Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#27001) Zsolti1987 válasza ClayMore (#26950) üzenetére

Zsolti1987
(fanatikus tag)

70 fok az még elmegy, 90-100 már sok.

(#27002) mickemoto válasza tevike (#27000) üzenetére

mickemoto
(fanatikus tag)

:O Megnéztem HD-Sentinellel a lemezt, kondija 20%-os.Ez már függetlenül attól hogy nem bootol be nem sokáig bírja.

"Szövőgyárban kelmét szőnek: fent is lent meg lent is lent. Kikent kifent késköszörűs lent is fent meg fent is fent."

(#27003) Sandrew válasza tevike (#26985) üzenetére

Sandrew
(őstag)
LOGOUT blog

Mobile 5850 kb asztali 5750 szinten van. Ami meg 1920*1080-ban elég karcsú.
Ha abban a notiban 1440*900-as moncsi lenne akkor tökéletes lenne.

(#27004) Sandrew válasza polip (#26969) üzenetére

Sandrew
(őstag)
LOGOUT blog

Pedig hidd el hogy viszi ám! Főleg egy I3-al.

Mehetett volna egybe :W

[ Szerkesztve ]

(#27005) tevike

tevike
(fanatikus tag)

linkeljetek nekem kérlek szépen innen PH-ról vagy valamilyen elérhető oldalról ahol meg lehet vásárolni egy olyan procit ami erősebb ennél mint ami ebbe van: Fujitsu Siemens Amilo Li1705 (Intel Celeron M 1,7ghz)

Nem muszáj dualcore se,csak erősebb legyen,és ne 15-20.000ft:D Köszönöm!

- NO PAIN ~ NO GAIN -

(#27006) Superhun válasza tevike (#27005) üzenetére

Superhun
(senior tag)

Abba a notiba kell? Mert erősebbet biztos találsz, csak 100%, hogy nem jó bele. :DD

(#27007) mickemoto válasza tevike (#27000) üzenetére

mickemoto
(fanatikus tag)

Na,végül megoldódott a dolog, úgy látszik elég volt egy szétszedés, kitisztítás(ez már tényleg nem ártott,2,5 éves a gép és még nem volt), HDD töredezettségmentesítés. Hogy melyik segített azt nem tudom, de összeraktam és megy :P .
Igaz a HDD kondíció 20%-os, tehát már nem sok van neki hátra.
Csak azt tudnám ki volt az a nagyokos aki kitalálta hogy az egész gépet szétkelljen szedni hogy a HDD-hez vagy akár a ram-hoz hozzáférjen az ember(Aspire One AOA150Bb) :W

"Szövőgyárban kelmét szőnek: fent is lent meg lent is lent. Kikent kifent késköszörűs lent is fent meg fent is fent."

(#27008) xcds válasza tevike (#27005) üzenetére

xcds
(fanatikus tag)

Ez is drága?

(#27009) tevike válasza mickemoto (#27007) üzenetére

tevike
(fanatikus tag)

Ennek örülök,így úsztad meg a legolcsóbban:D De akkor ezek szerint egy HDD csere megérett.Nem tudom hogy a tiedbe hogy kell enyémnek csak 1-2 fedő műanyag lapja van a laptop alján szerencsére csak,ami egyből a hardverekhez vezet:DD

Superhun: Köszönöm.....most ez biztató volt...

Xcds: Köszönöm,ez elfogadható árban van,és ez 100%,hogy jó bele?

[ Szerkesztve ]

- NO PAIN ~ NO GAIN -

(#27010) xcds válasza tevike (#27009) üzenetére

xcds
(fanatikus tag)

Ha az enyémbe jó, gondolom a tiédbe is. Enyémben VN896 az északi híd, VT8237A a déli híd, a BIOS pedig 1.0D. Ha a tiéd is ilyen, akkor tuti, hogy működik vele.

(#27011) tevike válasza xcds (#27010) üzenetére

tevike
(fanatikus tag)

bocs,kicsit érthetőbben.... :U...friss noti tulajdonos vagyok.

[ Szerkesztve ]

- NO PAIN ~ NO GAIN -

(#27012) fricz19

fricz19
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Van egy noti (Toshiba L40-14H)
amin van egy horpadás:[link]
ezt mennyibe fájna megjavítani?

(#27013) tankagogy

tankagogy
(őstag)
LOGOUT blog

helo!

van egy sürgős problémám!

Egy TOSHIBA Tecra S5 Business class de ha rádugom a töltőt nem érzékeli és lemerül és nem lehet visszakapcsolni!

ha kiszedem az akut megint beteszem mozgatoma kábelt ide oda kihúzom bedugom stb akkor elindula bekapcsolás de 5 mp múlva megint leáll!

a töltővel van a hiba?

hol/mennyiért lehetne beszerezni egy másiakt?

Bin Ladent Barca mezben lőtték le... EZért most nem lehet tudni hogy meghalt vagy színészkedik!:D:D

(#27014) tevike

tevike
(fanatikus tag)

Esetleg még tudnátok valamilyen procit ajánlani a tiptoplaptopomba?:) fujitsu siemens amili li1705,amit eddig hallottam t7200 az állítólag 50-50 hogy működni fog mert nem kifejezetten bele való,van még valami elérhető itt PH-n ami tuti jó bele?
A lényeg hogy a jelenlegi 1,7ghz-nél erősebb legyen! :R

- NO PAIN ~ NO GAIN -

(#27015) Caesarion válasza tevike (#27014) üzenetére

Caesarion
(fanatikus tag)

tevike-xcdx

hümmm, lehet valahol félrecsúszott nekem az info, ezért lehet nem világos számomra...

(1) ha rákeresek FUJITSU SIEMENS Amilo Li 1705 -ra, akkor azt Core Duo T2450 (2mag) 2.000 MHz-nek látom (...)

(2) Te azt állítod, hogy celeron m 1.7 Ghz ( nemtudni h Socket M vagy P...?)

(3) xcdx pedig ajánlott neked egy harmadikat, névszerint T7200-at.

[Itt a három proci összehasonlítása] ha valamiért nem jön be a link akk itt a forrás [link] csak keress rá a processzorokra jobb felsö keresöben, aztán jobb szélen "add to compare" rákeresel a másikra, "add .." azt is, majd compare now

pár éve mééég közelebb vihettelek volna a megoldáshoz/válaszhoz, de kiestem ezeköl a dolgokból, így használható javaslatként annyit tehetek mert szerintem ez 3 különbözö foglalatot igénylö proci, hogy kérdezz rá a T7200-nél - hátha szaki. Ha kedves és komolyan érdeke eladni a procit, akkor minimum segít felkutatni a helyes megoldást.

Te is fiam, Bluetooth ?!

(#27016) tevike válasza Caesarion (#27015) üzenetére

tevike
(fanatikus tag)

A processor az amit írtam,hogy M socket vagy P nem tudom hogy hol kell meg nézni,de ha segítesz ebben meg nézem 1000örömel,de én M-re gyanakszom.Mivel a proci nevénél is ott az M de nem biztos hogy ez arra utal persze:)

Köszönöm a linket,ez legalább kicsit segít hogy bele áshassam majd magamat ezekbe.
Meg kérdeztem a Ph-s kollégát de ő sem tudta h pontosan melyikbe jó....mondta h fórumozzak:D

Nekem csak 1 a lényeg,hogy valaki mutasson-mondjon egy olyan procit ami 100% hogy jó az én laptopomba és 1,7Ghz(1mag)-nál erősebb legyen.

De köszönöm neked is hogy ezeknek utána néztél,mert tényleg egy kicsit segített,esetleg ha még valaki ért ezekhez akkor elfogadom a segítségét és meg köszönöm! :R :R

- NO PAIN ~ NO GAIN -

(#27017) DAVESSJ8

DAVESSJ8
(újonc)

sziasztok

Lenne egy hülye kérdésem.
Meg-e lehet osztani a hangfalakat, úgy mint egy nyomdát?
És persze meglehet, akkor leírhatnátok már azt is, hogy hogyan. :D

Arra gondolok, hogy az asztali géphez(XP) egy 5.1hangfal szett van kötve, és hogy ezt tudnám-e használni a laptopomon(win 7), anélkül, hogy bármit is át kellene kötni.

[ Szerkesztve ]

(#27018) xcds válasza tevike (#27011) üzenetére

xcds
(fanatikus tag)

Ha a tiédben is ugyanez a chipset van (sztem igen, aida kiírja) és felteszed rá a legújabb biost, akkor halál biztos, hogy működni fog a géped a T7200-val.

(#27019) xcds válasza tevike (#27016) üzenetére

xcds
(fanatikus tag)

Leírtam, hogy ugyanolyan gépem van, mint neked és olyan processzorral működik, amit linkeltem. Akkor neked mi alapján 50-50? :F

(#27020) Zsolti1987 válasza DAVESSJ8 (#27017) üzenetére

Zsolti1987
(fanatikus tag)

Jack elosztó-ból a megfelelő számúval megosztható. Amikor nem használod az asztalit, akkor kötözd össze a három vezetéket eggyé, ezzel az aljzattal, és úgy tudod használni. (van olyan aljzat is, ami 3-as, azt is vehetsz)

(#27021) Bull Boss

Bull Boss
(senior tag)

Sziasztok! Acer 5736Z Notebookba gyárilag T4500 processzor van. Bele tehető az Intel Centrino Duo T7500 2,20GHz/4Mb/800 processzor?! :U

Ha törölt/áthúzott hirdetésem látod, akkor az már ELKELT !

(#27022) Sandrew válasza Bull Boss (#27021) üzenetére

Sandrew
(őstag)
LOGOUT blog

Beletehető az biztos. Csak menni nem tudom fog-e vele. Gyártó honlapján meg kell nézni szereti-e a gép :D

(#27023) xcds válasza Caesarion (#27015) üzenetére

xcds
(fanatikus tag)

Mindhárom proci jó bele, enyémben is 1.7-es celeron volt eredetileg. Ebbe a gépbe gyárilag nem tettek a T2450-nél erősebb procit, de attól még hibátlanul működik a T7200-val is, ki van próbálva.

(#27024) Bull Boss válasza Sandrew (#27022) üzenetére

Bull Boss
(senior tag)

és gyorsabb lenne tőle a gép ill nem fogyasztana sokkal többet / melegedne jobban? :U

(#27025) Balazs_

Balazs_
(tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Adott egy HP Pavilion DV6-os gép, kikapcsoláskor eljut addig a Win7, hogy Shutting Down, de utána nem kapcsol ki. Power gomb hosszú lenyomásával kapcsol ki, de az nem hiszem, hogy jót tenne hosszútávon.

(#27026) tevike válasza xcds (#27023) üzenetére

tevike
(fanatikus tag)

Bocs,csak már kavarodik a fejemben minden,tehát akkor a T7200-as 100% hogy jó,és működik.Csak bios frissítés kell,ehhez viszont én abszolút nem értek,mennyire bonyolult?:)
Vagy egyáltalán hogyan kell csinálni? Gondolom gép szervizbe felesleges ezzel vinni mert a bőrt is lerántják az emberről..

- NO PAIN ~ NO GAIN -

(#27027) tevike válasza tevike (#27026) üzenetére

tevike
(fanatikus tag)

BIOS tulajdonságai
Gyártó FUJITSU SIEMENS
Verzió 1.0D-2308-8A20
Kiadás dátuma 08/13/2007
Méret 512 KB
Boot eszközök Floppy Disk, Hard Disk, CD-ROM
Képességek Flash BIOS, Shadow BIOS, Selectable Boot, EDD, BBS, Smart Battery
Támogatott szabványok DMI, ACPI, ESCD, PnP
Bővítési lehetőségek PCI, AGP, PCMCIA, USB

Ha esetleg valamit segít. :U aida barát ezt monta

- NO PAIN ~ NO GAIN -

(#27028) xcds válasza tevike (#27027) üzenetére

xcds
(fanatikus tag)

Ez a legújabb, tehát nem kell frissíteni.

(#27029) mickemoto válasza tevike (#27009) üzenetére

mickemoto
(fanatikus tag)

Nekem sajnos nem volt olyan könnyű dolgom, szétkellett szedni az egész gépet,itt van róla egy kétrészes videó. :D

(#27030) tevike válasza xcds (#27028) üzenetére

tevike
(fanatikus tag)

Tehát bármilyen procit veszek bele T2450 vagy T7200-ast akkor bármelyik azonnal működni fog,nem kell bios-t frissíteni?:)

Mert ha igen akkor ez jó hír nagyon. :U

mickemoto: jesszusom,hát ezt rohadt szar szétszerelni,de hát netbook,minden sűrítve van rakva bele :K :Y

[ Szerkesztve ]

- NO PAIN ~ NO GAIN -

(#27031) g4besz válasza Balazs_ (#27025) üzenetére

g4besz
(tag)

Szia!

Akkor tuti, hogy vagy valami szolgáltatás vagy valami program van beragadva, amit egyszerűen nem tud bezárni. Bár ilyenkor nekem kiírja a Win7 a problémás process nevét és felajánlja az azonnali bezárást. Lehet, hogy egy Feladatkezelővel meg tudod nézni, hogy mi van beragadva.

(#27032) TGuru

TGuru
(tag)

Van egy Dell Inspiron 1525 laptopom és egy asztalim is.A problémám az,h míg az asztalin lefuttatva az internetsebesség tesztet a pingem normális,de a laptoppal akármit is csinálok 500 fölött van.Mi lehet a gond, és mi lehet a megoldás?

Gsm boltba dolgoznék

(#27033) Bull Boss válasza Bull Boss (#27021) üzenetére

Bull Boss
(senior tag)

Erre akkor nem tud senki se válaszolni? :U Azt esetleg tudja valaki, hogyan férek hozzá a processzorhoz? :B

(#27034) zsolthee válasza Bull Boss (#27033) üzenetére

zsolthee
(fanatikus tag)

Én a billentyűzetet venném ki. Utána már valószínűleg felülről hozzáférsz a hűtőhöz és a CPU-hoz.
Proci cserénél azért a hűtést is vedd számításba :)

Az elmélet lusta gebéje a gyakorlat táltosát nem éri utol soha.

(#27035) Bull Boss válasza zsolthee (#27034) üzenetére

Bull Boss
(senior tag)

nem tudod hogy lehetne kivenni a bill-t? mert alulról ahogy nézem egy csavar se fogja felül meg nem nagyon látok pöcköket mint a HP ken.

(#27036) zsolthee válasza TGuru (#27032) üzenetére

zsolthee
(fanatikus tag)

Ethernet driver frissítés, BIOS update.

(#27037) zsolthee válasza Bull Boss (#27035) üzenetére

zsolthee
(fanatikus tag)

Nézd meg, hogy a billentyűzet feletti switch covert le lehet-e szedni külön.
Azt az akksi alatt szokta fogni 2-3 csavar...meg talán a zsanér takaró fülnél, de ott nem biztos. Újabban ezt a bekapcsoló panelt nem felfelé kipattintósra csinálják, hanem el lehet húzni oldalra és úgy jön le. Erre majd figyelj, nehogy roppanjon :D
Utána már hozzáférsz a billentyűzethez, max az is rögzítve van 2-3 csavarral.

(#27038) TGuru válasza zsolthee (#27036) üzenetére

TGuru
(tag)

Találtam egy diagnosztizáló részt és azt írja,h a számítógép (laptop) nem tud IP-címet használni az internetkapcsolathoz.Ez lehet változtat a dolgon.

Gsm boltba dolgoznék

(#27039) Bull Boss válasza zsolthee (#27037) üzenetére

Bull Boss
(senior tag)

köszi, néztem lejött a bill sok kis pattintós van felül... kibontottam a csavarokat, a bill alól is. a teljes gépet szét kell szedni sajnos a procihoz, mert az alaplap alatt van és ki kell venni hozzá belőle :( még decemberig garis a gép, tovább nem mertem bontani (a csiptetős szalagkábelek le vannak ragasztva nem akartam eltépni) max ha valaki biztosra meg tudná mondani, hogy a GL40 chipset támogatja e a T7500 procit :C

(#27040) g4besz válasza TGuru (#27032) üzenetére

g4besz
(tag)

Wifi-n keresztül csatlakozol a laptoppal a netre? A magas pingtől eltekintve mondjuk egy index.hu azért bejön?

(#27041) g4besz válasza TGuru (#27038) üzenetére

g4besz
(tag)

Ez lehet router vagy a laptop hibája. Laptopon állítsd át, hogy automatikusan kérje az IP címet, illetve routeren be kéne állítani, hogy legyen DHCP. Ha ezek be voltak állítva alapból, akkor fix IP-vel kéne próbálkozni.

(#27042) zsolthee válasza Bull Boss (#27039) üzenetére

zsolthee
(fanatikus tag)

húúú...hát ha így el van dugva és még garanciális akkor lehet, hogy nem éri meg piszkálni.

(#27043) zsolthee válasza tankagogy (#27013) üzenetére

zsolthee
(fanatikus tag)

Elsőnek nekem is a tápegység lenne a gyanús.
Az alaplapi csatlakozó nincs kilazulva?
Toshiba töltő

(#27044) TGuru válasza g4besz (#27041) üzenetére

TGuru
(tag)

Igen wifivel csatlakozom asztaliról is meg laptopról is.Mindent behoz meg letölt,csak nagyon magas a ping. Megpróbálkozom akkor a fix IP-vel.

Gsm boltba dolgoznék

(#27045) Vodar

Vodar
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok, az ATA az a SATA? hts541212h9at00 merevlemezem volt eddig, milyen ajánlotok helyette (elromlott)?

Köszi előre is.

Eladó könyvek, hardverek, stb.! http://y0.hu/_W3

(#27046) kali válasza Vodar (#27045) üzenetére

kali
(PH! félisten)

ata ≠ sata, ata = ide, a hts541212h9at00 = ide

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#27047) xcds válasza tevike (#27030) üzenetére

xcds
(fanatikus tag)

Így van. Nekem sem kellett. Csak beletettem a procit és ment a gép.

[ Szerkesztve ]

(#27048) g4besz válasza TGuru (#27044) üzenetére

g4besz
(tag)

Akkor onnantól, hogy minden bejön már szerintem mindegy, hogy fix IP-vel vagy dinamikussal próbálkozol. A wifi kapcsolaton kéne erősíteni: vagy a router adását kéne valahogy feljebb állítani, vagy a laptop wifi kártyáján kéne driver frissíteni illetve megnézni a beállításait. Illetve érdemes megpróbálni úgy is tesztet, hogy a laptop ott van közvetlenül a router mellett.

[ Szerkesztve ]

(#27049) zsolthee válasza Vodar (#27045) üzenetére

zsolthee
(fanatikus tag)

Ha van SATA csatlakozód, akkor SATA-sat :)

(#27050) zsolthee válasza zsolthee (#27049) üzenetére

zsolthee
(fanatikus tag)

Ja, ez notebook :W
Bocsi. :DDD
Megyek, iszok még egy kávét...

A 120GB-os Samsungok nálam beváltak

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.