Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#25001) Kukcaman válasza Veron (#25000) üzenetére

Kukcaman
(lelkes újonc)

szvl szerintem, az akksiról szedi az energiát(már mikor van benne elég), utána átáll töltésre és úgy működteti hálózatról. De ez csak az én hülye elméletem ;]

(#25002) KillHates

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintetek érdemes írni egy MSI GT663R tesztet a logoutra? Vagy élből le fognak fikázni :B

Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.

(#25003) misx válasza KillHates (#25002) üzenetére

misx
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha korrekt lesz és írsz negatívumot is, akkor talán nem. Az "ajánlott" plecsnivel viszont a helyedben vigyáznék. :)

Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

(#25004) Z86 válasza KillHates (#25002) üzenetére

Z86
(őstag)

Ha van kedved írd meg! Én biztosan el fogom olvasni :K

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#25005) Veron válasza Kukcaman (#25001) üzenetére

Veron
(senior tag)

bemértem, 20,5 V-ot tud.

A hisztéria olyan betegség amit csak nők kaphatnak el, de férfiak halnak bele..

(#25006) Tiburtius

Tiburtius
(újonc)

Sziasztok!
Van egy laptopom, amibe tönkre ment a winchester Windows XP Home volt rajta, de nincs meg a telepítő CD, csak a gép alján van egy aktiváló kód. Van rám mód, hogy ezáltal jogtiszta xp kerüljön rá?

(#25007) CoolBoy323

CoolBoy323
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sziasztok!

adott egy DELL Vostro 1015, ami tudja az N-es WiFi szabványt hivatalosan!

nekem az a gondom, h a net sebesség nagyon lassú, nem "N" sebességű, kb 15MB/s a 40 helyett!
router típus: TP-LINK 941ND! ezzel semmi gond nincs, mert másik laptopon megnéztem, és azon a speedtest 40 megvolt!

segítsetek pls, mert a legfrisebb driver sem segített!

vagy nincs megoldás rá, csak a gari?

:R

Hirdetésem: http://href.hu/x/ea2j (Riasztók és egyéb biztonságtechnika berendezések...)

(#25008) KillHates válasza misx (#25003) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

20 éve szerelek notebook-okat, hidd el nem fogok litániákat zengeni róla. Viszont ilyen VRM áramkört még notiban nem láttam, a hűtése is döbbenetes; úgy látszik brutális tuninggal számoltak a konstruktőrök. (2.4 / 4 GHz-re felrántja a szegény 840QM-et :Y)
Megvárom míg megjönnek a többi komponensek is hozzá, aztán nekiállok szétfaragni a gépet, és összedobni a cikket.

(#25009) KillHates válasza Z86 (#25004) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó a nick-ed :K

(#25010) macskopite

macskopite
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Akkumulátor kérdéssel fordulok hozzátok.
Hozzájutottam (1000Ft-ért :K ) egy régi kis portocom 3100C laptophoz, elkezdtem felújítani csak úgy hobbi szinten...
Mostanra frankó kis gép lett belőle.

Az érdekessége, hogy az akkumulátor a windows/linux szerint nincs jelen, viszont terhelés alatt is bő 2 órát üzemel róla, de egyik op rendszer sem jelzi a meglétét...
Mi lehet a gond?
Üdv, T.

A beton házak között nem várnak csodák...

(#25011) magua. válasza Tiburtius (#25006) üzenetére

magua.
(kvázi-tag)

Persze. Keríts egy akármilyen XP telepítőt, majd a gép alján lévő kulcsot add meg telepítésnél és jogtiszta lesz.

(#25012) Z86 válasza KillHates (#25009) üzenetére

Z86
(őstag)

Köszönöm :)
Ha szétfaragod a gépet, akkor jó sok képet pakolj róla a cikkbe!

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#25013) Lacus MD

Lacus MD
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Adnátok ötleteket, hogy tudnám leszedni a bilentyűzetről a matricákat, amit az előző tulaj ragasztott fel az angol billentyűzetre.

(#25014) CoolBoy323 válasza Lacus MD (#25013) üzenetére

CoolBoy323
(PH! addikt)
LOGOUT blog

benzin + vatta?!

Hirdetésem: http://href.hu/x/ea2j (Riasztók és egyéb biztonságtechnika berendezések...)

(#25015) Kukcaman válasza Veron (#25005) üzenetére

Kukcaman
(lelkes újonc)

Annak pedig elégnek kell lennie. Próbáltad már akksi nélkül?

(#25016) kendeee válasza macskopite (#25010) üzenetére

kendeee
(fanatikus tag)

Szia, van hogy az akkuban lévő elektronika a ludas érte.De lehet egyszerű driver hiba is. Egyszerűen nem látja, de fizikailag tudja kezelni. Több ízben jártam már így: pl: hp nx7010 és nx7000. Sajnos a megoldást én sem tudom de azt igen, hogy bosszantó dolog, mert neked kell kiszámolnod mikor kapcsold ki a notit, hogy ne lője le magát azonnal:)
Mit jelez ki xp alatt?Eszközkezelőben minden driver fent van? Nincs ismeretlen eszköz? Áthúzott telep ikon van a tálcán, vagy valami más?

Bálnabontás ma! Holnap halnap...CTRL+ALT+RESET..."Senkit nem hagyunk az utcán!" By:O.V.

(#25017) kendeee válasza Veron (#24991) üzenetére

kendeee
(fanatikus tag)

Hali, azt mondod után gyártott töltő....nézd meg a laptop hátulján mennyi Volt, mennyi Amper kell neki és nézd meg a töltőt mennyi Volt mennyi Ampert tud leadni. Ha a töltőd amper száma kevesebb mint ami a notinak kell jelentkezhet ez a hiba.

Bálnabontás ma! Holnap halnap...CTRL+ALT+RESET..."Senkit nem hagyunk az utcán!" By:O.V.

(#25018) macskopite válasza kendeee (#25016) üzenetére

macskopite
(lelkes újonc)

Szia!

Köszönöm a hozzászólást :K
Valóban bosszantó, így csak saccolni tudom, mikor kapcsoljam ki...

Minden létező drivert már kipróbáltam a lapihoz, de semmi eredmény, felkiáltójeles, ismeretlen eszköz nincs az eszközkezelőben. A linuxban bíztam , de az sem jelzi a meglétét.
WinME, Win2000 éa WinXP alatt is egy kis villámot jelez, de az energiagazdálkodás menüben azt írja akkumulátor nincs telepítve... Ugyanez a helyzet Everest-tel is...
Üdv, Tamás

A beton házak között nem várnak csodák...

(#25019) Veron válasza kendeee (#25017) üzenetére

Veron
(senior tag)

a töltő 20V * 4,5A = 90W-os, szóval jónak kell lennie.

A hisztéria olyan betegség amit csak nők kaphatnak el, de férfiak halnak bele..

(#25020) KillHates

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Régebben ráfutottam egy programra ami megmutatta a noti aktuális fogyasztását. Most rongyosra gugliztam a netet, de semmi használható sincs.
Esetleg tudtok valamit?

Ilyen van, de nekem a SM-Bus adatok kellenének

A segítséget előre is köszönöm :R

(#25021) Duree válasza macskopite (#25010) üzenetére

Duree
(PH! addikt)

Az akku elektronikája nem kompatibilis a notebook töltöáramkörével,nem tudnak kommunikálni rendesen.Ez elég nagy baj,mert nincs kontrollálva a töltési áram.

(#25022) Duree válasza Tiburtius (#25006) üzenetére

Duree
(PH! addikt)

Természetesen rárakod az XP home-ot és beírod a gép alján lévö számot,és máris jogtiszta a windowsod

(#25023) Duree válasza KillHates (#25002) üzenetére

Duree
(PH! addikt)

Írd csak meg nyugodtam,mert mostanában az MSI gépek kezdenek notebookformát ölteni,
Egy korrekt teszt az mindíg jól jön.

(#25024) BPFeri válasza KillHates (#25020) üzenetére

BPFeri
(senior tag)

Vmi ilyenre gondoltál :R :R :R

"Az FBI nyomoz a magyar nyúl után. Arra kíváncsiak, hogy ingyom-bingyom tálib –e ?"

(#25025) Újoncka

Újoncka
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Volna egy kis problémám illetve annyira nem is probléma!
Van egy TOSHIBA A200 1CR laptopom! az alján van matrinca miszerint Bluetooth-al szerelt!
Viszont se eszközkezelőben se sehol nem látom! Hogy lenne benne! Több helyen is olvastam hogy van benne a gyáró oldalán azonosító alapján is kéne benne lennie kérdés hogy hogy tudnám én ezt életre kelteni WIN7 alatt ha van erre lehetőség?

(#25026) qdak válasza Thunderzolee (#24978) üzenetére

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

már megkérdeztem de derogált válaszolni vkinek is :U
de m1 ugy nézem a kisebb asus viszi nekem :B

ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ

(#25027) Z86 válasza Újoncka (#25025) üzenetére

Z86
(őstag)

Próbáld meg innen leszedni a drivert hozzá.

(#25028) kist88

kist88
(újonc)

Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy HP 500 -as laptophoz kellene nekem olyan kábel ami összeköti a laptop monitorát a laptoppal mert ha bekapcsolom nem ad képet csak csíkozást, de ha mozgatom akkor rendes a kép (külső monitorral is tökéletes) és gondolom az van megtörve. Lehet egyáltalán ilyet kapni vagy csak valami bontottat lehetne szerezni? Esetleg valami szabvány kábel és lehetne venni valahonnan? Segitségeteket előre is köszönöm.

(#25029) Z86 válasza kist88 (#25028) üzenetére

Z86
(őstag)

Lehet venni újonnan is (itt keress utána), de használtan olcsóbban kijössz.

[ Szerkesztve ]

(#25030) Újoncka válasza Z86 (#25027) üzenetére

Újoncka
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Megvolt végig megy a telepítés és továbbra sem látom hogy lenne! Lehet hogy nincs ? hogy tudom ezt megnézni ? Akkor minek a matrica rajta ? :F

(#25031) Z86 válasza Újoncka (#25030) üzenetére

Z86
(őstag)

Elvileg van benne, ha az eszközkezelőben sem látszik, akkor talán le van tiltva a BIOS-ban, de az csak tipp. A másik lehetőség, hogy elromlott.

(#25032) Shrike7973

Shrike7973
(senior tag)

Helló!

Pavilion DV6 (1240-ez) laptopom töltője zümmögő hangot hallat, amit közel hajolva pár centiről lehet igazán hallani, vagy teljesen néma esti szobában.
Mivel ez az első és egyetlen laptopom, nem tudom megítélni, hogy ez most ilyen normálisan, vagy ez az elromlás jele?
Előre is köszönöm a választ. :R

(#25033) Újoncka válasza Z86 (#25031) üzenetére

Újoncka
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

biosban nem találok rá utalást!
egyedül a matrica meg az adatlap mármint gyártói! nem baj próbálkozom :) hátha :R

Eszközkezelőben egy ilyet találtam : Bluetooth ACPI ez mi ? :D
Ha ez lenne az hogy bírom működésre ?

[ Szerkesztve ]

(#25034) KonzolKartel

KonzolKartel
(senior tag)

Ki lett cserélve a processzor, a kék halál még mindig fenn áll.
Előzmény:
Adott egy samsung r580 as noti, ami egyik napról a másikra kék halált produkál.
Egyszer csak belekezd és elkezdi nagyon csúnyán dobálni. Amikor alaplap lett cserélve, akkor 1-2 napig alíg kaptam (kb. napi 1-et), aztán ez elkezdett sűrűsödni, és már ott tartunk, hogy néha a kurzor épphogy bejön a boot útán, már jön is a BSOD.
Amik cserélve lettek a gépben:
Alaplap, ram, proci. A kék halál a cserék után is fenn áll.

[ Szerkesztve ]

Xbox 360 HDD FLASH + Új 4GB 65k, Új 250GB 78k, Phat 60GB LT3 50k, Phat LT3 45k - Budapest

(#25035) Újoncka

Újoncka
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Új kérdés egy ati x200 vagy ati x600-al szerelt lapost érdemes megvenni ?
milyen eséllyel futnának a következő játékok rajta:
GTA Vicecity,San Andreas, Underground 2, Red-alert 2, Tiberium Wars?

(#25036) KonzolKartel válasza Újoncka (#25035) üzenetére

KonzolKartel
(senior tag)

Az x200 gyengébb, mint az x600. Ezek azért, ha nem is maxon, de eldöcögnek.

Xbox 360 HDD FLASH + Új 4GB 65k, Új 250GB 78k, Phat 60GB LT3 50k, Phat LT3 45k - Budapest

(#25037) Újoncka válasza KonzolKartel (#25036) üzenetére

Újoncka
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Köszönöm a gyors választ :)
csak mert, X600 ról nem találtam semmi gameplay videót x200-ról meg igen, de ha erősebb az x600, akkor nincs miről beszélni :R

(#25038) KillHates válasza Duree (#25023) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csá Mester! Még mindig nyomod?
Hát sajnos azért nem hazudtolja meg magát a MISI, ami az összeszerelési minőséget illeti. Viszont maga a konstrukciós kialakítás (hűtés, alkatrészek elrendezése, VRM áramkörök brutálisan túlméretezettek) nagyon profi!

(#25039) KillHates válasza BPFeri (#25024) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hú, ez nagyon ígéretesnek néz ki! :C Köszönöm, délután tesztelem! :R

(#25040) KillHates válasza Újoncka (#25025) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kell hozzá a Wireless Assistant szoftver, és a HOTKEY driver. Be kell kapcsolni a gépen a kapcsolót (elején a kis narancs led-es kapcsolót) és az F8-at nyomkodni. Ha jól csináltad és megjelenik a grafikus menüben a WLAN antenna de a Bluetooth logó nem, akkor nincsen benne, vagy rossz a BT modul, ha megjelenik akkor várni kell egy picit, hogy a Winfos felinstalláltja. Sok sikert! :C

(#25041) KillHates válasza Shrike7973 (#25032) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tökéletesen rendben van. A tápegységed elég komplex egység, tartalmaz egy csomó aktív eszközt ami nem csak transzformálják az áramot mint egy tekercs, hanem az átfolyó áramot és a megfelelő feszültséget állítják be. Ha a tápegységed elkezd elég hangosan csipogni, akkor van probléma; ilyenkor leold a szekunder kör benne, és a terhelés nélkül kisülő kondik vonyítanak. Szóval a zümmögés és a pulzáló nyöszörgés (akku töltés közben) simán belefér a normál működés fogalmába.

(#25042) KillHates válasza KonzolKartel (#25034) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Recovery volt?

(#25043) Újoncka válasza KillHates (#25040) üzenetére

Újoncka
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Áhhhháááá THX működ :D

Köv kérdés 7300GO vagy ATI X600?

(#25044) KonzolKartel válasza KillHates (#25042) üzenetére

KonzolKartel
(senior tag)

nem, hiányolt egy file-t így töröltem a recovery particiót.
A windows-t már számtalanszor telepítettem.

(#25045) Z86 válasza Újoncka (#25043) üzenetére

Z86
(őstag)

Szinte teljesen egyforma teljesítményűek [link]

(#25046) Újoncka válasza Z86 (#25045) üzenetére

Újoncka
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Két laptop közül kéne válasszak!
Egy
FS 8020
M730 1.73GHZ
1gb DDR2 533
80GB
x600
37.000,-
Vagy egy
ASUS F3T
AMD Turion 64 MK-38, 2,2 GHz
NVIDIA GeForce Go 7300 (512)
1 GB DDR2-667 DDR2
120GB HDD
35.000,-

csak ezért kérdezem :R

(#25047) Z86 válasza Újoncka (#25046) üzenetére

Z86
(őstag)

Hát talán a FS, mégiscsak lifebook :U
De inkább személyes benyomás alapján dönts, melyik van jobb állapotban és hasonlók.

(#25048) Újoncka válasza Z86 (#25047) üzenetére

Újoncka
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ha csak a külső állapot számít akkor marad az ASUS :) ahoz tudok szerezni 10k-ért vadonatúj külsőt webkamerával egy alaplaphibás F3H-ból :) akkor marad az ASUS :D
Köszi urak kellemes napot és minden jót!

(#25049) Shono válasza szaszaddd15 (#24999) üzenetére

Shono
(fanatikus tag)

RTFM

(#25050) Duree válasza KillHates (#25038) üzenetére

Duree
(PH! addikt)

Még mindíg és ugyanott,elég jól megy.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.