nincs gond mindkét bank a gép alján van egy kis fedél alatt
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
FerNandor
(fanatikus tag)
alt + F1?

Duree
(PH! addikt)
Attól még lehet,hogy van egy hardveres kapcsoló is benne.
Ha nincs akkor nézd meg.hogy a kártya rendesen benne van a foglalatban.

Duree
(PH! addikt)
Hát az állapotától függ,szerintem 30 35 ezernél nem többet

Spidee
(senior tag)
Ok, köszi!
''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
Szasztok!
Van egy FJ amilo 1437G-m egy 4400mAh-es akku van és kb 1.5órát bír ki. és kb 2éve használom.
Ha vennék egy ilyet : [link] mennyivel számíthatok több készenlétre?
Csak mert egyetemhez kell most, aztán nem ártana ha nem órát birna ki..
FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)

Sátán44
(őstag)
Azt is próbáltam,de semmi változás! 

Sátán44
(őstag)
Beépített wlanos és már körbeforgattam a gépet.

philoxenia
(MODERÁTOR)
A többi Fn -es billentyűparancs működik?

golyani
(őstag)
és a garija nem fog ugrani?
HP Pavilion dv5-1080eh

Sátán44
(őstag)
Az működik.Egy fórumtársunk úgy néz ki tudja a megoldást,most várom a privijét.

Otis75
(újonc)
Helló!
Segítségeteket kérném az alábbi ügyben: vettem egy Fujitsu-siemens Amilo PA2510-es Notebookot. Itthon feltelepítettem rá az xp-t és szembesültem vele, hogy hiányzik a video, audio és a hálókártya drivere is. Utánaolvastam, kiderült, hogy ez már vistára van tervezve. Felmentem a gyártó honlapjára és megadom a szériaszámot meg mindent de az istenért nem engedi, hogy letöltsem a fenti drivereket. Ha valaki tud megoldást a gondomra dobjon meg egy üzenettel!
Otis

BluEyes
(őstag)
Utánaolvastam, kiderült, hogy ez már vistára van tervezve.
Oszt hol olvasol ilyen láma hülyeségeket?
Ha jártál a FS honlapján, akkor nyilván volt annyi eszed, hogy megnézted a vista drivereket. Ha meg megnézted, akkor tudod, hogy mihez valók, hiszen oda van írva a nevük.
Én ilyeneket olvastam:
Realtek ALC883 Audio codec
Realtek RTL8101 Lan driver
Mi a kérdés? Irány a realtek.com, letőtöd a legfrissebb ikszpés ac97 meg lan drivert oszt kész.
Vga meg ugye ATI gyártmány, néhány számítógép szerte a világban használ ilyen vga-t, talán van valahol xp driver hozzá. 
Többet nem segíthetek.
Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék. fulhádéelcédétévé

Duree
(PH! addikt)
Az a helyzet,hogy üzletpolitikailag egyes Notebookokat vistával árulják és a gyártói support nem tartalmaz mást csak vista támogatást.De ha megnézed milyen hardwareelemekből épül fel a géped,szinte mindent megtalász az egyes alkatrészgyártói honlapon.Egyébként még az is lehet,hogy egy más tipusszámú Fujitsu gép ugyanilyen componensekből épül fel és ehez van xp támogatás

Duree
(PH! addikt)
Hát volt már ilyen gép a kezemben több is.
Az egyikben a kártyacsere megoldotta a problémát,de volt olyan amiben mini Pci vezérlö reccsent meg és nem tudott kommunikálni,pedig rendesen látszott a kártya.
Próbálj meg egy másik wlan kártyát beletenni.

Duree
(PH! addikt)
Számolj úgy,hogy amikor az eredeti 4400 akkud új volt és birt x időt akkor ugye ez 50%-kal nagyobb,de annyival nem bír többet,úgy 40% számolhatsz rá

Sátán44
(őstag)
Teljesen új a készülék,nem értem mi lehet a probléma.Eszközkezelőben tökéletesen látszik és engedélyezve van.Már az udvart is körberohangáltam vele és nem értem.

snooze
(senior tag)
hali!
kérdésem lenne,hogy egy FuSI v5535-nek a wifijét csak a win kezeli,mert az elég gyermeteg,vagy van rá progi is?köszi!
[ Szerkesztve ]
Iphone tokok eladók!HA kapsz egy privit,akkor illik ám válaszolni,ha még nehezedre is esik..

Duree
(PH! addikt)
ok

Duree
(PH! addikt)
A gyártó mindíg mellékel hozzá egy drivert és utilt.Ha nincs akkor tölsd le a gyártói (Fujitsu-Siemens)support oldalról.Illetve ha Intel wifi van benne akkor az intel honlapján remek utils van hozzá.
Ha nem intel akkor nézd meg milyen gyártmány és akkor a wifi gyártó honlapján találsz hozzá programot
[ Szerkesztve ]

Duree
(PH! addikt)
Milyen gyártmányú wifi?

snooze
(senior tag)
oké,köszi!
Iphone tokok eladók!HA kapsz egy privit,akkor illik ám válaszolni,ha még nehezedre is esik..

snooze
(senior tag)
driverlemezt kaptam hozzá..azon nem látom(((
ez a tipusa a wifinek everest szerint:Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter

ArrayOfLilly
(fanatikus tag)
Kérek szépen segítséget.
Kedves ismerős fog vásárolni a hetekben T-Mobil akció keretében valamilyen HP gépet, amiben 2x512 GB RAM van.
Ezt szeretné bővíteni 2 GB-ra, valamilyen módon.
Viszont ekkor feleslegessé válik/válnak az 512-es modul(ok).
Ha számítástechnikai üzletben venné, akkor lenne esélye, hogy a bővítés során beszámítsák, de így nem tudja, mit lehetne tenni, hogy ne bukjon rajta.
Kérdés, mennyiért tudja eladni, ha van kinek. Van-e hely, ahol esetleg beszámítják neki.
Egyszóval mit csinálnátok a helyében, különös tekintettel arra, hogy szolnoki a srác.
Mit tanácsoljak neki?

Duree
(PH! addikt)
ok

Duree
(PH! addikt)
A www.fujitsu-siemens.com oldalon találsz hozzá utilst.Ha nincs és az Atheros honlapján sem találsz akkor valóban nincs,mivel a gyártó úgy gondolta,hogy a windows hálózatkezelője megfelelő

snooze
(senior tag)
köszi!
hát annak már nincs nagy értéke, én úgy 1éve vettem a 2x1gb ddr2 ramot asszem össz 4e-ért vagy még annyiért se. (persze nem voltban..) A régiek pedig még mindig itt porosodnak, nem érnek szinte semmit
A notit nem újjonan vettem, amikor megvettem akkor is kb 90-100percet bírt az akku, és azóta is ennyit bír. Szóval újjonan lehetett még 2óra talán? Mert akkor egy 7200mAh-es a 3-at viszi gondolom, és az már jó lenne
[ Szerkesztve ]

ArrayOfLilly
(fanatikus tag)
Köszi, én is pont azért nem tudtam tanácsot adni neki, mert én is ezt gondolom. Mondtam is neki, de sajna süket fülekre találtam. 
Pedig a haverja, aki kicserélné, még fel is ajánlott érte valamennyit, áááá.

zerge861
(senior tag)
Megtudná nekem mondani valaki, milyen progikat érdemes letölteni T61p notihoz az alapdrivereken kívül? Mert van annyi mint a sz..!

Otis75
(újonc)
Köszönöm a segítséget!
Sajna a Fujitsu-siemens honlapján a laptop gyártási számát is beírtam, de még úgy sem sikerült drivert letöltenem hozzá....a videokártya drivert már leszedtem az ATI honlapjáról, és az audió és lan drivert is mindjárt leszedem. Remélem a wi-fi is működni fog rendesen...Még 1x kössz!!! 
Otis

mustad1
(tag)
sziasztok
a notebook cpu és gpu hömérséklete meddig tekinthető normálisnak ha játszom?
köszi
pana fz 28. abszólúte kezdő, de! lelkes!

kali
(PH! félisten)
platform/típus függvénye...
GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

mustad1
(tag)
köszi de kb mégis
hp 5 1020 as gép
pana fz 28. abszólúte kezdő, de! lelkes!
épp most játszottam én is, erre kikapcsol. hmm, bekapcs, nem kapcsol be.
megfogom az aljár, izzik mint állat. kiteszem batyó szobályába, ott úgyis 14fok van, lehül és most megy. de a venti nem nagyon pörög. axem meghót

gyulabs
(kvázi-tag)
Szia!
Ezt talaltam, remelem jo lesz[link]

xcbiker
(PH! addikt)
Nem ertem miert van erre szukseg!
Alaplapi szintű Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.

Duree
(PH! addikt)
up

philoxenia
(MODERÁTOR)
Az Alapelvekből: Amit tiltunk fórumunkban:
"mértéktelen UP-olást: ne várd, hogy minden kérdésedre azonnal választ tudjunk adni. Topikonként napi 2 UP megengedett!"
Légyszi ne csináld, semmi értelme.
Ráadásul nem találtam kérdést sem. 
[ Szerkesztve ]

BluEyes
(őstag)
Ha a magyar Fujitsu honlapon voltál, akkor ott fölül katt a Központi angol nyelvű linkre, ott a bal térfélen Driver download, és ha ott kiválasztod a notidat, akkor hozzáférsz a vista driverekhez.
A gyulabs kolléga által adott link is jónak tűnik.
Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék. fulhádéelcédétévé

FerNandor
(fanatikus tag)
Megoldódott a webcam dolog, sz@r volt fent a gépen a codec, mert dvd nézéskor sem adott képet meg persze a webcam sem(nem mintha annyit használnám, de ha már ottvan akkor kűködjön). Akinek hasonló gondja van, lehet, h a codec csere megoldja a gondot.

und1d
(újonc)
hi !
Egy notebookban kb. milyen az idealis videokartya homerseklet? Az enyem egy kicsit forrofeju sztem. Alapallapotban 70-72 C jatek utan meg akar 80 C-ra is felmegy. Ha tudnatok mondani egy erteket megkoszonnem. Hutopadot nem hasznalok es egy asus sg2-es noti gf 8600gtvel. Elore is koszi a segitseget.