Oks.
Köszike.
És ehhez ugyanaz a driver kell majd mint ha gam porton csatizna?
Olyan kevés vagy, hogy téged még bruttósítani sem érdemes.
Oks.
Köszike.
És ehhez ugyanaz a driver kell majd mint ha gam porton csatizna?
Olyan kevés vagy, hogy téged még bruttósítani sem érdemes.

Hello!
adott egy notebook, csak nem tudom biztosan, mi a típusa
újratelepítettem, és nem tudom működésre bírni a webcamet, meg pár driver is rossz/nincs...
telepítő cd-k nincsenek hozzá
alaplap: asus Z96JS, T5600 C2D proc, ati M x1600, elvileg asus Z96JS a típusa, viszont, a webcam driverét nem tudom telepíteni valamiért...valaki meg tudná mondani, honnan tudok letölteni drivereket hozzá 
[ Szerkesztve ]

áh sikerült működésre bírnom a driver detectivet, egyelőre úgy tűnik, és kiírta a típust

Hali!
ViDock 2 közforgalomba került már? Ha igen, valakinek konkrétan magyarba nincs tapasztalata vele, esetleg valami külföldi megbízható oldal által, hogy nem e csak kacsa a készülék, és csak a jó pénzt elkérik érte? Nagyon baszkurálja a csőröm, nehogy meglepjem magam "csak úgy", különleges alkalom végett... 
Jútúbos, meg mittomén már hol, láttam a videó(ka)t, de nem tudom, bennetek hamarabb bízom, mint a reklámfogásba!
[ Szerkesztve ]
Trolololololol | Steam: thomahu
Üdv. mindenkinek
Mivel nem értek a lovakhoz olyan kérdésem van,hogy egy HP Pavilon DV9705ea mennyire megbizható
ill. mennyire jó 
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"

heló!
van egy notim (acer aspire 3690) nem új már, mert idén decemberben lesz 3 éves, viszont új állapotú, alig használt. többnyire hálózatról használtam, viszont észrevettem h az akksija nagyon gyenge, kb fél óra után lemerül...
van valami trükk amivel lehet növelni a kapacitását? ilyen formázásra -lemerítés feltöltés vagy kuka? sajnos az új akku nagyon drága 20k
jelenleg az egész gép ér vagy 50k-t így ennyit nem költenék szívem szerint akkura
SONY XPERIA S - Stock ROM (Android 2.3.7)
Nem tudsz vele nagyon semmit csinálni. Az én Acer gépem 2 éves sincs, szintén úgy használtam ahogy te, csak nekem rosszabb.. 10-15 percet nem bír!
Kukának semmiképp nem kuka, ugyanis az a fél óra mégiscsak fél óra! Használd így, én sem költenék rá a helyedben, kidobni meg ki nem dobnám! 
[ Szerkesztve ]
Üdv. mindenkinek
Mivel nem értek a lovakhoz olyan kérdésem van,hogy egy HP Pavilon DV9705ea mennyire megbizható
ill. mennyire jó 
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"

Azt még meg lehet próbálni, hogy az energiagazdálkodást leveszed teljesen, hogy lemerüléskor magától kapcsoljon ki a gép és úgy töltöd fel teljesen. Ez néha szokott segíteni.
Itt nézted már az új akksit?
nem vagyok suhanc...

A Néró BackItUp-ra gondolsz? Vele lehet egyszerűen bootolható XP-mentést készíteni?
Sziasztok!
Van egy amilom, és már szar a vista rajta...
Szeretném újra telepíteni, de nem tudom, hogy kell a rejtet partícióról elindítani a vista telepítőt (van rajta gyári vista amivel vettem)
Valaki segítsen légyszi!
Köszi!
Üdv.
Dell U2311H :)

Üdv tudnátok mondani nekem egy olyan progit amit ha feltelepítek felmásolok egy pendrajvra és arról be bootolok akkor letudom menteni/vissza tudom állítani a rendszert úgy h az image fájlt hálózatról (másik gépemről)nyitnám meg.Notim rendszerét menteném le meg majd állítanám vissza CD meg hajtóm nincs
Másik kérdésem az lenne h vmi wifis progit nem tudok amivel megkeresi a hálózatokat körülöttem és felcsatlakozik rá normálisan mert a wines vezeték nélküli kereső az sok mindenre nem jó mert van amikor nem látja a 2 méterre levő smc routeremet
(Win7RTM)

Helló!
Adott egy Acer Aspire noti, aminek egyik billentyűje hajlamos időnként kiesni. Valami pöcök törhetett le.
Tudtok valami helyet, ahol ilyen kis hülyeséghez hozzá lehet jutni - mármint tarcsi billenytűhöz.
Előre is köszi 
HELPPPP
kaptam újratelepítésre egy FuSi Amilo Pi 1505-öt...
feltenném a Win7 x64-et, nem jó, mert azt mondja, nem 64 bites a proci.
Jó, XP SP3 tegyük be. 10 perc szüttyögés után méltóztatik megmondani, hogy a telepítő nem talált telepített merevlemezes meghajtót. Kidobnám az ablakon,de sajnos nem az enyém 
segítsetek kérlek, mielőtt valamiben kárt teszek véletlenül ![;]](/dl/s/v1.gif)
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
Satás a vinyó, bios-ban áttudod állítani simára! 
Hirtelen annak már nem tudom a nevét, de ahol látod a satát, azt állítsd át a másik variánsra, és majd felismeri, vagy integrálj sata drivert az xp cd-be!
[ Szerkesztve ]
Ja, látom BIOS-ban, hogy SATA-s ez.
De ott csak a Mode-t tudom állítgatni...
Most XP Daytonaval próbálkozok, az A variánsban van SATA driver is
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
A Mode-t állítsd át achi-ra asszem!

1 próbát megér, elrontani nem tudod! 

Sziasztok.
Szeretnék segítséget kérni: amennyiben olyan netbookot veszek, amiben nincs dvd író/olvasó, akkor új oprendszert hogy lehet telepíteni?
Köszönöm!
nem volt olyan, de SATA driver funkcióval a berhelt windóz feltelepült+office 2007 is ![;]](/dl/s/v1.gif)
kaptam egy üveg 5* metaxát érte 
#15018 candyman83 Bootsectoros pendrive a te eszközöd 
[ Szerkesztve ]
Üdv.
Lenne egy számomra el nem dönthető probléma. Vázolnám röviden a helyzetet.
Jelen pillanatban egy ASUS M51VA notival rendelkezem, mely Intel Cantiga PM45 illetve Intel 82801IM ICH9M chipszettel van szerelve. Az Everest a támogatott memóriákhoz az alábbiakat írja:
Támogatott memóriatípusok DDR2-667 SDRAM, DDR2-800 SDRAM, DDR3-667 SDRAM, DDR3-800 SDRAM, DDR3-1066 SDRAM
A támogatott FSB sebességekhez meg az alábbit:
Támogatott FSB sebességek FSB533, FSB667, FSB800, FSB1066
Jelen pillanatban a gépben ilyen modulból van 2db az alábbi FSB sebességgel:
Modul neve Hynix HYMP125S64CP8-S6
Modul mérete 2 GB (2 ranks, 8 banks)
Memória sebessége DDR2-800 (400 MHz)
Kérdésem: A chipszet támogatja a DDR3-1066-os ramokat. Gondolom a memóriafoglalat (DDR2-800 SDRAM, DDR3-1066 SDRAM) egymással nem cserekompatibilis. Nem lehetne-e a gépbe olyan memóriát találni ami mondjuk 2*4GB - mivel a gép maximum 8GB memóriát tud kezelni - illetve DDR2-es memória létére 1066MHZ-en működik? Vagy csak DDR3 esetén tudna - ha a megfelelő foglalat lenne - 1066MHZ-es ramokat működtetni? Valaki világosítson fel, ha tud. 
[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

az egy dolog, hogy az everest mit olvas ki a chipset adataiból, ha noti gyártója esetleg másként gondolja a dolgot, és más - például bios - szinten "lekorlátozza/nem használja ki" azt!
a gyártói specifikációk; link
a használt proci esetében az fsb?
de igzából már azt sem értem, hogy adott notinál mire nem elég 2 * 2 gb memória?
GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe
A proci P8600-as. FSB-t meg hol is tudom megnézni Everest-ben? Perpill nem igazán találom. 
A ram bővítés meg csupán elméleti síkú, csak, hogy tudam mit is bír a cucc. 
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

inkább itt; link
[ Szerkesztve ]
GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe
Hát, akkor legyen 1066MHZ.

megpróbálom. itt nem találtam ehhez való akkut.
SONY XPERIA S - Stock ROM (Android 2.3.7)

Sziasztok!
Van egy ibm x31-es laptopom, amin van egy vga kimenet.
Azt szeretném elérni, hogy ha elindítok egy filmet, akkor a külső monitoron is látszódjon a film és a notebook saját képernyőjén is.
Egyelőre azt sikerült elérni, hogy vagy egyiken vagy másikon menjen a film. Ha az egyiken megy a film, akkor a másikon csak egy sötét "vászon" van, és vica verza. (Vagyis a windows asztalt látom mind a két képernyőn, és azt is látom mind a kettőn, hogy megy a film, csak éppen a filmet magát nem látom egyszerre a képernyőkön.)
Segítség!
Kösz:
piadex2
ha üzenni akartok, akkor légyszíves privát üzeneteken, e-mailen vagy telefonon (06705022167) keresztül tegyétek! köszi
Windows asztalkiterjesztésnél klónozás módba állítsd.

Ha külsö egység monitor és vga kimeneten használod akkor az FN és valamelyuk F billentyü egyszerre történö lenyomására váltaj a megjelenítendö képeket.
Alapbó klone modban van azaz egyszerre kell mennie mindkét kijelzönek.
a következöre csak a monitoron látszik kép a harmadikra pedig visszaáll csak a notebook kijelzöre.
Senki nem tud ezzel kapcsolatba semmit?
Akkor végülis mi volt a válasz? 
Ezek szerint a noti cask DDR2-800MHz-es modulokat támogat?
Van-e DDR2-1066MHz-es ram, vagy esetleg olyan amelyik magasabb órajeleken fut, mint 800MHz?
Tud-e valaki valami onlibe bótót ami a fentebb említet ramokat, vagy DDR2-800 4GB-os modulokat árul?

Egy olyan egyszerű kérdésem lenne, hogy nem árt-e az az aksi élettartamának, ha állandóan bent van a notebookomban akkor is ha egész nap hálózatról megy?
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...

Nem árt neki, az inkább árt, ha nincs benne, és lemerül.
"Üdvözlet az egyformaság korából, a magányosság korából, a Nagy Testvér korából, a duplagondol korából" - írja ... a lázadó, a gondolatbűnöző, aki nem hajlandó elismerni, hogy a 2x2 a Párt akarata szerint lehet három vagy öt.

értem, köszi.
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...

Hát... nem nagyon található ilyen RAM itthon:
Egy helyen találtam: [link]
[link]
Amúgy 64bites rendszert használsz? Egyébként csak 3.2Gbyte körülit fog látni a WIN!
Ráaádásul amennyibe kerül... + szerintem a DDR2-esel szerelt notik nem fognak tudni 8G-át kezelni...
[ Szerkesztve ]
MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

Nem árt.Én ugy használom a notimat más lassan 3 éve,és a cégnél lévö kb 30 gép hasonlóan üzemel,de semmi gond nincs az akksikkal.
A mai korszerü alaplapok már kommunikálnak az akksi elektronikájával,és ha 100 százalékon van akkor nem tölti az akksit tovább

Van 1066 notiram,söt van 4Gb modul is,igaz ritka mint a fehér holló.Mi is csak megrendelésre hozzuk

Itt egy jó cikk, amit az akksikról tudni kell.
nem vagyok suhanc...

van egy hpq 6910p laptopom eszerint sztereó hangszóró van benne.
de amikor sztereo zenét hallgatok csaka jobb oldalon hallom a zenét, winampban állítom a balancot balra akkor egy kicsivel balrább szol a zene meg halkabb is,.. a két hangszoronak ilyen egyoldalasaon kell lennie kozel egymáshoz?
pedig a bal oldalt is van egy ugyanolyan rácsos rész mintha hangszoronak csinálták volna
rossz lenne a hangszoro?
itt kicsit látszik az a rács
[ Szerkesztve ]
Üdv: Jahátpersze
Hát sztereóban kéne szólni. Nálunk a cégnél voltak ilyen notik. Háááát, szét szét hullottak, én nem csodálkozom,hogy behalt a hangszóró. Bár mondjuk nálunk alaplapcsere volt inkább a jellemző. 
Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!

ez egy 2 napos vadi új gép
továbbá annyit kiderítettem róla itt,hogy :
"The two speakers are located on the front right side below the palm rests area, the fact they face forward makes audio project well."
szerinted akkor még mindig rossz a gépem?
Üdv: Jahátpersze
[link]
Tud valaki segíteni?
Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN
Szerintem akkor helyezd a fejed pont a hangszórókkal szembe a jobb oldalra és kapcsolj rá zenét. Erőteljes a különbség a sztereo és a mono között.
Én csak azt mondta,hogy ez a típus volt nálunk céges notiként és nem voltunk oda tőle, mert gondok voltak a megbízhatóságával.
Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!

Ebben a gépben csak 1db hangszoró van
46e? Hát, akkor marad a 4GB. 
Természetesen 64 bites rendszerem van. 
Elvileg - gyártó oldala - kezelne 8GB-ot. Gyakorlatban meg ki tudja.
@Duree
És esetleg egy kb. árat tudnál modani? 

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
Ez a notebook valóban LED-es kijelzővel szerelt lenne? Hivatalos oldalon nem találtam erről sok infót.
Valamint mi a véleményetek erről a gépről? Ez még mindig a jól ismert Dell minőség, vagy azért ez a sorozat inkább átlagosra sikeredett?
A 3 év gari, az esetlegesen LED-es kijelző és a dedikált videókártya miatt gondolkodom ezen a laptopon, de őszintén szólva a favoritom még mindig a Toshiba L500-14Z, vagy ha úgy alakul anyagi helyzetem akkor ő.
Előre is köszi a segítséget!
HP EliteBook 8530p & Motorola V8 -amerikanizálódok:S

Sziasztok!
Dell Studio 1537-hez honnan tudok minden XP-drivert letölteni gyorsan, és ingyen?
Vannak fent a neten megbízható XP-driverek a 1537-hez?
Tud valaki segíteni?
A segítséget előre is köszönöm: Veriakilis
A spagóca a kondenzátor, és az illesztőtrafó nevében térjetek meg. http://www.heatpipes.tk/

Mi is áruljuk ezt a típust de igazából,csak a nagyker tájékoztatott arról,hogy ledes a kijelzö háttérvilágítása,a gyártó nem

Köszi a választ! Ha jól értem Te egy számtech üzletben dolgozol. Esetleg meg tudnád nézni ha ráérsz, hogy milyen üzemidőt írnak erre a Dellre a leírásában?
HP EliteBook 8530p & Motorola V8 -amerikanizálódok:S