Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#16001) ChrYsler válasza atti1848 (#15986) üzenetére

ChrYsler
(fanatikus tag)

Szia!

Intel procik összehasonlítása:
angolul
magyarul

ChrYsler

(#16002) ChrYsler válasza Mauzes (#15996) üzenetére

ChrYsler
(fanatikus tag)

Szia!

Ez nem tűnik jó jelnek...
Driverek fent vannak? Ezt mióta csinálja? BIOS verzió?

ChrYsler

(#16003) Mauzes válasza ChrYsler (#16002) üzenetére

Mauzes
(senior tag)

A Power Manager nincs még fent. Szóval megpróbálom telepíteni azt és frissíteni a BIOS-t is (jelenlegi v.1.06).

Majd megírom, megjavult-e.

Köszi!

(#16004) cobrakigyo válasza ChrYsler (#15993) üzenetére

cobrakigyo
(kvázi-tag)

A uj ramokkal se kép se hang.Dualban lettek véve de egyenként se megy.

[ Szerkesztve ]

(#16005) runner 125 válasza ChrYsler (#16000) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Köszi, annak viszont utána kell majd néznem.

Üdv.M

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#16006) ChrYsler válasza cobrakigyo (#16004) üzenetére

ChrYsler
(fanatikus tag)

Azért mondtam, hogy esetleg BIOS-frissítést megpróbálhatsz. (Bár sok esélyt úgy sem adok nekik.)

ChrYsler

(#16007) emre33

emre33
(PH! addikt)

Sziasztok!

Dell Inspiron 1545 ,ami egy Intel Dual-Core T4200 2.0GHz 2Gb ram, és egy integrált Intel GMA 4500MHD VGA kártyát tartalmaz, azzal call of duty 2 és ehhez hasonló játákokat el tudja futtati?

köszi

(#16008) 8nemesis8 válasza emre33 (#16007) üzenetére

8nemesis8
(PH! addikt)

Itt a tesztben COD4et futtattak vele.
Ez alapján menni fog szerintem. Szűrőkről ne álmodj és menni fog szépen.

(#16009) ChrYsler válasza emre33 (#16007) üzenetére

ChrYsler
(fanatikus tag)

Szia!

video

ChrYsler

(#16010) djsilas válasza ChrYsler (#15995) üzenetére

djsilas
(kvázi-tag)

Köszönöm, ki is próbálom! Aztán majd szólok, hogy mi lett belőle :)

(#16011) ssolitude

ssolitude
(őstag)

Notebook guruk! Egy ilyen laptopban lenne RAM bővítés. Lehet-e és ha igen, milyen RAM-ot vegyek?

Product ID: 47
Brand: COMPAQ EVO 1000V
CPU: PENTIUM 4
Speed:2.00 Ghz
HDD: 30 GB
RAM: 256 MB
Others: CD ROM, FLOPPY DRIVE, USB, MODEM

''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash

(#16012) atti1848

atti1848
(fanatikus tag)

Hali mindenki.

szaisztok.

Nézegetek egy laptopot és kiváncsi lennék a vélaményetekre.Vagy ha van valami más tippetek. :DD

http://www.expert.hu/termekek/19332/NB_Asus_14_HD_LED_WXGA_F83SE_VX057D.html

[ Szerkesztve ]

Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.

(#16013) ChrYsler válasza ssolitude (#16011) üzenetére

ChrYsler
(fanatikus tag)

Szia!

ITT pontosan leírják. ;)

ChrYsler

(#16014) ssolitude válasza ChrYsler (#16013) üzenetére

ssolitude
(őstag)

Köszönöm :R

''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash

(#16015) paprika

paprika
(senior tag)

Hali. Olyan kérdésem volna hogy ennek [link]
a gépnek ki kell sütni az akksiját? Egyáltalán hogyan kell használni vagy hogyan érdemes úgy h az akksi ne haljon meg hanem jól brja a gyűrődést?.

Ja és szerintetek milyen a gép? Netezésre film kisebb játékok :) Előre is köszi :))
:DD

(#16016) 8nemesis8 válasza ssolitude (#16011) üzenetére

8nemesis8
(PH! addikt)

itt kérdezd meg!!

(#16017) kali válasza paprika (#16015) üzenetére

kali
(PH! félisten)

kisütni? :( nem! első feltöltés lehetőleg a noti kikapcsolt állapotában, kicsit tovább is, mint azt a feltöltött állapot jelzi. kisütni amúgy sem tudod, az akkumulátor elektronikája - minimális ráhagyással - kikapcsolja a notit, amikor eléri a beállított lemerült szintet! később töltögess rá bátran bármikor, a li-ion/polymer akkumulátoroknak az a lényege, hogy nem szabad teljesen lemeríteni!

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#16018) paprika válasza kali (#16017) üzenetére

paprika
(senior tag)

Köszönöm szépen az infót :R

(#16019) djsilas válasza djsilas (#16010) üzenetére

djsilas
(kvázi-tag)

Hát ez sajnos nem jött be, ugyanúgy viszi el a 1,4GB -ot. De mostmár nem is érdekel, feladom... :W

Viszont következő kérdésem mégis lenne! :D
Adott az Asus notim: x59SL T5550 -es Core2Duo + Mobility HD3470. Az alaplapi chipset SiS671DX. Ami elvileg Desktop chipset... Ez létezhet? :o És ha igen, akkor akár egy T8300 vagy T9500 -as CPU-t is beletehetnék? Köszönöm a válaszokat, üdv

[ Szerkesztve ]

(#16020) Complic

Complic
(újonc)

Tudja valaki hol lehet notebookokba videokártyákat venni? Eddig sehol sem találtam ezzel kapcsolatos boltot. Thx a választ!

BF:BC2 --> BlackCode

(#16021) 8nemesis8 válasza Complic (#16020) üzenetére

8nemesis8
(PH! addikt)

Notebookba nem nagyon fogsz találni.
Milyen VGA kellene?
Ha találsz is nagyon drágán. Ez nem asztali platform.

(#16022) kaller1

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Üdv!

Olyan problémám van,hogy Aspire 5315 túlmelegszik és kikapcsolgat.Levettem a hátlapját,és akksival bekapcsoltam.A ventije hol megy,hol nem megy.Mi okozhatja a problémát? Vegyek bele egy új ventit? A takarításán már túl vagyok,de nincs változás.

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#16023) verser233

verser233
(senior tag)

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy megoldható-e az, hogy amikor lehajtom a notebooknak a tetejét akkor ne kapcsoljon le a windows, hanem ugyanúgy folytassa tovább az adott folyamatban lévő feladatát? Windows Vista Home Basic-et használok. Vagy ez lehetetlen? :F

http://www.takethatdaily.org ; http://www.likegyujto.hu

(#16024) kali válasza verser233 (#16023) üzenetére

kali
(PH! félisten)

nem lehetetlen, beállítás kérdése; használt energiagazdálkodási sémában úgy állítsd be, hogy a képernyő lecsukásakor; nincs művelet!

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#16025) verser233 válasza kali (#16024) üzenetére

verser233
(senior tag)

Nagyszerű, köszönöm szépen! :R

http://www.takethatdaily.org ; http://www.likegyujto.hu

(#16026) ChrYsler válasza djsilas (#16019) üzenetére

ChrYsler
(fanatikus tag)

Hmm. Tényleg desktop chipsetnek írja. Viszont ott van, hogy 1066MHz-es FSB-t is támogatja! Innentől kezdve akár a legerősebb Core2 Duo-t is beletehetnéd (T9900). Viszont én nem biztos, hogy a T7600-asnál (ami szintén 667MHz-es FSB-s) nagyobbat is beletennék. Az már mindenre elég kell legyen szerintem. :K

ChrYsler

(#16027) ChrYsler válasza Complic (#16020) üzenetére

ChrYsler
(fanatikus tag)

Szia!

Próbáld meg itt is megkérdezni: [link]

ChrYsler

(#16028) ChrYsler válasza kaller1 (#16022) üzenetére

ChrYsler
(fanatikus tag)

Szia!

Az mit jelent, hogy hol megy, hol nem? Hirtelen leáll a venti, mint egy érintkezési hibánál? Vagy hogy?
Asztalon van, vagy ágyban?

ChrYsler

(#16029) kaller1 válasza ChrYsler (#16028) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Hirtelen leáll a venti, mint egy érintkezési hibánál?
Pontosan így(gondolom...).

Asztalon van,egy noti padon.

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#16030) ChrYsler válasza kaller1 (#16029) üzenetére

ChrYsler
(fanatikus tag)

Hmm. Az érdekes, mert nem jellemző, hogy tönkremenjenek a notebook ventik. (Legalábbis nem így!)
Nem tudom, hogy egyáltalán kapnál-e bele megfelelőt, illetve ki tudnád-e cserélni egyedül.
Gondolom már nem garis a gép...

ChrYsler

(#16031) kaller1 válasza ChrYsler (#16030) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

A gép nem garis,ventit tudok szerezni és a csereélése sem probléma mert szedtem már ki a helyéről.

(#16032) ChrYsler válasza kaller1 (#16031) üzenetére

ChrYsler
(fanatikus tag)

Akkor egy próbát megér. ;)

ChrYsler

(#16033) kaller1 válasza ChrYsler (#16032) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Hát ja,legfeljebb bukok 3k-t,ha még sem oldja meg a venti csere.

(#16034) Mauzes válasza ChrYsler (#16002) üzenetére

Mauzes
(senior tag)

Nos, a Power Manager Driver telepítése és BIOS-frissítés után sem javult a helyzet, ugyanúgy nem hajlandó a szorzó változni, ha be van dugva a töltő. Egyszerűen beszarok ezen.
Nem tudom, mióta csinálja, csak nemrég vettem észre a HD-videók szaggatása miatt.

Valami ötlet esetleg? Vagy legalább manuálisan tudom állítani, ha már magától szarakodik?

Üdv:
Mauzes

(#16035) coce

coce
(lelkes újonc)

Sziasztok.

Van egy Toshiba NB100as netbookom amiben 512mb memória van. Ezt kicsit kevéslem és szeretném bővíteni. milyen plusz memóriát kell venni egy ilyen kis gépbe és hol tudom beszerezni legegyszerűbben? Köszi szépen előre is!

(#16036) spyduck válasza coce (#16035) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

Everest-et rakd fel és az megmondja milyen ram van a gépedben. Ugyan olyat kell venni!!
pl.: So-Dimm, 512mb ddr2 667mhz

Nem tudom milyen ram van a gépedben, csak egy példát írtam. A google segít vagy az everest:)

www.laptopkalauz.hu

(#16037) runner 125 válasza coce (#16035) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Sima DDRII notiram megy bele. ( 667Mhz-es )Bárhol kapni.

Itt max 1gb-t írnak, bár sztem 2gb-ig bővíthető. :U

Üdv.M

[ Szerkesztve ]

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#16038) spyduck válasza runner 125 (#16037) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

Azért jól beletrafáltam :DDD

www.laptopkalauz.hu

(#16039) runner 125 válasza spyduck (#16038) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

:))

(#16040) dawoka

dawoka
(lelkes újonc)

Üdv!
Van egy A8jr asus laptopom és a zsanérja haldoklik. Sajnos a garancialevelemet nem találom, és az asusnál ugye csak azzal veszik be garis szervizre. Az volna a kérdésem hogy nem tudtok e ajánlani valami nem gyári megoldást (szerviz,varázsló,géplakatos stb), vagy kénytelen leszek kicsengetni érte a gyári szervizt?...
thanx :R

(#16041) netmesterke

netmesterke
(senior tag)

Hali!
A noteszomban jelenleg 2 GB Ram van (1x2048 MB-DDR II 800 Mhz - 128 bit).
Windows 7-et használok. Szerintetek várható-e gyorsulás 512MB/1024MB/2048MB ram hozzáadásától? Azt hogy tudom megcsinálni hogy Dual Chanel is menjen?
Előre is köszi!

(#16042) Csabee. válasza dawoka (#16040) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha nincs gar levél, megpróbálhatod esetleg a számlával, de nem hiszem hogy fog menni, nekem egyszer bejött amúgy samsung szervízbe ez:)

Üdv: Csabee.

(#16043) Csabee. válasza netmesterke (#16041) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Vegyél mellé még egy 2Gb-os memóriát! És akkor valamivel jobb lesz! Gyorsulás annyiban nyilvánul meg hogy egyszerre több alkalmazást tudsz futtatni és azok gyorsabban fognak reagálni! 4gb-ból 32biten kb 3,3Gb-ot fogsz látni, de 64bit-es kezeli a 4gb- memóriát is!

Ha veszel bele akkor 2gb-osat vegyél, kisebbet nem érdemes, ár különbség sem akkora, leggazdaságosabb a 2Gb-os modul!

(#16044) dawoka válasza Csabee. (#16042) üzenetére

dawoka
(lelkes újonc)

se gar levél se számla :W
Amúgy valakinek nincs tapasztalata hogy kb mennyibe fájna nekem ez a zsanércsere? Csak úgy nagyságrendileg?

(#16045) Csabee. válasza dawoka (#16044) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor nem lesz neked garanciás szervizelés! Beviszed megkérdezed hogy mennyibe kerül ott meg mondják.. de 5000től kezdődik!

(#16046) netmesterke válasza Csabee. (#16043) üzenetére

netmesterke
(senior tag)

Hát azt nézem hogy az 1gb az 5k körül van, a 2 gb 9 k, az 512MB 1-2k közt. Ha érdemi gyorsulás nincs akkor lehet hagyom a fenébe az egészet. Igazából az 512/1024 közt gondolkodom, 64 biteset nem akarok feltenni, most raktam ujra a 32 bites rendszert.

(#16047) Csabee. válasza netmesterke (#16046) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

512est meg ne vegyél bele! Nem éri meg! Én anno vettem 6000ért a 2GB-os modult! Nézz szét ph-n itt is árulnak!:)

(#16048) netmesterke válasza Csabee. (#16047) üzenetére

netmesterke
(senior tag)

De az a baj hogy a 2 gb-ból akkor kicsit több mint 1gb-ot lát csak....szal nem tom:) csak elkezdtem filózni megéri-e

(#16049) Csabee. válasza netmesterke (#16048) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen, de ha a jövőben átváltasz 64bit-re akkor macerásabb eladni az 1gb-os modulodat, és venni egy 2eset bele :) Ha nem lassú a géped akkor ne költsél rá :) Sokkal nem lesz jobb tőle :) 2gb-al is jól megy a win7

(#16050) netmesterke válasza Csabee. (#16049) üzenetére

netmesterke
(senior tag)

Igen, bőven elmegy a rendszer, gyorsabban megy a gép mint a Vistával:) Csak hátha még gyorsabb lesz:)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.