Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#15001) 7Heads Drago válasza Csabee. (#14990) üzenetére

7Heads Drago
(őstag)
LOGOUT blog

Oks.
Köszike.
És ehhez ugyanaz a driver kell majd mint ha gam porton csatizna?

Olyan kevés vagy, hogy téged még bruttósítani sem érdemes.

(#15002) CptMisi

CptMisi
(PH! addikt)

Hello!
adott egy notebook, csak nem tudom biztosan, mi a típusa :U
újratelepítettem, és nem tudom működésre bírni a webcamet, meg pár driver is rossz/nincs...
telepítő cd-k nincsenek hozzá :O
alaplap: asus Z96JS, T5600 C2D proc, ati M x1600, elvileg asus Z96JS a típusa, viszont, a webcam driverét nem tudom telepíteni valamiért...valaki meg tudná mondani, honnan tudok letölteni drivereket hozzá :U

[ Szerkesztve ]

(#15003) CptMisi válasza CptMisi (#15002) üzenetére

CptMisi
(PH! addikt)

áh sikerült működésre bírnom a driver detectivet, egyelőre úgy tűnik, és kiírta a típust :C :R

(#15004) Thome

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hali!

ViDock 2 közforgalomba került már? Ha igen, valakinek konkrétan magyarba nincs tapasztalata vele, esetleg valami külföldi megbízható oldal által, hogy nem e csak kacsa a készülék, és csak a jó pénzt elkérik érte? Nagyon baszkurálja a csőröm, nehogy meglepjem magam "csak úgy", különleges alkalom végett... :))

Jútúbos, meg mittomén már hol, láttam a videó(ka)t, de nem tudom, bennetek hamarabb bízom, mint a reklámfogásba!

[ Szerkesztve ]

Trolololololol | Steam: thomahu

(#15005) vlcsko82

vlcsko82
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Üdv. mindenkinek :R Mivel nem értek a lovakhoz olyan kérdésem van,hogy egy HP Pavilon DV9705ea mennyire megbizható :F ill. mennyire jó :F

"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"

(#15006) petymeg

petymeg
(senior tag)

heló!
van egy notim (acer aspire 3690) nem új már, mert idén decemberben lesz 3 éves, viszont új állapotú, alig használt. többnyire hálózatról használtam, viszont észrevettem h az akksija nagyon gyenge, kb fél óra után lemerül...
van valami trükk amivel lehet növelni a kapacitását? ilyen formázásra -lemerítés feltöltés vagy kuka? sajnos az új akku nagyon drága 20k :Y jelenleg az egész gép ér vagy 50k-t így ennyit nem költenék szívem szerint akkura

SONY XPERIA S - Stock ROM (Android 2.3.7)

(#15007) Thome válasza petymeg (#15006) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem tudsz vele nagyon semmit csinálni. Az én Acer gépem 2 éves sincs, szintén úgy használtam ahogy te, csak nekem rosszabb.. 10-15 percet nem bír!

Kukának semmiképp nem kuka, ugyanis az a fél óra mégiscsak fél óra! Használd így, én sem költenék rá a helyedben, kidobni meg ki nem dobnám! ;)

[ Szerkesztve ]

(#15008) vlcsko82

vlcsko82
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Üdv. mindenkinek :R Mivel nem értek a lovakhoz olyan kérdésem van,hogy egy HP Pavilon DV9705ea mennyire megbizható :F ill. mennyire jó :F

"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"

(#15009) Kbali válasza petymeg (#15006) üzenetére

Kbali
(őstag)

Azt még meg lehet próbálni, hogy az energiagazdálkodást leveszed teljesen, hogy lemerüléskor magától kapcsoljon ki a gép és úgy töltöd fel teljesen. Ez néha szokott segíteni.
Itt nézted már az új akksit?

nem vagyok suhanc...

(#15010) Akcept válasza Duree (#14997) üzenetére

Akcept
(tag)

A Néró BackItUp-ra gondolsz? Vele lehet egyszerűen bootolható XP-mentést készíteni?

(#15011) fenergie84

fenergie84
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Van egy amilom, és már szar a vista rajta...
Szeretném újra telepíteni, de nem tudom, hogy kell a rejtet partícióról elindítani a vista telepítőt (van rajta gyári vista amivel vettem)
Valaki segítsen légyszi!
Köszi!
Üdv.

Dell U2311H :)

(#15012) Sakab

Sakab
(fanatikus tag)

Üdv tudnátok mondani nekem egy olyan progit amit ha feltelepítek felmásolok egy pendrajvra és arról be bootolok akkor letudom menteni/vissza tudom állítani a rendszert úgy h az image fájlt hálózatról (másik gépemről)nyitnám meg.Notim rendszerét menteném le meg majd állítanám vissza CD meg hajtóm nincs :F
Másik kérdésem az lenne h vmi wifis progit nem tudok amivel megkeresi a hálózatokat körülöttem és felcsatlakozik rá normálisan mert a wines vezeték nélküli kereső az sok mindenre nem jó mert van amikor nem látja a 2 méterre levő smc routeremet :F (Win7RTM)

(#15013) daemon1969

daemon1969
(újonc)

Helló!

Adott egy Acer Aspire noti, aminek egyik billentyűje hajlamos időnként kiesni. Valami pöcök törhetett le.
Tudtok valami helyet, ahol ilyen kis hülyeséghez hozzá lehet jutni - mármint tarcsi billenytűhöz.

Előre is köszi :R

(#15014) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

HELPPPP

kaptam újratelepítésre egy FuSi Amilo Pi 1505-öt...

feltenném a Win7 x64-et, nem jó, mert azt mondja, nem 64 bites a proci.

Jó, XP SP3 tegyük be. 10 perc szüttyögés után méltóztatik megmondani, hogy a telepítő nem talált telepített merevlemezes meghajtót. Kidobnám az ablakon,de sajnos nem az enyém :DDD

segítsetek kérlek, mielőtt valamiben kárt teszek véletlenül ;]

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#15015) Thome válasza Mr.Csizmás (#15014) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Satás a vinyó, bios-ban áttudod állítani simára! :))

Hirtelen annak már nem tudom a nevét, de ahol látod a satát, azt állítsd át a másik variánsra, és majd felismeri, vagy integrálj sata drivert az xp cd-be!

[ Szerkesztve ]

(#15016) Mr.Csizmás válasza Thome (#15015) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ja, látom BIOS-ban, hogy SATA-s ez.

De ott csak a Mode-t tudom állítgatni...

Most XP Daytonaval próbálkozok, az A variánsban van SATA driver is ;]

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#15017) Thome válasza Mr.Csizmás (#15016) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Mode-t állítsd át achi-ra asszem! ;] :DDD

1 próbát megér, elrontani nem tudod! ;)

(#15018) candyman83

candyman83
(lelkes újonc)

Sziasztok.

Szeretnék segítséget kérni: amennyiben olyan netbookot veszek, amiben nincs dvd író/olvasó, akkor új oprendszert hogy lehet telepíteni?

Köszönöm!

(#15019) Mr.Csizmás válasza Thome (#15017) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem volt olyan, de SATA driver funkcióval a berhelt windóz feltelepült+office 2007 is ;]

kaptam egy üveg 5* metaxát érte :C

#15018 candyman83 Bootsectoros pendrive a te eszközöd :)

[ Szerkesztve ]

(#15020) sanzi89

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Üdv.

Lenne egy számomra el nem dönthető probléma. Vázolnám röviden a helyzetet.

Jelen pillanatban egy ASUS M51VA notival rendelkezem, mely Intel Cantiga PM45 illetve Intel 82801IM ICH9M chipszettel van szerelve. Az Everest a támogatott memóriákhoz az alábbiakat írja:

Támogatott memóriatípusok DDR2-667 SDRAM, DDR2-800 SDRAM, DDR3-667 SDRAM, DDR3-800 SDRAM, DDR3-1066 SDRAM

A támogatott FSB sebességekhez meg az alábbit:

Támogatott FSB sebességek FSB533, FSB667, FSB800, FSB1066

Jelen pillanatban a gépben ilyen modulból van 2db az alábbi FSB sebességgel:

Modul neve Hynix HYMP125S64CP8-S6
Modul mérete 2 GB (2 ranks, 8 banks)
Memória sebessége DDR2-800 (400 MHz)

Kérdésem: A chipszet támogatja a DDR3-1066-os ramokat. Gondolom a memóriafoglalat (DDR2-800 SDRAM, DDR3-1066 SDRAM) egymással nem cserekompatibilis. Nem lehetne-e a gépbe olyan memóriát találni ami mondjuk 2*4GB - mivel a gép maximum 8GB memóriát tud kezelni - illetve DDR2-es memória létére 1066MHZ-en működik? Vagy csak DDR3 esetén tudna - ha a megfelelő foglalat lenne - 1066MHZ-es ramokat működtetni? Valaki világosítson fel, ha tud. :)

[ Szerkesztve ]

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

(#15021) kali válasza sanzi89 (#15020) üzenetére

kali
(PH! félisten)

az egy dolog, hogy az everest mit olvas ki a chipset adataiból, ha noti gyártója esetleg másként gondolja a dolgot, és más - például bios - szinten "lekorlátozza/nem használja ki" azt!
a gyártói specifikációk; link
a használt proci esetében az fsb?
de igzából már azt sem értem, hogy adott notinál mire nem elég 2 * 2 gb memória?

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#15022) sanzi89 válasza kali (#15021) üzenetére

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

A proci P8600-as. FSB-t meg hol is tudom megnézni Everest-ben? Perpill nem igazán találom. :D

A ram bővítés meg csupán elméleti síkú, csak, hogy tudam mit is bír a cucc. :)

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

(#15023) kali válasza sanzi89 (#15022) üzenetére

kali
(PH! félisten)

inkább itt; link

[ Szerkesztve ]

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#15024) sanzi89 válasza kali (#15023) üzenetére

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát, akkor legyen 1066MHZ.

(#15025) petymeg válasza Kbali (#15009) üzenetére

petymeg
(senior tag)

megpróbálom. itt nem találtam ehhez való akkut.

SONY XPERIA S - Stock ROM (Android 2.3.7)

(#15026) piadex2

piadex2
(senior tag)

Sziasztok!

Van egy ibm x31-es laptopom, amin van egy vga kimenet.
Azt szeretném elérni, hogy ha elindítok egy filmet, akkor a külső monitoron is látszódjon a film és a notebook saját képernyőjén is.
Egyelőre azt sikerült elérni, hogy vagy egyiken vagy másikon menjen a film. Ha az egyiken megy a film, akkor a másikon csak egy sötét "vászon" van, és vica verza. (Vagyis a windows asztalt látom mind a két képernyőn, és azt is látom mind a kettőn, hogy megy a film, csak éppen a filmet magát nem látom egyszerre a képernyőkön.)
Segítség!
Kösz:

piadex2

ha üzenni akartok, akkor légyszíves privát üzeneteken, e-mailen vagy telefonon (06705022167) keresztül tegyétek! köszi

(#15027) Mr.Csizmás válasza piadex2 (#15026) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Windows asztalkiterjesztésnél klónozás módba állítsd.

(#15028) Duree válasza piadex2 (#15026) üzenetére

Duree
(PH! addikt)

Ha külsö egység monitor és vga kimeneten használod akkor az FN és valamelyuk F billentyü egyszerre történö lenyomására váltaj a megjelenítendö képeket.
Alapbó klone modban van azaz egyszerre kell mennie mindkét kijelzönek.
a következöre csak a monitoron látszik kép a harmadikra pedig visszaáll csak a notebook kijelzöre.

(#15029) Thome

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Senki nem tud ezzel kapcsolatba semmit?

(#15030) sanzi89 válasza sanzi89 (#15024) üzenetére

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Akkor végülis mi volt a válasz? :D

Ezek szerint a noti cask DDR2-800MHz-es modulokat támogat?

Van-e DDR2-1066MHz-es ram, vagy esetleg olyan amelyik magasabb órajeleken fut, mint 800MHz?

Tud-e valaki valami onlibe bótót ami a fentebb említet ramokat, vagy DDR2-800 4GB-os modulokat árul?

(#15031) desolator

desolator
(fanatikus tag)

Egy olyan egyszerű kérdésem lenne, hogy nem árt-e az az aksi élettartamának, ha állandóan bent van a notebookomban akkor is ha egész nap hálózatról megy?

Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...

(#15032) premete válasza desolator (#15031) üzenetére

premete
(PH! addikt)

Nem árt neki, az inkább árt, ha nincs benne, és lemerül.

"Üdvözlet az egyformaság korából, a magányosság korából, a Nagy Testvér korából, a duplagondol korából" - írja ... a lázadó, a gondolatbűnöző, aki nem hajlandó elismerni, hogy a 2x2 a Párt akarata szerint lehet három vagy öt.

(#15033) desolator válasza premete (#15032) üzenetére

desolator
(fanatikus tag)

értem, köszi.

Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...

(#15034) xedos válasza sanzi89 (#15030) üzenetére

xedos
(PH! addikt)

Hát... nem nagyon található ilyen RAM itthon:
Egy helyen találtam: [link]
[link]
Amúgy 64bites rendszert használsz? Egyébként csak 3.2Gbyte körülit fog látni a WIN!
Ráaádásul amennyibe kerül... + szerintem a DDR2-esel szerelt notik nem fognak tudni 8G-át kezelni...

[ Szerkesztve ]

 MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

(#15035) Duree

Duree
(PH! addikt)

Nem árt.Én ugy használom a notimat más lassan 3 éve,és a cégnél lévö kb 30 gép hasonlóan üzemel,de semmi gond nincs az akksikkal.
A mai korszerü alaplapok már kommunikálnak az akksi elektronikájával,és ha 100 százalékon van akkor nem tölti az akksit tovább

(#15036) Duree

Duree
(PH! addikt)

Van 1066 notiram,söt van 4Gb modul is,igaz ritka mint a fehér holló.Mi is csak megrendelésre hozzuk

(#15037) Kbali válasza desolator (#15031) üzenetére

Kbali
(őstag)

Itt egy jó cikk, amit az akksikról tudni kell.

nem vagyok suhanc...

(#15038) jahatpersze

jahatpersze
(fanatikus tag)

van egy hpq 6910p laptopom eszerint sztereó hangszóró van benne.
de amikor sztereo zenét hallgatok csaka jobb oldalon hallom a zenét, winampban állítom a balancot balra akkor egy kicsivel balrább szol a zene meg halkabb is,.. a két hangszoronak ilyen egyoldalasaon kell lennie kozel egymáshoz?
pedig a bal oldalt is van egy ugyanolyan rácsos rész mintha hangszoronak csinálták volna

rossz lenne a hangszoro?

itt kicsit látszik az a rács

[ Szerkesztve ]

Üdv: Jahátpersze

(#15039) V.Stryker válasza jahatpersze (#15038) üzenetére

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát sztereóban kéne szólni. Nálunk a cégnél voltak ilyen notik. Háááát, szét szét hullottak, én nem csodálkozom,hogy behalt a hangszóró. Bár mondjuk nálunk alaplapcsere volt inkább a jellemző. :)

Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!

(#15040) jahatpersze válasza V.Stryker (#15039) üzenetére

jahatpersze
(fanatikus tag)

ez egy 2 napos vadi új gép

továbbá annyit kiderítettem róla itt,hogy :

"The two speakers are located on the front right side below the palm rests area, the fact they face forward makes audio project well."

szerinted akkor még mindig rossz a gépem?

Üdv: Jahátpersze

(#15041) CHIPman

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[link]
Tud valaki segíteni?

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#15042) V.Stryker válasza jahatpersze (#15040) üzenetére

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem akkor helyezd a fejed pont a hangszórókkal szembe a jobb oldalra és kapcsolj rá zenét. Erőteljes a különbség a sztereo és a mono között.

Én csak azt mondta,hogy ez a típus volt nálunk céges notiként és nem voltunk oda tőle, mert gondok voltak a megbízhatóságával.

Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!

(#15043) Duree

Duree
(PH! addikt)

Ebben a gépben csak 1db hangszoró van

(#15044) sanzi89 válasza xedos (#15034) üzenetére

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

46e? Hát, akkor marad a 4GB. :D

Természetesen 64 bites rendszerem van. :)

Elvileg - gyártó oldala - kezelne 8GB-ot. Gyakorlatban meg ki tudja.

@Duree
És esetleg egy kb. árat tudnál modani? :B

(#15045) kacsyx

kacsyx
(tag)

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem:
Ez a notebook valóban LED-es kijelzővel szerelt lenne? Hivatalos oldalon nem találtam erről sok infót.
Valamint mi a véleményetek erről a gépről? Ez még mindig a jól ismert Dell minőség, vagy azért ez a sorozat inkább átlagosra sikeredett?
A 3 év gari, az esetlegesen LED-es kijelző és a dedikált videókártya miatt gondolkodom ezen a laptopon, de őszintén szólva a favoritom még mindig a Toshiba L500-14Z, vagy ha úgy alakul anyagi helyzetem akkor ő.

Előre is köszi a segítséget!

HP EliteBook 8530p & Motorola V8 -amerikanizálódok:S

(#15046) Veriakilis

Veriakilis
(őstag)

Sziasztok!

Dell Studio 1537-hez honnan tudok minden XP-drivert letölteni gyorsan, és ingyen?

Vannak fent a neten megbízható XP-driverek a 1537-hez?

Tud valaki segíteni?

A segítséget előre is köszönöm: Veriakilis

A spagóca a kondenzátor, és az illesztőtrafó nevében térjetek meg. http://www.heatpipes.tk/

(#15047) Duree válasza Veriakilis (#15046) üzenetére

Duree
(PH! addikt)

(#15048) Duree

Duree
(PH! addikt)

Mi is áruljuk ezt a típust de igazából,csak a nagyker tájékoztatott arról,hogy ledes a kijelzö háttérvilágítása,a gyártó nem

(#15049) kacsyx válasza Duree (#15048) üzenetére

kacsyx
(tag)

Köszi a választ! Ha jól értem Te egy számtech üzletben dolgozol. Esetleg meg tudnád nézni ha ráérsz, hogy milyen üzemidőt írnak erre a Dellre a leírásában?

HP EliteBook 8530p & Motorola V8 -amerikanizálódok:S

(#15050) Duree válasza kacsyx (#15049) üzenetére

Duree
(PH! addikt)

Nem találtam infót erröl.A visszajelzésekböl lehet tudni,hogy max terhelésen Kb 100 percet megy.Ha dvd nézel akkor 120-130 perc

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.