Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mushroom

    tag

    válasz rocket #3999 üzenetére

    Itt nem arról van szó, hogy tuningolva nem működik jól és nem egy kártyára alapozom a véleményem!
    Volt egy Gigabyte HD4850-es videokártyám, ami hdmi-n át nem volt képes normális képet produkálni egy LG lcd tv-re egy philips-re igen, de ott meg kb 3 percenként elment a kép és inverz színekkel jött vissza! Más kimenet jól működött.
    Visszavittem garba egy hónapot ültek rajta majd egy erős hangnem váltás után kicserélték.
    Mivel már nincs 4850 így ráfizettem majd 5000-ret erre a csodára.
    Na most, a régi kártya és az új kártya is csinált érdekességeket azért mert bepipáltam az overlocked módot a ccc-ben. A régi időnként belassult, az új meg ugye a második monitoron csinál érdekességeket (ja és csak 2 monitort használok nem hármat) Szerinted ez nem az ati hibája?
    A másik abban a fantasztikus ccc-ben lehetett régen hdmi kimenetnél kicsinyíteni a képet, mert alapból kisebb kép jelenik meg (nem tudom miért) így szükség is volt a funkció, hogy nullára lehessen állítani, ez az újabbakban nincs benne, de ugyanúgy kisebb kép jelenik meg alapból. Ez is az eszükre vall.
    Persze lehet, hogy erről a gyártók is tehetnek pl a Gigabyte, akinek az 5750-esén nem működik a powerplay funkció, viszont van új bios felraktam, most meg más bugja van:)
    Szóval elvárom, ha kib@szok egy csomó pénzt, akkor működjön is az a szar amit vettem ne csak mindig egy újabb bugot kelledjen megoldanom, és nem érdekel hogy ezért a kártya "gyártója", vagy az ATI a felelős!

Új hozzászólás Aktív témák