Már feltettem korábban! Továbbra is csak 2000MHz-n megy.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
xedos
(PH! addikt)
Nem az ACER e power managmentje tesz be?
Én is felraktam -utána konnektornál maxon ment a proci....
MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

kovy79
(őstag)
"Ha játszani akarsz, szerintem vegyél egy használt, de jó állapotú HP/Dell/Lenovo gépet.
X600, X700-zal is tökéletesen el lehet játszani, a maradék pénzt pedig költsd az asztali konfigodra!"
Én még mindig tartom maga ehhez!
A többi elesleges pénzkidobás. Sztem...
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

Rick4
(PH! nagyúr)
mondjuk nem is gondoltam erre, azért még rákérdezhetünk egy NHC-ra is, meg egyebek...
bios, stb...
A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

kovy79
(őstag)
Szerintem is az ePowerManagemenet lesz a ludas. Bár nekem anno visszavett konnektoros üzmnél is, de finomhangolást nem árt csinálni. Ha kell, adj hozzá új profilt!
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

kovy79
(őstag)
ePowerManager 

RedWing
(fanatikus tag)
Sajnos bejött a tipped! 
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!

RickyBuckets
(újonc)
Ha kintvan a hidegben a gépem, az árt neki? Konkrétan arra gondolok, hogy a meló miatt ma 30-40 percet volt a szabad ég alatt 1-2 fokos hőmérsékleten.

harcoska
(újonc)
Az lenne a kerdes hogy laptopban integralt vgat lehet e boviteni, vagy honnan tudom hogy lehet boviteni es mi kellhet hozza?
koszi

xcbiker
(PH! addikt)
integráltat nem lehet.
milyen notid van?
Alaplapi szintű Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.

Kbali
(őstag)
Ha hirtelen viszed vissza a melegre, akkor ebben is lecsapódhat a pára, ezért nem árt várni a bekapcsolással.
nem vagyok suhanc...

Kbali
(őstag)
A procicsere (amennyiben nem a szakszervíz végzi, garanciavesztő - ennek a user manualban is benne kell lennie a garanciális feltételeknél).
Nem biztos, hogy ki tudod úgy cserélni, hogy annak nyoma sem marad.
nem vagyok suhanc...

harcoska
(újonc)
Hogy erted, mire vagy kivancsi?Es akkor azt honnan tuom hogy lehet e bel rakni?

xcbiker
(PH! addikt)
milyen notebookod van? (notebook típusa)
Nem tudom mi ezen annyira nehéz? - de ha 10 évesnél fiatalabb vagy akkor elnézést kérek a felhorkanásomért!
[ Szerkesztve ]
Alaplapi szintű Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.

harcoska
(újonc)
Nyugi, lol.Meg nincs meg, csak ilyent akarok venni: IBM (Lenovo) ThinkPad Z61t.
Es ennek kene vmi erosebb vga ha lehet.

xcbiker
(PH! addikt)
ebbe 1000% hogy nem cserélsz vga-t.
Miért nem veszel olyan notit amiben alapból erősebb vga van? - mert árban kb ugyanott lennél a végén és a gari sem feltétlenül maradna meg. De ez a noti nem alkalmas vga bővítésre.
Az viszont dícséretes, hogy normális márkát néztél ki.
Ha kell van ATI x1300-as vga-val szerelt HP nc6400-am eladó
[ Szerkesztve ]

harcoska
(újonc)
Oksa, lehet meg gondolkodo.Koszi a valaszt amugy
.

RickyBuckets
(újonc)
Úgy értettem, hogy nemcsak kint volt, hanem ment is. Ezek szerint akkor még kint kapcsoljam ki ahogy végzek, majd bent várjak a bekapcsolással addig, amíg gép kb. szobahőmérsékletű lesz?

Draken
(senior tag)
HP nx6310 laptopom van, le szeretném hozzá tölteni a drivereket az oldalrol de sajnos nem tudom melyikek kellenek, ezért egy kis segitséget szeretnék kérni, audio, graphics, wifi,bios kellene

Chili7
(őstag)
Ha fel van telepítve, akkor milyen "nyomai" vannak ennek az ePowerManagement-nek?
Most az cer oldalán a utility-k közt megtaláltam, de a gépemen csak "empowering technology", meg "eSettingsgs" meg "ePerformance managemen" progik indíthatóak.

Soockit
(fanatikus tag)
Szükségem lenne egy notebookra.
A következő programokat használnám rajta!
Office (Word, Excel, Outlook)
CAD (Nemetschek Allplan, Autocad)
MathCAD
AXIS, abacus FETT, STUR, EFI
internet (Wifi)
Játszani nem játszanék rajta.
Néztem a következő gépet, de nekem egy kicsit olcsó az ár:
HP Compaq 6820s Business Notebook
17.0" WXGA+ 16:9
1440x900
Intel® Core(TM)2 Duo Processzor T7250 2000 MHz
Intel® 965PM
2048MB 2db 1024/667MHz
160GB 5400RPM SATA
8x DVD+-RW DL SM drive
ATi Mobility Radeon® X1350/128mb
Microsoft® Vista Business
10/100mbps LAN, 56K modem, Bluetooth, ExpressCard slot, SD/MMC Slot, USB 2.0 (3db), VGA monitor, Wireless 802.11a/b/g,

Chili7
(őstag)
És mi a kérdés?
És mennyi az annyi?
17" notebookban hatalmas. Ha nem fontos, akkor menj lejjebb! Én is 15,5"-on cadezek.1280x800-on.
Amúgy meg milyen notebookot vegyek c. topik!
[ Szerkesztve ]
Intel 965-ös Santa Rosa, Socket P-s. A Core2 is ilyen
Nos?

xedos
(PH! addikt)
A HP-nak is van kisebb méretben hasonló felbontású gépe.
A 17" az óriási, ráadásul a felbontása kevés is.
Nekem most van egy ACER-em 15.4" 1680x1050-es felbontással... még olvasható...
MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

Kbali
(őstag)
Igen, így gondoltam. (már ha még aktuális egyáltalán) 
[ Szerkesztve ]
nem vagyok suhanc...

Rick4
(PH! nagyúr)
okés, ez így menni fog. remélhetőeg nem kell hűtőt cserélned a prockó mellé..
A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

Soockit
(fanatikus tag)
Lehet, hogy nagy a 17"-es notebook, de súlyban csak 20 dkg-mal több, mint egy 15,4"-es. Amúgy az ára bruttó 230.000 HUF kiskerben, nekem még olcsóbban kijön, mert megtudom venni nagykerben.
Lehet, hogy nagy a 17"-es notebook, de súlyban csak 20 dkg-mal több, mint egy 15,4"-es.
- ez 3.4 kiló, egy normális 15-ös gép meg olyan 2.6, a húsz deka különbség meg inkább 1 kiló
- valószínűsítem, hogy soha nem kellett notebook-ot cipelned.

Soockit
(fanatikus tag)
Ott is feltettem a kérdésem, de semmi reakció, itt legalább volt kettő! Nem szivesen rajzolnék egy 15,4"-en.
Itthon egy 21"-es monitorom van a cégemnél pedig egy 22"-es. Elég furcsa ezek után egy 17"-esen is dolgozni, de hát a mobilitás miatt megteszem...
a notebook-ot sokkal közelebbről nézed, a 15.4 bőven megfelelő méret.

Soockit
(fanatikus tag)
Nem tudom hol olvastad, de http://h10010.www1.hp.com/wwpc/hu/hu/sm/WF06a/1090717-1124059-1124059-1124059-12434498-80583820.html ezen az oldalon 2,95 kg

Soockit
(fanatikus tag)
Nah most jelenleg nem az a kérdés, hogy 15,4" vagy 17", hanem hogy mit szoltok ehez a géphez. Nekem túl olcsónak tünik, és nem tudom hol van elásva a kutya. 

netmesterke
(senior tag)
Hát sajnálom! Garis volt a gép? Amugy nem tippeltem, szinte biztos voltam benne, nekem is ugyanez volt. A vicces az az volt hogy szervizbe kellett vinnem a gépet /mert a kijelző zöldre váltott/ és miután onnan visszakaptam, csak utána jött elő a váratlan időközönkénti kikapcs! Pedig volt hogy 45 fokos volt csak a proci, máskor 75 fok mellett se kapcsolt ki! /A másik érdekes dolog az volt hogy a gép egy Amilo M1450G volt, az alaplap viszont az Everest szerint A1650 volt
bár az FSB-k ugyanannyik voltak mindkét alaplapnál, nemtom nem-e ez volt a baj! A következő szervizelésnél már M1450G-s alaplapot kapott)

netmesterke
(senior tag)
Nekem elsőnek nem tűnik drágának! Sőt! Amúgy meg erős kis gép! Amúgy ha nem autóval cipeled a gépet tényleg jobb lehet a 15,4"-os gép! Hidd el, megérezni a keveset is! Először én sem hittem el....aztán ahogy teltek múltak a hónapok
Az előző gépem 3 kg volt, a mostani 2,7 kg (mindkettő 15,4"-es) és érzem a különbséget!

Soockit
(fanatikus tag)
Köszönöm a hozzászólást, ezt mondom én is, hogy "túl" olcsónak tünik!

netmesterke
(senior tag)
Az nem feltétlenül baj

kovy79
(őstag)
Ha újonnan veszed, valóban "gyanúsan" olcsó.
Ám, mint említetted, te is meg tudod venni nagykerben, akkor gondolom új, így viszont nincs mit parázni. Van arra is gari.

Soockit
(fanatikus tag)
Jah nagykerben venném, és szerintem ha ezt választanám akkor vennék még rá 1 év garanciát!

kovy79
(őstag)
Akkor sztem ne hagyd ki
Uhh erre nem is gondoltam... szerinted sokkal jobban melegszik? Úgy tudtam a kétmagosok relatív kevésbé szoktak... 
Egyébként, ha cserélni kell a hűtőt, azt hogyan, miként?
Illetve a "menni fog"-ot a garanciavesztéses dologra is értetted? 
[ Szerkesztve ]

Soockit
(fanatikus tag)
Nha most ezt néztem itt a nagy lelekesedés, hogy legyen inkább 15,4"-es és nagyobb felbontás.
GB892EA 6710b Vista Business 15,4" WSXGA+ (1680x1050) normál Core 2 Duo T7500 2,2GHz/667MHz/4MB L2 1x1GB 667MHz 120GB 5400 SATA DVD s-multi ✓ Intel X3100 241 950
Természetesen kerülne még bele memória.

Soockit
(fanatikus tag)
Látnom kell viszont egy ilyen felbontású gépet, mert most ugyan ezt a felbonást használom egy 22"-es monitoron, és ez így pont jó!
Nem tudom hogy ez a felbontás, milyen lenne egy jóval kisebb monitoron!

-FM-
(lelkes újonc)
MSI GX600PX-013HU notebookban azt írják,hogy Geforce 8600M GT 512MB van...de ez az 512MB DDR2 vagy DDR3
Magyar boltoknál 10/10 esetben rossz kép van kitéve (ugyanis ez a Performance Edition "tűz" nélkül,viszont a boltok árlistáiba a "tűzzel" rendelkező Extreme Edition képe van kitéve),és azt szeretném kérdezni,hogy ezen is található "Turbo" gomb ? Vagy az minden GX600-ason van,legyen az Performance vagy Extreme Edition?
Sziasztok!
Holnap szeretnék venni egy FS laptopot úgyhogy nagyon sürgős lenne a dolog.
A kérdésem az hogy melyik melegszik jobban az m440 1,7GHZ vagy m520 processzor
Az a lényeg hogy internetezés közben csak ritkán pörögjön fel a venti
Illetve mennyire nagy a különbség a kettő között teljesítmény szempontjából?
a választ előre is köszönöm
'Egy költői metafóra olyan mint egy nő,ha szép senkit sem érdekel hogy nincs értelme''-Rejtő Jenő

Rick4
(PH! nagyúr)
ugye nem egy celeronos via chipsetes fujitsut akarsz venni? ne tedd... 
miért
pedig azt akartam.
Mi a baj vele? Aválaszt előre is köszönöm
'Egy költői metafóra olyan mint egy nő,ha szép senkit sem érdekel hogy nincs értelme''-Rejtő Jenő

KubanitoS
(őstag)
valszeg a gyenge teljesítménye miatt nem igazán jó vétel...de inkább rábízom a választ a szakértőkre 
Hello, ladies! Ivan Panced here - but you won't hear ME complain!
Valaki tud segíteni miért nem jó a FS celeron?
Hali!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy olyan Vista van a laptopomon ami a vinyóból csipett le 20GB-ot és onnan telepitette magát az első inditáskor azthiszem OEM a neve vagy mi!
Ezt ha leszedem a Vistát akkor hogyan tudnám ujból felrakni mert foggalmam sincs!PLS segitsen valki szaki!
Köszi!
Hogy sír a rendszergazda lánya??----HUP HUP
Van hozzá dvd?Mert ha van akkor felrakja dvd,illetve cd ről.Olyat keress hogy recovery disk és rajta a VISTA Hungary(illetve amilyen nyelven neked van) feliratot