Hirdetés

Aktív témák

  • P100

    senior tag

    Sziasztok,

    Történt a következő eset: valakitől vettem 3500 Ft-ért egy RAM-ot Hardveraprón és mivel nem volt bankkártyája, azt kérte, hogy borítékba tegyem neki bele a pénzt... ódzkodva bár, de így tettem.

    Saját költségemen ajánlva adtam fel neki a pénzt a borítékban. Azóta eltelt 10 munkanap, voltam kb. 4x a postán, közben az eladó folyamatosan bombáz a levelekkel, hogy mikor jön már meg a pénze. Én felajánlottam neki, hogy mivel nem az ő hibájából veszett el a pénz (bár borítékban kérni a pénzt butaság), ezért ha adnak kártérítést (ajánlott levél után elvileg jár), akkor abból elküldöm neki újra a 3500 Ft-t.

    Most nagy felháborodások közepette kitalálta azt, hogy fizessem én neki ki a 3500 Ft-ot és várjak én a kártérítésre, ha egyáltalán kapok (még nyomatékosított is, hogy "TE" (vagyis én) várj a kártérítésre).

    Ti mit tennétek? Elküldenétek másodjára is az eladónak a pénzt és várnátok az esetleges kártérítésre lesz ami lesz alapon? Én inkább pofátlanságnak tartom, hogy ő követelődzik a pénz után, miközben a borítékos megoldás miatt közvetve az ő hibája, hogy nem kapta meg a pénzt.

    Az ajánlott levélről egyébként megvan a bizonylat + számla, el is küldtem neki bescannelve.

    Harcolj a hazádért, MAGYARORSZÁGÉRT! http://www.erepublik.com/hu/referrer/Hungarian+Soldier

Aktív témák