sziasztok
lenne egy problemam 
egyik percrol a masikra behalt a billentyuzetem (sony vaio VGN-FW490J) vagyis eloszor csupan onalossult a NumLck (ki/be kapcsolta magat) aztan 1x ujrainditasnal akadozott (olyan hangot adott ki mintha beragadt volna egy bill) majd 2x mivel nem reagalt semmire a forced reboot utan teljesen elszallt. Leejtve nem volt,sem elaztatva!
Kiderult hogy virusos is voltam (avast nem jelzett semmit!!!) ezert kiszedtek a wincsit a gepembol,mentettuk a menthetot,formaztuk, Recovery particiot kitoroltuk,mivel gyarilag vista HP x64 volt rajta,amit le szerettem volna amugy si cserleni!
de win telepitesenel kozvetlenul a "loading win files" utan megfagy...hdd nem porog fel a DVD-rol valo bootolas utan. Ilyenkor ujraindulni is csak akkor hajlando ha teljesen lekapcsoljuk az aramkorrol(aksit kiveve) hanem az allapotjelzo led olden vilagit es annyi,meg a kijelzo sem kapcsol be! 
Tegnap ezt jatszotta vegig velem,majd 50x elindult a recovery,s a bill. leszamitva ami hol igen hol nem,de inkabb nem! a gep mukodott,igaz jocskan belassulva! Nem mertem kikapcsolni,egesz ejjel ment a webradio,nem melegedett tul,de reggel kikapcs utan megint behalt.
Lefuttattak a hozzaertobbek
par test programot HDD,RAM okes! (4gb ddr2 800mhz) billentyuzet tovabbra sem mukodik,meg Ubuntu alatt sem...(neha rendszertlenul az ABC-s resze meg a softkeys azok igen!de,Enter,kurzorok stb. semmi)
USBs bill.el mukodik hibatlanul!!! de win igy sem hajlando feltelepiteni (7u x86/x64, XPsp2)
eddig kitartottam,de most mar kezdek igazan elkeseredni
vki vmi otlete van? :|
Mondtak, h csak virus miatt van (de akkor formazas utan linux alatt kene mukodjon a bill,es miert all meg a win telepites??) vagy hardware (bill folia,bill vezerlo?? v micsoda....de akkor h mukodik 1x igen 1x nem??? s mitol egett volna le a bill folia? vagy kontakt hiba? alaplap nem lehet mert akkor sehogy sem menne...gondolom
vagy amit meg mondtak hogy virus hazavagta volna a BIOSom??? ez felel gondolom a bill. is ...??!?? mert massal nem volt bajom...ilyenkor mi a teendo? ujra kell irni? ki kell cserelni? 
Nagyon fajo ez nekem mert nem kis lemondas aran vettem a gepem,es nem csereberelem 2 havonta. s az elozo HP-m 5 ev utan is mukodik rendesen. varok mas otletket,tapasztalatokat...amiket elore is koszonok. szep estet mindnekinek...pusz