogja használni, és ne égesse már szét a combját, ha ölben tartva akar rajta netezni.

(#23041) Chaser válasza icecave (#23040) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ismerem. Azzal fog kevésbé melegedni amelyik kevesebbet fogyaszt:)

(#23042) icecave válasza Chaser (#23041) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nyilván :D Ezt most nem tudom, melyik, de ki fog derülni, vagy lehet előbb utánanézek, mint hogy megjöjjön a laptop.

(#23043) Amacs

Amacs
(tag)

Üdv!

A problémás hardver:
Asus f50gx [link]
3GB ram, 250 GB, win7 64

Fél évvel a vásárlása után elkezdett kék indokolatlanul kék képernyőket dobálni.
Ezt azóta nem oldotta meg se új windows, se 32 se 64 bit.
Ramokat már megnéztem, látszólag bajuk nincs, teszteltem már memesttel, az se írt ki hibát.
A merevlemezen van egy olyan amire a hd sentinel is csak 99%-ot tud adni, és a hdtune is jelzi, hogy az nem teljesen jó ott. Innen gondolnám azt, hogy a vinyó a hibás.

"A merevlemez 1 alkalommal vizsgált meg gyanús adatszektorokat. A vizsgált terület hibátlannak minősült.
A lemez felületén található 1 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.

Nincs szükség beavatkozásra.
"
Smart bejegyzések, amik nem tetszenek a tesztprogramoknak:
196,Reallocation Event Count,0,100,100,OK (Mindig rendben),000000000001,0,Engedélyezve
197,Current Pending Sector Count,0,100,100,OK (Mindig rendben),000000000001,0,Engedélyezve

Ezek után gondoltam én, hogy majd terheljük a vinyót, és akkor kiderül, hogy tényleg az-e a hibás. De semmi. Első próbálkozásra ment az eberest hdd stress test. Nem mentem vele semmire se. Majd jött az ötlet, hogy csináljunk tesztfájlokat, nyomjuk tele mind a 2 partíciót, és akkor majd lesz valami. Ezt a műveletet is simán elvégezte. Így ismét oda jutottam, hogy ötletem sincs mit próbáljak ki, talán Ti tudnátok segíteni, hogy hol keresgéljek a hiba forrása után.

Előforduló hibaüzenetek:
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
BAD_POOL_HEADER
CACHE_MANAGER
BAD_POOL_CALLER
PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
MEMORY_MANAGEMENT
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

Üdv,
Amacs

[ Szerkesztve ]

(#23044) kiralytom

kiralytom
(tag)

Sziasztok

Nem vagyok teljesen biztos benne, hogy ez a megfelelő topic a kérdésemre, de jobbat nem találtam.
Vásároltak tőlem egy laptopot és az illetőnek csomagként kellene hogy eljuttassam azt. Szegedről Zalaegerszegre kellene eljutnia a notinak. Mi a legideálisabb módja ennek, hogyan érdemes csomagolni stb.
Szívesen veszem a tanácsaitokat, tapasztalataitokat.

Szép napot kívánok
Tamás

(#23045) zdanee válasza Amacs (#23043) üzenetére

zdanee
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem nem a HDD a ludas, ha a rendszer tud a hibas szektorrol (tud), akkor oda nem kerulnek adatok, tehat nincs hibas kiolvasas ami kekhalalhoz vezetne. Fagyasokat produkalhat szoftver is (duh!), nincs olyan driver amit nem raktal fel, nem a gyartototl szarmazik, esetleg olyan gyakran futtatott program, ami regebbi oprendszerre lett kitalalva es kompatibilis modban fut? Kekhalalkor szokott lenni nemi info a fagyas okarol, onnan tobbet meg lehetne tudni, meg a misztikus hexadecimalis szamokkal is el lehet kezdeni a nyomozast.

Zipit Z2 idomár

(#23046) zdanee válasza kiralytom (#23044) üzenetére

zdanee
(senior tag)
LOGOUT blog

Egyfelol ha birja a vevo penztarcaja, karacsonyi szezonban laptoppal keruld a Magyar Postat, de ha megis, mindenkeppen ajanlottan, szemelyes atvetelre elsobbsegivel add fel. A dobozon belul legyen vizmentesen csomagolva buborekfoliaval, es kibiztositva habszivaccsal, hogy semelyik iranyba ne mozoghasson. A gep egyik oldala se erjen kozvetlenul a dobozhoz, minden iranybol legyen kiparnazva. Ha valaki bekukucskal a dobozba egy resen, ne latszodjon, mi van benne. Alapvetoen ugy csomagold, hogy kutyaxarkent fogjak kezelni, dobaljak, rapakolnak, lebasszak a hoba es megprobaljak kideriteni mi van benne. Amugy a legbiztonsagosabb es talan a legolcsobb is, ha valamelyikotok, vagy egy rokon autoba ul, es szemelyesen veszi at.

Zipit Z2 idomár

(#23047) Mozzarella válasza Mozzarella (#23030) üzenetére

Mozzarella
(őstag)

Erre valaki? [link]

[ Szerkesztve ]

Project : Phoenix

(#23048) Chaotich

Chaotich
(újonc)

Sziasztok!

A kérdésem a következő lenne hogy lehet az Acer Travelmate 5730 típusú laptopon kikapcsolni a PBA-t (Pre-Boot Authentication)?? Mármint hogy induláskor a laptop elkérje az ujjlenyomatom/jelszavam??
Bios-ban nincs semmi megoldás (frissítettem a legújabbra az Acer honlapról)
Driver a hivatalos honlapon nincs csak a fingerprint-hez ami annyit tesz hogy OS alatt különböző funkciók kapcsolhatók egyes ujjnyomokhoz.
Szoftver semmi jót nem találok az Acer-hez.

Előre is köszi a segítséget!

(#23049) zdanee válasza Mozzarella (#23030) üzenetére

zdanee
(senior tag)
LOGOUT blog

Elvileg akar mukodhetne is, de gyakorlatban meg nem lattam, hogy hasznalna. Mondjuk csak egyszer volt beragadt pixeles monitorom. Artani nem tud, es allitolag ha meg is javitja, idovel visszater a dolog. 1049087 masik pixel van a monitorodon, 3147263 mukodo subpixellel, nezegesd azokat :)

Zipit Z2 idomár

(#23050) gaboh

gaboh
(újonc)

Üdv !!!! most vettem egy HP Presario CQ56-100SH notit!Amin Linux van és sehogy nembírom se xp re se win7 re lecserélni :@:@ Lécci adjatok tippeket mert megőrülök!!Köcsög HPtől már a falra mászok :@

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.